Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska


5/5

+10

perapervo1 vuosi 8 kk sitten.
Tämä nuuska on elämän salainen kastike! Herkullinen pussi huuleen. Meet pikkuhönössä makoilemaan ja otat housut pois ja sanot naiselle, että siinä on vehkeet älä riko ittees. Dui dui dui!


5/5

+7

Nutujäbä2 vuotta 2 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä olen tähän mennessä kokeillut, onneksi tuli torni otettua kerralla. Ensimmäistä kiekkoa avatessa ensimmäisenä havaitsin erikoisen tuoksun, hieman marjaisa ja miellyttävä. Sitten havaitsin erikoiset pussit. Ne ovat kuin sideharsoa. Ennakkoluulottomasti pussi huuleen. Aivan mahtavan tuntuinen huulessa. Ei tunnu ollenkaan ikävältä, päinvastoin. Pysyy huulessa vaikka kuinka kauan eikä ala valuttamaan ja nikotiinia tarjoaa sopivasti pitkän aikaa. Maku on todella hyvä ja miellyttävä. Ei voi sanoa makunuuskaksi eikä myöskään perusnuuskaksi, sijoittuu johonkin välimaastoon ja itselle se on aivan täydellinen tuote.

5/5

+5

Nöpä1 vuosi 2 kk sitten.
Vau! On muuten yksi parhaan makuisista nuuskista, jota markkinoilta löytyy. Ei valu, eikä maistu paskalle. Heittämällä 5/5...


4/5

+3

timosuoyrjö9 kuukautta sitten.
Pusseja paljon, tyylikäs kiekko. Hyvä mieto maku marjaisalla vivahteella ja ei valuta, myös harsomaiset säkit erittäin jees, miinuksena nikotiinia saisi olla enemmän. Helposti silti 4/5

5/5

+2

S1lenc3r11 kuukautta sitten.
Aivan loistavaa! Maultaan sointuu yllättävän hyvin yhteen ginin kanssa, eli tätä huuleen ja bombain safiiria lasiin ja kyllä toimii.

5/5

+2

Walle12 kuukautta sitten.
Todella loistava nuuska. Ei valuta, paremman makuista saa kauan etsiä vaikkakaan ei ole "makunuuska". Todella hyvän tuntuinen huulessa ja oma ehdoton suosikki.

5/5

+2

Vegeliukes1 vuosi 10 kk sitten.
Vihdoin löyty se ykkös nuuska! Pussit isoja ja täysiä, ja näyttää ihan sideharsolta. Ei valuta pahemmin ja maku on skoonelaisista metsämarjoista. Ja ei siis oo maku nuuska eikä ihan perus vaan jotakin siltä väliltä, Lähinnä tulee vivahteita niistä marjoista. 24egee tais olla sinko haaparannassa.
Jatkoon!

5/5

+1

Sesmo2 kuukautta sitten.
Kaikin puolin hyvä nuuska. Ei ole pilattu nikotiinilla, hyvin omalaatuinen metsämarjainen maku. Rei'itetyt pussit saattavat tuntua ajatuksena erikoiselta, mutta toimii vallan mainiosti.
Toimii hyvin sekä käyttönuuskana että perjantai-illan herkutteluna!

4/5

+1

Copon1 vuosi 5 kk sitten.
Pääsin nyt tätäkin kokeilemaan, maku oli kieltämättä hyvä marjainen ei kuitenkaan ollut ällönmakea. Mutta se pussin ulkomuoto oli hassu niinkuin edellä mainitut sideharsomainen eikä kyllä tuntunut edes valuttavan herkästi, kuitenkin todella miellyttävä huulessa. Kai tätä joskus voisi ostaa puoli tolpaa.

4/5

+1

Kajjaani1 vuosi 7 kk sitten.
Kokeilemisen arvoista tavaraa. Pussit 5/5 isoja ja erittäin miellyttävän tuntoisia. Aromi miellyttävän marjaisa, muttei liikaa puske läpi. Tupakkakin maistuu jonkin verran. Ei tosiaan mitään makunuuskaa. Suosittelen!

4/5

+1

Tonttuman2 vuotta 1 kk sitten.
Pussit kumman näköisiä mutta toimii hyvin ja pysyy loistavasti paikoillaan. Ei valuta sitten millään. Maku miellyttävä tupakka kevyesti aromeilla höystettynä, olisiko jotain marjaa sitten vaikea sanoa. Oikein mukava tuttavuus tämä! Suosittelen.

4/5

+1

tumppide3 vuotta 1 kk sitten.
Positiivinen yllätys, ei mitään erityisen vahvaa, mutta maistuu hyvälle, ja vähän erilaiselle. Hintakaan ei ollut paha Sonjas Tobakissa, tarjouksessa 280kr.

4/5

+1

ettanlover4 vuotta 11 kk sitten.
Hyvän makuisia ja laadukkaita pusseja.pussissa isoja reikiä hyvä tuntuma huulessa.isoja säkkejä. Yksi lemppareista.ei valuta nopeasti koska valkoisia pusseja.mutta silti sopivan kosteita. Ainut miinus tulee hinnasta.suht kallista....

4/5

+0

OttoL1 kuukautta sitten.
Onko tietoa hinnasta/torni haaparannassa?

4/5

+0

ettanlover4 vuotta 11 kk sitten.
Hinta 7elevenissä oli 3 kiekon puntti 99 kruunua

Arvostele Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.