Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: Nutujäbä - Nuuskaaja

Profiili: Nutujäbä

Rekisteröitynyt 22.10.17, 10:15
Viimeksi paikalla 22.10.17, 11:11
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita5 +100 XP

Taso 10

XP 0 / 113
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

Lundgrens Skåne Vit Pussinuuska
Parasta nuuskaa mitä olen tähän mennessä kokeillut, onneksi tuli torni otettua kerralla. Ensimmäistä kiekkoa avatessa ensimmäisenä havaitsin erikoisen tuoksun, hieman marjaisa ja miellyttävä. Sitten havaitsin erikoiset pussit. Ne ovat kuin sideharsoa. Ennakkoluulottomasti pussi huuleen. Aivan mahtavan tuntuinen huulessa. Ei tunnu ollenkaan ikävältä, päinvastoin. Pysyy huulessa vaikka kuinka kauan eikä ala valuttamaan ja nikotiinia tarjoaa sopivasti pitkän aikaa. Maku on todella hyvä ja miellyttävä. Ei voi sanoa makunuuskaksi eikä myöskään perusnuuskaksi, sijoittuu johonkin välimaastoon ja itselle se on aivan täydellinen tuote.
Thunder NRG Pussinuuska
Aivan järkyttävää tavaraa. Alkaa valuttaa heti kun huuleen laittaa ja maku on sanoin kuvaamattoman paha. Ei potki juuri ollenkaan ja paska maku jää suuhun pitkäksi aikaa.
Siberia White Dry Pussinuuska
Hyvä tuote. Jos haluaa nopeasti nikotiinia elimistöönsä miellyttävällä tavalla, tässä on tuote siihen. Maku on mielestäni ihan OK, siihen nähden miten vahvaa tämä on. Ei oikeastaan tule negatiivista sanottavaa mieleen tästä, liian vahvaa jatkuvaan käyttöön omasta mielestäni.
Offroad X White Dry Arctic Explorer Pussinuuska
Joku kertoi tästä nuuskasta siberian haastajana. Ei todellakaan ole. Ei ainakaan minulle. Vahvaa tämä on, mutta maku on aivan omituinen. Tulee mieleen joku tunkkainen kellari.
Nordic Storm Slim White Original Pussinuuska
Ihan ok nuuska. Maku todella outo, valuttaa aika nopeasti pahan makuista litkua. Potkii todella heikosti, vaikka olevinaan vähän vahvempaa.


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]