Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Rocket White Mint Strong Pussinuuska

Rocket White Mint Strong Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan TukkuEi tiedossa
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus12 mg/g
PakkauskokoEi tiedossa
ValmistajaEi tiedossa

Arvostelut nuuskalle Rocket White Mint Strong Pussinuuska


5/5

+14

jansku914 vuotta 5 kk sitten.
Onko kukaan päässyt maistamaan uutta nuuskaa
Rocket " extra strong white dry" ?


5/5

+5

rölli6 vuotta 1 kk sitten.
Parhaimmistoa! Kuuluu ehdottamasti top 5 nuuskiini. Hyvän makuinen minttu nuuska, painii eriluokissa kuin muut samankaltaiset. Hyvä vahvuus, täydellinen maku, halpaa ja hyviä pusseja. Priima nuuska.

4/5

+3

boodomi4 vuotta sitten.
Omassa kategoriassaan aivan ehdottomia suosikkejani, vaikka harvoin halpoja vahvoja makunuuskia ostankaan. Nykyäänhän näitä on kaksi ihan tupakan makuinen ja mintun makuinen ja molemmat ovat Extra Strong vahvuudella olevia valkoisia säkkejä . Pakkauskoko sama kuin odens extreme white dry paskoissa mutta pöyhii koska tahansa odenssit. Nikotiinia on 2,6% ja pussit painavat sen 0,7g eli nuuskaa ei ihan hirveästi ole mutta mukavan vahvaa ja tuntuu juuri mukavasti omaan makuuni huulessa kun haluan vahvempaa nuuskaa käyttää mikä on harvoin mutta hetkeensä todella pätevää tavaraa, eikä hintakaan päätä huimaa.
Kun purkin avaa haju on aivan kuin sinisessä Jenkki-purukumissa ja joskus sitten kun makua vapauttaa niin makukin muistuttaa sitä aika paljon mutta todella makeaa on. Valuva neste ei hirveän pahaa ole, mutta nuuskan vahvuuden takia aika kitkerää. Tosiaan hyvä minttunuuska mutta makeuden ja vahvuuden vuoksi ei todellakaan ainakaan itselläni jatkuvaan käyttöön. 4/5 on pakko antaa Mintille kun ottaa huomioon hinnan ja laadun. Valmistaja on kyllä Swedish match ;)

Punainen (normaali tupakka) Rocket Extra Strong White saa niksat kyllä myös häviämään, mutta jotenkin mitäänsanomaton eikä oikeen maistu millekkään, eikä oikeen tunnukkaan miltään. Pidän itse kevyen makuisista ja hienoista mauista nuuskassa mutta tästä nuuskasta ei oikeen saanut mitään makua irti ennen valumista ja se valuva neste onkin sitten jo aika kamalaa. Mutta kumpikaan näistä Rocketeista ei kyllä ihan heti ala valuttamaan mikä on positiivista. Helposti tunti taikka kaksi pysyy huulessa: Minttua pidän mielelläni ja vähän nielenkin mehuja mutta punaisen heitän menemään puolen tunnin jälkeen kun on niin mitäänsanomaton tupakanmakuinen vahva nuuska. Sama pakkauskoko, hinta ja pussikoko kuin Mintissä.
Punaiselle Rocket Extra Strong Whitelle 2,5/5 arvosanaksi. Mauton ja jos paljon käyttää joutuu hetken aikaa totuttelemaan taas normaaliin pussivahvuuteen jos niitä normaalisti käyttää. Valuva neste pahaa mutta ei kuitenkaan Odenssin kaltaista ydinjätettä.


5/5

+3

jonesi4 vuotta 2 kk sitten.
tätähän ei enää saa, nimikin vaihtunut muotoon Rocket Dry Mint White Extra Strong. Maksoi hapitsulla 15 euroa puntti viikko sitten. Erittäin miellytttävä, sopivasti potkua. Ei vuoda helposti.

5/5

+2

SnusBar4 vuotta 2 kk sitten.
Hyvää on! Extra Strong White Mint versio vielä parempi! Extra Strong White vielä parempaa. Onhan niitä parempiakin mutta hintaluokassaan ehdoton ykkönen niin minttu kuin normi white versio! Vapise Oden's...Swedish Match lyö laatua tiskiin "halppis" nuuskissakin! 5/5 ehdottomasti!

1/5

+2

nuussuaa4 vuotta 4 kk sitten.
aluksi ihan jees nuuskaa, mutta kauemmin ku tätä imee niin ei meinaa mennä alas. maku ei ole mikään paras ja haju omasta mielestä imelä.

5/5

+2

Natte6 vuotta sitten.
Moni kertoo että tähän kyllästyisi nopeasti. Itse olen vain pari purkkia käyttänyt ja todennut erinomaiseksi nuuskaksi, joten kyllästymisestä ei ole valitettavasti minulla tietoa. Nikotiiniä riittävästi ja maku loistava.

