Thunder Frosted Löysä

Thunder Frosted Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku44€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus16 mg/g
Pakkauskoko10 x 37g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Thunder Frosted Löysä


4/5

+4

Dharax2 vuotta 5 kk sitten.
Ekan kerran lössiä ostin ja pusseissa aina vahvaa käyttänny, mutta kyllä yllätti miten paljon vahvempaa verrattuna pusseihin, pyöryttämään ihan rupes.


3/5

+4

nutustelija3 vuotta 6 kk sitten.

5/5

+3

general13 vuotta 6 kk sitten.
maku on helvetin jees, mutta tätä kun vetää tornin verran, niin alkaa huuli oleen siinä kuosissa että oksat pois


5/5

+2

GENUSNUS3 vuotta 4 kk sitten.
Potkii huulessa todella paljon, käyttänyt tätä kohta viisi kiekkoa ja voin sanoa, että vahvaa on. Maku perus pepsodent hammastahna ja kuuluu kyllä lössien parhaimmistoon, mutta pysyttelen kyllä vielä generallin, Ettanin, rödä lacketin ja grovin löysässä mielelläni, tätä ei voi tornia enempää kiskoa, koska muokkaa huulen uuteen uskoon.

4/5

+2

Toni3 vuotta 6 kk sitten.
Koostumus törkeen hyvä! Leipoo vaikka norsun huules. Alkaa valuu noin tunnin kuluttua. Raikas ja nikotiinii sopivasti. Yllätyin positiivisesti. Montaa kiekkoo putkeen en kuitenkaa kykene kiskoo. Alkaa frostedit tulee korvista. Mut silloin tällöin kiekko kaks. Ostan jatkossakin. Suosittelen!

5/5

+2

Lars4 vuotta 8 kk sitten.
Erittäin hyvää ja vahvaa tavaraa kevyellä mintun aromilla. Koostumus taikinamainen ja kosteus juuri sopiva. Vaikka jotkut peloittelivat ikenien kärähtämisellä, niin höpöhöpö jos ei ihan aloitteleva tykkinuuskan käyttäjä ole. Aivan mahtavaa tavaraa ja uusi lempinuuskani!

5/5

+0

smaxi1 vuosi sitten.
Empä ole enää vuosiin muuta löysää käyttänytkään, saa tiiviin paketin ja pysyy hyvin huulessa ei lähde valuttamaan.

Saa myös pois huulesta pudottamalla ja tulee samanlaisena pötkönä pois, ei leviä pois ottaessa pitkin suuta :D

5/5 suosittelen jos käyttää vahvaa pussia ja haluaa vaihtelua löössiin

4/5

+0

Heikki301 vuosi sitten.
Hyvä tykkinuuska. 4/5

5/5

+0

antsa1 vuosi 1 kk sitten.
Raikas maku. Sätii ihan vitusti. Ehdoton lempparilöpi!!!

3/5

+0

SadPanda1 vuosi 2 kk sitten.
Tämä on kyllä ihan "ok" nuuskaa. Tässä on melkeemp yhtä paljo plussaa ja miinusta.. Ensinnäkin maku & haju on TODELLAKIN FROSTED. Poraa huulta todella paljon mutta tuskin ainakaan nikotiinin takia. (mitä on liian vähän meikäläise makuun) ,, No sitten tuo nuuskan koostis: MÄRKÄÄ. HELVETIN MÄRKÄÄ: LIIAN MÄRKÄÄ. Valuttaa todella nopeaa. Mutta kyllä tuo maku ja tuon nuuskan JÄISYYS on vaan hyvä- Ei todellaakaa pysty leipomaan: IceTool tavaraa.

3/5

+0

SadPanda1 vuosi 5 kk sitten.
Tämä oli oikeastaan ensimmäisiä tykkinuuskia mihin tutustuin! Tykkäsin TODELLA PALJON!. Tämä oikeasti kolisi/pärisi/tuntu huulessa/ polteli/ viilensi ja oikeastaan tuntu juuri siltä miltä nuuska minun mielestäni pitäisi tuntua huulessa. Aloittelijalle tuo 16mg nikotiinimäärä oli kuitenkin suhkot "ISO" ... Sain tällä myös huulen verille todella nopeasti....

