Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Juhannus - Nuuskaaja

Profiili: Juhannus

Rekisteröitynyt 17.1.16, 00:48
Viimeksi paikalla 17.1.16, 01:47
Viestejä1 +10 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita15 +300 XP

Taso 20

XP 4 / 340
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

General Variation Smoky Oak Pussinuuska
Savunmaku nuuskassa ei vaan toimi. Kerta kerran jälkeen, maku on pettymys. Haju ei miellytä ollenkaan, mutta koostumus on kohdillaan.
Göteborgs Rapé White Pussinuuska
Jos on tottunut tavalliseen tupakan makuun, niin vaihtaessa tämä maistuu pahalta. Mutta makuasioita ja tähänkin totuin muutaman purkin jälkeen.
Skruf Selection White Pussinuuska
Mitäänsanomaton nuuska. Ei maistu juuri miltään. Olkootkin tehty ekologisesti viljellystä tupakasta - ei tätä silti huvita ostaa jatkossa. Sopii varmasti johonkin tilanteeseen, mutta en keksi mihin ;)
Kronan Original Pussinuuska
Maistuu oikein hyvältä, eli tupakalle. Pussit ovat liian kosteita ja alkaa siksi valuttamaan herkemmin kuin esim. Knox. Edullinen hinta.
Knox Pussinuuska
Tämä on minulle se käyttönuuska, jossa hinta ja laatu kohtaa. Pussit ovat pehmeitä, eikä liian kuivia tai märkiä. Haju ok. Tupakkainen. Edullinen kilohinta.
Offroad Frosted Pussinuuska
Maku ja viileys on teennäinen ja voimakas tavalliseen tupakan makuun tottuneelle. Esanssi ällöttää. Koostumus on kyllä kohdillaan. Kaksi kiekkoa tuli käytettyä tätä suomalaisten suosikkia vain syystä, että sain lahjaksi. Ei harmittanut ollenkaan, että loppui, vaikka tulikin viikon tauko nuuskaamisessa.
Skruf Slim Tranbär White Pussinuuska
Eräs suosikkinuuskani makunuuskien joukosta. Ei maistu esanssille. Tämä tavallisen vahvuinen nuuska on sopiva, kun se ei turhaan nosta nikotiinitoleranssia. Pussit voisivat olla hivenen kosteampia, vaikka ovat tavallista vit-tasoa.
Smålands Pussinuuska
Halpa, yllätyksetön ja tupakalle maistuva. Purkki on ruma.
XRANGE Catch Slim White Mint Pussinuuska
Hyvä mintunmakuinen nuuska. Pussien koostumus sekä muoto on hyvä ja haju miellyttävä. Hintakin on ok.
Offroad Wintergreen Pussinuuska
Haisee ja maistuu esanssille ja teennäiselle. Vieläkin epäselvää mitä makuyhdistelmää 'wintergreen' imitoi. Kummasti kahden kiekon jälkeen totuin kuitenkin makuun eikä loput mennyt roskiin.
Nick and Johnny Radical Red Pussinuuska
Ajatuksena chili ei sovi nuuskaan, mutta tämä toimii suhteellisen hyvin ennakkoluuloistani huolimatta. Ei liian chilinen, mutta tarpeeksi ollakseen kiinnostava.
LD Salmiak Vit Pussinuuska
Jostain syystä tämä salmiakin makuinen nuuska ei maistu hyvältä. Hinta on kuitenkin edullinen.
The Lab Fresh Lemon Pussinuuska
Hyvää ja piristävää vaihtelua, mutta käyttönuuskaksi tästä ei tietenkään ole. Tätä nuuskaa voi pitää todella pitkään huulessa.
ETTAN Original Pussinuuska
Hyvänmakuinen ja pehmeän tupakkainen perusnuuska. Se vähän hintavampi vaihtoehto.
Oden's Cold White Dry Pussinuuska
Maku on ok, jos tykkää noista 'viileistä' mauista. Itse en paljon välitä. Nuuskaa purkissa on kuitenkin niin vähän, että tuntuu huijaukselta. Hinta ostaessa on halpa, ja varmaan siksi tätä sitten myydään kylillä voitolla eteenpäin. Hintalaatusuhde on surkea.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]