Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus15 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska


5/5

+30

XRANGE4 vuotta 7 kk sitten.
Tästä on vaikea löytää miinuksia, aloitetaan vaikka hajusta. Haju on miellyttävän raikkaan minttuinen ja tulee mieleen hyvä hammastahnan tuoksu. Maku myös raikas ja koska nikotiinia on enemmän kuin tavallisessa Kaptenin Mint vitissä, on potkuakin mielestäni tarpeeksi. Pussit on valkoisia ja pehmeitä ja sopivan kokoisia, ei liian pieniä eikä liian isoja. Ei ala myöskään valumaan kovin nopeasti, tunnin pystyy hyvin pitämään yhtä ilman valumista. Mehut ovat makeahkot. Yhteenvetona raikas, minttuinen ja sopivasti väkevä nuuska. Täydet pisteet koska en löydä miinuksia tästä nuuskasta. Jopa hintakin on kohdallaan, marraskuun puolivälissä 189kr puntti.


5/5

+11

Etukka1 vuosi 11 kk sitten.
Jos mustaparta eläisi niin tätä vetelisi samalla ku iskee muita 7meren seilaajia nokkaan
Ainoa kaveri mitä merenkäyntiin kaipaa kertoohan se jo nimikin
Itse jack sparrow olisi kateelinen tälle
Aivan vitun hyvää

5/5

+11

asdfg3 vuotta 4 kk sitten.
Erittäin hyvä nuuska. Miellyttävät pussit, ei liian kuivaa eikä liian kosteita. Raikas mutta ei mitenkään pistävä maku. Tulen ostamaan jatkossa ja suositten muillekkin. Hinta 22.01.2017 kairassa 219,90kruunua tornilta.


5/5

+8

Admiral_Acid4 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää on. En keksi mitään huonoa sanottavaa...

5/5

+7

NuuskaJorkka3 vuotta 8 kk sitten.
Todella miellyttävä nuuska.
Pussi on pehmee ja melko iso , tosin hieman tyhjän tuntunen mutta se ei haittaa. Mintun maku on tosiaan minttua eikä spearminttiä mitä monissa muissa, vähän after 8 tyyppinen. Poraa ihan kivasti, viilentää mukavasti ja nikotiinia on mielestäni riittävästi , ei odens tasoa mutta ei paljoa puutu. Pysyy huulessa hyvin, eikä valuta kauhean nopeasti.
Hinta 199kr

5/5

+6

Sladi2 vuotta 8 kk sitten.
Uus lempinuuska. Pussit on paksuja, ja miellyttävän pehmeitä. Minttu maistuu sopivasti, ei oo mitää hammastahnanuuskaa. Ei mitää pahaa sanottavaa, suosittelen!

4/5

+6

Snuff4 vuotta 8 kk sitten.
Kiekossa hyvin pusseja, nikotiiniä riittävästi ja muutenkin hyvä ostos, ostan toistekkin!

5/5

+4

Kakkihuuli1 vuosi 5 kk sitten.
Paras makunuuska tähän asti.
Pusseja kiekossa hyvin.
Ok tuoksu.
Toimii.

5/5

+4

mehukasa3 vuotta 10 kk sitten.
Kaveri kerran antoi pussin kokeiltavaksi ja yllätyin todella positiivisesti. Sen jälkeen ostinkin samantien tornillisen ja hyvää on! Haju on oikein mukava minttuinen, ei lähes ollenkaan nuuskan hajua taustalla. Itsellä aluksi vähän potkii mutta rauhoittuu hetken käytön jälkeen ja tulee hyvän olon tunne, suosittelen kaikille!

5/5

+3

Zinff1 vuosi 10 kk sitten.
Purkin avatessa tulee mielyttävä tuoksu. Ja tarkoitan tuoksua, en eltaantunutta vittua, niin kuin monissa muissa käyttämissäni makunuuskissa. Ylähuulessa erittäin mielyttävä tunne ! Ostin Kungstopakista kaksi pötköä, koska halusin hyvää makunuuskaa, kun pitkään käyttänyt normaaleja tupakan makuisia. Olisimpa ostanut enemmän ! Minä tykkään ja uskon, että tekin tykkäätte jotka olette enemmän normaali makuisiin suuntauneita ! Purkki ei ole mikää risa rimpula, kuten mm. Thunderilla. Hieno purkki kaikinpuolin!

