Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

SISU Extreme White Dry Pussinuuska

SISU Extreme White Dry Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupat22€

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus20 mg/g
Pakkauskoko10 x 11g197€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle SISU Extreme White Dry Pussinuuska


3/5

+171

Mathi692 vuotta 5 kk sitten.
Maistuu isäm maa ja perheväkivalta


5/5

+48

Ettani692 vuotta 4 kk sitten.
Yhtä isän_maallista ku neekereidenhakkaaminen ja rajat kiinni liike potkii yhtä paljon ku suomalainen neukkua makuna perus hammastahna pienellä isänmaallisuudella höystettynä kiekkohan on aivan täydellinen suomi 100 keulakuva

5/5

+35

Perkele692 vuotta 5 kk sitten.
Elikkäs tätä olen imenyt parisen pussia ja kokemukset ovat olleet ihan miellyttäviä. Sanoisin että aikalailla samaa kuin odens, mutta vain laadukkaampi ja parempi haju. Perkele kuittaa.


2/5

+32

kingcrimson1 vuosi 11 kk sitten.
Tuossa eilen iltana kumosin lekan viskiä ja puoli koppaa kaljaa raskaan työviikon jälkeen. Aamulla päätin käydä vieraissa, eli kaverini nuuskarasialla. Katsoin purkkia ja herkässä mielentilassa kyynel vierähti poskelle kun isänmaan rakkaus valtasi puhki ryypätyn sydämeni. Avasin purkin ja ajattelin "onko Penalla jotain pepsodenttia lurahtanut joukkoon vai onko tämä jotain homojen nuuskaa" Totesin ääneen että Ruotsissa voi vähän homoillakin ja latasin sisun yläpeltiin. Saatanallinen poraus alkoi ja juoksin paskalle. Ei jatkoon.

Maku paska
Poraa kuin Göran Lennartin persettä
Haju homoeroottinen

4/5

+26

nuuskaajaneekeri1 vuosi 7 kk sitten.
Tätä nuuskaa käyttivät ne valkoiset miehet, jotka hakkasivat minut kadulla. Mutta tämä nuuskaa saa minun laisen lakunkin albiinoksi.

5/5

+22

10vuottaPeltiTäynnä2 vuotta 2 kk sitten.
Purkin tätä kohta imeskelleenä täytyy todeta, että toimii perkeleen hyvin. Pärinä on sopiva, mutta jalat kantaa silti. Välillä pistää kivasti silmät tärisemään varsinki aamutuimaan. Ei mitään beroccaa tai vitaeprota ruoansulatukseen vaan Sisua saatana. Ja ilman reseptiä. Jatkoon.

5/5

+21

Ronzu2 vuotta 6 kk sitten.
Ihan hyvää jos tykkää pienestä potkusta yläpellissä

4/5

+16

Mrylähylly2 vuotta 1 kk sitten.
Haisee paremmalta ku odens, hieno purkki.
Maistuu talvisodalle ja hammastahnalle.

3/5

+12

saaks_piuhalle2 vuotta 1 kk sitten.
Tämä kyllä laittaa aivokopan ja etenkin kädet vatkaamaan kuin Jutilla konsanaan '95 finaali maalin jälkeen. Onneksi tuli Niinimaa kaatamaan ettei silloin menty laitojen läpi, mutta kun mulla kotona ei ole Niinimaata turvana niin ei kyllä uskalla tätä vetää

5/5

+9

Nekru1 vuosi 11 kk sitten.
Samanlaiset vaikutukset ku cd mutta maku ja haju paljon parempi

5/5

+9

Ettani692 vuotta 4 kk sitten.
Yhtä isän_maallista ku neekereidenhakkaaminen ja rajat kiinni liike potkii yhtä paljon ku suomalainen neukkua makuna perus hammastahna pienellä isänmaallisuudella höystettynä kiekkohan on aivan täydellinen suomi 100 keulakuva

5/5

+7

finefella1 vuosi 11 kk sitten.
Ainoa piparminttunuuska, jota voi makunsa, polttelunsa ja tehonsa puolesta käyttää huoletta, joten ajaa asiansa erinomaisesti. Tuoksu tuo myös mieleen mummolan 90-luvulla, tuoksuu nimittäin samalle kuin mille Pohjanmaan pastillit tuoksuvat sekä maistuvat. Hyvä nuuska, paras mintunmakunuuska, jää Odensit ynnä muut paskat toiseksi. 4/5 + 1 isäm_maan support-piste.

4/5

+6

Jällipoju2 vuotta 6 kk sitten.
Samaa paskaa kun cd. Ero on että tämä ei haise paskalle.

4/5

+5

JormaLapio1 vuosi 6 kk sitten.
Maistuu isänmaallisuus, kylmä talvi, perheväkivalta ja ehkä taustalla vähän se pepsodenttikin...
Vikana tässä on vain se että pussien laatu on todella huono. koko ajan löytyy rikkinäisiä pusseja ja osa on yhtä vajaita kuin Turkulaiset.

