LD Löysä

LD Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku40€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaJTI Sweden

Arvostelut nuuskalle LD Löysä


5/5

+6

sero4 vuotta 10 kk sitten.
Aivan loistavaa,maku tosi hyvä ja tuntuukin nuuskalle


5/5

+4

jonne5 vuotta 1 kk sitten.
Yksi parhaimmista lösseistä. Maku hyvä, koostumus on hyvä ja tuoksu miellyttävä.

5/5

+4

Masa5 vuotta 1 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska.
Koostumus hyvä leivottavaksi ja maku todella hyvä.
Suosittelen +++


5/5

+2

jonkke5 vuotta 2 kk sitten.
Tämä on ehdottomasti yksi parhaista! Maku on erittäin pirteä ja tuoksuu mahtavalle. Ehdottomasti suosittelen kaikille! Koostumukseltaan juuri sopivaa käsin leivontaan.

3/5

+0

TurboHuuli1 vuosi 6 kk sitten.
Hyvin paljon tulee mieleen Knekt tästä löysästä. Maku todella hyvä tuoksusta puhumattakaan. Tämä löysä ei valuta, mutta koostumukseltaa hyvin kukkamultainen. Helpoosti hajoaa, kun ottaa kimpaletta huulesta pois. Plussa myös muovikiekosta. Hyvä peruslöysä, jota en kummiskaan ostaisi kuin pahanpäivän varalle. Hinta kohdillaan.

4/5

+0

SunnySnus2 vuotta 4 kk sitten.
Ei oo hinnalla pilattu tätä. Ekat pari purkkii maistu vähä oudolt mut sen jälkee iha käyttötavaraa. Koostumuskaan ei oo huonoimmast päästä.

4/5

+0

IsoJorma3 vuotta sitten.
Perusnuuskaa, itselleni hiukan liian hapokas, runsaassa käytössä ikenet halkeilee. Plussaa halpa hinta, laivalla n. 30€/tanko.

3/5

+0

Knöllimake3 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä arkinuuska!tällä hetkellä ajossa Ettanin ja Grovin ohella..

4/5

+0

konkari4 vuotta 2 kk sitten.
plussaa annan mausta ja koostumuksesta miinusta että valuu nopeasti ja levii itselläni huulessa

4/5

+0

Nuuskaaja4 vuotta 5 kk sitten.
Mielestäni tässä oli paras nuuska kun tornin hinta oli siinä 20-30e paikkeilla vuosi-kaksi sitten. Nykyään kun hinta noin korkea turvaudun ennemmin tuttuihin ja turvallisiin ettaniin sekä generaaliin. Muovinen purkki tuo oman plussansa tähän tuotteeseen ja hinta noussut tasaista tahtia joten se kertonee etten ollut ainoa joka ajatteli aikoinaan että loistava ja halpa nuuska, tokihan tällä säästää sen viitisen euroa jos ei ota juuri ettania tai keneraalia. Tulevaisuudessa varmasti tulen viellä tätä tuotetta makustelemaan ja edelleen on yksi suosikkini vaikka hinta noussut onkin! Maku hyvä, tuoksu hyvä ja plussaa tosiaan tuosta muovisesta rasiasta 4/5 koska hinta nykyään sievoinen.

4/5

+0

kuke5 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin mielyttävän hajuinen ja makuinen nuuska. Haju ja maku lähellä generalin löysää, ei niin karkeaa koostumukseltaan. Hinta/laatu hyvä. Ainoan miinuksen annan muovipurkista. Suosittelen.

Arvostele LD Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.