Keskustelu

Profiili: XRANGE - Nuuskaaja

Profiili: XRANGE

Rekisteröitynyt 20.9.15, 18:58
Viimeksi paikalla 16.8.16, 19:09
Viestejä36 +360 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 25

XP 48 / 566
 

Konkari
Jäsenenä vuoden

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Haju on ihan perus maustamattoman nuuskan haju, miellyttävä tupakka. Pussit slimejä, eli asettuu hyvin huuleen. Makukin on miellyttävä, ei mitään erityistä, perus tupakkainen nuuskan maku. Pussit ovat sopivan kosteita, ei kovin märkiä joten ei myöskään ala valuttamaan ihan heti. Nikotiinia on vähintäänkin tarpeeksi, 20mg. Kokonaisuutena erittäin hyvä "arkinuuska", melko hintavaa tavaraa, mutta siitä huolimatta suosittelen ehdottomasti kokeilemaan!
General Onyx Pussinuuska
Erittäin hyvää nuuskaa. Makua en osaa oikein kuvailla tai verrata mihinkään, omanlaisensa maku, ja siinä on aavistus salmiakkia. Erittäin miellyttävä kuitenkin. Pussit mustia ja aseteltu hienosti ympyrään, varmaan vaikuttanee myös hintaan. "Poraa" mielestäni juuri sopivasti ja nikotiiniakin on juuri oikea määrä. Nuuskalle 5/5, erittäin hyvää tavaraa! Hintaa en ottanut huomioon pisteissä.
XRANGE Göteborgs Rapé Slim White Pussinuuska
Tuoksu on hyvä ja melko mieto, samoin kuin maku. Nikotiinia saisi ehkä aavistuksen olla enemmän. Mutta erittäin hyvän makuinen ja valuttaa aika myöhään ja mehut maistuvat myös oikein hyvälle. Hintakin oikein sopiva.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Tästä on vaikea löytää miinuksia, aloitetaan vaikka hajusta. Haju on miellyttävän raikkaan minttuinen ja tulee mieleen hyvä hammastahnan tuoksu. Maku myös raikas ja koska nikotiinia on enemmän kuin tavallisessa Kaptenin Mint vitissä, on potkuakin mielestäni tarpeeksi. Pussit on valkoisia ja pehmeitä ja sopivan kokoisia, ei liian pieniä eikä liian isoja. Ei ala myöskään valumaan kovin nopeasti, tunnin pystyy hyvin pitämään yhtä ilman valumista. Mehut ovat makeahkot. Yhteenvetona raikas, minttuinen ja sopivasti väkevä nuuska. Täydet pisteet koska en löydä miinuksia tästä nuuskasta. Jopa hintakin on kohdallaan, marraskuun puolivälissä 189kr puntti.
ETTAN Löysä
Makua ja koostumusta ei voi edes verrata mihinkään, muita lössejä verrataan ETTANIIN! Koostumus hyvä sopivan kostea muovailuvaha, pystyy leipomaan vaikka mitä taideteoksia ja nakkaamaan huuleen, myöhemmin kun otat pois, Ettani on edelleen kasassa. Maku ja haju aivan mahtava, ei voi kyllästyä! Hintaahan tällä on melko paljon mutta laadusta maksaa mielellään.
EPOK Lime Pussinuuska
Erikoisen värisiä pusseja, se on ensimmäinen mitä tästä tulee mieleen. Pieniä pusseja, ei meinaa tuntua huulessa miltään. Maku ihan ok, mutta potkua saisi olla enemmän.
Kapten Mint Vit Pussinuuska
Hyvän makuista nuuskaa. Sopiva mintun maku ja pehmeät valkoiset pussit, ei valuta kovin nopeaa. Hintakin todella halpa, Snusoutletista ostin ja maksoi vain 24e.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Haisee ja maistuu pahalle, mutta eipä tätä maisteltavaksi ole tarkoitettukaan. Väkevää on ja tuntuu hyvältä huulessa. Mutta sama tässä kuin kaikissa muissakin extremeissä ettei voi jatkuvasti käyttää, alkaa tökkimään ja varsinkin kiekon päivässä kun tätä käyttää niin huomaa kyllä nikotiinin määrän olosta. Harvemmin käytettynä ja kunnon tunnetta huulessa halutessa oikein hyvä.
Oden's Double Mint Extreme White Dry Pussinuuska
Alkuun ihan hyvää tavaraa ja minttu maistuu hyvin mutta yhden tornin jälkeen viimeistään alkaa etomaan ja muutenkin turhan väkevää jatkuvaan käyttöön. Kohtuudella käytettynä ihan hyvää.
Oden's Lakrits Extreme White Dry Pussinuuska
Melkeen sama asia kuin cold extreme. Lakritsin makua ei kyllä juurikaan huomaa.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? admin@nuuskaaja.com