Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

General Onyx Pussinuuska

General Onyx Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku45€
Nuuskakenraali45€
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus12 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General Onyx Pussinuuska


5/5

+58

Joosua2 vuotta 7 kk sitten.
Tässä on nuuska joka on hyvä, pehmeä tunne huulessa mutta nikotiinin tuntu on ihan ok. Voisi verrata hyvin lämmitetyn Savusaunan löylyihin. Suosittelen


5/5

+21

SnusKejsar4 vuotta 6 kk sitten.
Parhaimpia pussinuuskia mitä löytyy. Nikotiinipitoisuus taitaa mennä perus Generalin ja Extra Strongin välimaastoon. Todella omaperäinen haju/maku, joita ei muista nuuskista löydy

Lisäksi kiekko on hieno kuten myös mustat pussitkin, jotka on aseteltu hienoon ympyrään.

5/5

+7

finski5 vuotta 7 kk sitten.
Göranit tykittäny törkeen ylihinnan tuotteelle. Nuuskan aateliston kiistaton ykkönen ja niinhän se on että hintalappu on köyhää varten.


3/5

+5

Konkari3 vuotta sitten.
Menee mutta mieledtäni yliarvostettua

5/5

+5

Möllihuuli3 vuotta 6 kk sitten.
Siis saatana! Kerran kokeilin ja sain orgasmin. Parasta pussia mitä maan päältä löytyy.

5/5

+3

Aizen2 vuotta 4 kk sitten.
Erinomaista. Mukavan kuiva pussi, joka ei valuta. Näyttää myös elegantimmalta mustana. Hivenen sitruunainen tuoksu. Maku erinomainen.

5/5

+3

SerRobertStrong2 vuotta 8 kk sitten.
Paras pussinuuska mihin olen törmännyt, tuoksu miellyttävä vahvuus sopiva ja paranee jos laitat 2 päällekkäin. Pussien asettelu tyylikäs sekä purkin ulkoasu täydellisyyttä hipova... mitä tässä voi enään sanoa 5/5 !

5/5

+3

XRANGE3 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin hyvää nuuskaa. Makua en osaa oikein kuvailla tai verrata mihinkään, omanlaisensa maku, ja siinä on aavistus salmiakkia. Erittäin miellyttävä kuitenkin. Pussit mustia ja aseteltu hienosti ympyrään, varmaan vaikuttanee myös hintaan. "Poraa" mielestäni juuri sopivasti ja nikotiiniakin on juuri oikea määrä. Nuuskalle 5/5, erittäin hyvää tavaraa! Hintaa en ottanut huomioon pisteissä.

5/5

+2

Göran69612 kuukautta sitten.
Maku, haju ja koostumus täydellinen. Todella hyvä tuntuma ja pussit kuohkeita ja pöyhittävissä jos ei halua laittaa sellaisenaan. Eikä kallistakaan niinku monet valittaa, koska tornissa yli 200g ja samalla hinnalla saa kaksi tornia heikkoa tavaraa mitä monet suosii. Onneks Suomessa on vielä swedish matchin nimeen vannovia sukupolvia! En voi kuin suositella. Itselläni kyseinen tuote päivittäisessä ajossa.

5/5

+2

arsonisti12 kuukautta sitten.
Pakko se oli lähteä arvostelemaan ensimmäinen nuuska. Suht neitseellisen huulen omaan vielä, mutta on sinne jo pujotettu sen verta useaa sorttia että arvasin kirjoittaa tämän Onyxin kanssa kokemastani pienen koosteen. On tämä Onyx helvetin hyvää, sen sanon heti. Maksoin perkeleellisen hinnan tästä, mutten kadu. Olin huomaavinani pientä juhlan tuntua kun tuuppasin ensimmäisen nyytin hetuloiden väliin, ja pian siitä seurasikin jo yllättävän hedonistinen tunnelma. En muista nauttineeni nuuskasta samallatapaa ennen... jokin tässä oli mikä pisti lievän hymyn naamalle. Omalla regular tolella tämä joutui kaapaisemaan pois jo 20min jälkeen, mutta kiva jatkui vielä sen jälkeenkin. Pussit ovat kuin pumpulia, ja onhan se kiva kun mustat tyynyt ovat tuollatapaa kaarelle pyöräytetty purkin pohjalle. Maku on myös uniikki ja erittäin miellyttävä, mutten arvaa lähteä veikkaamaan että mikä tuossa maistuu. Genu nyt ainakin. Jos arvaat vähän sijoittaa, niin en tiedä onko parempaa pussia tarjolla. Itse en ole maistanut parempaa. Nuuskamaailman luksushuora.

