Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

ETTAN Original Pussinuuska

ETTAN Original Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali38.75 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ETTAN Original Pussinuuska


3/5

+91

Nuuskapete5 vuotta 1 kk sitten.
EI pärise? Ei mikään ihme ettei nuorisolla enää "pärise" nämä old school tuotteet, kun nykyään on markkinoilla överivahvoja yltiöesanssisia makunuuskia, joissa esanssinen makuseos poraa huuleen reiän. Nuoriso hakee enemmän nuuskalta sitä huulessa kirvelyä, kyllä perus Ettanin 8mg nikotiinit pitäis riittää ihan kevyesti. Järkyttää ajatella noita kakaroita, jotka käyttävät jotain 22mg odens paskaa ja haukkuvat nää kunnon nuuskat ihan lyttyyn. Mut joo ei oo mun mielestä mitään priimaa tää Ettan, mutta kuitenkin ajaa asiansa ja on laadultaan hyvää.


4/5

+35

Nallihuuli4 vuotta 6 kk sitten.
Perussettiä naisille tai homoille.

Kyllähän tätä käyttää, jos lössiä ei ole saatavilla. Maku on se perinteinen tupakka, eikä mikään Pepsodent-jonne-mangokurpitsa. Kyllä nuuskan pitää maittaa nuuskalle.

Eikä tämänkokoiset pussit valuta. Voi huoletta pitää tunnin tms. jolloin tehoaineet ovat liuenneet. Sitten vaan uutta suoleen.. Joka muuta väittää, ei ole varsinainen nuuskamies.

5/5

+24

Tunu3 vuotta 1 kk sitten.
Se aito ja alkuperäinen. Ei voi muuta kuin nauraa kun näitä kommentteja lukee. Kakarat itkee alhaisesta nikotiinimäärästä ja valumisesta. Ei nuuskan kuuluukaan "päristä". Sitä käytetään maun vuoksi, mutta ettehän te jonnet makuakaan ehdi tuntea sillä heitätte pussin pois heti kun se valuu. Ruotsissa teille naurettaisiin. Ettanissa on mieto tupakan maku ja on yksi kestosuosikeistani. Jätän ne hammastahna/meloninuuskat teille alaikäisille.


5/5

+24

Snus5 vuotta 8 kk sitten.
Parasta mitä voi ylähuuleen laittaa!! Ekan kerran tätä 14vuotiaana huuleen tunkenut ja nytkin 16 vuoden jälkeen tälläkin hetkellä tätä ihanaa herkkua siellä on. Jos ei tästä tykkää niin on miehessä vikaa!

4/5

+16

Make6 vuotta sitten.
Legendaarista ja ei petä koskaan.
Ei tarvitse perusteluja.
Ainoa miinus kun ei stark versiota.

5/5

+15

Nöllinagetti3 vuotta 4 kk sitten.
Jos tätä kuvattaisi antiikin Rooman hierarkialla niin tämä perkele olisi pyramidin huipulla kuninkaiden ja keisarien paikalla, kun taas Odensit sun muut olisivat alimpina orjien ja vääräuskoisten tasolla, (niille jotka eivät vertauskuvallista esimerkkiäni ymmärrä sanon vain, että jukoliste mitä priimaa). Maku on, kuin se ensimmäinen vesikulaus darra-aamuna tai vaihtoehtoisesti darraripuli Nummelassa. Miinuksia en oikeastaan keksi paitsi mehutus, läpäl träppi oli mehua voisi juoda litratolkulla.

5/5

+15

yläbörstäjölli3 vuotta 5 kk sitten.
Ensinuuskani...ei siitä sen enempää. Ettanin pussi on laadukas ja hyvän makuinen. Makuna on tietenkin tupakka eikä mikään helvetin coca-colatransusammakko. Nikotiinipitoisuus on sopivasti sen 8.5mg. Melkein yhtä hyvää kuin lössi.

