Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: TurboHuuli - Nuuskaaja

Profiili: TurboHuuli

Rekisteröitynyt 16.9.15, 14:26
Viimeksi paikalla 12.9.19, 06:03
Viestejä44 +440 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita14 +280 XP

Taso 28

XP 29 / 763
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Knox Stark White Pussinuuska
Hyvä perusnuuska. Nopeasti ei käy valuttamaan. Tämä menee kuluttaessa, kun muutakaan ei ole kaapissa. Peukku ja jatkoon.
LD Löysä
Hyvin paljon tulee mieleen Knekt tästä löysästä. Maku todella hyvä tuoksusta puhumattakaan. Tämä löysä ei valuta, mutta koostumukseltaa hyvin kukkamultainen. Helpoosti hajoaa, kun ottaa kimpaletta huulesta pois. Plussa myös muovikiekosta. Hyvä peruslöysä, jota en kummiskaan ostaisi kuin pahanpäivän varalle. Hinta kohdillaan.
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Hyvää tavaraa! Pussi täynnä tavaraa joskin pitkulainen pussi. Maku hyvä, on hyvää, jatkoon! Ihan hieno kiekko..
Knox Löysä
Tässä on yritetty jäljitellä matchin tuotteita koostumukseltaan, siinä kumminkaan onnistumatta. Hieman kuivahkoa. Tuoksu on mitä kummallisin, hyvin tunkkaisen aromikas. Lähentelee tuoksussa Knektiä, jos tunkkaisuuden saisi pois. Pysyy hyvin kasassa pitkäänkin. Menee itelläni top.3 nuuskaksi tällä hetkellä. Varmasti lähtee mukaan useampi tolppa seuraavalla reissulla mustankullan ihmemaahan.
Kapten Lakrits Vit Pussinuuska
Perus maku teepussi nuuska. Aika mitään sanomaton nuuska. Tuoksu vahva ja valuttelee melko pian. Menee kyllä pahan päivän nuuskana helposti. Aloittelijoille varmaan ihan oiva nuuska. Pienet pussit ja siinä se...En osta tätä nuskaa ikinä itselleni. Hienohko purkki.
ETTAN Löysä
Ettanissa on tyypillinen Matchin tuoksu ja koostumus myös perinteinen karkeajakoinen Match. Tämä löbändeeri ei ole "huoramaku dingedange makujen maku", vaan yllättävän tupakkainen. Pitkään saa pökälettä pitää yläkerrassa ennen kuin käy valuttelemaan. Kyseessä on legenda, joka ei petä, mutta minulta ei kummiskaan täysiä bojoja saa. Varma ja erittäin hyvä nuuska!
General Classic Löysä
Kaikki ominaisuudet tässä mustassa kullassa kohdillaan, tykkään!
Knekt Löysä
Hyvää: erityisen vahva ja mielyttävä tuoksu, ei valuta, jysähtää paikoilleen nopeasti ja mielyttävän makuista.
Huonoa: purkin koko, joutuu aika nopeasti pudottamaan pökäleen pois huulesta eli kuluu nopeasti ja ruma, harmaa purkki 35g tavaraa, nou nou nou!
4/5 nuuskasta kummiskin.
Grov Löysä
Tämä snösse se vasta hyvää on! Täysi painoinen kiekko. Koostumukselta luulisi hajoavan, kun huulesta ottaa pois pökälettä, mutta ei hajoa. Rakeinen koostumus ja mielyttävä tuoksu, eikä valuta. Itsellä tuli ensiksi jostain syystä mieleen kronan, kun haistoin avattua kiekkoa, vaikka groven tuoksulla ei ole mitään tekemistä kronanin saippua tuoksun kanssa. Tätä lähtee varmasti mukaan seuraavalla nuuskan haku reissulla. Ihan vielä ei saa minulta täysiä pojoja.
Offroad Frosted White Dry Pussinuuska
Kuivaa,lähes mautonta. Kiekossa vähän pusseja,tuoksun perusteella saattaisi makua olla enemmän, mutta ei! Kaikin puolin jää joka suhteessa vajaaksi pussittelu. Jotain hyvää: halpa hinta ja super tunkkaisuuden kuiva pussi. Hyi! Ikinä en enään osta!
Skruf Stark Löysä
Tuoksun perusteella skruf saattaisi maistua erityisen hyvältä, mutta ei. Mauton nuuska, joka pysyy hyllyllä valumatta ja jymähtää kivasti kiinni. Nikotiinia on hyvin, ehkä hieman saisi enemmän tuntua kutinaa hyllyllä. Kelpo nuuska.
Kronan Löysä
Tämä tarttui haaparannasta matkaan mukaan testiin ja yllätyin nuuskasta. Jämähtää hyvin ylähyllylle. Valuttaa 20min jälkeen, mutta ei todellakaan pahasti. Toimii minulla hyvin ja jatkossa ostan kyllä uudestaan muutaman tolpan. Tuoksu on hieman oudohko ja niksaa saisi hieman olla enemmän. Ihan ei parhaimpaan mielestäni päädy maun puolesta.
Granit Löysä
Tuoksu on kieltämättä hieman oudohko, mutta tärähtää paikoilleen ylähyllyllyyn kuin räkä nenään. Hyvä nuuska, paljoa ei valuta ja maku on mielyttävä. Tykästyin kovasti ko muovailuvahaan! Suosittelen!
LD Salmiak Vit Pussinuuska
Mitään sanomaton pussi. Joutuu heittämään yhdellä kertaa pari pussia huuleen, jotta edes vähän potkaisee. Kuivahkoa pakkopussitusta! Kumminkin tyhjää parempi!

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]