Mä antaisin tälle muuuten 5 tähteä. MUTTA
Nyt tullaan siihen oikeastaan ainoaan isoon miinukseen . TAino "isoon ja isoon" ku kuitenkin 4tähteä annan. tai itseasiassa mä annan tälle 3/5 tähteä. KOSKA>> Tuo miinus on kuitenki aika iso miinus ja se on myös yksi syy miksi en ole tätä käyttänyt kovin enää..

TÄMÄ ON MÄRKÄÄ KU LIUKUVOITEELLA RASVATTU LORTTA! HUhhu!
SIIS VALUTTAA. VALUUTTAA niin helvetin nopeesti. JA tätä ku valuu kurkkuun ni polttelee ja huonolla tuurilla saat tällä kauhean kurkkukivun aikaiseksi. Tämä olisi muuten 5tähden nuuska. mutta ei. ei .
(saattaa olla myös vaikutusta että kun olin aika aloittelija nuuskaamisessa tuolloin kun tätä käytin,.. Ja ei taktiikka ollut ns hallussa... Mutta 30min oli max aika mitä tätä sain pidettyä huulessa. Varsinkin jos piti jutella ihmisten kanssa tai puhua paljon ni se saatto olla 15min että se alko valumaan. Hyvin pysy yhtenä biittinä siellä huulessa. mutta valutti niin perkuleen nopeasti. EI MUTUTA. JATKETAAN HARJOITUKSIA

5/5

+0

xrgeneral1 vuosi 5 kk sitten.
Perkelee hyvää lössiä jytii ku tummu ullakolla.

3/5

+0

xrgeneral1 vuosi 7 kk sitten.
Kiekot pysyy aika huonosti kiinni haisee hammastahnalle maku on hammastahnamainen.

4/5

+0

mikael703 vuotta sitten.
Upean vahva jes eikun huuleen

4/5

+0

gefa3 vuotta 2 kk sitten.
Ihan jees, potkii hyvin.

4/5

+0

Vanhanliitonmies3 vuotta 5 kk sitten.
Kokeilin tätä eka kerran kesällä ja toimi. Pysyy yllättävän kauan ennenku alkaa valua. Ja ainakaan itellä ei tullu rutaleita ylähuuleen. Hyvä tehä löysä pallo ja polttelee kivasti. Pehmee ja kostee. Yks tähti tippuu siitä et aikansa käyttää ja tekee mieli jotain eri makua välillä.

4/5

+0

nuuskanystävä3 vuotta 5 kk sitten.
nyt jysähti melkoosen hyvää tavaraa. maistuu hyvälle suht hyvä koostumus ja tuoksu jes !!!! kyllä

5/5

+0

snuskungen3 vuotta 8 kk sitten.
Yksi parhaimmista nuuskista mitä olen ikinä vetänyt. Poraa nii pirusti maustuu hyvälle (jos tykkää frosted nuuskista) ja nikotiinia piisaa. Ei kyllä helpolla kyllästy itse olen päivittäisessä käytössä käyttäny monia torneja. Suositelen kaikille.

4/5

+0

generaali3 vuotta 11 kk sitten.
helvetin hyvää ''raikkaaksi'' nuuskaksi. mutta ei kyllä vedä vertoja eucalyptukselle...

top 5 raikkaat nuuskat :

-Thunder eucalyptus
-Thunder frosted
-Offroad frosted
-Thunder cool mint
-Thunder RAW frosted

5/5

+0

sikaripoika4 vuotta 2 kk sitten.
Nuuskaajat! Jos käytätte tätä muistakaa ainaki pitää suuhygienia yllä! tekee nimittäi aikamoista jälkee huuleen:D mut suosittelen kyllä ihan parasta löössiä!:)

5/5

+0

frou4 vuotta 6 kk sitten.
Koostumus hyvä ei liian kuivaa eikä märkää. Pysyy huulessa todella hyvin ja tuntee että siellä on jotakin :) Nikotiinia riittää ja kun pari purkkia käyttää niin on kyllä huuli melkoisessa kunnossa :)

4/5

+0

pernasoppa4 vuotta 6 kk sitten.
Potkii potkii. Koostumus kohdallaan, makua piisaa.

