Keskustelu

Profiili: Copon - Nuuskaaja

Profiili: Copon

Rekisteröitynyt 6.3.18, 17:15
Viimeksi paikalla 16.4.18, 18:33
Viestejä4 +40 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita5 +100 XP

Taso 12

XP 13 / 143
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

General Classic Löysä
Generaali ei jätä ketään kylmäksi, maku törkeen hyvä niinkuin kyllä melkinpä kaikissa generalin tuotteissa. Hajoaa kyllä itellää helposti huulessa mutta silti todella hyvä!
Thunder Frosted Löysä
On tymäkkää tavaraa, maistuu perus pepsodent kuralle mutta koostumus kuitenkin yllättävän hyvä. Ei tätä kyllä laita huuleen kuin huumorilla kerran viikkoon.
Islay Whisky Pussinuuska
Haju todellakin muistuttaa navettaa mutta kun tarpeeksi kauan nuuhkii niin haju muuttuu siedettäväksi ja tuoksuu etäisesti tupakalta. Maku on aika pehmeä ja aika perinteinen tupakka nuuska ei tule mitään pistävää makua esiin, pussit ovat täysiä mutteivat niinkään mitenkään erityisen kosteita, eikä sitten meinaa valua millään. Purkki on tosi hieno ainut vaan että hinta on aika kallis, kerrankin Gn yllätti positiivisesti.
Kapten Vit Mint Extra Stark Pussinuuska
Kuvittelin etten koskaan voisi käyttää minttu nuuskaa mutta tämä ja r42 greenmint yllätti positiivisesti. Tässä on kuitenkin kaikki kohdallaan, pussit ovat täysiä, nikotiinin määrä sopiva tähän kategoriaan ja makukaan ei ole turhan minttuinen. Kolme pinnaa vain koska kuitenkin ehdat tupakkinuuskat ovat silti paaaaljon paljon paljon parempia.
General Classic White Pussinuuska
Tämä on yksi suosikeistani, hyvänmakuinen eikä valu helposti ja kun valuu niin oikeastaan sekään ei haittaa makunsa ansiosta. Arkinuuskaksi tosi hyvä.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? admin@nuuskaaja.com