5/5

+2

Snuffy2 vuotta 4 kk sitten.
Design 5/5
Pisteet helvetin hienoista mustista pusseista
Maku on hyvä ei yhtään paha
Hinta liian korkea ::P

5/5

+2

Pietilän Sulo5 vuotta 7 kk sitten.
Mahtava tuoksu ja huippu maku. Sopivan vahva. Ei sovellu arki nuuskaksi tai jatkuvaan käyttöön, koska sorvaa huulen araksi. Hyvä nuuska normi nuuskan kaveriksi, erityisiin nautinto hetkiin purkki silloin tällöin. Hintansa väärti!

5/5

+2

sanezor5 vuotta 8 kk sitten.
Parasta nuuskaa ikinä! Sopivan vahvaa eikä valuta liian nopeesti ja maku/hajukin toimii. Design on myös ihan helvetin nätti ja herrasmiesboksi on suunnilleen koko kiekon kokoinen. Ehdoton 5/5! ;)

5/5

+1

TR-841 vuosi 2 kk sitten.
Ihan huippu tavaraa! Ensin laitoin kaksi kertaa peräkkäin yhden pussin ylä huuleen, ilman sen enempää kuivaamatta. Ja alko valuu aika pian ja hiukan jo pettysin, mutta kun laitoin 2 pussia samalle puolelle ja kuivasin kunnolla molemmat puolet yläikenisätä ja huulten välit ni reippaalti reilu tunnin pidin jälkeen alko hiuka valumaa. Ei siinnä sinällään mitään, todella hyvä maku ja tuoksu. Nikotiinia just passelisti ainakin omasta mieleistäni. Kaksi pussia kannattaa laittaa kerralla. Pussit on tehty juuri sen mallisiksi että ne saa hienosti päällekkäin. Ei poraa, vaan tuntuu hyvältä ylähuulen alla. Kiekko on hieno, herrasmies kiekko, pussit hienosti aseteltuna kiekossa. Jos joku valittaa hinnasta että liian kallis, niin maksoi laivalla hiuka vajaa 40€ tolppa, eikä todellakaan ole liikaa. En muista tarkkaa hintaa, eikä kyllä kiinnostakkaa kyl. Jos pitäis valita 20€ odens tai 70€ G Onyx ni ostaisin tämän ilo mielin. Mielelläni maksan tuon hinnan hyvästä nuuskasta. Nyt huulessa 2 kertaa 2 huulen alla ja hyvältä tuntuu. Huippu tuote swedish match:ta 5/5.

5/5

+1

Nuuskaprinssi1 vuosi 8 kk sitten.
Ehdottomasti parasta nuuskaa. Mukava laittaa ruokailun jälkeen yläpeltiin ja sohvalle makoilemaan. Nikotiinipitoisuus sopiva, pussit aseteltu ja mustia ja maku on pehmeä. Suosittelen!

5/5

+1

Laku2 vuotta 2 kk sitten.
Olen maistanut pari pussia ja tulen ostamaan pari tornia kun pääsen käymään ruotsissa aivan mahtavaa nuuskaa suosittelen ostamaan haju hyvä pussit mustia siitä plussaa ja maku on erin omainen saan pienen salmiakin maun.

5/5

+1

SadPanda2 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin aromikas nuuska. Pussit on tyylikkäästi aseteltu kiekkoon. Tämä on just sillä rajalla että meneekö makunuuskasta. Maku on salmiakin/pippurin vihvahteinen väkevä. Tuoksu samanlainen. TYKKÄÄÄN! YKSI PARHAIMISTA PUSSEISTA! Herrasmiesnuuskaa! Hintavaa mutta sen arvoista!. rakastan tätä elämystä.

