Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: GENUSNUS - Nuuskaaja

Profiili: GENUSNUS

Rekisteröitynyt 26.2.15, 21:02
Viimeksi paikalla 7.11.15, 20:56
Viestejä10 +100 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita11 +220 XP

Taso 20

XP 14 / 340
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

XRANGE General Slim Pussinuuska
Hyvä generallin nuuska, pussit ovat mukavan tuntuisia ,sekä nikotiiniäkin on sopiva määrä, ja hinnan puolesta menee arkinuuskana 5/5
General Long Extra Strong White Pussinuuska
Taattu genarallin laatu, yksi generallin parhaista pussinuuskista. Tätä pussinuuskaa jaksaa käyttää torni tornin jälkee =3
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
Yllättävän kuivia pusseja, alkoi valuttamaan noin 1h 30 min, ei valu sitten millään. Alkoi tympimään viiden kiekon jälkeen, mutta en usko, että tulen ostamaan lisää, aivan samaa tavaraa mielestäni kuin normi offroad frosted, ja niinhän se onkin vain valkoisia pusseja.
Grov Löysä
Yksi todella hyvä tykkinuuska, jota tulee aktiivisesti käytettyä Generallin ja Ettanin ohella. Tämä rakeinen ja kuiva löysä menee aina, ei petä koskaan. Täydet pisteet!
Knox Stark White Pussinuuska
Hyvää arkinuuskaa, mutta siihen se jääkin maku alkaa tympimään noin tornin jälkee, maku on aikalailla sitrusmainen ja ei ala valuttamaan kovin nopeasti ja siitä plussaa.
Oden's Orginal Löysä
Melkeinpä odenssit ovat kaikki täyttä kuraa, ja tämä lössi on vielä hirveämpää kuin pussit, EI pysy huulessa ehjänä ja maku on aivan hirveä, kyllä sai nuuska lentää suorinta tietä roskikseen ja en osta enää ikinä.
Röda Lacket Löysä
Tätäkin nuuskaa käyttää, niin ei tarvitse tykkiä ollenkaan. Maku on hyvä ja hajukin on parhaimmasta päästä, ainoa miinus on kalliista hinnasta ja saatavuudesta, mutta silti täydet pisteet ja vahvuuskin on just täydellinen.
Thunder Frosted Löysä
Potkii huulessa todella paljon, käyttänyt tätä kohta viisi kiekkoa ja voin sanoa, että vahvaa on. Maku perus pepsodent hammastahna ja kuuluu kyllä lössien parhaimmistoon, mutta pysyttelen kyllä vielä generallin, Ettanin, rödä lacketin ja grovin löysässä mielelläni, tätä ei voi tornia enempää kiskoa, koska muokkaa huulen uuteen uskoon.
General Onyx Pussinuuska
Varmaankin yksi paras pussinuuska, pussit ovat mustia, jotka tekivät minuun vaikutuksen ja yllätyin iloisesti! Todella hyvä arkinuuska, jokapäiväiseen käyttöön ja pussit olivat hienosti ympyrässä. Alkoi minulla valuttaa vasta jossain tunnin kohdalla ja siitä ehdottomasti plussaa.
Oden's Cold Pussinuuska
Paras odens! ,mutta kyllä kaikki odenssit ovat aivan järkyttävää kuraa. Pussit ovat märkiä ja tuntuvat kivasti ylähuulessa
General Classic Löysä
Erittäin hyvää lössi nuuskaa, käyttänyt kohta tätä tuotetta 3 vuotta ja ei vieläkään petä, ainakun menen laivalle niin tätä tarttuu 3 tolppaa mukaan, mielestäni voittaa Ettanin ja grovin. Ja jos tätä haluaa vahvempana niin voi ostaa extra strongia, mutta itse tykkään juuri tästä ja juuri sopivan vahvaa.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]