Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Granit Stark Vit Pussinuuska

Granit Stark Vit Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku34€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 17.6g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Granit Stark Vit Pussinuuska


5/5

+11

perapervo3 vuotta 8 kk sitten.
Innostuin niin että oli pallitkin peräkkäin. Valkoisten aatelia. Sopivan vahva ja vaikutus tulee just oikeella tavalla rauhallisesti eikä kömpelösti niin kuin kiimainen rakastaja viikon panolakon jälkeen. Jää yllättävän raikas maku suuhun. Huomaamaton. Niksat karkaa kuin neekeri KKK:n takaa-ajossa


4/5

+8

Robert4 vuotta 6 kk sitten.
En erityisemmin pidä valkoisista pusseista mutta tämä oli todella positiivinen yllätys mitä piti heti saada lisää. Hyvää uninuuskaa, sopivasti nikotiinia eikä valuta ihan heti. Neste (kuten normistarkissa) vähän turhan kitkerää.

5/5

+2

idänmies2 vuotta sitten.
Hinta/laatusuhteeltaan ehkä kaikkein paras nuuska! Tasapainoinen ja sopivan suolainen tupakan maku, ryyditettynä ripauksella salmiakkia. Siis aivan samat elementit kuin Genun Onyxissa. Tää vaan on puolta halvempaa! Vahvuudessa tää häviää vain aavistuksen Onyxille. 1,5h menee kevyesti pussi huulessa arkikäytössä.


5/5

+2

boodomi3 vuotta 1 kk sitten.
Ehkä parhainta valkoista pussia mitä itsellä ollut ajossa. Menee todella hyvin duuninuuskana. Viihtyy pellillä vaikka kaksi tuntia jos niin haluaa, ärsyttää paljon vähemmän ikeniä kuin valkoiset säkit yleensä. Verrattavissa löysän makuun, mutta vahvempi. Lakritsin ja salmiakin aromit silti helposti havaittavissa.

4/5

+1

Kenkee10 kuukautta sitten.
Jatkoon!
Kiekko erilainen nykyään, kuin kuvassa yllä, mutta muuta moitittavaa ei näin edullisesta nuuskasta löydy.
215kr/torni haaparannassa.

3/5

+1

Heikki303 vuotta sitten.
Perus pussinuuska.

4/5

+1

nuuskapolle3 vuotta 5 kk sitten.
Todella hyvää perusnuuskaa! Maku perus knox tyylinen, niksaa sopivasti ja hinta tosi edullinen eli hinta/laatusuhde hyvä.
Arvosanaksi 4/5 koska jotkut pussit melko tyhjiä. Eli on hyvää ja suosittelen!

5/5

+0

Babu1 vuosi 4 kk sitten.
Ihan parhautta! Maku kohdillaan.. hyvät pussit. Kaikinpuolin loistava tuote!

5/5

+0

Jönky1 vuosi 5 kk sitten.
Todella hyvä perusnuuska menee itellä ihan päivittäin ajossa.kulkee nykyään nimellä strong white ja nikotiiniä 16mg, kiekossa on niin sanottu flexlit herrasmiesboxissa että antaa venyy sitä mukaan kun käytettyjä pussukoita sinne nakkaa siitäkin plussaa.

4/5

+0

Nöpä1 vuosi 5 kk sitten.
Hyvä pussinölli. Yksi parhaimmista vahvoista. Maistuu vanhanliiton kessunuuskalle, ei liiemmin valuta ja pussit on riittoisia.

5/5

+0

Manaatti1 vuosi 10 kk sitten.
Loistava arki nuuska. Tosiaan tämä viihtyy ullakolla todella pitkään mehuttamatta ja kun mehuttaa niin sekin on miellyttävä maku. Itsellä on vissiin erityisen kostea suu kun normi pussit mehuttaa todella rankasti jo 15min jälkeen mutta tämä voisi vaikka maatua huuleen!

5/5

+0

Teemuli1 vuosi 11 kk sitten.
Helvetin hyvä pussinuuska. Maistuu tasokkaalta nuuskalta ja kohtuu hintainen. Ei raiskaa huulta liikaa ja kihelmöi sopivasti. Ei herkästi valuta. Isohko pussi. Tykkään ja en herkästi vaihda enää merkkiä. Kokeilin muutaman purkin ja totesin tän olevan mun juttu. Vertaisin tätä nuuskaa ehkä Generaliin

5/5

+0

Kenraali2 vuotta 1 kk sitten.
Käyttönuuskien kärkikastia. Siljalla halpaa ja maistuu ja tuntuu sopivasti. Ei herkutteluun vaan päivittäiseen kovaan ajoon.

5/5

+0

nuuskakiekko2 vuotta 5 kk sitten.
Perhana että on hyvää.
Maistuu vähän teelle ja nikotiini määrä sopiva
Hyvää peruskamaa eikä edes valuta vaan tippasee aina välillä.

3/5

+0

-XR-2 vuotta 5 kk sitten.
Ihan ok perus nuuskaa. Ei yllätä eikä petä.

5/5

+0

xrgeneral3 vuotta 5 kk sitten.
On 5/5 hyvä maku ei valuta nopeaa

4/5

+0

Nutumies3 vuotta 11 kk sitten.
Helvetin hyvää valkosta pussia..mielyttävä maku maltillinen hinta ja sopiva nikotiini pitoisuus..pakko saada lisää ostin eilen tornin..top 5 jos ei mee niin ainakin top 10

5/5

+0

Dena3 vuotta 11 kk sitten.
Ite ostin tos tunti sit tornin 50 e ja on kyllä pakko sanoa että kuuluu 3 parhaan joukkoon ja pieni lakritsin ja salmiakin aromi

Arvostele Granit Stark Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.