Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Knox Pussinuuska

Knox Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku26€
Nuuskakenraali24.70 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 22g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Knox Pussinuuska


1/5

+5

Nojöö1 vuosi 11 kk sitten.
Aivan hirveää paskaa. Maku on ihan perseestä ja haiseekin pahemmalta kuin puliukon perse. En suosittele kenellekään, ainoa hyvä juttu että kiekko on ihan hieno. Kiekon olen käyttänyt enkä käytä enempää enkä osta ikinä enään.


5/5

+4

RitsiSampoora4 vuotta sitten.
Aikoinani melkeinpä kaikkia Nuuskatukusta aikoinaan saatavilla olleita normaalivahvuisia pussinuuskia kokeilleena tästä Knoxin pussista on tullut se käyttönuuska.
Hinta-laatu kohdillaan ja esim. baarikiertueella ei tarvitse repiä pelihousuja jos joutuu poistamaan nössin jonkun sosiaalisen tilanteen takia lyhyenkin käytön jälkeen.

Nimenomaan tämä normaali ruskeapussinen toimii paremmin ja potkii ainakin itselläni huulessa samantien, toisin kuin valkoinen pussi tai esim. Ettan ja vastaavat. Yleensä ostan puolet nuuskista normaalivahvuudella ja puolet Knox Starkina... voi sitten käyttää vähän fiiliksen ja tarpeen mukaan.

Maku varmaan jakaa mielipiteitä... on jollain tapaa ehkä pistävämpi aromi, kuin monissa muissa, mutta itse pidän siitä ja se antaa tuotteelle luonnetta.

Knoxin kaikki pussinuuskat olivat Snuskungenissa 219 kruunua (23,26 euroa) / torni - vahvuudesta tai pussinväristä riippumatta. (16.1.2015)

2/5

+2

nuuskaaja5 vuotta 4 kk sitten.
Outo maku, voi kokeilla mutta ei mitään parasta


5/5

+1

Juhannus2 vuotta 11 kk sitten.
Tämä on minulle se käyttönuuska, jossa hinta ja laatu kohtaa. Pussit ovat pehmeitä, eikä liian kuivia tai märkiä. Haju ok. Tupakkainen. Edullinen kilohinta.

5/5

+0

LestaPekka4 vuotta 7 kk sitten.
22 euroa puntti kesäkuun viimeisellä viikolla. Kestosuosikki ja reilusti pussia per. purkki. Knox original ja taboca white extra strong läsähtää kairasta kassiin joka reissulla. Knoxissa se mukavan vihainen nuuska-aromi ja riittävä nikotiini, sekä nykyään hieman kuivemmat original -pussit takaavat nautinnon. Ei tarvitse enää paperilla knoxin pusseja kuivalla. Jess!

4/5

+0

homppis5 vuotta 1 kk sitten.
Kivaa nuuskaa. Maku aika jännä, mutta kiva käyttää ja toimii. Knox on kivaa tavaraa

5/5

+0

Nuuskanuikki5 vuotta 4 kk sitten.
Oma kestosuosikki jo vuosien ajan. Ei välttämättä tarjoa mitään elämyksiä, mutta maku ja sopiva kosteus ovatkin se mikä tästä on tehnyt oman vakkarin. Yksinkertaisesti pirun hyvä tumma pussi ilman sen kummempia ylläreitä.

3/5

+0

snusgrill2 vuotta 8 kk sitten.
Vahva tuoksu ja maku. Mukava määrä pusseja kiekossa, hyvää perusnuuskaa.

3/5

+0

Rödarööri3 vuotta 10 kk sitten.
Haju on knoxin tyypillinen haju. maku myös. jos nämä eivät haittaa ja häiritse niin kelpo tavaraa. paljon pusseja kiekossa sekä kuivahkot pussit. ei siis valuta juurikaan. itseä jo alkaa knoxin lemu häiritsemään joten siitä pojoja pois. arkinuuska.

Arvostele Knox Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.