5/5

+10

Vammapäät5 vuotta 4 kk sitten.
VItun vammapäät ei nuuskan tai muidenkaan nikotiini tuotteiden kuulu "PÄRISTÄ"...
Jos haetaan pärinää tai oloja nuuskasta ollaan väärällä polulla!!!!

4/5

+10

nuuskaboy5 vuotta 7 kk sitten.
nuuska on aina nuuskaa...

5/5

+9

ettanboy693 vuotta 11 kk sitten.
parasta nuuskaa mitä huuleen voi laittaa. Itse olen käyttänyt jo kohta 3 tornia. Tätä joka miehellä pitäisi olla jääkaapissa tai taskunpohjalla.

5/5

+8

Nuuskaturpa6 vuotta sitten.
Yksinkertaisesti paras!

4/5

+7

perapervo1 vuosi 11 kk sitten.
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa mutta ei hätää, kun vanha kunnon märkä Ettan on sitä aitoa lehmänpaskanuuskaa. Siis hyvää tietty. Ja toimii. Kusee nopeesti ja haisee paskalta. Kaikkea mitä aikuinen mies tarvitsee. Tää on kun laittais rahaa pankkiin.

5/5

+6

nuuskajokke3 vuotta 1 kk sitten.
Maku on helvetin kultainen niin kuin veljessään lössissä. Multana kyllä mielummin mutta ei tällanen pussi pahaakaan tee.

5/5

+6

gefa4 vuotta 2 kk sitten.
Yksi parhaimmista. Legendaarinen klassikkomaku ajalta, jolloin lakunuuskaa imevät pikkupojat ei olleet vielä edes pilkkeenä isukin silmäkulmassa ja maku, joka ei petä.
Ainut mistä voi valittaa, onkin sitten se hinta...

5/5

+6

koipallo4 vuotta 4 kk sitten.
Kyllähän tämä on nimensä mukaan numero 1, paras hinta/laatu/pakkauskoko suhde... Sopivan kuivat pussit, tunti menee huulessa helposti ennenkö rupee valuttamaan...

3/5

+6

kanki5 vuotta 6 kk sitten.
Aliarvostetuin pussi, jonka tunnen! Jonnejen inhokki! En itsekkään väittäisi, että lössi versiolleen pärjäisi, mutta eipä juuri mikään muukaan merkki sitä tee! Tupakkipenojen nutu!

4/5

+5

nuuskaboy5 vuotta 7 kk sitten.
tää on miesten nuuskaa.tosin tuoreena parasta jos pöyälle unohtunu parks päiväks pakka ni alkaa maistuun ummehtuneelle ja pahalle muuten hyväää

3/5

+5

Apsunapsu6 vuotta 1 kk sitten.
Loistava perusnuuska. Laivalta ainakin usein hyviä tukkutarjouksia, joten ei kovin kallis. Tehokkuus ja maku keskikastia.

4/5

+5

Nuuskanen6 vuotta 1 kk sitten.
Hyvää ja ravitsevaa. Jos vain saisi 16mg versiona..

5/5

+5

P6 vuotta 1 kk sitten.
Ettan ei selittelyjä kaipaa, kyllähän tätä aina välillä ostaa. Multana tosin.

4/5

+4

walluuuj3 vuotta 2 kk sitten.
Ei pärjää veljelleen lössille, se on vain fakta. Mutta pussinuuskaksi ettan on myös hyvää. Maku on se aito tupakka (ehkä mallu hmmm) ja nikotiinia on se oikea määrä mitä tarvitsee olla niksojen pois saamiseksi. Hyvää nuuskaa myös näin pussimuodossa. Jopa ehkä kärkikolmikkoon rapen ja generalin kanssa

4/5

+4

Kunkku3 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä tupakan maku! Kuppi teetä ja Ettania ai että voi olla hyvää.

