Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Siberia White Dry Pussinuuska

Siberia White Dry Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku33€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus43 mg/g
Pakkauskoko10 x 13g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Siberia White Dry Pussinuuska


0/5

+73

Jerppv4 vuotta 4 kk sitten.
Kuka helvetti tarvitsee pussin nuuskaa jossa on __43mg__ nikotiinia??


4/5

+70

Sinisora3 vuotta 5 kk sitten.
Perhanan hyvää nuuskaa, niin hemmetisti vaan nikotiiniä et jos aamulla ei heti laittanu yhtä huuleen ennenku sanoo puolisolle huomenta niin vitun haistatteluksi menee ku niin pahat niksat. Oikeestaan en niin suosittele ku ihan liikaa nikotiiniä. sika hyvää tho. Jos on pahasti tossun alla suhteessa tän avulla saa nopeaa avioeron.

5/5

+64

Liisa-Maija_Lehkonen3 vuotta 4 kk sitten.
Sätii enemmän ku jarmon kyrpä perseessä


0/5

+47

Sadasin3 vuotta 6 kk sitten.
Katsoin suoraan kuolemaa silmiin tätä kokeilessani...

5/5

+47

Nuuskajumala693 vuotta 10 kk sitten.
Potkii huulta kuin härkä matadoria! hyvää settiä 6/5

2/5

+37

Vittupillupuupalli2 vuotta 11 kk sitten.
Kun laitoin pussin huuleen, tunsin jo kuinka paska valahti laskeeseen. Sisuskalutki lähtevät tätä myrkkyä pakoon. Nikotiinia on enemmän kuin ryssiä Anttilassa. Silmät pyörivät vielä tänäkin päivänä kuin Datsunin kierroslukumittari ylämäessä. 2/5 nikotiinia enemmän kuin tarvitsee, silti joisin mielummin desinfiointiainetta kuin söisin tätä.

2/5

+29

XXXPsyykkinen2 vuotta 11 kk sitten.
Jos haluat tietää miltä Chernobylin happosade tuntuu huulen alla nii suosittelen ostamaan!

5/5

+28

SadPanda3 vuotta 2 kk sitten.
AAMULLA KUN TÄTÄ LAITTAA HUULEEN NIIN SAAN TÄSTÄ OIKEASTI HYVÄN OLON! SIIS NIKOTIINISTA EUFORIAA? WTF. onko muut kokeneet? juurikin näistä vahvoista +40mg nuuskista

5/5

+27

Lappis3 vuotta 4 kk sitten.
Todella tuhtia pussia tämä.
Parhaimmillaan kun istuu tuopin ääressä, on nikotiinia niin pirusti, ettei tarvi heti olla vaihtamassa uutta pussia huuleen.
Ei mikään pikkupoikien nuuska

5/5

+27

yläpeltsii3 vuotta 7 kk sitten.
porraa vitusti että huhhuh ihan ku pillua imis 100vuotta ku vetää verille suun testaa jos haluut kuolla!

5/5

+21

SadPanda3 vuotta 2 kk sitten.
Aamunuuskaksi juuri sopiva nikotiinipitoisuus. :) Pärisee

5/5

+17

Blunted2 vuotta 8 kk sitten.
Tuli tunnin yöunien jälkeen viime kertausharjoituksissa ladattua pari huuleen kerralla, ja loppuyö meni itkon takana hereillä kyynel silmässä. Laatukamaa! Nukkumaan mennessä heitin joskus yhden yläpesään ja post-apokalyptiset kuvat Jugoslavian palavista tuulimyllyistä tulivat alitajuntaani. Varma valinta!

5/5

+17

yunggucci3 vuotta 5 kk sitten.
Itse tykkään todella paljon, helposti lempi nuuskani. Myös tupakoitsijana tämä on täydellinen vastike röökin imemiselle. Tämä toimii todellakin paremmin, kuin suomen valtio.

5/5

+15

nuuskadani3 vuotta 8 kk sitten.
Helvetin hyvää nuuskaa.
Mutta ei ollu niin paljon potkua ku olin luullut. 5/5

5/5

+9

Handyman2 vuotta 5 kk sitten.
Ostin Silja Serenadelta muutaman purkin kokeeksi. Vähän pelotti korkea nikotiinipitoisuus, vaan aivan turhaan. Odotin jotain hevosen potkun kaltaista vaikutusta mutta ei, yllättävän pehmeä ja miellyttävä potkaisu oli. Nikotiiniahan tässä on aivan helvetisti, aloittelijoille ei voi suositella. Vaikutus on varsin pitkäkestoinen semminkin kun tätä voi pitää pitkään huulessa. Jos siis kestää sen nikotiinmäärän. Pussinuuskien punainen nortti.