5/5

+5

euroseitkyt2 vuotta 5 kk sitten.
Iha jees nuuska. Aika pitkäöti sama ku odenssin cd mutta haju on huomattavasti parempi. On myös laadukkaampaa kamaa kuin odenssi.

5/5

+4

Tonttuman2 vuotta 1 kk sitten.
Aivan loistava nuuska! Ei ole yhtä agressiivinen kuin odensin vastaavanvahvuiset, joten pystyy pitämään vähän kauemmin. Tornin ostin ja seuraavana päivänä piti hakia lisää samaa tavaraa kun oli niin positiivinen yllätys. Maku ei ole mitenkään ylivoimakas mutta mukavan piparminttuinen ja aavistuksen ehkä jopa sisupastillinen.

5/5

+3

snuskeisari1 vuosi sitten.
Tän kun nakkaat aamulla yläpeltii voit tuntea sen talvisodan yläpellis. Yhtä isänmaallista kuin nekrujen hakkaaminen. Sätii yhtä paljon kuin juutalainen kaasukammiossa.

3/5

+3

Nöpä1 vuosi 6 kk sitten.
Muutaman pussin perusteella hieman tunkkaisen makuista ja hajuista. Ei ollut täysin omaan makuuni, mutta kyllä tuotakin vetää jos ei muuta ole saatavilla.

4/5

+3

MuikkunenPeitonAlla1 vuosi 7 kk sitten.
Hyvää on ja haju ehdottomasti mieluttävämpi kuin niitte swedupellejen Oden's. Maistuu Simö Häyhälle ja Mannerheimille. Vittuvinta paskat pussit jotka hajoaa ku ryssät talvisotaan. Hintakin on sen verran mukava että jää supisuomalaisella varaa ostaa kotimaista maitoa ja kaljaa.

1/5

+3

Kissanpaska1 vuosi 8 kk sitten.
Täyttä paskaa maistuu paskalle ja haisee hakatulle somalille. Ei jatkoon

5/5

+2

Sisumies622 vuotta 2 kk sitten.
Niin saatanan hyvää maistuu isänmaa läpikotaisin, voittaa muun nuuskan läpikotaisin eikä edes mehuta liiaksi asti milloinkaan

5/5

+1

Leiskahuuli10 kuukautta sitten.
Kun katson tätä kiekkoa, niin isänmaallinen rakkaus pulpahtaa yläflyygelissäin. Tuoksu muistuttaa Raatteen porttia talvisodan aikaan, ja maistuu yhtä isänmaalliselta kuin kalja, makkara, sauna, terva, viina ja perheväkivalta. Tämä pärisee yhtä paljon kuin venäläinen laukaisun jälkeen. Tätä kun heittää naamariin aamusella kun herää niin voi ylpeänä suomalaisena kävellä turpa rullalla ja tervehtiä kaikkia kätellen. Jatkoon. Viis/5

5/5

+1

Nesse1 vuosi sitten.
Paras nuuska maailmassa nytt kyllä pärisee

3/5

+1

vikidi1 vuosi 6 kk sitten.
Tuoksu melko miellyttävä ja nikotiinipitoisuus hyvä.
Huulessa ei kovin vahva nuuska, melko mieto.
Pussi ei valuta nopeasti, joten sitä voi käyttää jopa vähän pidempäänkin.
Aikalailla perus nuuska.

5/5

+1

nuuskarakani1 vuosi 8 kk sitten.
Erittäin maukas ja ei sitten valuta ollenkaan! Nikotiiniakin mukavasti. Hyvä nuuska!

2/5

+1

Kr1sus1 vuosi 10 kk sitten.
Purkin kokeilun jälkeen täyttä paskaa....Täysin hammastahnaa!

5/5

+1

Jorma19651 vuosi 10 kk sitten.
aivan mahtvava snuuska, totella hyvä maku ja pussin tunut

5/5

+1

odensxr1 vuosi 11 kk sitten.
Niin vitun hyvväää potkii riittävästi ja maistuu htväle

5/5

+1

Vetysyanidi1 vuosi 11 kk sitten.
Jo kiekollisen tätä testailleena voin sanoa, että on hyvää. Tätä moni pitää Odensin kaltaisena, mutta en viitsi verrata tätä Odensiin. Onhan Sisussa ja Odensissa yhteisiä juttuja, mutta Sisu on paljon parempaa. Haju ei pistä öklöttämään, vaan on itseasiassa aika hyvä. Maku on minttuisen makeaa ja häivähdys sisupastillia löytyy. Ei mehusta eikä valuta pitkiin aikoihin tai ollenkaan. Vaikutus kestää kauan. Sisu on voimakas nuuska, mutta ei tule huonoa oloa tai sekoita päätä. Pidän nuuskaa aina useimmiten oikealla puolella yläpeltiä, mutta kun välillä laitan Sisun vasemmalle puolelle joka ei ole niin tottunut nuuskaan niin johan alkaa tuntumaan poltetta ja pientä porausta.

Tornin ostin tätä, yksi kiekko käytetty. Lisää vaan. Hyvä vaihtoehto, jos normi tupakkinuuska alkaa välillä kyllästyttämään.

