Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

ETTAN Löysä

ETTAN Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali47.65 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ETTAN Löysä


5/5

+404

Kesä Esa5 vuotta 1 kk sitten.
Se nuuska. Nuuskien nuuska. Työmiehen paraskaveri. Se nuuska , joka maksoi R-kioskilla 17.40 mk. Ei todellakaan mikään nuorison "päräyttävä kokemus" henkinen nuuska. se uskollinen ystävä, jonka seurassa lapsesi kasvavat ja vaimot vaihtuu. Ettan on ja pysyy.


5/5

+80

Nallihuuli4 vuotta 4 kk sitten.
Tuttu ja turvallinen. SE nuuska johon muita verrataan.

Maku ja koostumus sitä vanhaa liittoa, kunnon tubanginmakua eikä mitään nykyajan minttumeloni -homouksia.

Eikä tämä valu kuin jonneilla jotka eivät kunnon löysäilystä ymmärrä sen enempää kuin toosastakaan. Molempia muuten ropelletaan omilla ulokkeilla eikä millään muovi/metalliputkilla, saatana!

5/5

+70

Möllihuuli3 vuotta 2 kk sitten.
Jos olisi mahdollista harrastaisin yhdyntää Ettanin kehittäjän kanssa.


5/5

+25

Pele5 vuotta 8 kk sitten.
Legendaarinen nuuska, tätä on aina mukava laittaa tilanteessa kuin tilanteessa vetämään ullakolle. Perusnuuskien perusnuuska, ei siitä pääse mihinkään. Jos saat ikenet rakkuloille jollain paskalla makunuuskalla, mikä on tarkoitettu "Tykillinen viikossa.."- tahtia käyttäjille, vanha luotettava kaveri Ettan on se, millä pystyy elvyttämään pahinta kynnöspeltoa pois huulesta. Hintahan valitettavasti ystävällämme Ettanilla on nykyään kova, koska sitä kaikki suomalaiset ostavat laivalta / maista maineen takia. Olen huomannut, että Ettan on ensimmäinen luovuttaja kosteuden suhteen huulessa; valuu ainakin itellä todella nopeasti kun verrataan esim. toisiin kuuluisiin kosteisiin irtonuuskiin Röda Lacketiin tai Prima Finttiin.. Legenda, ei voi mollata veteraania joka harrastuksen aloitti, ainahan voi laittaa lisää huuleen kun edellisen on poistanut huulesta.. 5/5

5/5

+20

yläbörstäjölli3 vuotta 2 kk sitten.
Ettan on aina ettan vaikka voissa paistaisi. Aina kun pistää tätä legendaarista nuuskaa huuleen, jota jo isoisäni aikoinaan veti tulee mieleen ne kauniit ajat, jolloin ei vielä joka jonnella ollut odenssi huulessa ja ne ajat kun olin amerikassa vaihdossa ja minulla oli ettanin lössiä mukana. Kun tämän legendaarisen nuuskan pistää huuleen se on kuin veisi jonkun neitsyyttä. Ettanin lössi on kuin se ystävä, jonka tapasit ensimmäisellä luokalla, ensimmäisenä päivänä. Ettan, se on aina rinnallasi. Ettan on elämä, rakkaus ja intohimo.

5/5

+19

Nöllinagetti3 vuotta 2 kk sitten.
LEGENDA
Kyllä jumankauta alkaa ylähuuli väpättämään ja kuola valumaan kun näkee tätä vanhan liiton tavaraa.
Maku on erinomainen ja tuotettu nimenomaan niistä parhaista tupakanpuruista, yleensä en haluaisi niellä lössiä, mutta tätä voisin syödä saatana kiekkokaupalla.
Lopuksi lainaten legendaarisen brittibändin sanomaa SIMPLY THE BEST.

5/5

+17

Konkari2 vuotta 7 kk sitten.
Ainoa ilonlähde paskaakin paskemmas elämässäni. Ettania parempaa on ainoastaan pillu. 5/41

5/5

+17

Rakettiesa3 vuotta sitten.
Klassikko. Tätä Vaahteramäen Eemeli vetäisi jos eläisi. Nuuskavalinta kansallisromanttisiin aktiviteetteihin.

