Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu Yleistä keskustelua

Nuuska suosituksia 2017? (Haaparanta) - Nuuskaaja

Nuuska suosituksia 2017? (Haaparanta)

16.3.17, 12:28
pakollinentieto
Aloittelija

Rekisteröitynyt 3/17
Viestejä 7


Moro!

Olisiko muilla jotain suosituksia mitä kannattaisi lähteä testailemaan? Yleensä tulee käytettyä Göteborgs Rapé White Slim Large Pussinuuskaa, mutta nyt kun tulee poikettua haaparannan puolella, niin tekisi mieli vähän kokeilla jotain uutta. LD:n salmiakki vit kiinnostaisi kovasti joten luultavasti sitä ainakin tulee ostettua. Off/on nuuskaajana tulee yleensä käytettyä miedompia, joten ei kannata turhaan ehdottaa odensseja yms. =D

Miten hinnat vaihtelevat tolpan/yksittäisten purkkien välillä ja onko hinta eroja mistä ostaa? Tulee luultavasti ostettua useampaa eri merkkiä/makua muutamia purkkeja. :)


1.4.17, 12:12
huulipeikko
Aloittelija

Rekisteröitynyt 3/14
Viestejä 1


Täydet tolpat kannattaa ostaa nuuskakairasta ja irtopurkit kätevämpi ostaa kuninkaasta. Ja jos jotain suosituksia pitäisi antaa niin skruffin fresh hylleblomst on maun ja hajun perusteella omasta mielestä ehdoton ykkönen. Tolppahinta noissa skruffeissa on sitä neljääkymppiä.

1.4.17, 23:18
asdfg
Aloittelija

Rekisteröitynyt 12/16
Viestejä 0


Kapten extra stark vit mint. Maku on mielestäni after eight suklaa tyyppinen hässäkkä, eli raikas minttu mutta ei kuitenkaan mikään liian pistävä. Pussit on hyväntuntusia ja kaikinpuolin hyvä nuuska. Nikotiinia on enemmän kun perusnuuskissa mutta ei ihan niin paljoo kun odenssissa. Hinta mallia halpa, tammikuussa 220kruunua tornilta.

5.4.17, 22:34
xrgeneral
Aloittelija

Rekisteröitynyt 10/16
Viestejä 0


kaliber vit ja gustavus on kovia ainaki omastamielestä molemmat pyörii siinä 8mg niksa paikkeilla

18.4.17, 11:47
420Blazeitfaggot
Aloittelija

Rekisteröitynyt 4/17
Viestejä 0


Kyllä https://nuuskaaja.com/271/XRANGE-Göteborgs-Rapé-Slim-White-Pussinuuska vie voiton..Saisi kyllä olla nikotiinia vähän enempi

Rekisteröidy ja voit vastata tähän ketjuun.