2/5

+4

NuuskaKeiju6 vuotta 1 kk sitten.
Perus pussinuuskaa. Maku hieman liian "tunkkaista". Ei vastaa löysä versiotaansa.Nikotiinimäärä liian alhainen omaan makuun.

3/5

+4

Killi6 vuotta 1 kk sitten.
Ei lähelläkään löysää versiotaan.

4/5

+3

hokitero142 vuotta 2 kk sitten.
Legendaarinen nuuska ei voi muuta sanoa. Jonnet ei ymmärrä että on olemassa hyvää perusnuuskaa ja nuuskaa jossa on vähemmän nikotiinia. Ei petä koskaan, on perus hyvää ja perusnuuskista ehkä yksi parhaimmista. :)

5/5

+3

Nöllihuuli2 vuotta 8 kk sitten.
Tähän tavaraan palaa melkein aina takaisin... klassikko toimii arjessa ja juhlassa... lössi on kyllä vielä parempaa mutta toimii

5/5

+3

SnusBar2 vuotta 11 kk sitten.
Mitä tähän nyt sanoa...kun on tilanne ettei Ettanin löysää voi käyttää ajaa tämä täysin asiansa. Aina mukana Ettanin löysän kanssa. Puhumatta paras original...stark versio olisi iso plussa mutta silti 5/5 heittämällä!

4/5

+3

Juhannus3 vuotta 2 kk sitten.
Hyvänmakuinen ja pehmeän tupakkainen perusnuuska. Se vähän hintavampi vaihtoehto.

5/5

+3

Möllihuuli3 vuotta 5 kk sitten.
Siis jumankauta. Aivan mahtavaa kamaa. Laatu ja hintalaatusuhde kohdallaan. Yleensä mehutus vituttaa, mutta Ettanin mehua voisi juoda vaikka litra tolkulla. Ettan on se ykkönen nyt ja aina. Ettan on elämä ja rakkaus.

5/5

+3

nuuskakeisari103 vuotta 8 kk sitten.
tuntuu todella smootilta huulessa

3/5

+3

milligramma4 vuotta 4 kk sitten.
Maistuu nuuskalle niikuin pitääkin, kelpo pussi jos muita ei tarjolla. Itse en suosi ettania muutakuin lössinä.

4/5

+3

Ettan4 vuotta 8 kk sitten.
Ihan perus hyvää nuuskaahan tää on paitsi hinta on vähän turhan korkea.. Mitä te valitatte siitä mausta ja että muka "valuu" nopeasti, ei sitä nuuskaa yleensä pidä jauhaa saatana :D ei se maistu miltään vittu jos seon huulessa, ja jos valuttaa 2min jälkeen niinkuin täällä joku sano, niin on kyllä käyttäjässä vika.. helposti voi pitää 30min valuttamatta ja saada tarvitsemansa nikotiini siitä :) Huhhuh teitä kakaroita..

5/5

+2

Ystävänuuskan1 vuosi 11 kk sitten.
Aivan vitun huikeeta tavaraa.. ettan ei petä koskaan..niin rakastan ettania..vetäkää jonnet sitä odenssia niin mä vedän nuuskaa

5/5

+2

mörköbörsäs3 vuotta sitten.
Hyvä ja mieto tupakan makuinen nuuska! Suosittelen jos ei pidä maku nuuskista, mutta eihä tämä veä vertoja ettanin löysälle!

3/5

+2

Toppe3 vuotta 6 kk sitten.
Tämä on sitä perusnuuskaa niille jotka haluavat tietää mitä nuuska oli ennen makunuuskia. Tuoksu ja haju hieman tunkkainen. Sopivan kuiva pussi ja voi pitää kauan jos on kuiva suu. Saisi olla vahvempaa sillä ei tunnu missään, suosittelen aloitteleville käyttäjille!

5/5

+2

Jari3 vuotta 8 kk sitten.
Todella miellyttävä pussi hyllyllä, maku ja haju on aika mieto tupakka mutta hyvällä tavalla, on tämä ja General ihan ykkösiä.