5/5

+8

Jimpsa1 vuosi 10 kk sitten.
Kun löi pussukan tätä myrkkyä huuleensa muitten huuliherkkujen jälkeen alkoi päässä hakkaamaan tuhannen vitun desibelin voimin neuvostoliiton kansallislaulu ja kainaloista laskemaan hiki tammerkosken tavoin. Vie melkeen jalat alta ja auta armias jos et ole hetkeen juonut vettä, alat arvostamaan tämän nuuskan käytön jälkeen kunnollista nesteytystä toden teoin. Tappokamaa, päässä heittää!

5/5

+8

Odensmaster2 vuotta 6 kk sitten.
Iha vitun parasta nuuskaa jota tiiän. sätii ja flippaa pääs iha hyvin, ku aamulla laittaa triplat peltii ai jumalauta ku on ihana tunne. sen takii annan 5/5

Suosittelen siberian punaista

4/5

+8

Pietrok3 vuotta 7 kk sitten.
Vähän pettymys. Ei tullut edes kyyneleet silmiin kun yläpeltiin latasi. Odens cold extremessä tuntui olevan enemmän potkua. Mut plussaa että purkissa on enemmän tavaraa. Ei näy pohja kun avaa, verrattuna odenssin!

2/5

+8

mörköbörsäs4 vuotta 1 kk sitten.
Jos tykkää, että nuuskassa on potkua ja nikotiinia paljon niin suosittelen! Yksi kiekko riitti kyllä vaan itelle..

5/5

+7

Leiskahuuli11 kuukautta sitten.
Tämä tavara sopii huuleen kuin sormi perseeseen. Ei arkikäyttöön hinnan takia, mutta eipä ne köyhät laadusta ole kuulleetkaan. Syön tätä yhtä mielelläni kuin susi punahilkan pillua. Aamulla kun heräät ja tunget yläflyygeliin niin emännälle huomenen tilalle vittuilut ja seuraavaksi oletkin jo eri galaksissa. Tähdet pyörii pään päällä samalla kuin istut kingkong_varpusparvipaskalla tämä huulessa. Niksat pois kamppanjaan voi tämmösen kanssa jopa lähteä. Tämä on yhtä epäpyhää kuin Luciferin kulmakarvojen koskettelu. Tämän käytön jälkeen masennus muuttuu onneksi ja naapurin Pekalle voi lesoilla siitä, miten paskanhajuinen kotisi on tämän lataamisen jälkeen. Tässä paskalla tätä arvostelua kirjoittaessani mietin että jos saan tietää kuka keksi tämän ultrakusipussin, niin myyn kyllä itseäni sille yhdestä purkista tätä jytymyllyä. Valuttaa vasta vuorokauden käytön jälkeen ja sehän on van hyvä asia. Ehdottomasti jatkoon Viis/5

5/5

+7

Alistus2 vuotta 7 kk sitten.
Itse olen käyttänyt 25v. löössinuuskaa, mutta kyllä tämä Siperian punainen (ja ruskea) kutittaa kokeneenkin mällihuulen nikkishermoja, ja valumatta pysyy yläpellissä helposti pari tunita. Hyvää huttua on. Hinta viime aikoina Haaparannalla hilattu huomattavasti ruskeaa alemmas, juhannusviikolla Nuuskakairassa n. 27€/torni.

5/5

+7

odenspötissee2 vuotta 11 kk sitten.
potkii niiiku kenguru en suosittele heikoille

1/5

+6

Snusförhelvetti3 vuotta 1 kk sitten.
Onko vaa et oon käyttäny denssii nii paljo ennen ku kokeilin tätä koska ei tunnu missää elimessä

5/5

+5

penispumppu_212 kuukautta sitten.
Aivan vitun hillitöntä. Sätii ku kulli vitussa ja nikotiinia on ku neekereitä afrikassa.

4/5

+5

ryssä3 vuotta 10 kk sitten.
Ei niin jytyä kun luulis, ihan ok tavaraa

2/5

+5

ToPooo4 vuotta sitten.
Aamunuuskana menee hyvin.

5/5

+3

Nutujäbä2 vuotta 4 kk sitten.
Hyvä tuote. Jos haluaa nopeasti nikotiinia elimistöönsä miellyttävällä tavalla, tässä on tuote siihen. Maku on mielestäni ihan OK, siihen nähden miten vahvaa tämä on. Ei oikeastaan tule negatiivista sanottavaa mieleen tästä, liian vahvaa jatkuvaan käyttöön omasta mielestäni.

0/5

+2

Zinffi7 kuukautta sitten.
Nykyään elvytyksen käypähoito suosituksissa adrenaliinin korvaaja. Varmasti saat vielä 30min asystolen jälkeen pumpun käyntiin.varmasti aivokuollut, mutta niin olisit muutenki yhden pussin jälkeen. Kuka tarttee enää atropiinia ku voit laittaa siperian yläpeltiin ja vähintää kymmen kertanen vaikutus. Ehdotan myös totaaliblokin käypähoitosuosituksiin. Saan nobelin tästä. Kiitos. En tod käytä edes pakossa.