4/5

+2

Viltsu7 vuotta sitten.
Makunuuskien parhaimmistoa ja sopivan vahvaa.

4/5

+1

Kane2 vuotta 11 kk sitten.
Odens oli ehkä liian vahvaa ja maku ei miellyttänyt varsinkaan Cold dry,eli kokeilin tätä ja mielestäni hyvä nuuska. Paljon on muita kokeilematta, mutta jos vertaan Odenssiin niin mielestäni parempi. Toki vahvuus heikompi eli käy mulle. Käytössä Pepper mint. Suosittelen

4/5

+1

nuuskapurkki6 vuotta sitten.
Hyvin pörisee huulessa. Ehkä hieman yskänlääkettä muistuttava maku ja tuoksu. Ei tosin ainakaan minua haittaa, sillä tämä on joka tapauksessa hyvää hintaisekseen. Laadukasta ja maukasta tavaraa. Suosittelen.

5/5

+0

Huimaheimo2 vuotta 4 kk sitten.
vieläkö tätä löytyy valikoimasta???

5/5

+0

Tonttuman2 vuotta 5 kk sitten.
Tämä oli aivan mahtavaa. Harmi ettei sitä enää saa. Revel ei kyllä tätä korvaa vaikka jotenkin samanlaista pitäisi kai ollakkin.

4/5

+0

Perkele692 vuotta 8 kk sitten.
Semmosta halpaa settiä, jota voi käyttää pidemmänkin päälle. Suosittelen, jos ei raaski hirveästi tuhlata nuuskiin rahojaan. Kolleegani monni tosin joutui teholle. Perkele kuittaa.

5/5

+0

xrgeneral3 vuotta 7 kk sitten.
Ite rocketti oli hyvää. Nykyään nimellä revel joka on täyttä paskaa.

3/5

+0

jöötteporkki3 vuotta 11 kk sitten.
hintalaatusuhteeltaan yksi parhaista frosted nuuskista. Menee satunnaiskäytössä kuten muutkin makunuuskat, pitemmän päälle alkaa tökkimään. Pussit sopivan täynnä mutta kiekossa saisi olla enemmän sisältöä. 3/5

5/5

+0

lege6 vuotta 1 kk sitten.
Hintalaatusuhteeltaan hyvä ja maistuu täyteläiselle mintulle. Hammastahnamaisen pehmeä maku, ei kuitenkaan terävää kuten frosted. Sopivan kostea koostumus.

5/5

+0

nuuskanäppi6 vuotta 2 kk sitten.
ehkä parhaita makunuuskia mitä ylähuuleeni olen saanut boonusta hyvä maku ei ala mehustaanopeasti hyvin nikotiinia ainut miinus on että kyseistä herkkua ei löydy laivalta

5/5

+0

moi kaikille6 vuotta 4 kk sitten.
Maku on hyvä 5/5 vähän hammastahnamainen plussaa on myös että pussit on kuivia

2/5

+0

joonas6 vuotta 4 kk sitten.
1 kiekon käytettyä voin sanoa ettei mene alas enää... eka kielko ihan hyvä mutta alkaa kyllästyttää.

4/5

+0

nuuskatukku6 vuotta 4 kk sitten.
Haju on minttuinen ja vähän wintergreenimäinen. Maku on erinomainen makea minttu. Haju 5/5, maku 4/5 ja kiekko on hieno turkoosi jossa on karhu 4/5. Lempi nuuskani on kuitenkin skrufin slim fresh white joka maksaa 42e. Jos on rahat tiukilla nii tämä tulee toisena ja kolmantena offroad frosted. Kiitos olen puhunut.

5/5

+0

Analog16 vuotta 7 kk sitten.
Täysin aliarvostettu nuuska, hieno veto Swedish Matchilta tehdä halpa mutta hyvä nuuska ns. parempien rinnalle. Hinta-laatusuhde erinomainen! Hyvänkokoiset valkoiset pussit jotka pysyy kuivana noin tunnin. Maku on makea minttu, ei niinkään raikas kuin monessa muussa minttunuuskassa. Tornikaupalla ei mene yhteen putkeen mutta oikein hyvä herkkunuuska!

3/5

+0

veteraani6 vuotta 7 kk sitten.
Iha jees nuuska jos käytät sillon tällön ja maunkin puolesta ok.

3/5

+0

nuuskajuti6 vuotta 8 kk sitten.
Halpaa ja ihan hyvää nuuskaa.silloin tällöin muutaman purkin käyttää niin on aika hyvää.pientä potkua on muttei isoa.

4/5

+0

Nuuskaaja6 vuotta 8 kk sitten.
Tämä yksi omista henkilökohtaisista suosikeistani! Makunuuska jossa on Swedish Matchin tuotteeksi riittävästi ytyä ja makua ja plussana myös tuo halpa hinta. Varmasti tulee jatkossakin ostettua omalle kohdalle varma valinta makunuuska linjalla, SUOSITTELEN!