4/5

+2

Kenraali3 vuotta 10 kk sitten.
Joo ei potki eikä pärise eikä aiheuta rytmihäiriöitä eikä maistu hubbabuballe.

Mutta maistuu nuuskalle ja tuntuu hyvälle ja lempeälle huulessa. Tämä on 4,5/5, puolikas piste lähtee siitä, että valkoinen veljensä on aavistuksen parempaa.

4/5

+2

seppo3 vuotta 11 kk sitten.
On kyllä hyvä perus nuuska.

3/5

+2

RitsiSampoora4 vuotta 2 kk sitten.
Mielestäni aika lailla yliarvostettua tavaraa. Varmaan juontaa juurensa sinne 80-luvun loppuun kun Ettan oli melkeinpä ainoa nuuskamerkki mitä näki ja tiesi, kun oli yläasteella. Suomalaisille varmaan se legendaarinen "the nuuska".
Ihan hyvä perusnuuska se siltikin edelleen on... ei mitään ihmeellistä kuitenkaan.
Swedish Matchin tuotteena aivan liian ylihinnoiteltua. Enpä muista, koska olisin itse viimeksi ostanut.

3/5

+2

Protion Boy5 vuotta 2 kk sitten.
Perus nuuska. hajukaan ei ole tunkkainen. maistuu ihan hyvälle. ei tämä ole niin yliarvostettua toki maku kullakin. voittaa tämä monen muun perusnuuskan.

1/5

+2

Pele5 vuotta 11 kk sitten.
Yliarvostetuin pussinuuska mitä markkinoilla on. Ei pärjää, ei sitten mitenkään mainiolle veljelleen irtonuuskalle. Valuu pussinuuskista nopeiten, maistuu aivan esanssille, pussukka raapii alta aikayksikön huulen ja ikenet ruvelle jos paljon tumppaat menemään.. Irtonuuskan ystävänä totean; tämä Ettanin perus pussinuuska on todella ala-arvoinen verrattuna veljeensä löössiin. Generalin ja Grovin perus pussit pesevät mennen tullen Ettanin.

5/5

+1

Copon6 kuukautta sitten.
Kyllä tämä on ehdottomasti ykkös pussinuuskia, maku ja vahvuus hyvä sekä ihanan märkäpussi joka kun alkaa valuttamaan niin nautinto on taattu. Tätä pitää aina ostaa!

5/5

+1

Nuuska--Muikkunen11 kuukautta sitten.
Nyt saattaa olla ensimmäinen kommentti nuuskajonne ikäiseltä joka tykkää Ettanista.

Nyt kun noita perus Odensseja on käyttänyt ja pöässyt Ettanin makuun on vaikea enään mennä takaisin. Ei tämä samalla tavalla "pärise",mutta kostea pussi ja klassinen nuuskan maku tuo hyvin paljon mukavamman kokemuksen. Kokoajan näkee Odens jonnejen itkemistä kuinka valuttaa paljon, mutta minun mielestä pussi on tarpeeksi pieni, että pussia voi helposti pitää 45 minuutista tuntiin.

Loistava nuuska, annan täydet tähdet!

4/5

+1

Ettanparas11 kuukautta sitten.
Ihan jees nuuska ei ala pyöryttäämään en itse tykkää niistä niiku nää "Jonnet" vaikka olen samaa ikä luokkaa kun he :)

5/5

+1

perapervo1 vuosi 5 kk sitten.
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa, mutta Ettan on elämän mittainen kumppani. Se ei tuomitse, se ei jätä, se ei kiusaa. Kaiken se kestää, kaiken se jaksaa, aina se ilahduttaa. Ettan!

5/5

+1

ac_robbe2 vuotta 5 kk sitten.
Perinteiseen ettaniin ei kyllästy ikinä.

5/5

+1

ToPooo2 vuotta 11 kk sitten.
Erittäin miellyttävä tuote! Haju ei ole parhaimmasta päästä, mutta muuten ihan täydellinen.