5/5

+1

ettanboy692 vuotta 6 kk sitten.
Aivan loistava nuuska.Tämän nuuskan voisi tiivistää yhteen sanaan:taivaallinen.Purkin ulkonäköön on panostettu kuin myös pusseihin.Pussithan on väriltään pikimustia mikä saa nuuskan näyttämään laadulta.Maku on normi generaalimainen eli aivan taivaallinen.Tähän nuuskaan ei kyllästy vaikka kuinka käyttäisi.Joka herrasmiehen suosikkinuuska.Suosittelen generaalista tykkääville.

5/5

+1

-XR-2 vuotta 8 kk sitten.
Ehdottomasti yksi parhaista nuuskista. Ei nopeaa valumista. Tyylikkäät mustat pussit tuo mukavaa vaihtelua.

5/5

+1

Edward3 vuotta 5 kk sitten.
Nuuskat aseteltu hienosti, pussit mustia ja muotoiltu sopivan kokosiksi.

Tuoksu vahvan pippurinen, lakritsinen ja hennosti tupakkakin tulee.
Maku noudattelee tuoksua.

Parhaimpia nuuskia mitä olen maistanut.

5/5

+1

Heknee3 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti paras nuuska mitä markkinoilla on.. hinta ehkä hieman yläkanttiin mut laadusta joutuu maksaan.

3/5

+1

kipe0343 vuotta 11 kk sitten.
Ehkä vähän yliarvostettua...valuttaa itellä ainaki jo vartin jälkeen ja pussit melko herkkiä aukeemaan päädystä.maussa ei moitittavaa ja nikotiinäki ihan sopivasti!hieno kiekko.10-15e tornin hinnasta pois niin sais 5/5 mutta nyt vaan 3/5

5/5

+1

karpaasi4 vuotta 5 kk sitten.
Paras pussinuuska ehdottomasti. Maku hyvä ja sopivan vahvaa. Taattua Genun laatua!

5/5

+1

yläpelti5 vuotta sitten.
Parasta mitä voi huuleen laittaa upea maku ja tuoksu juhlallisiin tilanteisiin aavistuksen mieto nikotiini määrä silti täydet tähdet

4/5

+0

Ruhve3 viikkoa sitten.
Hyvää nuuskaa, niinkuin mainittu pussit on tyylikkäät ja kiekko. Itselle maku on hyvä ja ei tuu suru puseroon vaikka pari tippaa välillä alkaa valuttaa nopeastikkin. ehdottomasti lempinuuskia, sillontällön tulee tolppa ostettua ja nimenomaan sillontällön vaan siksi että hinta on vähän hampaita kiristävä. Lakun maku taitaa olla makukysymys, itsellä makunystyröitä hivelöi ehkä hieman lakritsinsalmiakkinen sivumaku. -1 pointsi hinnan vuoksi, erittäin hyvää mutta ei reilu neljänkympin arvosta nyt ihan kumminkaan.

5/5

+0

kimble693 kuukautta sitten.
Erittäin hyvä pussinuuska. Potkii sopivasti. Salmiakin makua. Hinta ok, kun vertaa tornin painoon. Tässä nuuskassa tornissa 216 g tavaraa ja suomalaisten suosimassa nuuskassa vain 100 g. Suosittelen testaan.

5/5

+0

Jönky7 kuukautta sitten.
Erittäin hyvä pussinuuska varsinkin kun en ihmeemmin maku nuuskista välitä enkä pärinä efekteistä kiinnostu.mutta tästä tulee pienehkö salmiakin maku joka on plussaa ja vahvuus vie mennessään vanhan kessumiehenkin nikotiini himot.jos tykkää laadusta on tämä loistava valinta vaikka hieman lompakkoa kirpaisee mutta on sen arvoista.