4/5

+0

nuuskamulkkunen4 vuotta 11 kk sitten.
Okein hyvää ja edullista.
Makea minttu ja jonkin verran potkua.
Toisin kuin yläkulmassa lukee, ei ole lopetettu.
Maksoi nuuskakairassa tänään 19,90kr.

5/5

+0

Snusoja6 vuotta 10 kk sitten.
Yks parhaimmista nuuskista suosittelen kaikille 5/5

4/5

+0

muikkunen6 vuotta 10 kk sitten.
itse tykkään täst rocketista. plussaa tulee myös siitä ettei valuta.

5/5

+0

kokenut6 vuotta 10 kk sitten.
tää on vitun hyvää täydet pisteet mausta eikä valu niiku vuotava sankko jotaki jonnei tääl vittu arvostelemassa saippuan makuseks ym ja sitte jotaki paskoi knoxei kaikki iha mielissää kehuu

2/5

+0

kanki6 vuotta 10 kk sitten.
Vuos sitten kaikki osti vaa tätä ku nii halpaa oli. Itekkin tätä ostelin, muuta kuten kaikissa huonommissa, kyllästys iskee eikä enää huvita ostaa. Kyllä jopa haukuttu normimakunen kaliiberi tän peittoo nykysi!

4/5

+0

9909906 vuotta 11 kk sitten.
Hinta-laatusuhde kohdallaan. Hyvää valkoista hammastahnanuuskaa. SWEDISH MATCH! Näin halvalla. Hyvää on!

3/5

+0

sanezor6 vuotta 11 kk sitten.
ihan jees nuuska kunhan ei kiekkotolkulla mätä vaan pelkästää sillon tällön fiilistelee. plussaa hinnasta

4/5

+0

Stefu7 vuotta sitten.
Hintalaadultaan parhaimmistoa! Semmonen freesi pepsodentti maultaa. Liikaa käytettynä alkaa tulvimaan joka rööristä. Iso plussa siitä että ei ole mitään Offarin frosse märkää skeidaa vaan valkonen hyvä pussi!

3/5

+0

Pekka Kaukalo7 vuotta sitten.
Hinta laatu suhde kohdillaan. Menettelee.

5/5

+0

eino697 vuotta sitten.
hyvä hintalaatu suhde.liikaa ei kannata käyttää,rupeaa etomaan.välillä kun käyttää niin erinomainen nuuska!

5/5

+0

frostedmies5 vuotta 2 kk sitten.
uusi tuttavuus swedish matchilta. maistuu vahvasti hammastahna ja wintergreeni. rupeaa kuseksimaan siinä puolen tunnin paikkeilla. omasta mielestä erittäin hyvää minttunuuskaa. plussaa hinnasta

2/5

+0

leetelite695 vuotta 4 kk sitten.
Mielestäni maistuu liikaa minttu, jonka vuoksi tästä en tykkää, alkaa kusemaan kolmen vartin kohdalla. Maku on aika paha. En itse pidä tästä nuuskasta.

3/5

+0

pHase5 vuotta 6 kk sitten.
Itse kyllästyin yhden kiekon jälkeen mutta muuten aivan oiva nuuska.

5/5

+0

lanu5 vuotta 6 kk sitten.
Oikein maittava nuuska. Minttu ei liian yliampuva vaan juuri sopiva, nikotiinia sopivasti ja tarpeeksi pusseja kiekossa. Suosittelen.

3/5

+0

Lasart5 vuotta 6 kk sitten.
Iha jees! Mut ei voita ihan the lab fresh minttu nuuskaa. Tässä on vähä semmonen hammastahna maku. Hintalaatu suhde perfect!

5/5

+0

NoHappy5 vuotta 7 kk sitten.
Todella hyvän makusta,eikä pahemmin valuta.Ehdottomasti yks mun lempi nuuskista!

4/5

+0

rocket5 vuotta 8 kk sitten.
Hyvää/ihan hyvää. Vähän vuotaa suussa :S

3/5

+0

PaskaJaska5 vuotta 11 kk sitten.
Vittu Hammastahana. On tää kyllä sellasta. Tai siis niinku vertauskuvallisesti, että...

1/5

-1

saskia5 vuotta 6 kk sitten.
Paskaa nuuskaa, maistuu pahalle ja koostumus surkea. En käsitä miksi joku ostaisi tätä (itse sain 1e hinnalla kaverilta, enkä enää ostaisi edes sillä hinnalla...)

0/5

-1

Knöllimake5 vuotta 5 kk sitten.
Ihan hirveetä paskaa!!jäi käyttämättä.

2/5

-1

JesKar955 vuotta 5 kk sitten.
Hintansa veroinen eli ei mitenkään ihmeellinen, nuuskakairan tukussa 170kr eli 18,50€. En suosittele, ostakaa mielummin vaikka offroad frosted vit.

Arvostele Rocket White Mint Strong Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.