4/5

+12

pökkis5 vuotta 7 kk sitten.
Nuuskien Marlboro. tällä ite alotin back in the day ja varmaan moni muukin. maku tupakkainen sopii siis kessunlopettajille.

Kun kattoo näitä nykymaailman melooni-wintergreen-lime kombo nuuskia ei voi vanha kuin pyörittää päätään ja kaivaa ettanit esiin. suosittelen varauksetta kaikille. pikku miinus ettei voi pitää yhtä kauaa huulessa kuin esim RL tai Prima.

5/5

+9

Zero5 vuotta 11 kk sitten.
Legendaarinen ETTAN on oma suosikkini. Suosittelen!

5/5

+8

Vilq893 vuotta 4 kk sitten.
6/5 legenda. Isä ja isoisä. Veli ja veljenpoika.

5/5

+8

Pekonimankeli5 vuotta 7 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä löytyy. Aina perusvarma valinta laivalta. Ei petä koskaan. Haju sopivan tupakkamainen ja Ettanin maku on ainoa oikea nuuskan maku ;) Ehdottomasti suosittelen kaikille, hieman kallista kylläkin. Laivalta halvemmalla.

5/5

+7

Joosua2 vuotta 5 kk sitten.
Ettan oli ysärin alussa armeijan harmaissa meidän paras kaveri, hyvää ja nostalgista nuuskaa. Hyvää käyttö nuuskaa, valuttaa tieten helposti, mutta sehän kuuluu nuuskaamiseen, lol

5/5

+7

jöötteporkki2 vuotta 5 kk sitten.
viina, terva, sauna sekä ETTAN, avain suomalaisen miehen sydämeen, 5/5 nyt ja aina.

5/5

+6

kizor82 vuotta 11 kk sitten.
Joka euron arvoinen löysä nuuska. Hinta tuntuu maallikon kukkaroon kovalta mutta laatunuuskasta joka ei petä KOSKAAN saa silloin maksaakkin. Tätä tuodaan aina kun sitä vaan jostain saa tuotua

5/5

+6

Ruben3 vuotta 11 kk sitten.
Ettan on Ettan, aivan sama mitä kermaperseet karkkinuuskapussien imeskelijät selittää. :D

5/5

+6

kanki5 vuotta 4 kk sitten.
Vaikka, halpismerkit koittaa, ei ne vanhoja kuninkaita saa astumaan pois jalustoiltaan.
Tupakkimiehen, nuuska ja luonnollisen maun ja muotoilukykyisyyden avulla on eliittinuuskaa. Jotkut valittaa, että liian perusnuuska, mutta kanki tykkää!

5/5

+5

KKK-clan1 vuosi 8 kk sitten.
AIVAN SAATANAN TÄYDELLISTÄ!! Sanoisinko jopa Jumalan itsensä paskantamaa. Tästäkö ne profeetat aikoinaan puhuivat kun levittivät ilonsanomaa?! Itse paholainenkaan ei kestäisi kahta milliä TÄTÄ löysää huulessaan laukeamatta vähintään 666 kertaa.

4/5

+5

SnusGeneral1 vuosi 8 kk sitten.
Tästä se kaikki alkoi. Purkki maksoi 16,60 mk ja lähikioskilta sai ostaa. Oi niitä aikoja! Ikää oli 13 ja rakkaus nuuskaan syntyi välittömästi. Meni oikeastaan monta vuotta, ennen kuin tiesin muitakin nuuskia olevan.

Maku on tupakkainen ilman mitään ylimääräistä. Karmeallehan tämä 13-vuotiaan sieraimiin haisi, mutta nyt pidän tuoksua miellyttävänä. Tämä on tietysti se mihin kaikkea vertaan ja se onkin tavallaan ihan oikein. Tämä on Swedish Matchin tuotteista se keskiverto, neutraali verrokki muihin. Maku ja rakenne on kohdillaan. Fiilistelyksi menee ajoittain käytettynä, mutta kieltolain tuomien saatavuusvaikeuksien takia, olen joutunut tätäkin käyttämään kuivuneena ja huonosti säilytettynä ja siitä on syntynyt tietty angstisuus Ettania kohtaan.

