Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 21.6g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska


5/5

+11

perapervo2 vuotta sitten.
Tämä nuuska on elämän salainen kastike! Herkullinen pussi huuleen. Meet pikkuhönössä makoilemaan ja otat housut pois ja sanot naiselle, että siinä on vehkeet älä riko ittees. Dui dui dui!


5/5

+8

Nutujäbä2 vuotta 6 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä olen tähän mennessä kokeillut, onneksi tuli torni otettua kerralla. Ensimmäistä kiekkoa avatessa ensimmäisenä havaitsin erikoisen tuoksun, hieman marjaisa ja miellyttävä. Sitten havaitsin erikoiset pussit. Ne ovat kuin sideharsoa. Ennakkoluulottomasti pussi huuleen. Aivan mahtavan tuntuinen huulessa. Ei tunnu ollenkaan ikävältä, päinvastoin. Pysyy huulessa vaikka kuinka kauan eikä ala valuttamaan ja nikotiinia tarjoaa sopivasti pitkän aikaa. Maku on todella hyvä ja miellyttävä. Ei voi sanoa makunuuskaksi eikä myöskään perusnuuskaksi, sijoittuu johonkin välimaastoon ja itselle se on aivan täydellinen tuote.

5/5

+5

Nöpä1 vuosi 6 kk sitten.
Vau! On muuten yksi parhaan makuisista nuuskista, jota markkinoilta löytyy. Ei valu, eikä maistu paskalle. Heittämällä 5/5...


4/5

+4

timosuoyrjö1 vuosi sitten.
Pusseja paljon, tyylikäs kiekko. Hyvä mieto maku marjaisalla vivahteella ja ei valuta, myös harsomaiset säkit erittäin jees, miinuksena nikotiinia saisi olla enemmän. Helposti silti 4/5

5/5

+2

S1lenc3r1 vuosi 2 kk sitten.
Aivan loistavaa! Maultaan sointuu yllättävän hyvin yhteen ginin kanssa, eli tätä huuleen ja bombain safiiria lasiin ja kyllä toimii.

5/5

+2

Walle1 vuosi 4 kk sitten.
Todella loistava nuuska. Ei valuta, paremman makuista saa kauan etsiä vaikkakaan ei ole "makunuuska". Todella hyvän tuntuinen huulessa ja oma ehdoton suosikki.

5/5

+2

Vegeliukes2 vuotta 1 kk sitten.
Vihdoin löyty se ykkös nuuska! Pussit isoja ja täysiä, ja näyttää ihan sideharsolta. Ei valuta pahemmin ja maku on skoonelaisista metsämarjoista. Ja ei siis oo maku nuuska eikä ihan perus vaan jotakin siltä väliltä, Lähinnä tulee vivahteita niistä marjoista. 24egee tais olla sinko haaparannassa.
Jatkoon!

4/5

+2

ettanlover5 vuotta 2 kk sitten.
Hinta 7elevenissä oli 3 kiekon puntti 99 kruunua

5/5

+1

Nuuskaaja882 viikkoa sitten.
Tätä kokeiltua ei enään vaihtoehtoja ole.

5/5

+1

Sesmo5 kuukautta sitten.
Kaikin puolin hyvä nuuska. Ei ole pilattu nikotiinilla, hyvin omalaatuinen metsämarjainen maku. Rei'itetyt pussit saattavat tuntua ajatuksena erikoiselta, mutta toimii vallan mainiosti.
Toimii hyvin sekä käyttönuuskana että perjantai-illan herkutteluna!

4/5

+1

Copon1 vuosi 8 kk sitten.
Pääsin nyt tätäkin kokeilemaan, maku oli kieltämättä hyvä marjainen ei kuitenkaan ollut ällönmakea. Mutta se pussin ulkomuoto oli hassu niinkuin edellä mainitut sideharsomainen eikä kyllä tuntunut edes valuttavan herkästi, kuitenkin todella miellyttävä huulessa. Kai tätä joskus voisi ostaa puoli tolpaa.

4/5

+1

Kajjaani1 vuosi 11 kk sitten.
Kokeilemisen arvoista tavaraa. Pussit 5/5 isoja ja erittäin miellyttävän tuntoisia. Aromi miellyttävän marjaisa, muttei liikaa puske läpi. Tupakkakin maistuu jonkin verran. Ei tosiaan mitään makunuuskaa. Suosittelen!

4/5

+1

Tonttuman2 vuotta 5 kk sitten.
Pussit kumman näköisiä mutta toimii hyvin ja pysyy loistavasti paikoillaan. Ei valuta sitten millään. Maku miellyttävä tupakka kevyesti aromeilla höystettynä, olisiko jotain marjaa sitten vaikea sanoa. Oikein mukava tuttavuus tämä! Suosittelen.

4/5

+1

tumppide3 vuotta 5 kk sitten.
Positiivinen yllätys, ei mitään erityisen vahvaa, mutta maistuu hyvälle, ja vähän erilaiselle. Hintakaan ei ollut paha Sonjas Tobakissa, tarjouksessa 280kr.

4/5

+1

ettanlover5 vuotta 2 kk sitten.
Hyvän makuisia ja laadukkaita pusseja.pussissa isoja reikiä hyvä tuntuma huulessa.isoja säkkejä. Yksi lemppareista.ei valuta nopeasti koska valkoisia pusseja.mutta silti sopivan kosteita. Ainut miinus tulee hinnasta.suht kallista....

5/5

+0

Jarspa1 viikkoa sitten.
Tää on kyllä hyvää! Hiukan marjainen maku, mutta ei liian. Jotain makunuuskan ja perus setin väliltä, niinkuin joku mainitsi. Menee itellä hyvin käyttiksenä siinä missä esim. Göteborgin rapekin. 5/5

4/5

+0

OttoL5 kuukautta sitten.
Onko tietoa hinnasta/torni haaparannassa?

5/5

-1

vuldu3 kuukautta sitten.
On muuten ihan viun 6/5 nuuska kantti käyttöö ainakin kun kännissä

Arvostele Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.