5/5

+1

Pwee3 vuotta 5 kk sitten.
Joo ei pärise eikä kolise eikä pääse pilveen.ehkä parhaan makuinen pussinuuska mitä on.maistuu siltä miltä nuuskan pitääkin.tuoksu kertoo jo kaiken.

3/5

+1

Antti5 vuotta 4 kk sitten.
Halpaa perusnuuskaa. Hyvä aloittelijalle mutta ei välttämättä sovellu pitempiaikaiselle käyttäjälle. Kusee jos on märkä suu.

2/5

+1

jani5 vuotta 10 kk sitten.
ei meikäläisen makuun,ei sitten ollenkaan vaikka suuri pussinuuskien ystävä olenkin.huono /jollain tavalla niljakas koostumus,valuu helposti ja makukin on huono.hinta on todella kova laatuun nähden.omasta mielestäni täysin yliarvostettua.tulee semmonen fiilis että on ollut ostamassa mersua mutta pihaan onkin tuotu lada.kyllähän sen kaikki kai arvaa että eihän lada oo mersu,vaikka sen merkin siihen keulalle vaihtaiskin.

5/5

+0

S1lenc3r4 viikkoa sitten.
Vanha kunnon kunnon vanha nattE, juuri tätä olivat ne ensimmäiset aikoinaan kavereilta pummitut testibiitit ja ensimmäiset ostetut kiekot joita jemmailtiin tuuletusikkunan välissä äidin tarkkaa silmää vältellen. Edelleen jokaiselta haaparannan keikalta lähtee vähintään se kangellinen matkaan, päivittäiskäytössä on jäänyt sivuun muiden merkkien tieltä mutta nostalgian hakuisina hetkinä tätä pussi molemmille puolille ylähuuleen, naukku gambinaa ja teiniajat palaavat mieleen kuin eilispäivä. Klassikko jolla lähtemätön paikka sydämessä.

5/5

+0

nassesetä2 kuukautta sitten.
TODELLA KLASSINEN HYVÄ MAKU TUNNE ON IHANKUIN PANISIT MUIJAA MUTTA VAIN YLÄHUULELLA PORAA YHTÄ PALJON KU SINUA LYÖTÄIS BUSSIN HÄTÄ VASARALLA YLÄHUULEEN

5/5

+0

nassesetä2 kuukautta sitten.
ETTAN ON MINUN LEMPI NUUSKA MERKKI TODELLA HYVÄÄ PORAA YHTÄPALJON KUN BUSSIN HÄTÄ VASARA OLEN ITKENYT TÄMÄN ETTANIN MAUSTA KUN SE ON TODELLA TAIVAALLISTA JA HYVÄ OLO TULEE TUNNE ON SELLAINE IHANKU PANISIT MUIJAA MUTTA VAIN YLÄHUULELLA NOUSEE HYVIN PÄÄHÄN ALAN ITKEMÄÄN USEIN TÄSTÄ TAIVAALLLISESTA PORAUKSESTA RAKASTAN ETTANIA ENEMMÄN KU MINUN TYTTÖYSTÄVÄÄNI KOSKA TÄMÄ ON HYVÄ PITÄÄ TUNNILLA YLÄHUULESSA. NIKSAT MENEE HYVIN POIS SITTEN EI ÄRSYTÄ MINUA MINUN ITSENSÄ MYYJÄ OPETTAJA KUN MINULLA EI OLE NUUSKAA HUULESSA HALUAISIN LÄPSIÄ MINUN LUOKANVALVOJAA NAAMAAN NIIN HYVIN. PITÄISI HEITTÄÄ HÄNEN NAAMAAN NUUSKA ROTTA.