4/5

+0

Vutlek11 kuukautta sitten.
Hyvää kamaa, mutta ehkä "Cadillac of snuses" on hieman yliampuva kuvaus. Makoisa pallero kuitenkin. Suolainen, salmiakki maistuu. Poraa sopivasti ja hyvä huulessa. Pussien laatu on kyllä käsittämättömän huono ja joka toinen räjähtää päästä auki, kun vähän pehmentää.

4/5

+0

Bulletproof1 vuosi 4 kk sitten.
Asettelu helpottaa pussin ottamista näpräilyittä. Maku on varsin miellyttävä vasta-alkajan makunystyröille, mehuttaa sopivasti tuoden makua tasaisesti. Lakritsia en itse erityisemmin huomaa, mutta tietynlainen makeus pistää esiin kyllä mukavasti.
Hinta on mitä on, mutta laatu korvaa hinnan tämän kohdalla.

5/5

+0

antsa2 vuotta sitten.
Ehdotonta luxusta.

5/5

+0

yungroba2 vuotta 6 kk sitten.
Tästä nuuskasta on vaikea löytää mitään huonoa.
Maku on omaperäinen sekoitus eri aromeja, jotka tukevat toisiaan täydellisesti.
Nikotiiniakin on kohtuullisesti. Ei liian paljon, mutta ei myöskään liian vähänkään.
Hauskan väriset pikimustat pussit ovat myöskin ekstraa.

Ehdoton lemppari, jota tarttuu aina mukaan
Suosittelen!

5/5

+0

Sankari2 vuotta 11 kk sitten.
Aivan mahtavaa nuuskaa! Kerran olen kiken ostanut tätä aitoa mustaa kultaa ja rakastuin jo pelkkään kiekkoon. Avatessani kiekon rakastuin myös hajuunja kiekon sisältöön. Pistin pussin huuleen ja ekana tunnistin hienoisen salmiakin maun. Pussia voi pitää todella pitkään ennen kuin mehuttaa! En edes osaa kuvailla kuinka hyvää nuuskaa tämä on. Toki toivoisin että olisi hieman vahvempaa mutta toisalta on ihan kiva kun pussi ei aina potki huulessa kuin hevonen perseessä. Jokatapauksessa suosittelen ostamaan tämän nuuskan kaveriksi cd eetä ihan vain koska ei mikään nuuska uppoa loputtomiin, paitsi cd. En siis meinsa että tähän kyllästyisi nopeasti, on vaan ihan kivaa kun löytyy kahelle taskulle täytettä.

5/5

+0

Naigel3 vuotta 4 kk sitten.
Aivan täydellistä kamaa!! Hinta on suolainen mutta kyllä kannattaa maksaa!! Ainut ongelma että ei meinannut löytyä mistään Tukholmassa päin.

5/5

+0

Nöllinagetti3 vuotta 6 kk sitten.
Yksi parhaista, ellei jopa paras. Pussinuuskien aatelija, jossa vahvuus kohdillaan. Maku on sanoinkuvailematon ja kun tätä perkelettä ostaa niin sitä ostaa paljon, hinnasta riippumatta.

5/5

+0

Möllihuuli3 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti parasta pussinuuskaan mitä olen maistanut! Ainoa huono puoli on saatavuus ja hinta.

5/5

+0

kizor83 vuotta 8 kk sitten.
Kiistaton ykkönen pussinuuskista, useita merkkejä ja erilaisia makuja kokeilleena, tätä vaan on aina pakko ottaa mukaan se pari tornia. Yhdyn myös osittain "nuuska":n kommenttiin siitä että saattaa muutamien kiekkojen jälkeen alkaa vähän tylsistyttämään, mutta ei tätä voita mikään. Aina tulee viskottua hyllylle kaksi pussia vierekkäin ja poraa kyllä niin pirusti.

5/5

+0

seppo4 vuotta sitten.
Hyvät nikotiini annokset, hyvän makuinen, ikenet ruvella eikä valuta kovin nopiaa.

