Keskustelu Yleisesti nuuskasta

Nikotiini - Nuuskaaja

Nikotiini

15.2.14, 21:29
ukitic
Aloittelija

Rekisteröitynyt 2/14
Viestejä 3


Kertokaas ja valaiskaa jos olen väärässä. Lueskellessani nuuska arvosteluja huomasin joidenkin tuotteiden kohdalla luki että "valuu" pirusti, kun taas minun mielestäni tämä valuminen on vain ja ainoastaan positiivinen asia. Eikö teistäkin? Eikös upeasta tuotteestamme nimeltä nuuska jota itse olen harrastanut 12 vuotta aktiivisesti, nikotiini imeydy osin huulen limakalvojen läpi mutta suurin osa nikotiinista imeytyy kehoon mahanlaukun kautta sitä nieltäessä? Eikös esim. White pusseja ole heille jotka eivät halua niellä vaan sylkeä. Itse nielen mitä enemmän ''kusee'' sen parempi

20.2.14, 00:32

Analog1
Nuuskaaja

Rekisteröitynyt 2/14
Viestejä 26


Menee vähän mututuntumalle mutta ymmärtääkseni toivottu imeytyminen tapahtuu nimenomaan ikenen ja huulten limakalvojen kautta. Mahan kautta imeytyessään tekee damagea kun imeytyy sieltä mistä ei ole tarkoitettu,

En sylje / niele nuuskamehuja juuri ikinä, kostealla nuuskallakin vain silloin kun ei just heti pääse heittämään pussia pois. Puoli tuntia - tunti hyllyllä ja pois ilman ylimääräisiä eritteitä.


1.3.14, 16:45

Rödarööri
Ylijumala

Rekisteröitynyt 1/14
Viestejä 331


komppaan Analog1a.
toki tulee kielellä otettua makua vähän väliä mutta kun se rupee ajan saatossa kusemaan niin ei sitä tee mieli niellä. närästääkin niin helvetisti se.
ps: oletteko kuulleet että sitä olisi kutsuttu nimellä mavö
esim. kiellä koittaessa "otetaampa pienet mavöt " :D joskus tullut tällainen vastaanMiksi mun pitiki valita näin huono nimi...
17.3.14, 18:07
ukitic
Aloittelija

Rekisteröitynyt 2/14
Viestejä 3


Ai.Olin joskus vaan lukevinani jostain artikkelista että pieni osa nikotiinista imeytyy limakalvon läpi ja suurin osa mahan kautta. Mä kun nuuskaan niin pidän sitä 2-3 tuntia suussa ja valumaa kun tulee niin se maistuu kun hyvää salmiakkia söis. Poistan nuuskan vain ruokailun ajaksi ja sit ei muuta ku lisää paskaa housuu. Päivän viimeisen nuuskan heivaan pois joskus aamuyöstä. Näin menty reilu vuosikymmen eikä ainaka viä närästyttele. Taidan olla nuuskan väärinkäyttäjä.

20.3.14, 08:47
Pivi-69
Nuuskaaja

Rekisteröitynyt 3/14
Viestejä 11


Nuo monet parraatki nuuskat alkaa valuttaa siinä 1 h - 1,5 h kieppeillä ja sillon mie viimeistään menen sylkemään nuuskan pois :D
Olen ymmärtänyt, että nuuska imeytyy siitä ikenen & posken väliseltä limakalvolta ja tämän mahdollisesti irtoavan nesteen nieleminen ei olisi kovin suotavaa / terveellistäkään :)
Oletettavasti purutupakan kanssa olisi luultavaa, että nestettä voisi niellä kuten purukumia syödessä,
mutta myös ne nesteet syljetään pois eikä niellä :D


11.4.14, 13:32
ukitic
Aloittelija

Rekisteröitynyt 2/14
Viestejä 3


Purutupakkaa ja jenkki nuuskaa syljetään, mutta täytyy muistaa että kyseessä on aivan eri tuote. Samoin kaiken maailman nuuskan syöpätutkimuksiakin kun on lehdistä lukenut niin usein artikkelin lopussa lukee että tutkimuksen suorittivita jotkun vitun harvardin pellet niin silloin tietää että herrat on tutkinut jenkkien dippiä mutta se uutisoidaan Suomessa ehkä lehtimiesten tiätämättömyyttään nuuskana tai sitte ne haluu vaa hämmentää et onpa toi svedu kama vaarallista. Ne on kaks aivan eri tuotetta ja aivan eri valmistustavat.

22.4.15, 14:18
SnusKejsar
Nuuskajumala

Rekisteröitynyt 11/14
Viestejä 122


Itellä alkaa normipussit valuttamaan puolen tunnin kohdalla. Valkoiset pussit siinä tunnin paikkeilla. Nämä uudet "noin-drip" pussit eivät valuta itsellä ollenkaan. Tosin en niitäkään yli puoltatoista tuntia ole huulessa ikinä pitänyt. Löysää en juuri käytä, koska biitti muuttuu itsellä limaiseksi jonkin ajan kuluessa.

Rekisteröidy ja voit vastata tähän ketjuun.