EPOK Blåbär Pussinuuska

EPOK Blåbär Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku19€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8.5 mg/g
Pakkauskoko5 x 16.8g0€/kg
ValmistajaWinnington

Arvostelut nuuskalle EPOK Blåbär Pussinuuska


4/5

+6

perusnuuskaaja3 vuotta sitten.
Haju todella hyvä mustikkainen. Maku mieto mustikka. Pussit pitkiä ja ohuita ja eikä iha heti valutakkaan. Ei mikään pettymyskään


2/5

+4

perapervo9 kuukautta sitten.
Epokin ystävänä lievä pettymys. Ei maistu paljoa miltään ja jotenkin ei niksatkaan vaikuta tavallisen kevyen pussin tapaan. Plussaa siitä että mukava pussi eikä valuta koskaan.

5/5

+1

brh11 vuosi 7 kk sitten.
Hyvän näköne, mukavan tuntune huulessa ja potkii sopivasti. Raikas ja ladukas maku ja haju. Valuttaessa maistuu melko tunkkaselle mutta kaikenkaikkiaan mukava kokemus, sillontällön mukava lisä muiden rinnallr.


4/5

+0

NuuskaHiiri3 kuukautta sitten.
Haju raikkaan mustikkainen ja voimakas. Makua ei löydy tästä pussista niin paljon kuin normaalista mutta kielleltä ku sujauttaa huuleen niin hento mustikan maku jää kielelle. Pussit on maidonvalkoisia ja pieniä ku kiinalaisen muna. Valutti itsellä noin 40 min jälkeen. Mukavaa vaihtelua mutta en itse käyttäisi jokapäivä.

0/5

+0

helvetinsaatana6661 vuosi 7 kk sitten.
haisee kuin lestan vittu, maistuuu aivan perseeltä, valuttaa 5 minuutin jälkeen, ei poraa alkuunkaan eikä nikotiinia tunnu edes olevan. Ainoastaan pussien hämmentävä valkoisuus estää uskomasta, ettei ne ole täyttä hevosen paskaa. mieluummin pelaisin perseellä kimbleä. kallista ja pahaa, en suosittele. tämän sijaan epok strong ice cool mint ei ole ollenkaan hassumpi.

Arvostele EPOK Blåbär Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.