XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska

XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku28€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus13.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 16.8g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska


5/5

+7

Aleqoq3 vuotta sitten.
XRANGE General Slim White Strong on kyllä hyvä vaihtoehto Generalin Onyxille. Saman makuinen kuin Onyx, erittäin pitkäkestoinen, eikä niin hirveän kallis. Tällä oli hintaa about 26euroa kun käytiin nyt kesän alusta tukussa.
Se on naurettavan vähän verrattuna saman makuiseen Generalin Onyxiin (jota myös ostin, ihan vertailun vuoksi). Generalin Onyxille tämä häviää ainoastaan tyylissä, pussit ovat sekaisin kiekon sisällä eikä tuo ulkomuotoilukaan niin hirveän hieno ole. Kyllä tästä kuitenkin 5/5 täytyy antaa! Suosittelen.


5/5

+5

SnusKejsar2 vuotta 8 kk sitten.
Pussit hyvänmuotoisia ja nikotiinia juuri sopivasti. Voittaa veljensä General classic whiten kaikin puolin. Hyvä arkinuuska etenkin hintansa puolesta.

3/5

+4

Pallotykki778 kuukautta sitten.
Usean vuoden punamustan G3- putken jälkeen (pelkkää ylämäkeä aamusta iltaan) minua raastavan nikotiini-ikävän sekä hyttysten karkottamiseksi löytyi elämäntoverikseni tämä kyseinen miedosti vahva budjettituote. Tuoksusta olen löytävinäni Earl Grey -teetä, joka tuo lapsuuden mieleeni, ei kuitenkaan sillä ahdistavalla tavalla. Niin, siis asiaan... Poraako tämä? Joskus tuntuu siltä, että nikotiinisiittiö saavuttaa maalinsa, mutta voi käydä myös niin, että täyttymys jää saavuttamatta. Siinä tapauksessa on miehen otettava kovat keinot käyttöönsä, ja laitettava toinen vasemmalle, tai boostaava & tasapainoittava oikealle. Ja haaveiltava siitä, että olisi vielä jokin tehokkaampi keino päristellä menemään. Loppupeleissä ei voi muuta, kuin toivoa, että kun äiti lentää Arlandalta kotiin, tuo hän itselleen esimerkiksi G3:a tai Lab06:a, ja sen myötä voin käydä lunastamassa ajoittain hänen piilostaan asiantuntijavero-osuuteni, aivan kuten kolikoiden suhteen 80- luvulla.


4/5

+4

Zurg2 vuotta 11 kk sitten.
En kyllä vertaisi Onyxiin. Lähellä Generalin original extra strongia. Hivenen miedompi eikä valu niin herkästi. Hyvä ja edullinen.

5/5

+3

nuidis30009 kuukautta sitten.
Hintaansa nähden ihan hemmetin hyvää nuuskaa. Pussit slim -mallisia, joten mukavasti asettuu ylähuuleen. Nikotiina tässä XR:n Genu Strongissa on tarpeeksi.

5/5

+3

nuuskajokke2 vuotta 4 kk sitten.
Yksi lempinuuskistani! Nikotiinia sopivasti ja pussit katoaa helposti ullakolle

5/5

+3

XRANGE2 vuotta 8 kk sitten.
Parasta nuuskaa. Maku ja haju miellyttävä, nikotiinia paljon mutta ei liikaa. Valkoiset pussit niin pystyy pitämään huulessa pidempäänkin ja slim pussit sopii huuleen todella hyvin. Tämän hetken suosikki pussinuuska! Hintakin kohdallaan.

4/5

+2

Rödarööri2 vuotta 10 kk sitten.
Ihan kelpo kamaa. Ei valu. Maku ihan ok. Olis parempaa normina eikä valkoisena

4/5

+2

Setämies2 vuotta 10 kk sitten.
Hinta ja laatu kohdillaan siistissä valkoisessa pussissa. Aamunuuskaksi jopa omaan makuun liian voimakas

4/5

+1

Törö238 kuukautta sitten.
Kiva pikkumörkö laatunuuskien rinnalle. Pussit pieniä eikä valuta. Antaa sitä hyvää pikkuhiljaa kuin halpa olut humalaa. Maku muistuttaa etäisesti sitruunateetä.

3/5

+1

odenscolddry2 vuotta 8 kk sitten.
Ihan jees. Ei hirvermmi vuoda. Makukin ihan jees. Haju semi tunkkane.

4/5

+0

perapervo4 kuukautta sitten.
Melko hidasta toimimaan, mutta lopulta sopivan vahvaa. Ei tule väsynyt olo, vaan rento ja mukava. Kapeat pussit, ei niin isot kuin Large antaisi ymmärtää. Ei poraa. Makua ei tule suuhun, kun ei tiputa millään. Tuoksu on pippurinen ja hieman sitruunainen tupakka, oikein hyvä! En vertaisi Generalin makuun ja varsinkaan Onyxiin. Kuitenkin ihan kelvollinen arkinuuska. Ei herkutteluun vaan pitkään ja armottomaan pitoon.

4/5

+0

TiinaMirjam5 kuukautta sitten.
Hyvä perusnuuska, ei valuta ja pussit sopivan kokoisia. Inan vahvempi kun ois.

5/5

+0

xrgeneral1 vuosi 7 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta pussia mitä on mailmassa. xrangen pusseista en tykää mutta tämä nuuska on sitä jotai. Kaikki kunnossa. Nikotiinia on valuttaa noin 1tunni jälkee suosittelen kaikin puolin.

3/5

-1

n0mel2 vuotta 4 kk sitten.
General XR Slim White ei valuta paljoa, eikä täten mielestäni anna paljoa makua. Selvä sitruksen vivahde löytyy. Pussit mielestäni hieman pieniä, vaikka ovatkin "large". Plussana, että potkua löytyy kohtuullisesti.

Arvostele XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.