Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: kingcrimson - Nuuskaaja

Profiili: kingcrimson

Rekisteröitynyt 28.1.18, 11:37
Viimeksi paikalla 10.2.18, 11:28
Viestejä0 +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita4 +80 XP

Taso 8

XP 3 / 88
 

Konkari
Jäsenenä vuoden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

ETTAN Vit Pussinuuska
Kokeilin tätä ensimmäisen kerran kolme päivää sitten kun ettanin löysä pahvipurkki kastui lumitöissä ja hajosi taskuuni. Ettan vit portion on parantanut elämäni laatua. Voin taas tehdä töitä huoletta ja potenssiongelmani ovat taakse jäänyttä elämää. Purkissa kunnolla tavaraa, nikotiinipitoisuus aivan täydellinen eli ei pärise. Maku aivan fantastinen, tuoksu lumoava ja rätti kusee vasta reilun tunnin jälkeen. Olen rakastunut ja löytänyt Jeesuksen.
Siberia White Dry Pussinuuska
Masokistin nuuskaa. Lihanuija perseessä sattuu vähemmän kuin siperia huulessa. Vedäppä siperiaa ja viskiä niin oksentelet loppuyön kuin känninen teini.

Ajaa asiansa aamunuuskana
ETTAN Löysä
Ettan = uskollinen ja lempeä rakastaja

Mikään ei ole parempaa kuin istua työpäivän jälkeen sohvalle, korkata olut, ottaa nippu laatumultaa kämmenelle ja pyöritellä täydellinen pallo yläpeltiin.....ja nukahtaa mälli huulessa valkoisille lakanoille.

Ainoa miinus tulee pahvipurkista. Teeppäs töitä tuolla lumihangessa kun lunta on saatana vyötäröön asti ja purkki lahoaa taskuun. Eli ei hyvä kenttäolosuhteisiin.
SISU Extreme White Dry Pussinuuska
Tuossa eilen iltana kumosin lekan viskiä ja puoli koppaa kaljaa raskaan työviikon jälkeen. Aamulla päätin käydä vieraissa, eli kaverini nuuskarasialla. Katsoin purkkia ja herkässä mielentilassa kyynel vierähti poskelle kun isänmaan rakkaus valtasi puhki ryypätyn sydämeni. Avasin purkin ja ajattelin "onko Penalla jotain pepsodenttia lurahtanut joukkoon vai onko tämä jotain homojen nuuskaa" Totesin ääneen että Ruotsissa voi vähän homoillakin ja latasin sisun yläpeltiin. Saatanallinen poraus alkoi ja juoksin paskalle. Ei jatkoon.

Maku paska
Poraa kuin Göran Lennartin persettä
Haju homoeroottinen


Viimeisimmät viestit

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]