Keskustelu

Profiili: SnusKejsar - Nuuskaaja

Profiili: SnusKejsar

Rekisteröitynyt 19.11.14, 19:24
Viimeksi paikalla 11.2.18, 22:29
Viestejä122 +1220 XP
Uusia aiheita1 +15 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 35

XP 60 / 1516
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Kunniakas
Ansainnut arvonimen Nuuskajumala
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Skruf Slim Mynta Pussinuuska
Mukavan raikas minttunuuska slim-pusseissa. Ainoa mitä tästä jää vielä kaipaamaan enemmän on nikotiini.
The Lab 02 Strong Pussinuuska
Taattua LAB laatua. Vaikka original pussista onkin kyse niin ei sitten valuta oikeen millään. Nikotiinia juuri sopivasti.
Probe Original Pussinuuska
Täytyy sanoa että odotukset olivat korkeammalla Islay Whiskyä aiemmin testanneena. Pussit ilmiselvästi liotettu jossakin miedossa viskiliemessä, koska ovat märkiä ja valuttavat suht nopeaan. Mitä aromiin tulee, niin ehkä pieni viskin aromi havaittavissa. Tuotteen valmistus lopetettu nykyään ja täytyy sanoa että hirveä ikävä ei tule!
XRANGE Catch Slim White Mint Pussinuuska
Erittäin hyvä minttunuuska. Slim pussit uppoaa hyvin ullakolle. Nikotiinimäärän puolesta kuitenkin "neitinuuskaa" kun on tottunut vahvempiin minttuihin.
Siberia White Pussinuuska
Tosiaan miedompaa kuin isoveljensä punaisessa purkissa. Mukavampi kuitenkin huulessa, koska ei ole niin kuiva kuin whide dry. Plussaa myös täydestä purkista ~20 pussia. Ei sovi jatkuvaan käyttöön.
Skruf Extra Stark Pussinuuska
Sanotaanko näin, että perus xtra stark nuuskista se paras mitä markkinoilta löytyy. Nikotiinia juuri sopiva määrä, ei todellakaan liikaa. Pussit laadukkaita ja aromit tulee hyvin esiin, koska kyseessä semimärkä pussi.
Offroad Lakrits Pussinuuska
Hyvää lakritsinuuskaa, mutta laadukkaasta en menisi niin puhumaan jos vertaa Swedish Matchin tuotteisiin. Nikotiinia voisi olla himpun verran enemmän !
Siberia White Dry Pussinuuska
Poraa kyllä huulesta läpi tuhannen sonnin voimalla. Nikotiinimäärä tuntuu kuitenkin puolet pienemmältä mitä purkki lupaa,
The Lab 07 Extra Strong Pussinuuska
Samaa tavaraa kuin veljensä 05, mutta hieman voimakkaampaa. Eroa on kuitenkin vaikea huomata nikotiinipitoisuudessa. Pussit hyvänmuotoisia eikä valuta. Käy hyvin arkinuuskaksi.
XRANGE General Slim White Strong Pussinuuska
Pussit hyvänmuotoisia ja nikotiinia juuri sopivasti. Voittaa veljensä General classic whiten kaikin puolin. Hyvä arkinuuska etenkin hintansa puolesta.

Viimeisimmät ketjut

Nuuskavero 2015