5/5

+3

Snussemuikkunen2 vuotta 2 kk sitten.
Erittäin laadukas, raikas ja sopivan vahva. Arkinuuskana ei petä missään vaiheessa. Hinta ja laatu kohtaavat myös!

5/5

+3

Nuuskavierahat3 vuotta 1 kk sitten.
Tätä nuuskaa käyttäisi vaikka kuinka paljon! Haju ei ole hirveä, maku on mahtava ja sopivasti nikotiiniä!

5/5

+3

snuski3 vuotta 7 kk sitten.
Tätä tarttuu mukaan kyllä ensikerralla haaparannasta! Tosi hyvä ja halpa nuuska!!

5/5

+3

lege4 vuotta 6 kk sitten.
Harvoin tulee täydet tähdet, mutta tämän kohdalla tulee. Valkoiseksi sopivan vahva. Mintun voimakkuus sopiva, ei liikaa eikä liian vähän. Plussat halvasta hinnasta.

4/5

+3

Mahtavafakkeherra4 vuotta 8 kk sitten.
Vertailuun käytön odens cold drytä.

Nuuskan haju ei lainkaan pistävä, vaan pirteän minttunuinen.
Maku on positiivinen yllätys, mörön hyökätessä ullakkolle koko suun valtaa raikkaan minttuinen maku
Hitaasti valuttava, mehut makoisia.

5/5

+3

kirde_FIN5 vuotta 2 kk sitten.
Miellyttää huulta ja poraa sopivasti kannattaa ostaa

4/5

+3

Vanhanliitonmies5 vuotta 5 kk sitten.
Miellyttävä yllätys. Tuoksu hyvä, mieto ja raikas. Pehmeä pussi ja kohtuu paljon tavaraa sekä ei valuta ainakaan tuntiin. Tuntuu viileän kirpsakalle ylähuulessa. Jotain pientä jää silti kaipaamaan. Siks neljä tähtee. Arkinuuskana makunuuskaks yllättävän hyvä.

5/5

+2

Sale1 vuosi 8 kk sitten.
Todella hyvä makunuuska. Pullea pussi, ei valuttele ihmeemmin. Ja maku todella hyvä. Ei liian voimakas vaan just hyvä. Ei kyllä pysty ottamaan raakaan perus käyttöön vaan välillä muistuttamaan, että on hyviä makunuuskiakin olemassa

5/5

+2

Snus1232 vuotta 5 kk sitten.
Loistava nuuska en käytä muuta tuntuu ihan hyvin ja makukin on kohdallaan

5/5

+2

jorgenssoni2 vuotta 7 kk sitten.
Ensituntumalta hyvää nuuskaa, kuten aiemmin mainittu pussit on mukavan paksuja ja pehmeitä ja maku ei tunkkainen ja tätä kyllä pitää huulessa pidempäänkin plussana sitten vielä tuo halpa hinta.

5/5

+1

Dullahuuli772 viikkoa sitten.
Tässä on pussinuuskien mercedes! Maku ja tuoksu erittäin miellyttävä, pussin ollessa ullakolla tekee mieli oikein maistella pussia. Ei valuta hirveän herkästi, mutta kun rupee valuttaa niin neste on makeaa ja hyvänmakuista. Ei sädi juuri ollenkaan, mutta niksat lähtee kyllä tällä extra stark versiolla(15mg/g) suosittelen erittäin lämpimästi makunuuskien ystäville! Kiekko on juurikin niin täynnä kuin sinne pusseja mahtuu(20kpl) ja pussit täyteläitä niin että huomaa että huulessa on todella jotain. Nimensä veroinen nuuska!

4/5

+1

wilho1 kuukautta sitten.
parasta minttunuuskaa mitä löytyy. haju ok ja maku jees. ei valuta kovin nopeesti.