0/5

+2

Reelon1 vuosi 2 kk sitten.
Ihan hirveetä paskaa. Tullukun huono olo, ensiks nuuskasta ja sitten siitä, että tuosta vielä makso oikeesti jotain.

3/5

+2

-XR-2 vuotta 6 kk sitten.
Ei kannata pitkään tätäkään käyttää. Mikään ei tunnu enään miltään hetkenpäästä.

5/5

+2

mstr3 vuotta 5 kk sitten.
Hyvä nuuska, paras tähän astisista. Potkua sen verran, että norttia ei ole tarvinnu töihinkään kantaa lisäksi. Ei valuta ja kiekoissakin on riittävästi tavaraa verrattuna esim. Odensiin. Tästä tuli ihan käyttönuuska itselle.

4/5

+2

Laatunuuskanystävä3 vuotta 8 kk sitten.
Maulta haukuttua mutta ei mitään pahaa toisinkuin Cold Dry ja tuntuu.

5/5

+2

honda_team3 vuotta 10 kk sitten.
hyvin jyllää tää nuuska kyllä nikotiini pitosuuden ansiosta eikö valuta heti niinku jotkut valuuttaa tunnin jälkeen tätä pitää aina saaha lisää vaan kun hyvää tavaraa ja hintasuhde on kyllä kohillaan tässä nuuskkassa

1/5

+1

Nuidis8 kuukautta sitten.
Laivalla kulkiessani ajattelin kokeilla tätä ja ostin myymälästä yhden kiekon. Vahva hammastahnan tuoksu tunkee avmattomasta askista läpi ja kun sen avaa, niin huhhuh. Noh, reippaasti yksi pussi ylähuuleen. Odotin, että heti sattuisi, mutta sitä joutui hetken odottomaan. Maku on aivan hirveä. Ummehtunut minttu lähinnä. Sydän tykyttää. Eihän tämmöisissä oo mitään järkeä. Mihin kukaan koskaan tarvitsee näin paljoa nikotiinia kerralla? Tulipa kokeiltua. En pitänyt.

5/5

+1

overiea1 vuosi 11 kk sitten.
ku jonnen tappaja (odens) ei enää tunnu missä taino niksat on kamalat aamusin ota siperia ja muuten odenssii

4/5

+1

Kpave2 vuotta 1 kk sitten.
Tuntuu ikenistä menevän läpi, mutta jos joku siitä tykkää niin siitä vaan.

5/5

+1

reiska182 vuotta 5 kk sitten.
khyll toi ihan kivasti potkii hintanssa arvoista !

5/5

+1

nuuskamursu3 vuotta 1 kk sitten.
Tämä nuuska potkii aika hyvin muta en suosittele viinapullon jälkeen voi lentää skeidaa

0/5

+0

anskucecilia2 viikkoa sitten.
en osaa sanoo et millast on ku ei oo menny testii mut oisko kellää vastausta et iskeeks tää jos on käyttäny cdt ja r42 2-7 säkkii kerrallaa? vitun kallista ni onks sen arvost?

4/5

+0

Reelon6 kuukautta sitten.
Ekoja kertojakun käytti niin lähinnä huono oli tuli, mut nyt kun on tottunu tuohon niin onkin itseasiassa todella hyvä nuuska. Ei niin vahvan makunen ja pysyy huulessa pitkään vuotamatta. Lisäks ei mene niin paljoo nuuskaaksan, kun nikotiinit on noin korkealla.

5/5

+0

Silsa7 kuukautta sitten.
Vedin yhen pussin ja kaveri siivoaa ruskeaa tapettia seiniltä.

3/5

+0

Dullehuuli1 vuosi 2 kk sitten.
Ihan sairasta tavaraa. Yksi pussi testattu ja parissa minuutissa kilahti kaaliin. Tuntui kuin Red Alertista tuttu mammuttitankki olisi ajanut yli ja Tanya olisi mätkinyt vielä tuon jälkeen ilmat pihalle Tesla-tornin säestäessä hillittömillä sähköpurkauksilla. Ei missään nimessä jatkuvaan käyttöön, mutta tulipa testattua. Maku yllättävän siedettävä valmistajan muihin nuuskiin nähden.

5/5

+0

Paku8371 vuosi 4 kk sitten.
Aamunuuskana ainoastaan:
Yksi pussi riittää puolille päivään asti helposti. Vahvaa kuin mikä. En suosittele heikoille.
Täydet pisteet siitä että tämä sai aamu spaddun syrjään.

5/5

+0

punasenpussinystävä1 vuosi 4 kk sitten.
parasta mitä olen koskaan käytänny ei niin ärsty kuin luulin!