Yksi tähti jää uupumaan. Parempiakin tuotteita yksinkertaisesti löytyy ja se angstisuus huonoon Ettaniin ei unohdu.

5/5

+5

päihdeholistinisti3 vuotta 2 kk sitten.
Tämä on THE Nuuska... Leivo, tykitä tai tee mitä haluat.....

5/5

+5

Nölliävittu3 vuotta 2 kk sitten.
Kuulkaas jomnet, se on niin että tähän ei sanoja tarvita.

5/5

+5

ettaniihuuleen3 vuotta 10 kk sitten.
Ehdottomasti 5/5. Tämä on nuuskien nuuska. Hyvä koostumus, saa pyöriteltyä hienon biitin tästä ja maku on mitä mahtavin. Mitä hajuun taas tulee niin voimakas tupakka mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tykkään!

5/5

+4

Nattekeisari3 vuotta 6 kk sitten.
Nuuskien kuningas. Ehdoton ykkönen.

5/5

+3

Ettani691 vuosi 1 kk sitten.
Se aito tyämiehen paras kaveri heti ruskean boonuksen sätkämassin jälkeen makuna se Aito tupakki ei mitää jonnentappo siemenneste hammastahna rotanmyrkky paskaa tämä pysyy aina ykkösenä hakkaa huulta niinkuin perheenisä vaimoa edes pillu ei anna näin päräyttävää nautintoa

5/5

+3

Jairi2 vuotta 5 kk sitten.
Työmies nuuskaa, ja aika perkeleen hyvää sellasta.

5/5

+3

ettanatte3 vuotta 1 kk sitten.
Ihan hyvää yläflyygelissä jytkyttää hyvin 5/5

3/5

+3

shortshit4 vuotta 4 kk sitten.
Tätähän sitä kiskottiin se 6 vuotta ennen ku pääsi ihan ite kauppaan asti valitsemaan mitä ottaa. Nummer uno, kyllähän sille täytyy tunnustusta antaa. Jos hinta olis alhaisempi ostasin varmaan vieläki, mutta koska samalla rahalla saat rödaa, grovia tai generaalia niin en näe siinä mitään syytä.

4/5

+3

Natte4 vuotta 6 kk sitten.
Ettan ei petä. Todella hyvä nuuska ja oikein alan kivijalka. Pidän kyllä Göteborgs Primafintistä enemmän mutta osaan kyllä arvostaa vanhaa kunnon Ettania.

5/5

+3

Ettan4 vuotta 8 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta nuuskaa mitä on muut jää ihan kakkoseksi

5/5

+3

nuuskaaja4 vuotta 8 kk sitten.
Kyllähän sitä ettania on aina kiva napauttaa it:llä peltiin, ei petä koskaan on kyllä paras lössi yhdessä rödän ja priman kanssa!! Vähän on kallista verrattuna esim. odensin tai thunderin lössiin, mutta miksi maksaa parikyt euroo vähemmän suoraa sanottuna täydestä paskalössistä kun voi kaivaa vähä enemmän kuvetta ja ostaa laatulössiä eli ETTANIA!

4/5

+3

Viltsu5 vuotta 5 kk sitten.
Legenda, joka ei petä koskaan.

5/5

+3

eetu5 vuotta 8 kk sitten.
paras nuuska ikinä tätä on vanhat patut opettanu käyttämään tällä aloitin ja aion valinnassa pysyä

5/5

+2

Dullehuuli1 vuosi 1 kk sitten.
Päräyttää legendaarisuudellaan ja konstailemattomuudellaan. Puhdas, savuinen tupakanmaku sätii ja poraa jokaisella tykillisellä. Minttuteininuuskia fanittava ES-jonne saattaa laatata tuoksusta ja mehun mausta, mutta perinteitä kunnioittava herrasmiesnuuskaaja osaa niitä arvostaa.

On häpeällistä väittää olevansa nuuskaaja, jos ei ole koskaan löysää Eetua, nuuskien Dom Perignonia, kokeillut. Tämä on mustaa kultaa parhaimmillaan elämän suuria kohokohtia tähdittämään.

