Keskustelu

Profiili: Dullehuuli - Nuuskaaja

Profiili: Dullehuuli

Rekisteröitynyt 5.7.17, 17:20
Viimeksi paikalla 19.3.18, 18:15
Viestejä14 +140 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 21

XP 15 / 377
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden

Alokas
Ansainnut arvonimen Nuuskaaja
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Smålands Brukssnus Vit Pussinuuska
Positiivinen yllätys halpaan hintaan nähden. Erittäin neutraali tupakkainen maku, jossa jotain suolaista hieman seassa. Ei valuta herkästi, pienehkö pussi mahtuu hyvin huuleen ja pussin materiaali on aika pehmeää. Ei mikään valtaisa elämys, mutta maistuu ihanan tavalliselle parin makunuuskapurkin jälkeen. Nikotiini tuntuu irtoavan aika nopeasti valkoiseksi pussiksi. Vahvoihin nuuskien tottunut joutuu tosin laittamaan varmaan kaksi pussia kerralla. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote peruskäyttöön!
ETTAN Löysä
Päräyttää legendaarisuudellaan ja konstailemattomuudellaan. Puhdas, savuinen tupakanmaku sätii ja poraa jokaisella tykillisellä. Minttuteininuuskia fanittava ES-jonne saattaa laatata tuoksusta ja mehun mausta, mutta perinteitä kunnioittava herrasmiesnuuskaaja osaa niitä arvostaa.

On häpeällistä väittää olevansa nuuskaaja, jos ei ole koskaan löysää Eetua, nuuskien Dom Perignonia, kokeillut. Tämä on mustaa kultaa parhaimmillaan elämän suuria kohokohtia tähdittämään.
Göteborgs Rapé Löysä
Asiallinen laatutuote, jota voisi varmaan luonnehtia makunuuskien esiäidiksi katajaisen makunsa vuoksi. Jauhatus on vähän karkea, minkä vuoksi nölli hajoaa suuhun helposti, mutta muuten on kyllä täyden kympin tuote. Maku ja erityisesti haju kohdillaan, purkki huokuu legendaa ja nostalgiaa. Yksi parhaita tykkinuuskia, ei häviä Ettanille tai Rödalle, vaikka erottuukin kummastakin selvästi.
General Classic Pussinuuska
Erinomaista nuuskaa. Maku tupakan, sitruksen ja bergamotin yhteissinfoniaa, pussit ei liian märkiä ja laatuvaikutelma kohdillaan. Voisi käyttää vaikka kuinka paljon kyllästymättä. Hinta on kova, mutta tuote on viimeisen päälle star qualitya. Pussina jopa tykkiversiota parempaa (vrt. Ettan). Jäljitelmiä on markkinoilla paljon, mutta ole panomies ja valitse aito ja alkuperäinen!
ETTAN Original Pussinuuska
Savuisen tupakkainen aito ja alkuperäinen Ettan maistuu aina. Korkea hinta rajoittaa käyttöä, mutta reissuilla pari purkkia on pakko ostaa halpis-offareiden kaveriksi. Valuttaa toki runsaasti, mutta tässä on silti sitä jotakin. Tästä se aikoinaan lähti, vaikka Göte nykyään onkin suosikkini. Eetu potkii ihan kivasti jos muuten käyttää white-tuotteita. Annan 4.5 tähteä, joka pyöristyy viiteen.
Kronan Original Pussinuuska
Tykkään! Neutraali käyttönuuska, joka maistuu konstailemattomasti tupakalle. Lievä sitruunainen sivumaku ehkä havaittavissa myös. Alkaa kyllä valuttamaan todella nopeasti, mutta jos pitää purkkia yön yli auki, niin kosteus on kohdallaan. Purkki laadukkaan tuntuinen verrattuna moniin muihin halpanuuskiin. Tässä on häivähdys Swedish Matchin parhaiden nuuskien ominaisuuksia, vaikkei Star Qualitya olekaan. Sopii myös pitkäaikaiseen käyttöön. Herkän valutustaipumuksen vuoksi 4/5.
Offroad Gold White Dry Pussinuuska
Erittäin laventelinen maku, joka peittää kaiken muun alleen. Voi pitää pari tuntia huulessa ilman valutusta. Pussi on aika täysi verrattuna joihinkin muihin Offroadeihin, mutta hinta silti kohdillaan. Tavallaan tykkään, mutta ei sovi pitkäaikaiseen käyttöön melko persoonallisen makunsa vuoksi. En suosittele ostamaan tornia maistamatta ensin.
Gustavus Original Pussinuuska
Yksi lempinuuskistani. Kivasti sitrusta ja bergamottia. Ei vuoda kovin helposti. Voisi käyttää vaikka vuosia ilman tökkimistä. Jostain syystä on kuitenkin aika aliarvostettua nuuskaajien keskuudessa. Pitkään aikaan en ole ostanut, mutta ensi reissulla täytyy pari tornia tuoda!
LD White Pussinuuska
Ihan hyvää kamaa budjettinuuskaksi. Pussit on tosi kuivia ja jotenkin jäykkiä, mutta neutraali maku ja tuoksu pelastavat paljon. Voi käyttää useita torneja kyllästymättä. Nikotiinia on sopivasti tällaiselle Ettan-sukupolven edustajalle. Herrasmiesboksin kansi on turhan tiukka ja kuivuudesta huolimatta valuttaa aika herkästi.
Jakobssons Fläder Pussinuuska
Kahta en osta - Denssin CD:tä ja tätä seljanmakuista nuuskaa. Sirkeä maku, ei oikeastaan edes tunnu nuuskalle, vaan nuuskankorvikkeille. Niksat ei lähde sitten millään. Tätä tulee aina yksi purkki Jakobsonin makupakkauksessa ja kestää todella kauan ennen kuin purkin saa tyhjäksi. Selja ei iske, nolla tähteä.

Viimeisimmät ketjut

Hyviä uutuuksia?