Granit Stark Vit Pussinuuska

Granit Stark Vit Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku34€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 17.6g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Granit Stark Vit Pussinuuska


4/5

+8

Robert2 vuotta 6 kk sitten.
En erityisemmin pidä valkoisista pusseista mutta tämä oli todella positiivinen yllätys mitä piti heti saada lisää. Hyvää uninuuskaa, sopivasti nikotiinia eikä valuta ihan heti. Neste (kuten normistarkissa) vähän turhan kitkerää.


5/5

+4

perapervo1 vuosi 8 kk sitten.
Innostuin niin että oli pallitkin peräkkäin. Valkoisten aatelia. Sopivan vahva ja vaikutus tulee just oikeella tavalla rauhallisesti eikä kömpelösti niin kuin kiimainen rakastaja viikon panolakon jälkeen. Jää yllättävän raikas maku suuhun. Huomaamaton. Niksat karkaa kuin neekeri KKK:n takaa-ajossa

5/5

+1

idänmies1 päivää sitten.
Hinta/laatusuhteeltaan ehkä kaikkein paras nuuska! Tasapainoinen ja sopivan suolainen tupakan maku, ryyditettynä ripauksella salmiakkia. Siis aivan samat elementit kuin Genun Onyxissa. Tää vaan on puolta halvempaa! Vahvuudessa tää häviää vain aavistuksen Onyxille. 1,5h menee kevyesti pussi huulessa arkikäytössä.


3/5

+1

Heikki301 vuosi sitten.
Perus pussinuuska.

4/5

+1

nuuskapolle1 vuosi 5 kk sitten.
Todella hyvää perusnuuskaa! Maku perus knox tyylinen, niksaa sopivasti ja hinta tosi edullinen eli hinta/laatusuhde hyvä.
Arvosanaksi 4/5 koska jotkut pussit melko tyhjiä. Eli on hyvää ja suosittelen!

5/5

+0

Kenraali2 kuukautta sitten.
Käyttönuuskien kärkikastia. Siljalla halpaa ja maistuu ja tuntuu sopivasti. Ei herkutteluun vaan päivittäiseen kovaan ajoon.

5/5

+0

nuuskakiekko5 kuukautta sitten.
Perhana että on hyvää.
Maistuu vähän teelle ja nikotiini määrä sopiva
Hyvää peruskamaa eikä edes valuta vaan tippasee aina välillä.

3/5

+0

-XR-5 kuukautta sitten.
Ihan ok perus nuuskaa. Ei yllätä eikä petä.

5/5

+0

boodomi1 vuosi 1 kk sitten.
Ehkä parhainta valkoista pussia mitä itsellä ollut ajossa. Menee todella hyvin duuninuuskana. Viihtyy pellillä vaikka kaksi tuntia jos niin haluaa, ärsyttää paljon vähemmän ikeniä kuin valkoiset säkit yleensä. Verrattavissa löysän makuun, mutta vahvempi. Lakritsin ja salmiakin aromit silti helposti havaittavissa.

5/5

+0

xrgeneral1 vuosi 5 kk sitten.
On 5/5 hyvä maku ei valuta nopeaa

4/5

+0

Nutumies1 vuosi 11 kk sitten.
Helvetin hyvää valkosta pussia..mielyttävä maku maltillinen hinta ja sopiva nikotiini pitoisuus..pakko saada lisää ostin eilen tornin..top 5 jos ei mee niin ainakin top 10

5/5

+0

Dena1 vuosi 11 kk sitten.
Ite ostin tos tunti sit tornin 50 e ja on kyllä pakko sanoa että kuuluu 3 parhaan joukkoon ja pieni lakritsin ja salmiakin aromi

4/5

+0

snusgrill2 vuotta 1 kk sitten.
Yhden kiekon käyttänyt, lisää olis saatava. Perus nuuskan maku ja haju, ei liian vahva. Valuttava neste kummallisen makuista, siitä yksi tähti pois.

Arvostele Granit Stark Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.