Ld White pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku
21€
Nuuskakenraali
15.45 €
Nuuskakuningas
21€
Ilmoita hinta. Nuuskakuninkaan hinta perustuu 4 ilmoitettun hintaan.
Nikotiinipitoisuus
8 mg

Arvostelut nuuskalle Ld White pussinuuska

Arvostele Ld White pussinuuska
Ihan ok köyhien nuuska. Ihan on nuuskan makuista ja hajuista. Ehkä aavistus Knox Vit makua ja samantyyppinen kosteus pusseissa. Pussit ei niin täynnä kuin knoxissa. Tässäkin on halpisnuuskalle tyypillinen kirpeähkö polte, mutta minkään sortin potkua on turha odottaa. Hätätapauksessa tällä pärjää. Rasiassa on sympaattinen saranallinen jämäkotelo :) siitä plussaa
3 tykkää

0 ei tykkää

Järkyttävää paskaa, joka jättää suuhun ainoastaan paskan maun.
0 tykkää

0 ei tykkää

Ei oo moittimista, ei oo ainakaan hinnalla pilattu. Potkua löytyy riittävästi, mutta mehu on kyllä saatanan pahaa.
0 tykkää

0 ei tykkää

Aika mitäänsanomatonta. Aika perus jossei muuta ole niin kelpaa, outo kemiallinen haju purkista ja samallainen sivumaku pussissa.
0 tykkää

0 ei tykkää

Saa laivalta. yllätyin kun oli niin halpatorni sen joku 21e. ei kuse koska white. maku on ihan hyvä ei mikään tunkkainen. sopivasti pusseja kiekossa.
0 tykkää

0 ei tykkää

Joo oon kuullu tästäki nuuskasta pelkkää pahaa ja joo kun sin kiekon käteeni niin se haju oli jotenkin luontaantyöntävä ei mikään hyvä...Mutta kun huulen laitoin niin ihan jees kesti about 40min valuttamatta mehut ei hyviä ku ne tulee mutta kokonaisuutena ihan semi.
0 tykkää

0 ei tykkää

Ihan ok:n hajuista. Tosi laimeeta vain, vuotaa todella helposti. just ja just päihittää nikotiinittoman nuuskan. No kyllä paremman puutteessa.
0 tykkää

0 ei tykkää

Varsin hyvä nuuska hintaansa nähden. Potkua on jonkun verran ja pussit ihan ok kokoiset. Kannattaa kokeilla.
0 tykkää

0 ei tykkää

Oon aika epäröivä tän LD:n kanssa! Tämä nuuska ei kuitenkaan huono ollut! Ei turhan vahvaa eikä turhan mietookaan. Kuulemma löytää viikkarilta halvalta! Jos sinne joskus eksyn, saatan tätä ostaakkin!
0 tykkää

0 ei tykkää

Kuten ylempänä arvosteltiin, hätätapauksessa pärjää. Haju jotenkin ei-tupakkamainen, en pidä. Nuuskaan tottumaton löytää juuri ja juuri pienen potkun, ei muuta.
0 tykkää

0 ei tykkääArvostele!

Kirjoita arvostelu