Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: S1lenc3r - Nuuskaaja

Profiili: S1lenc3r

Rekisteröitynyt 1.3.15, 04:33
Viimeksi paikalla 6.9.18, 14:58
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita6 +120 XP

Taso 12

XP 3 / 143
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Göteborgs Rapé One White Pussinuuska
Taattua laatua, rape toimii säällä kuin säällä eikä petä milloinkaan. Maku taattua rapen legendaarista laatua, nikotiinimäärä juuri passeli, ei valuta kirveelläkään ja hintaluokka erittäinkin kohtuullinen. Taisi löytyä arkinuuska knoxin starkin kaveriksi.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
En kyllä ymmärrä miten tätä paskaa on joskus viitsinyt vetää, nykyään tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin kuin tätä yläpeltiin... onneksi on jääkaappi täynnä genua ja knoxia.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Ainoa minttunuuska jota tulee nykyään käytettyä granitin ja knoxin ohella. Tuoksu, maku, kaikki kohdallaan. Tällä hetkellä jääkaapissa olevan tornin kohdalla tosin ollut kaksi kiekkoa joissa osa pusseista on ratkennut auki jo kiekossa, ja osa levähtänyt suussa noin 40 minuutin jälkeen. Lienee tosin vain laadunvalvonnan ohi päässyt vioittunut erä, itse käyttöähän tuo ei haittaa mikäli nuuskanmujut suussa eivät rassaa. Löysää satunnaisesti käyttävänä itseäni ei ainakaan, joten en tuosta sen enempää nillitä.
Jakobssons Melon Strong Pussinuuska
Todellinen "karkkipäivänuuska", mausta tulee omaan nenään etäisesti mieleen hedelmäaakkoset. Toimii myös erittäin hyvänä piristäjänä pitkän ja rasittavan työpäivän päätteeksi, myös kuumana kesäpäivänä hyvinkin piristävän makuinen. Kusee about 20 minuutin jälkeen muttei haittaa yhtään, tämän mehut nielee mieluusti.
Knox Stark White Pussinuuska
Itsellä käytössä arkinuuskana ja tyytyväinen olen ollut. Maku hyvä, eikä valuta sitten millään, useamman kerran jäänyt pussi yön yli huuleen ja aamulla herätessä ei valumista liiemmin havaittavissa... kokeiluun tulossa sama tummapussisena mutta tästä en kyllä hevillä luovu.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Vasta noin kuukausi sitten nuuskaamisen aloittaneena sanon että maku on ihan ok, mutta ei kyllä potki sitten yhtään vaikka heittäisi tuplat yläpeltiin.


Viimeisimmät viestit

mitä huulessa nyt
General onyx

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]