Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska

General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku20€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus20 mg/g
Pakkauskoko5 x 21.6g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska


5/5

+5

XRANGE3 vuotta 8 kk sitten.
Haju on ihan perus maustamattoman nuuskan haju, miellyttävä tupakka. Pussit slimejä, eli asettuu hyvin huuleen. Makukin on miellyttävä, ei mitään erityistä, perus tupakkainen nuuskan maku. Pussit ovat sopivan kosteita, ei kovin märkiä joten ei myöskään ala valuttamaan ihan heti. Nikotiinia on vähintäänkin tarpeeksi, 20mg. Kokonaisuutena erittäin hyvä "arkinuuska", melko hintavaa tavaraa, mutta siitä huolimatta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!


5/5

+4

perapervo2 vuotta 1 kk sitten.
Perkuleen hyvän makuista ja vahvuus tosiaan 18 mg / prilla, ei 20 mg. Pitkäkestoinen ja mehukas nuuska.

5/5

+3

WING4 vuotta 10 kk sitten.
Eka biitti valuttti 15min. Mut sen jälkeen "kuivasin" huulen ja vasta noin tunnin jälkeen alko kusemaan. Tosi hyvää ja nikotiiniakin on riittävästi. Samanlaista kuin lab 06.


5/5

+1

Sadasin3 vuotta 2 kk sitten.
Aivan loisto tavaraa! Maku on hyvä ja slim pussit istuvat mukavasti peltiin. Itselläni ei ole arkinuuskana vahvan nikotiini määrän vuoksi, mutta sunnuntaisin brunssin jälkeen ei ole parempaa ideaa ku nauttia tätä!

4/5

+0

Kenkee4 kuukautta sitten.
Voi suositella, jos vahvaa ja hyvää kaipaa.
Edullistakin, kun kiekossa paljon tavaraa. (jotkut urpot luulee, että denssi on halpaa...)
Maku ja tuoksu hyvä, perus tupakki, joten testaamaan... ;)

5/5

+0

Pellegrino7 kuukautta sitten.
Hyvä aromi ilman turhia kikkailuja. Vahvuus sopiva ja istuu hyvin huuleen. Hyvää isolla H:lla.

4/5

+0

Teemuli1 vuosi 1 kk sitten.
Tyylikäs ulkoasu. Pussit tunkkasen värisiä. Pitkulaisia. Ehkä eniten Ettanin makua kaikista Genun tuotteista. Tällä nuuskalla pärjää. Nikotiini hyvä ja maku perusnuuska. Ei mulle ihan napakymppi, mutta ymmärrän miksi joillekin on. Ei kuitenkaan suurta valittamista mistään. Jos tää on taskussa niin ei harmita

5/5

+0

Göran6961 vuosi 7 kk sitten.
Maku ja haju on aromikas tupakka. Pussit on paksuja ja asettuvat yläpeltiin mainiosti. Tätä on hyvä ottaa illalla sänkyyn mennessä jos ei tykkää näin vahvasta nuuskasta perus käytössä. Sopii silti jokaiseen käyttöön. Todella hyvä tuote ja kiekoissa tavaraa, eikä hintakaan ole liikaa. Hyvää Genua vahvemmassa muodossa.

4/5

+0

Snussu1 vuosi 10 kk sitten.
Oikein hyvää pussinuuskaa. Slim pussit asettuvat oivasti huuleen. Ainoina miinuksinä olisivat, että hieman liian märkiä omaan makuun (Vaikka ei paljoa haittaa) ja että itsellä vaikka kuivaan niin noin 20 minuutin päästä rupeaa valuttamaan.

5/5

+0

SadPanda2 vuotta 6 kk sitten.
Maku 5/5...Tuntuma 5/5, .. Kaikki tässä nuuskassa on kohillaan. Maku muistuttaa kaukaisesti Ettania. voimakkaampi tupakka. nikotiinia juurikin sopivasti. Kun kuivaa huulen ni menee 1h et valuttaa

4/5

+0

Odenslaw3 vuotta 4 kk sitten.
Hyvän makuista ja potkii tarpeeksi. General ei ikinä petä!

4/5

+0

Jussi773 vuotta 7 kk sitten.
Parempi kuin whitenä. Oikein hyvä perusnuuska ja hyvä jämerä slim-pussi.

5/5

+0

MoeLester3 vuotta 8 kk sitten.
Norjan markkinoille kehitetty ''kolmannen sukupolven General''. Tämä ja normivahvuinen kaverinsa ovat minulla päivittäisessä käytössä. Todella miellyttävä mausteisen tupakan tuoksu ja maku ja pehmeät slimmi pussit tuntuu hyvältä huulessa. Purkkien ulkonäöstäkin tykkään. Nikotiiniä näissä on 18mg, ei 20mg ja normivahvuisessa 14mg. (Prilla 0.9g, nikotiini 2%). Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan. Varsinkin jos Generaalista tykkää.

4/5

+0

Rödarööri4 vuotta 10 kk sitten.
general long es eri purkissa.... eli hyvää tavaraa on! kiekko on komea, pussit on pitkulaisia ja tuoksu on jumalainen tupakka. valuttaa ainakin minulla hieman liian aikaisin. kallista mutta hyvää.

4/5

-1

Göran6961 vuosi 8 kk sitten.
Taas laatua Genulta joka ei petä, eikä minusta hintakaan paha. Hieno maku, tuoksu ja tuntuma huulessa jumalainen. Tämä on Klassikko isommalla määrällä nikotiinia.

Arvostele General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.