4/5

+0

Teemuli4 kuukautta sitten.
Klassikko. 90-luvulla teininä ensinuuskani. Omanlainen tupakkamainen maku ja haju, mikä on kunnioitettavaa, kun harva siihen pystyy. Ettanilla ja Generalilla tämä löytyy. Irtonuuskana tää ois parempaa. Hyvää tämäkin.

5/5

+0

Nöpä6 kuukautta sitten.
Menee kyllä itselläni sinne top 3 nölleihin. Jo 90 -luvun alusta asti tuttua tavaraa, niiltä ajoilta kun R-Kioskilta sai kyseistä ostettua ruuttamallina.

4/5

+0

sadvebar1 vuosi 5 kk sitten.
komiaa nuuskaa, aamunikkiksiin joutuu heittää tuplanuuskat kun juon aamu kappuccinoni, mut muuten päivän mittaan käytän yhtä pussia kerralla. ei maistu hirveästi huulessa. miellytävä mieto maku. ostin juuri ensimmäisen tornini ensimmäinen kiekko menossa. tykkän pakko sanoo.

5/5

+0

Dullehuuli1 vuosi 5 kk sitten.
Savuisen tupakkainen aito ja alkuperäinen Ettan maistuu aina. Korkea hinta rajoittaa käyttöä, mutta reissuilla pari purkkia on pakko ostaa halpis-offareiden kaveriksi. Valuttaa toki runsaasti, mutta tässä on silti sitä jotakin. Tästä se aikoinaan lähti, vaikka Göte nykyään onkin suosikkini. Eetu potkii ihan kivasti jos muuten käyttää white-tuotteita. Annan 4.5 tähteä, joka pyöristyy viiteen.

4/5

+0

ryhmy1 vuosi 6 kk sitten.
Ihanan märkiä pusseja jotka liisteröityneet toisiinsa kiinni. Maku 5/5 haju5/5 vahvuus 1/5

5/5

+0

Nuuskamies941 vuosi 6 kk sitten.
se aito ja legendaarinen ettan on aina paras huulen täyte 6/5 :). tuli itse joskus junnuna kiskottua paljon ettania ja olin kyllä tyytyväinen tuohon tuotteeseen

4/5

+0

jonttutku1 vuosi 7 kk sitten.
Hyvä rehellinen tupakanmakuinen maku vivahde savua myös. Hyvä perusnuuska pitempään käyttöön. Itselläni valuttaa välillä 30 min kohdalla, välillä menee tuntikin ettei valuta. Mutta mehut eivät ole pahanmakuisia. 4,5/5 olisi tarkka arvosanani tälle.

4/5

+0

jonttutku1 vuosi 8 kk sitten.
Hyvä tupakanmakuinen nuuska. Haju ja maku erittäin miellyttäviä. Ei valuta helpolla. Ehdotonta laatu kamaa ja hyvä arkinuuska. 1 piste lähtee siitä että voisi olla vielä hitusen vahvempaa.

5/5

+0

Snussade1 vuosi 10 kk sitten.
Sori mut ootteko ajatellu et me "pikku jonnet" haluttais muutakin kun näitä odens cold dryita mutku ne virolaiset tuo vaan sitä nyt kesä tulee olemaan mahtava koska sillon tulee kunnon nuuskia siellä seassa muun muuassa ettanii ja rödää terveisin 15v poika joensuusta

3/5

+0

Natte4 vuotta 8 kk sitten.
Mikähän siinä on, että niinkin paljon kuin pidän Ettanin löysästä niin tämä pussiversio jättää kyllä kylmäksi. Haju on jotenkin ei-Ettanmaisen paha. Makukin kohtuu huono. Kyllä tätä käyttää paremman puutteessa mutta en ostaisi kuin pakon sanelemana.

1/5

-1

suppo5 vuotta 1 kk sitten.
Valuttaa nopeasti ja ''mehu'' mikä siitä tulee on aivan kamala. Ja myös hinta aivan liian korkea. Lössinä tosin ettan on priima kamaa, pussina en suosittele.

Arvostele ETTAN Original Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.