5/5

+0

GENUSNUS4 vuotta 2 kk sitten.
Varmaankin yksi paras pussinuuska, pussit ovat mustia, jotka tekivät minuun vaikutuksen ja yllätyin iloisesti! Todella hyvä arkinuuska, jokapäiväiseen käyttöön ja pussit olivat hienosti ympyrässä. Alkoi minulla valuttaa vasta jossain tunnin kohdalla ja siitä ehdottomasti plussaa.

5/5

+0

RitsiSampoora4 vuotta 4 kk sitten.
Tyylikäs nuuska. Generalina taas kerran se bergamotin aromi paistaa läpi, ei tosin niin häiritsevästi, kuin muissa "kentsuissa".
Hintansa puolesta kuitenkin yliarvostettua.

5/5

+0

asdf5 vuotta sitten.
Parasta nuuskaa mitä on. Maku on salmiakki/lakritsi ja on sopivasti nikotiinia. Plussaa tummista pusseista mutta liian kallista

5/5

+0

Liukkari6665 vuotta sitten.
Hyvää, paitsi, että hinta on aika kova ja haju ehkä vähän liian vahva mun nenään. Tällä hetkellä kyllä top 3 pusseissa mitä ite oon kokeillu.

5/5

+0

kizor5 vuotta 2 kk sitten.
Pussinuuskien aatelistoa. Maistuu hyvälle ja raikkaalle.
Ainut pussinuuska joka itsellä potkii edes jonkin verran.

Löysää useamman vuoden käyttäneenä näitä saa änkeä hattuhyllylle sen 2kpl kerralla. Mutta paras pussinuuska kyllä mitä markkinoilta saa. Tai sitten en tiedä paremmasta.

5/5

+0

nuuska lenny5 vuotta 2 kk sitten.
paras generalin nuuska ikinä ps.oma suosikki nuuska

5/5

+0

naatiskeljia5 vuotta 4 kk sitten.
Satunnais nuuskaajana oikein miellyttävä nautiskelu nuuska jossa nikotiini potkii mukavasti. Tätä on hyvä heittää huuleen, kun arki alkaa vituttaa ja pitäisi vähän rentoutua! Makukin varsin miellyttävä ja pussi pysyy huulessa pitkään valuttamatta. Ehdottoman hyvä nuuska satunnaiskäyttöön

5/5

+0

Rokkikeke5 vuotta 5 kk sitten.
Paras pussinuuska mitä olen kokeillut. Maku mahtava, genun maun tunnistaa kyllä mutta maku on stydimpi ja ainakin itse maistan myös ripauksen salmiakkia, mikä ei kuitenkaan puske liiaksi läpi. Ei valuta liian nopeasti ja lisäpojot näteistä pusseista. Tätä tarttuu aina mukaan vaikka hinta onkin suht korkea.

5/5

+0

Benesis5 vuotta 7 kk sitten.
Todella hyvä nuuska. Hinta kyl on melko jykevä mutta niin on nuuskakin. Suosittelen.

5/5

+0

Ges5 vuotta 7 kk sitten.
Parasta mitä on koskaan tehty ja todella hyvää. Kiekko on komea ja itse nuuska mahtavaa. Maku on tumma, hieman pippurinen ja salmiakkinen. Hinta on ok siihen nähe kuinka hyvää nuuskaa on kyseessä

5/5

+0

kanki5 vuotta 7 kk sitten.
Kallis, mutta syystäkin! Oma taianomainen makunsa takaa makuelämyksen! Silloin tällöin pakko naattia tätä kunkkujen nuuskaa! Hintaa katsoessa tosin useammin kääntyy ostamaan multaa, itse kun en oo kunkku!

5/5

+0

Lumppu5 vuotta 8 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska. Maku ja vahvuus el perfecto. Törkeän hintaista mutta laatu maksaa. Ennen oli vielä komea kiekkokin ja ensimmäinen pussinuuska joka oli "aseteltu" kiekkoon rinkulan muotoon.