5/5

+0

Huuli1 vuosi 5 kk sitten.
Tuplat sibee 5/5

4/5

+0

Teemuli1 vuosi 5 kk sitten.
Tässä on kova nikotiinimäärä. Siihen tottuu nopeesti ja on nautinnollista. Tämän jälkeen ei mikään tunnu miltään. Tosi minttuinen maku, koska sillä on varmaan peitetty jotain muuta makua. Ihan ok. Duunissa kiva piristys, kun laittaa tätä yläpeltiin. Ei parasta, mutta ostan uudestaan, että saa vaihtelua.

3/5

+0

Teemuli1 vuosi 7 kk sitten.
Menettelee. Nikotiinia on reilusti ja poraa aika paljon pussiksi. Maku on kuitenkin tökerö. Aivan liian minttuinen. Onko sillä sitten peitetty paskan makua? Kokeilemisen arvoinen, mutta valitsen tän tyyppisistä nuuskista r42 mieluummin

4/5

+0

Nuuskaaja13372 vuotta sitten.
Nikotiinipitoisuus huimat 43mg/g kyllä höllii
Maku on hyvä ja poraa kuin viimeistä päivää
4/5

5/5

+0

Paskapers32 vuotta sitten.
Nuuskasin kokotolpan illassa paska ei toimi ollenkaa. Tekin luuerit sillä jotka luule tän olevan jotain ei oo koskaan koekilut viinaa. kannataa kokeilla saa oikeasti pään sekaisin ja unohtaa mailman. hyvää kamaa ei tarvi edes käydä homojen maassa. toimii töissä, kotona ja työttmän
(.).)=============D

2/5

+0

Vetysyanidi2 vuotta sitten.
Maku on Oden's Double Mint kaltainen, noin tuplasti vahvempi vain. Känniseen päähän tätä ei kannata ottaa, alkaa oksettamaan. Liikaa nikotiinia, kuka edes tarvitsee niksaa noin paljoa? Maku on kuitenkin hyvä, poraus yläpellissä on vahva.

Kiekko on hieno ja maku on hyvä, siitä pienet plussat.

4/5

+0

Peltikukko2 vuotta 4 kk sitten.
Menee perus käyttönuuskana. Ei tunnu oikein miltään, mutta aamunuuskaksi vähäsen liikaa. Suositeltavaa oppitunnille. Arvosana 4/5, sillä ihan liian kallista, mutta samalla yhtä parhaista markkinoilla olevista pussinuuskista.

0/5

+0

perapervo2 vuotta 5 kk sitten.
Tätä kun maistoin, niin pakko sanoa, että jokin liikahti sisällä. Varmaan oksennus.

4/5

+0

Kyrsä2 vuotta 8 kk sitten.
Tuntuu iha jees huulessa. Ei kyllä tehua tartte yhtää enempää. Pussi ei valuta pitkänkään ajan jälkeen, joka on iso plussa. Ainoa miinus tulee mausta, joka muuten iha jees, mutta erittäin jauhoine ja tyhjä.

3/5

-1

NölliTre2 vuotta sitten.
Kohtalainen halppis pussi

4/5

-1

pate1 vuosi 4 kk sitten.
sanoisinko parasta nuuskaa mitä oon käyttäny
miksi?
koska pusseja paljon joten ei tarvitse ostaa joka päivä uutta ja nikotiini pysyy kauan jote niksat oottelee jossain nurkan takana ennenkun joudut ottaa taas odens

2/5

-1

Nöpä9 kuukautta sitten.
Tuli huvikseen testattua yksi pussi, vaikka en näitä övereitä tykkää vetää. Sen verran voisin sanoa, että ihan sama efekti kun Odensin vastaavalla. Ei mielestäni mitään eroa. Samaa myrkkykemikaalia näköjään käyttävät, että saavat porausefektin. Nikotiinihan ei itsessään poraa.

5/5

-1

Nuuskakeisari007 kuukautta sitten.
Mukamas paljob niksaa Ei tunnu ainakaan siltä mutta helvetin hyvää

4/5

-1

punahilkka2 kuukautta sitten.
hyvää käyttönuuskaa,mut liikaa nikotiinia.potkakii aika kevyesti verrattuna odenseen.pusseja voi silti pitää hyvin tunninkin.eikä kusete suuhun.pusseja enemmän kun odensen nuuskassa.vähä ehkä kallis!!

5/5

-1

Russia6661 kuukautta sitten.
tämä on kyllä parasta paskaa mitä rahalla saa. suoraan rasputinin perseestä tullutta kultaa.

3/5

-1

saunatilojen_sankari1 kuukautta sitten.
Vaikka onkin 43mg nikotiinia eli tosi paljon. Mielestäni perus odens cd voittaa tämän helposti joka luokassa. En suosittele.

Arvostele Siberia White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.