5/5

+0

ettan 4ever4 vuotta 7 kk sitten.
Aivan loistavaa nuuskaa. ostin tornin kun mielenkiinnosta halusin testata ja meni kyllä suoraan lempi lösseihin röda lacketin mukaan! on paljonnikotiinia japoraa hyvin, lisäksi pysyy erittäin hyvin kasassa vaikka kosteaa onkin. suosittelen kaikille vaikka täällä on tätä nuuskaa jotkut henkilöt parjailleet. 5/5

5/5

+0

apostoli4 vuotta 7 kk sitten.
Koostumus ja maku perkeleen hyvä. Pysyy kasassa ja potkii aivan hullusti! kyllä tällä tukkoisen nenän saa aukeamaan. Käyttönuuskana ei mene, sen verran vahvaa jöötiä.

1/5

+0

mörkö4 vuotta 7 kk sitten.
karmeaa mynttoni nuuskaa, kirvelee ja valuu. paskaa, paskaa

2/5

+0

Nuuskamies4 vuotta 8 kk sitten.
Tämä on se nuuska josta valistajat ovat sinua aina varoitelleet, laittaa "ammattilaisenkin" ikenet anomaan armoa parissa päivässä. Maku aluksi hyvä mutta alkaa kyllästyttämään nopeasti. Pysyy hyvin kasassa, mutta turhan kosteaa. Suosittelen sijoittamaan muutaman euron enemmän ja ostamaan vaikka Rödaa tämän ikenet syövyttävän pepsodenttihelvetin sijaan.

2/5

+0

kanki4 vuotta 8 kk sitten.
Perus jonnefrostedi, vahvuus hyvä, mut koska se ei oo mulle se pääasia, ei tää tuote saa huomiotani. Kun ottaa huomioon, että lähes identtistä offarin saman myrkyn kanssa, säästäisin saitana 5 euroo ja ottasin sitä jos pakko ois toine valita.

4/5

+0

Brädi4 vuotta 8 kk sitten.
Aivan loistava nuuska sellaiseks "välinuuskaks". 1-2 tykillistä päivässä muun nuuskan lomassa pitää miehen tiellä!

3/5

+0

banned2475 vuotta sitten.
Nikotiinia, paljon nikotiinia ja vielä vähän lisää nikotiinia! :D Märkää on ja koko kämppä tuoksuu pepsodentille. Hyvää jos on jotain muutakin käytössä samaan aikaan, sillä tämä ei ole mikään perusnuuska päivän kaikkina hetkinä.

4/5

+0

persereikä5 vuotta 1 kk sitten.
pärisee liika :ooooo suosittelen jonneille.

4/5

+0

mike5 vuotta 1 kk sitten.
Helkkarin hyvää löysää, nikotiinia riittävästi, potkii perkeleesti, maku on todella raikas ja hyvä, ihan vitun märkää siitä ainoa miinus joten 4/5, jos ois kuivempaa niin 5/5.

1/5

+0

Pele5 vuotta 1 kk sitten.
Perinteikkään nuuskan ystävänä haukun tämän irtonuuskan aika miinus-merkkiseksi. Itse asennan 1-2 purkkia päivässä, joten tätä ikenien tappajaa ei pysty käyttämään todellakaan samaa tahtia kuin perinteikkäitä virkaveljiään, nautinnolla.. Jos kerran viikossa tykkää laittaa pohjoismaalaisten hyvien tapojen mukaisesti nuuskan huuleen ruokailun jälkeen, tämä menee ihan ok.. Mutta jatkuvana käyttönuuskana aivan paskaa.. Potkii kylläkin, vähän liikaakin.

3/5

+0

Masa5 vuotta 2 kk sitten.
Nikotiinia riittää siitä +
Koostumus surkea, mutta maku on hyvä.
Ja todella syövyttää ikenet aika hätäseen.

1/5

+0

nuuskaorg@admin5 vuotta 4 kk sitten.
jep jep tämä oli todella kova kun ekat 3-4 purkkia vetäisi jonka jälkeen alkoi "pepsodentti" tökkiä pahasti ja jatkuva palasten sylkeminen kieleltä rupesi kypsyttämään. pussina mahdollisesti parempi? mutta ei tämä kyllä erikoista ollut pidemmänpäälle!.

4/5

+0

Von Braun5 vuotta 4 kk sitten.
Potkua kuin pienessä kylässä. Hammastahna haisee jo purkin läpi. Maku ihan jees ja kestää melko pitkään. Syövyttää ikenet ennätysvauhdilla, muiden nuuskien kanssa en ole tätä vielä havainnut. Siitä miinusta.

Arvostele Thunder Frosted Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.