4/5

+1

Nuuskapoika12 vuotta sitten.
Ihan jees nuuska

3/5

+1

KaptenMelon2 vuotta sitten.
Annan arvosanan seuraaville

Haju: 3/5
Maku: 1/5
Niksa: 3/5

Yhteensä: 2,5

5/5

+1

vetokoukku2 vuotta 1 kk sitten.
Hyvää suomi100 nuuskaa. Haaparannasta nuuskaoutletustö saa. 22,5 egee puntti

4/5

+1

Nuuskamiess2 vuotta 4 kk sitten.
Ihan jees arkinuuska

4/5

+0

saunatilojen_sankari5 päivää sitten.
potkii ku ryssä talvisodassa. maistuu pitkään mintulta eikä kuse

4/5

+0

Russia6662 viikkoa sitten.
Oikein raikas herkku kun säkin ottaa pois niin on niin raikas huuli että tuntuisi kuin itse jumala olisi sinne kussut. Ei kovin vahvaa mutta ihan hyvää käyttö nuuskaa.

5/5

+0

Durovnax2 kuukautta sitten.
Maistuu talvisodalta.

4/5

+0

NuuskaHakuri3 kuukautta sitten.
Tämä se ei ollenkaan valuta ja maku ja potkukin on kohtalainen, jättää oivan talvisodan merkit huuleen pois ottaessaan

4/5

+0

Makkeri449 kuukautta sitten.
Ihan ok maku nuuska. Vertaisin Kapteenin Extra Stark minttiin. Säkit isoja ja pehmeitä, maku tosi vahva mentholi, ei valuta herkästi pysyy huulessa helposti tunnin. Halpaa, tosin pusseja kiekossa suht niukasti. Menee kiekollinen norminuuskien lomassa.

5/5

+0

Suomalainenmies1239 kuukautta sitten.
Maistuu simo häyhän verelle ja hielle. Perkele että on hyvää. Kuin cd mutta maistuu itsenäiselle suomelle

2/5

+0

Reelon1 vuosi 2 kk sitten.
Ei mun juttu ollenkaan. Liian hammastahnamainen maku, helvetin närästävää tavaraa, mut on niitä paskempiakin nuuskia tullu vastaan.

3/5

+0

pate1 vuosi 2 kk sitten.
ihan hyvä perus nuuska tykkään

4/5

+0

satunnainen_nuuskaaja1 vuosi 4 kk sitten.
Torni tätä tarttui mukaan hieman pelonsekaisin tuntein. Hinta ei päätä huimannut - 17 e candy kingissä. Ihan ensimmäinen pussi ei vielä vakuuttanut, mutta nyt myöhemmin voin sanoa että ehkä parasta mitä voi olla tässä sarjassa. Ei ole siberian kaltaista päänsekoittajaa muttei kuitenkaan liian laimeaa. Maku sopivan mieto, pussit pehmeitä. Hajusta lähinnä sininen mynthon pastilli tulee mieleen. Hintalaatusuhde erinomainen!

2/5

+0

Teemuli1 vuosi 4 kk sitten.
Vitivalkoinen pussi. Tuntuu, et ois kaikista minttusin kokemus. Nikotiini hyvä. Poraus hyvä. Vaakunasta plussa, mutta jotenkin ilmeeton nuuska.

5/5

+0

Prote1 vuosi 10 kk sitten.
Muutaman pussin imeskelleenä ei voi kun todeta, että hyvää paskaa! Alkuun pärisee kuin myrkky, mutta ei valu mihinkää suuntaa. Kuiva kuin emäntä 10v naimisissa olon jälkeen! Maku oikein maittava piparminttu (lue Pepsodent) ja haju erittäin mielyttävä (ei haise kissan paskalle) 6/5

4/5

+0

UliUliUli2 vuotta 1 kk sitten.
Ihan hyvää on ainaki voimakas maku ja haju.
Ei valuta nopeesti ja vaikka niin tekis nii maistuis vaa hyvälle.
Vähän vois olla lisää potkuu melkeen ku ei ois huules mitää.

4/5

+0

sätiii2 vuotta 5 kk sitten.
Ite tykkäsin enemmän ku CD vaikka aika samaa kamaa oli. Pussit oli pehmeämpiä ja mukavamman tuntuisia yläpellissä

3/5

+0

Kaira2 vuotta 5 kk sitten.
Hyvää perus pussia, ja edullista.
Halvinta löytyi uudesta liikkeestä, Pablo's snusbar 15e

4/5

-1

-XR-2 vuotta 2 kk sitten.
Muistuttaa paljolti odensin cd:tä

4/5

-1

kakku51 vuosi 10 kk sitten.
muistuttaa aika paljon oden's cold dryta, tosin tämä on paljon miellyttävämmän makuinen ja haju ei ole laisinkaan paha. kestää noin tunnin kusematta eikä säkkien laadussakaan valittamista ole, paitsi paristi ollu reikänen pussi kiekossa. jatkoon!

Arvostele SISU Extreme White Dry Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.