5/5

+2

Ebolamaister1 vuosi 8 kk sitten.
Muistan vielä sen ensimmäisen kerran kun pistin ensimmäistä kertaa konepellin alle Ettanin Löysää. Se tuntui ensisuudelmalta, se tuntuin kuin olisi menettänyt neitsyyden uudestaan, se tuntui kuin olisi löytänyt Jeesuksen.
Ettanin löysä on ollut siitä päivästä lähtien minun sielunkumppani, paras kaverini ja rakastajani. Ettanin Löysä on ainoa asia mitä elämässä tarvitsee. Ettanin Löysä on pilluni, se on ilmani, ja se on ruokani.

5/5

+2

Ettani691 vuosi 8 kk sitten.
Makuna aito sätkä potkii niin maan vitusti
Tätäku iskee 30 millin tyki yläpörsään niin iskee aivot pihalle
Haju maku mitä parhaimmat eikä mikään hammastahna mangopersikka

4/5

+2

Käyttäjä2 vuotta 6 kk sitten.
Paras lössi. Ei muuta

5/5

+2

Nutukkaa2 vuotta 8 kk sitten.
Helvetin hyvä perus nuuska

5/5

+2

mikko3 vuotta sitten.
Parasta nuuskaa ikinä!!;
Ettan on aina ettan ei siitä mihinkään pääse!!!

4/5

+2

snuski3 vuotta 1 kk sitten.
Yksi parhaimmista löysistä mitä käytän ja aina jaksaa tunkee lisää huuleen. ainoat miinukset hinnasta

5/5

+2

Kenraali_qulli3 vuotta 1 kk sitten.
Ei tähän voi muuta sanoa että Lössien Isä. Hyvää on

5/5

+2

pussionparas3 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä koostumus ja maku todella hyvvöö. Nikotiinia saisi olla enemmän edelleenki odotan ettanista strong versiota. Aito ja alkuperäinen.

5/5

+2

nuuskaperse3 vuotta 10 kk sitten.
Klassista kamaa.. tupakan makua riittää.. kestää pitkään ja pehmeänä.. kesti hetken "ajaa sisään" mut nyt ei muut nuuskat oikeen tunnu maistuvan kun tähän kerran tutustunu.. kaikkihan tietää että tämä oli sitä ensimmäistä kunnon nuuskaa ja resepti on sama kun 190 vuotta sitten. Tina Turnerkin sanoo tästä nuuskasta että Simply the best.

5/5

+2

sikalisko4 vuotta sitten.
Aina varma ostos. Ei ala tökkimään vaikka kuinka käyttäisi pitkäänkin pelkästään tätä.

5/5

+2

Nuuskajetu4 vuotta 10 kk sitten.
Kaikkien aikojen paras tykkinuuska maku ja haju aivan loistavia, tätä vetäisi vaikka koko elämänsä, on se vaan niin kaikinpuolin hyvää ja onnistunutta purunuuskaa! Kaikenlisäksi tästä ei löydä yhtään miinuksen aihetta :-)

5/5

+2

Pekonimankeli5 vuotta 7 kk sitten.
Käykääpä muuten kattomassa mun sivut, siellä on vähän pidempää arvostelua ja koko ajan tulee lisää erilaisia nuuskia.

pekonimankeli.webs.com

Kiitos! :)

5/5

+2

nicnam5 vuotta 7 kk sitten.
Eipä noihin edellisiin arvosteluihin mitään lisättävää ole.
Ettanissa on vaan kaikki kohdallaan.

5/5

+1

Nöpä3 kuukautta sitten.
Ensimmäistä nölliä mitä olen koskaan vetänyt (1996) ja on kyllä omassa top 3:ssa... heittämällä.

4/5

+1

vikidi3 kuukautta sitten.
Mielestäni ainoa hyvä tykkinuuska.
Pysyy huulessa hyvin, eikä leviä.
Täysin omanlainen fiilis.
Toimii.

5/5

+1

Göran6968 kuukautta sitten.
Legendaarinen nuuska. Aina ollu hyvää löössiä ja tulee olemaan. Tähän ei kyllästy totaalisesti ikinä. Taattua swedish matchin laatua. General ja tämä ovat niitä pettämättömiä ja varmoja valintoja!