3/5

+1

Reelon1 vuosi 1 kk sitten.
Yksi parhaista minttunuuskista. Ei liian voimakas maku, mutta riittävä. Pussin tuntuma on hyvä huulessa ja nikotiinia riittävästi. Välillä kiva käyttää.

5/5

+1

apinamieses1 vuosi 1 kk sitten.
Verinaissss ja on

5/5

+1

nuuskapolle1 vuosi 1 kk sitten.
Oiva nuuska töihin. voi pitää huulessa helposti 2 tuntia ennenkuin alkaa valumaan. valuva neste maistuu mintulle ja on todella hyvän makuista. nuuska kairasta 22€/torni ja nikotiinia on juuri sopiva määrä. 5/5 suosittelen mintun ystävlille

5/5

+1

Kane1 vuosi 1 kk sitten.
Tähän asti paras pussinuuska.

5/5

+1

Makkeri441 vuosi 4 kk sitten.
Täällä olevien arvostelujen perusteella piti ostaa tolppa kapteenia. Onhan tää kyllä hyvää. Kiekko täynnä tavaraa, pussit isoja ja täyteläisiä. Haju ja maku miellyttävä oikea minttu. Viihtyy huulessa jopa pari tuntia ja eikä valuttele sitten millään. Hintalaatu suhde loistava. Suosittelen lämpimästi.

4/5

+1

Jönky1 vuosi 11 kk sitten.
Omaan makuun sopiva minttu ainoa miinus 4/5 että osa pusseista ratkennut auki toisesta päästä.Suosittelen vahvasti mutta en liikaa

4/5

+1

S1lenc3r2 vuotta 2 kk sitten.
Ainoa minttunuuska jota tulee nykyään käytettyä granitin ja knoxin ohella. Tuoksu, maku, kaikki kohdallaan. Tällä hetkellä jääkaapissa olevan tornin kohdalla tosin ollut kaksi kiekkoa joissa osa pusseista on ratkennut auki jo kiekossa, ja osa levähtänyt suussa noin 40 minuutin jälkeen. Lienee tosin vain laadunvalvonnan ohi päässyt vioittunut erä, itse käyttöähän tuo ei haittaa mikäli nuuskanmujut suussa eivät rassaa. Löysää satunnaisesti käyttävänä itseäni ei ainakaan, joten en tuosta sen enempää nillitä.

4/5

+0

Jarspa4 päivää sitten.
Hintalaatusuhteeltaan oikein hyvä minttunuuska.. Sopiva vahvuus. Ehkä aavistuksen liian täyteläiset pussit omaan makuun.

5/5

+0

Testiin_menee3 kuukautta sitten.
Ihana nuuska. Ainoa miinus minkä tästä irti saapi on pussien kookkaus

4/5

+0

NuuskaHakuri5 kuukautta sitten.
hyvin menevää nuuskaa, käytännössä kuin SISU extreme

5/5

+0

Nuuskapussi12 kuukautta sitten.
Täysien pisteiden arvoinen nuuska. Pussit pehmeitä, tuhteja ja ladattu sopivalla määrällä nikotiinia. Maku sopivan minttuinen omaan makuun. Löyty uus käyttis duuni ja rokuli päiviin!

4/5

+0

Densku12 kuukautta sitten.
Täydellistä nuuskaa. Ainoa "miinus" on liian mieto maku ja nikotiinimäärä.

5/5

+0

Jorma1 vuosi 10 kk sitten.
Parasta minttunuuskaa tähän mennessä. Ja ehkä mukavimman tuntuiset, pulleat pussit. Vahvuutta sopivasti.

3/5

+0

Copon2 vuotta sitten.
Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää minttu nuuskaa mutta tämä ja r42 greenmint yllätti positiivisesti. Tässä on kuitenkin kaikki kohdallaan, pussit ovat täysiä, nikotiinin määrä sopiva tähän kategoriaan ja makukaan ei ole turhan minttuinen. Kolme pinnaa vain koska kuitenkin ehdat tupakkinuuskat ovat silti paaaaljon paljon paljon parempia.

Arvostele Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.