5/5

+0

jeppis jee5 vuotta 10 kk sitten.
kenties paras pussinuuska mitä ikinä maistanut,ja monia käyttänyt

5/5

+0

jkl5 vuotta 10 kk sitten.
Paras pussinupunderuz. Ns pyhänuuska jota mielellään tumppaa sunnuntaisin kun ei muuten raaski

5/5

+0

banned2475 vuotta 11 kk sitten.
Tämä! Huikea hinta ja huikea pussinuuska. Laatua alusta loppuun. Jo pelkästään purkki näyttää ulkoisesti hienolta, sillä onhan musta aina muodissa. purkkia avatessa huomaa, että kaikki pussit ovat nätissä järjestyksessä purkin sisällä. Maku ei ole turhan salmiakkinen ja makea, vaan selvästi aikuiseen makuun tehty LAATUNUUSKA.

5/5

+0

tuksu6 vuotta sitten.
Tää on ehdottomasti yksi parhaimmista pussinuuskista. Kallista on mutta joka sentin arvoinen. Suosittelen!

5/5

+0

nuuskapeke6 vuotta 1 kk sitten.
Ehdottomasti paras pussinuuska. Maku on erinoimainen ja nikotiinia on sopivasti. 5/5.

5/5

+0

Rapsu6 vuotta 2 kk sitten.
Parasta mitä tähän mennessä olen löytänyt. Erittäin voimakasta, joten aloittelijan kannattaa välttää. Maku erinomaisen tumma ja synkkä, kuin angstiteinin mieliala. Hinta on tietysti erittäin raju, mutta niin on nuuskakin.

3/5

-1

nicnam6 vuotta sitten.
No joo vähän kitkerän makuista, ei tämä maistu kuin perusgeneralille salmiakkin ja lakritsin maut puuttuu, heitteleekö laatu vai valmistuerien välillä.

4/5

-1

Pele6 vuotta sitten.
Tämä pussinuuska miellyttää suuresti irtonuuskan vannoutunutta käyttäjääkin. Hieno aromi, potkii, purkki on tyylikäs, kaikki on kohdallaan.. PAITSI; Hinta. Ei pussinuuska torni voi maksaa n. 50e, eihän ?

4/5

-1

jani5 vuotta 11 kk sitten.
maku on hyvä ja ainakin mun suuhun sopivan salmiakkinen.laadukasta tavaraa mutta laatu valitettavasti maksaa,hinta on kova mutta onyx on kyllä hintansa arvoista.itse en suosi jokapäiväisessä käytössä mutta siloin-tällöin kyllä.pussinuuskien mersu.

3/5

-1

Pala huulessa5 vuotta 8 kk sitten.
Loistava nuuska mutta makuun turtuu nopeasti. Itsellä alko tökkimään puolen tornin kohalla. En kyllä laskisi lakritsan/salmiakin makuiseksi nuuskaksi, mutta on se hyvvää!

Iso plussa kiekosta ja mustista pusseista +++
Makuun kun kyllästyy niin alkaa hajukin etomaan - -

3/5

-1

nuuska5 vuotta 8 kk sitten.
Ihan hyvin poraa, mutta vuotaa liian nopeaa eikä makukaan ole parin kiekon jälkeen enää niin hyvä. Muut generalin pussit paljon parempia pitkässä käytössä

3/5

-1

joopajooh5 vuotta 6 kk sitten.
ei hintansa väärti, mut ihan jees! Menee paremman puitteissa

4/5

-1

swäääääg5 vuotta 6 kk sitten.
Kuinka hyvin sivuston hinnat pitää paikkansa ? Kenelläkään tietoa ?

4/5

-1

nuuskaa5 vuotta 6 kk sitten.
kusetusta tuo nuuskakuninkaan hinta!!!!!!mutta muuten hyvää nuuskaa.

4/5

-1

nuuskamies5 vuotta 5 kk sitten.
Yksi parhaista nuuskista mutta yksi huono puoli tässä on se että syövyttää ikenet tosi nopeaa.