5/5

+1

Saklu8 kuukautta sitten.
Tämä on tykkinuuskan kuningas! Suosittelen vahvasti

3/5

+1

Heikki301 vuosi sitten.
Tällä tuli aikoinaan alotettua nuuskaaminen. Hyvä perinteinen nuuska 3/5.

5/5

+1

Nöllihuuli2 vuotta 6 kk sitten.
5/5 helppoa ja hyvää ku persepano!

5/5

+1

Masa5 vuotta 10 kk sitten.
Tosi hyvä "perus" nuuska.
Kuuluu suosikkeihini ehdottomasti.

5/5

+1

[email protected]5 vuotta 10 kk sitten.
todella loistava TUPAKKAINEN nuuska vanhana kessu miehenä osaan arvostaa tätä varsinkin lopettaessa milloin oli suuresti tupakki maku lähellä sydäntä! mutta kaiken kakkiaan todella loistava basic nuuska kuuluu aateliin ehdottomasti =)

5/5

+0

Zinffi4 viikkoa sitten.
Oi että! Pitkästä aikaa sain tätä herkkua pari kiekkoa. En muistanukkaa kuinka hyvää oli. Ainoa miinus se, että prima fintin ja skruffi jälkeen tää valutttaa verrattaen melko nopeesti ja hajoaa helposti huulesta ottaessa. Mutta silti yks paras löysä nuuska. 5/5.

5/5

+0

Etukka5 kuukautta sitten.
Tämä on se herkkujen herkku parempaa nautintoa ei saa edes ilmaisesta borderllista maistuu samalle kuin se aamuinen malboro ilman ikävää sivumakua parempaa kuin pillu nikotiinia löytyy se tuttu ja turvallinen määrä ei voi muuta kuin suositella

5/5

+0

finefella7 kuukautta sitten.
Parasta löössiä. Ettanin maku, koostumus sekä tuoksu ovat synonyymi aidolle nuuskalle. Tällaista herkkua kun totuttelee käyttelemään, niin pian ei enää mikään muu tunnukaan miltään. Petollista rompetta, mutta täysin sen arvoista.

5/5

+0

nuuskakiekko8 kuukautta sitten.
Yksinkertaisesti parasta lössiä

4/5

+0

kingcrimson9 kuukautta sitten.
Ettan = uskollinen ja lempeä rakastaja

Mikään ei ole parempaa kuin istua työpäivän jälkeen sohvalle, korkata olut, ottaa nippu laatumultaa kämmenelle ja pyöritellä täydellinen pallo yläpeltiin.....ja nukahtaa mälli huulessa valkoisille lakanoille.

Ainoa miinus tulee pahvipurkista. Teeppäs töitä tuolla lumihangessa kun lunta on saatana vyötäröön asti ja purkki lahoaa taskuun. Eli ei hyvä kenttäolosuhteisiin.

5/5

+0

Eero12 kuukautta sitten.
Ihan hyvää maistuu vähän kukkamullalle mutta maksoin 100e kiekosta

5/5

+0

MrSamsta1 vuosi 1 kk sitten.
On haju parasta myös maku on tosi hyvää laadukas keikko ja maku myös kiekko. ODENS on tosi paskaa ja halpaa.
Vois sanoa laadukas nuuska LÖS

5/5

+0

Nuuskamies941 vuosi 4 kk sitten.
nuuskien kuningas itse 6/5. pussikin on todella hyvää. harmi kun on vaa nii kallista, mutta kyllä laadusta maksaa :)

5/5

+0

pirpana1 vuosi 6 kk sitten.
ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa, parasta nuuskaa mitä löytyy! suosittelen lämpimästi

5/5

+0

xrgeneral2 vuotta 1 kk sitten.
Yksin kertaisesti parasta. Ainut miinus hinnasta mutta on joka euron arvoista!

5/5

+0

ac_robbe2 vuotta 2 kk sitten.
Legendaarinen ainoa oikea ei selityksiä kaipaa.

5/5

+0

nuuskakonkari2 vuotta 4 kk sitten.
Pakko arvostaa klassikkoa! Kun kuulet sanan nuuska niin ensimmäinen mielikuva on ettanin purkki 5/5 

5/5

+0

Jansku2 vuotta 5 kk sitten.
22 vuotta nuuskaa käyttänyt ja voittajaa ei ole vielä löytynyt! Tällä aloitin ja tämä huulessa menen joskus arkkuunkin...

