Keskustelu

Profiili: Nöllinagetti - Nuuskaaja

Profiili: Nöllinagetti

Rekisteröitynyt 19.10.15, 16:08
Viimeksi paikalla 18.8.16, 14:07
Viestejä14 +140 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 20

XP 34 / 340
 

Konkari
Jäsenenä vuoden

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Classic Extra Strong Pussinuuska
Maku normi genumainen eli vitunjees. Pussi saatanallinen mehuhelvetti, mutta nikotiinia juuri oikea määrä. "Johtopäätös": hyvä nuuska hyvältä valmistajalta.
Mustang Original Pussinuuska
Muutaman kokeilukerran jälkeen voin sanoa, että....ihammeedium. Maussa vivahde ettania ja genua, mutta ei tosiaankaan yhtä hyvää. Mehuttaa aika äkäseen. Hinta/laatusuhde hyvä
ETTAN Original Pussinuuska
Jos tätä kuvattaisi antiikin Rooman hierarkialla niin tämä perkele olisi pyramidin huipulla kuninkaiden ja keisarien paikalla, kun taas Odensit sun muut olisivat alimpina orjien ja vääräuskoisten tasolla, (niille jotka eivät vertauskuvallista esimerkkiäni ymmärrä sanon vain, että jukoliste mitä priimaa). Maku on, kuin se ensimmäinen vesikulaus darra-aamuna tai vaihtoehtoisesti darraripuli Nummelassa. Miinuksia en oikeastaan keksi paitsi mehutus, läpäl träppi oli mehua voisi juoda litratolkulla.
Skruf Slim Fresh Hylleblomst White Pussinuuska
Ostin tossa muutama päivä sitten ekan kerran ja yllätyin täysin. Yleensä en pidä makunuuskista, mutta tämä on poikkeus. Maku hyvä (ei liian makea, en tiedä pidemmän päälle), ja mehuttaa yhtä vähän kuin kameli aavikolla.
Lennys Cut Original Pussinuuska
Siis hyi vittu, no valmistajan nimi (GN tobacco) kertoo kaiken.
Lundgrens Förbakad Löysä
Koostumus on erinomainen, muistuttaa jenkki purkkaa tai Pandan lakua. Ei leviä millään ja maku on laajalti tupakkamainen. Suosittelen kokeilemaan!
Taboca White Extra Strong Pussinuuska
Hyvä ja halpa nuuska, joka hivelee huulia ja sätkii kuin kala kuivalla maalla. Maussa ripaus vanilijaa, mutta muuten maistuu ihan normaalilta whiteltä.
General Onyx Pussinuuska
Yksi parhaista, ellei jopa paras. Pussinuuskien aatelija, jossa vahvuus kohdillaan. Maku on sanoinkuvailematon ja kun tätä perkelettä ostaa niin sitä ostaa paljon, hinnasta riippumatta.
Smålands Löysä
3.5/5 Hyvä lössi, jossa hinta kohdillaan. Suhteellisen tuhtia tavaraa eikä mehuta kovinkaan paljon.
Maku on laajalti tupakkamainen.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Erittäin epämiellyttävää paskaa
Tästä ns. sätimiskuninkaasta ei saa helvetti mitään hyvää irti jos jollain on tästä jotakin positiivista sanottavaa suosittelen niitä hirttäytymään omasta huulesta, joka roikkuu GN tobaccon (odensin valmistajan) tehtaan katon reunasta.
Maku ja jopa pelkkä haju saa minut hakkaamaan päätäni seinään siihen asti kunnes kuolen dehydraatioon.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? admin@nuuskaaja.com