3/5

-1

snusprinsen4 vuotta 11 kk sitten.
Hyvä laatunuuska, Generalin ominaismaku ilman sitä edullisemman valumista ja makeaa makua. Hyvää tavaraa muttei hintansa arvoista, siitä -1 tähteä arvosteluun

3/5

-1

Zeikop4 vuotta 8 kk sitten.
Haju ei niin hyvä, maku ihan jees. Tätä on kehuttu aika paljon mutta mulle tää aika paha pettymys. Menettelee

1/5

-1

Lasart4 vuotta 4 kk sitten.
Hieno kiekko. Täysmustat pussit hienosti rivissä. Ostin yhen testauskiekon ja odotukset oli kovat. Makua ei minkäälaista ja just ehkä tuntuu et on jotaki huulessa.! Onneksi en ostanu enempää. Kallista paskaa täytyy sanoa.

2/5

-1

Kenraali4 vuotta 1 kk sitten.
Ei sovi omaan suuhun. Melkoisen hanakka valuttamaan ja maku jokseenkin omituinen. Jätän jatkossa tämän käytön muille.

4/5

-1

JaaGeRMaisTeR3 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä nuuska. Maku ok ja esteettisesti vimosen päälle.. Piste pois tuosta hinnasta. Se asettelu purkissa ei paljoa lämmitä ja varmasti näkyy hinnassa.

4/5

-1

SavoNuuska3 vuotta 6 kk sitten.
4/5 Ois voinu odottaa että on samanlaiset lakun jälki maut kuin Genun keltaisessa.
Genu tyyppinä sanon JEES! Purkki ei niin hieno, www.kuvassa. Nuuska taattua Genu laatua. Oisko lakun ja salmiakin tarrat menny sekaisin; sillä tästä ei salmiakkia enempää irti saa. Lakua tahtoville Offroad lakrits Lös!!!

4/5

-1

MoeLester3 vuotta sitten.
Pelkistetyn tyylikäs kokonaisuus, musta kiekko ja hienosti asetellut mustat pussit. Vaikka on aina useampaa nuuskaa samanaikaisesti käytössä, tämä alkoi tökkimään pahasti parin kiekon jälkeen ja todellakin ärsyttää ikeniä. Harvoin käytettynä todella hyvää. Juhlanuuska.

3/5

-1

jorgenssoni2 vuotta 8 kk sitten.
Ihan OK, ei kyllä ollut niin hieno kokemus kuin ihmiset antoi arvosteluillaan ymmärtää.
Valuttaa omasta mielestä melko nopeasti ja pussit tosiaan repeää helposti toisesta päästä, pahimmoilleen yhdestä purkista repesi useampi pussi vaikka yritin käsitellä kuin kipeää vittua.

Propsit tietenkin hienosta kiekosta ja tyylikkäästi kiekkoon asetelluista mustista pussukoista.
Yhden tornin tätä survoin huuleen ja en usko, että enää tulee kokonaista tornia ostettua, ehkä satunnaisia kiekkoja lähtee matkaan kun käyn lisää nuuskaa hakemassa.

3/5

-1

Yläpora2 vuotta 8 kk sitten.
Pussit ja asettelu hintansa vastaavaa luokkaa. Maku nyt ei mikään huisi ole, lakritsia irtoaa selvästi. Pussit aika märkiä valuu tosi äkkiä.

2/5

-1

kalapuikko11 kuukautta sitten.
Yliarvostettua ja kallista.
Pärinäfaktorikin on olematon ja maku ei niin elegantti mitä nyt olettaa voisi.
Mielummin mätän naamaan vaikka genun extra starkkia tai perus knoxia

2/5

-1

Zinff8 kuukautta sitten.
Odotin paljon ja sain vähän. En tykännyt. Mustat pussit ja hieno kiekko plussaa. Huulessä pysyi valuttamatta melko pitkään. Tuntuma huulessa melko hyvä. Haju ja maku huonoja.

4/5

-1

Teemuli5 kuukautta sitten.
Kaikki viimesen päälle. Mustat pussit kehällä. Pehmeä maku. Nikotiini hyvä määrä. Kuitenkin tuote on ylihintainen. Maku on myös aika yllätyksetön. Genumainen katajainen maku, mikä sais olla voimakkaampi. Laatukamaa kuitenkin. Kaikki huolella mietittyä. Herkutteluun

Arvostele General Onyx Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.