5/5

+0

nuuskasiantuntija2 vuotta 5 kk sitten.
erittäin maukas maku ja hyvin eksoottinen kokonaisuus. tuntuu hyvältä pörsässä

5/5

+0

aitokossu2 vuotta 5 kk sitten.
Parasta tykkinuuskaa mitä maapallo päällään kantaa!

5/5

+0

SnusBar2 vuotta 8 kk sitten.
Selittämättä paras, 5/5! Röda ja Ettan...2 parasta!

5/5

+0

nuuskajokke2 vuotta 11 kk sitten.
Tää on sitä klassista tupakin makua sisältävä nuuskien kuningas! Tästä kaikki on saanut alkunsa ja tähän jää.

5/5

+0

KimppaZ2 vuotta 11 kk sitten.
Helvetin hyvää tavaraahan tämä on , Ihastuin samantien ensikertaa , kun pisti eetua ullakolle :D Toki hinnakasta , mutta kyllä itse ainakin mielellään tästä nuuskasta maksan.

4/5

+0

TurboHuuli3 vuotta sitten.
Ettanissa on tyypillinen Matchin tuoksu ja koostumus myös perinteinen karkeajakoinen Match. Tämä löbändeeri ei ole "huoramaku dingedange makujen maku", vaan yllättävän tupakkainen. Pitkään saa pökälettä pitää yläkerrassa ennen kuin käy valuttelemaan. Kyseessä on legenda, joka ei petä, mutta minulta ei kummiskaan täysiä bojoja saa. Varma ja erittäin hyvä nuuska!

5/5

+0

Thoivo3 vuotta 1 kk sitten.
Kaikkien nuuskien nuuska

4/5

+0

nuusketti3 vuotta 8 kk sitten.
Klassikko. Todella hyvä nuuska, mutta hinnasta lähtee yksi piste.

4/5

+0

ettanlover3 vuotta 8 kk sitten.
Nuuskien nuuska :)

5/5

+0

Tomzziii3 vuotta 10 kk sitten.
Lössien ehdoton ykkönen! Kiekossa paljon tavaraa ja tupakan maku antaa hyvän säväyksen. Tehtäspä tätä vielä muovipurkeissa niin tämä olisi täydellistä! Silti täydet pojot 5/5


5/5

+0

Ettani3 vuotta 11 kk sitten.
"Se nuuska. Nuuskien nuuska."-Kesä Esa
Ei voi muuta sanoa! 5/5

5/5

+0

pHase4 vuotta sitten.
Taivaallista 6/5

5/5

+0

Sagge4 vuotta 7 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä on ehoton ykkönen kaikki muut nuuskat jää taakse 6/5

5/5

+0

Ettan4 vuotta 8 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta nuuskaa mitä on muut jää ihan kakkoseksi

5/5

+0

Happeee4 vuotta 10 kk sitten.
Legendaarinen ykkönen. Ei kait muuta tarvitse sanoa.

5/5

+0

nuuskakaivos4 vuotta 11 kk sitten.
Ei löydy sanoja sanat eivät kuvaa sen tietää kun maistaa .. Parasta mitä rahalla saa ja kallista sen onkin (okkv) oikean käden käyttövapaa.

4/5

+0

muuskanuikkunen5 vuotta sitten.
Käytetyin nuuska RVL:ssa. Todellinen päivän pelastava enkeli. Saa tykittää oikein urakalla ja ikenet tykkää. Työmiehen peruskamaa. TM:n (Taistelijan Maailman) testaama: Kiitämme hyvää koostumusta, mutta miinukset pahvipurkista kenttäolosuhteissa.

5/5

+0

Koski5 vuotta sitten.
Tästä sitä aloteltiin, maksoi alle 2e purkki Haaparannassa. Katukaupassa 3,5e.
Tämä on nuuska isolla N!
Maku, haju, koostumus 5/5

5/5

+0

since 1985 nuuskannut5 vuotta 1 kk sitten.
ettan, nuuskien ruisleipä joka aina menee ja hoitaa hommansa.

