Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Nick & Johnny Americana Pussinuuska

Nick & Johnny Americana Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku47€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus14 mg/g
Pakkauskoko10 x 22g0€/kg
ValmistajaEi tiedossa

Arvostelut nuuskalle Nick & Johnny Americana Pussinuuska


5/5

+3

Kenraali1 vuosi 10 kk sitten.
Tykkäätkö kirsikkaisesta mausta? Entä Dr.Pepperistä? Sitten kauppaan ja monta tornia tätä. Maku on erittäin erikoinen ja erikoisen hyvä, kirsikka siitä varmaan eniten puskee läpi. Pussit ei ole ihan valkoisia eikä ihan tummia, todella hyvä kosteus. Nikotiinia on ja se tuntuu. Toimii myös pidemmässä ajossa, mutta parhaimmillaan kun vetelee jotain käyttönuuskaa väliin. Uusi suosikki.


5/5

+1

Töiukko1 kuukautta sitten.
Tätä kun heittää pussin yläpeltiin, ja laittaa silmät kiinni, niin samalla kun suun valtaa miellyttävä kirsikan, root beerin ja tupakan monivivahteinen maku mieleen piirtyy kuva Monument Valleyn pöytävuorista ilta-auringossa ja päässä alkaa soimaan doo-wop klassikot ryyditettynä V8-moottorin kauniilla soinnilla.

Nimensä mukaisesti täyttä Yhdysvaltain kansallisromantiikkaa joka ah niin lämmittää mieltä. :)

3/5

+1

NuuskaHakuri2 kuukautta sitten.
Kyllä kirsikka tulee aika hyvin esiin ja ehkä myös vähän jotenkin tupakkamainen vivahde.


4/5

+1

XBabiX2 vuotta sitten.
Nikotiini tuntuu mukavasti vaikka vahvempia olen käytellyt jonoarisen vuotta. Pussi tuntuu täyteläiseltä huulessa. Haju ja maku ehkä liian imelä, mutta menee. Arvokas hinta mutta on se sen arvosta :DD

4/5

+0

Reelon9 kuukautta sitten.
Kiva karkkinuuska. Ei oikein tiedä pitääkö tuota pureskella vai laittaa huuleen. Tuoksu imelä, mutta maku on hyvä. Kirsikka tuolta puskee hyvin läpi ja valuttaminen ei vituta yhtään, päin vastoin, tulee kielellä tönittyä kokoaika.
Hyvä nuuska normaalin märän ohelle välillä käytettäväks.

5/5

+0

S1lenc3r12 kuukautta sitten.
Ensimmäistä kertaa tuli tätäkin ostettua, ennakko-odotuksia ei juurikaan ollut mutta yllätti kyllä voimakkaasti. Voimakas kirsikkainen maku, joka ei kuitenkaan ole liian esanssinen, vaan makeahko ja erittäin riittoisa. Ensimmäinen testibiitti killui ylähyllyllä parisen tuntia ja makua tuntui riittävän aivan loppuun asti, minkä lasken erittäin vahvaksi plussaksi. Pussit täysiä ja melkoisen kosteita, tämän kohdalla kosteudenkin voi laskea vain plussaksi, mehut todella hyvän makuista. Ei tästä ainakaan yhden kiekon perusteella voi negatiivisia puolia kaivella, hyvin mahdollista että päivittäisessä pidempiaikaisessa ajossa voi alkaa vituttamaan mutta satunnaisessa makustelukäytössä bulkkinuuskan ohella tuntuu toimivan.

Arvostele Nick & Johnny Americana Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.