Keskustelu

Profiili: perapervo - Nuuskaaja

Profiili: perapervo

Rekisteröitynyt 27.12.15, 22:09
Viimeksi paikalla 31.3.18, 21:37
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 16

XP 10 / 223
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Tämä nuuska on elämän salainen kastike! Herkullinen pussi huuleen. Meet pikkuhönössä makoilemaan ja otat housut pois ja sanot naiselle, että siinä on vehkeet älä riko ittees. Dui dui dui!
General Classic Extra Strong Pussinuuska
Genun laatua! Ihan perkeeen hyvää! Ja tosiaan riittävän vahvaa menemättä päriseviä jonnenuuskia lähellekään. Parasta mitä oon syönyt housut jalassa. Ehdottomasti kaikkiin hetkiin, kehtaa tarjota vaikka vanhalle herrasmiehelle tuttibaarissa. 5/5!
XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska
Melko hidasta toimimaan, mutta lopulta sopivan vahvaa. Ei tule väsynyt olo, vaan rento ja mukava. Kapeat pussit, ei niin isot kuin Large antaisi ymmärtää. Ei poraa. Makua ei tule suuhun, kun ei tiputa millään. Tuoksu on pippurinen ja hieman sitruunainen tupakka, oikein hyvä! En vertaisi Generalin makuun ja varsinkaan Onyxiin. Kuitenkin ihan kelvollinen arkinuuska. Ei herkutteluun vaan pitkään ja armottomaan pitoon.
General G.3 Slim Extra Strong Pussinuuska
Perkuleen hyvän makuista ja vahvuus tosiaan 18 mg / prilla, ei 20 mg. Pitkäkestoinen ja mehukas nuuska.
Nick and Johnny Crushed Ice Pussinuuska
Älä nyt leikistä suutu. Kyllähän sä tiesit että siinä nuuskassa oli paskaa.
Siberia White Dry Pussinuuska
Tätä kun maistoin, niin pakko sanoa, että jokin liikahti sisällä. Varmaan oksennus.
ETTAN Original Pussinuuska
Kiltit tytöt ei puhu mulkku suussa, mutta Ettan on elämän mittainen kumppani. Se ei tuomitse, se ei jätä, se ei kiusaa. Kaiken se kestää, kaiken se jaksaa, aina se ilahduttaa. Ettan!
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Paljon parempaa kuin Odens eikä ihan yhtä vahvaa mutta silti extra strongia. Haju on lempeä ja maku vahva piparminttu. Poraa kuin Odens mutta ei tarvii purjoilla kaljoja ulos kun tän nakkaa huuleen. Tosi pehmoset pussit, melkein kuin olis pumpulia huulessa. Niksat lähtee nopeesti kuin pommi ählämistä. Kehtaa tarjota muillekin. Ei mikään huikee makuelämys mutta erittäin jeppis potku sillai kivasti eikä niinkun potku kippareille. Positiivinen yllätys. 5/5
Skruf Extra Stark Pussinuuska
No nyt! Vahvuudella saa peruukin sekaisin töttöröö-asteikolla 4/5. Maku ja tuoksu ihanampi kuin alastoman impinaisen kimblessä! Huulessa on mukavaa kuin ryssällä serenassa. Kesällä kun juo kaljaa ja polttaa kaljua niin mikään ei ole kivempi yllätys kuin tää! Koherentti, fotosynteesi ja kaikin puolin ihana pjussi.
EPOK Lime Pussinuuska
Maku ja haju mainio. Kaipaa potkua

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? admin@nuuskaaja.com