5/5

+0

kanki25 vuotta 1 kk sitten.
oot sie kaikkone melekone epeli ettani on hyvää ja niii sinäki :p

5/5

+0

Nuuskahuuli5 vuotta 2 kk sitten.
Kyllä Ettan on nimensä mukaan ykkönen ainakin löysistä. Omasta mielestä ainaki maistuu ihan hyvälle verrattuna esimerkiksi Generaliin, joka on kyllä kans ihan hyvää löysää mutta ei pärjää Ettanille. Haju on mukavan mieto eikä heti tunge nenään kilometrin päästä kun rasian avaa, aiva tulee aina vesi kielelle ku Ettania haistelee! Tämän nuuskan avulla lopetin polttamisen joten sillä on ikuinen paikka suosikeissani! 5/5

5/5

+0

nuuskaboy5 vuotta 6 kk sitten.
ihan helvetin hyvää nuuskaa,tosin aika kallista mutta hintansa arvonen.

5/5

+0

Natte5 vuotta 7 kk sitten.
Ettaniin ei kyllästy kyllä koskaan, kuten jo muut ovatkin sanoneet, niin klassikkojen klassikko. :)

4/5

+0

banned2475 vuotta 7 kk sitten.
Klassikko. Tätä tuli käytettyä jo 90-luvulla, kun nuuskaa sai vielä suomessa myydä. Maistuu tupakkimiehen suussa juurikin sille itselleen, eli tupakalle. Koostumus on hieno ja pysyy huulessa isona pallonakin kauan.

4/5

+0

joiteri5 vuotta 7 kk sitten.
todella hyvää perus lössiä vaikka onkin aika kallista..

5/5

+0

Von Braun5 vuotta 11 kk sitten.
Klassikko joka ei paljon kuvailua kaipaa. Suosittelen.

5/5

-1

Tyytyväinen5 vuotta sitten.
Ettani toimii kyllä tilanteessa kuin tilanteessa!en kyllä parempaa löysää ole maistanut!ainut vika että tuppaa putoamaan helposti muuten taattua ettanin laatua!

5/5

-1

nuuskamies4 vuotta 11 kk sitten.
Täydellistä kamaa mistään en ole vielä löytänyt parempaa löysää, kuin ettan ja luulen ettei niin tule käymäänkään. Ettan maistuu nuuskalta eikä yritä olla mitään muuta kuin nuuskaa kuten jotkut muut merkit, siksi valitsen aina ettanin.

5/5

-1

Käisimies4 vuotta 11 kk sitten.
Ettanissa on kaikki niin kohallaan ku olla ja voi! Nuuska josta ei vain voi olla tykkäämättä. Tykillä käytettynä pysyy hyvin kasassa. Suosittelen ehdottamasti!

4/5

-1

nuuskanystävä4 vuotta sitten.
rakastan tätä nuuskaa aina kun meen laivalle niin tätä tarttuu mukaan ainakin se 3 tornia. vaikka ehkä valuttaakin tai hajoaa muusiksi nopeaa huulessa niin mahtavaa mönjää sanoisin, maku on hyvä ja tää ettan on sitä perus kyntö nuuskaa johon ei kyllä kyllästy kovin nopeaa

5/5

-1

Zeikop4 vuotta sitten.
Parasta mitä maan päällä on. Haju ja maku ovat erinomaista.... käytännössä tässä tavarassa on kaikki parasta mitä voi vaan olla. Ensimmäinen nuuska jota käytin ja käytin vaan ja ainoastaan tätä reilu pari vuotta.Nyt puolen vuoden aikana olen muita nuuskia kokeillut ja hyviä on löytynyt, mutta yksikään ei ole yltänyt tämän tasolle. Ensimmäinen ja paras

4/5

-1

Rödarööri3 vuotta 8 kk sitten.
nuuska. haju ja maku on sitä parasta itseään. ettanin ainut ongelma on kuseminen joka alkaa nopeasti verrattuna esim. generaliin.

4/5

-1

-XR-11 kuukautta sitten.
Kaikin puolin hyvää tavaraa. Taitaa olla Etten Jakt samaa tavaraa...?

Arvostele ETTAN Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.