Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Keskustelu

Profiili: sepi79 - Nuuskaaja

Profiili: sepi79

Rekisteröitynyt 17.11.19, 13:35
Viimeksi paikalla 4.2.20, 01:20
Viestejä +0 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita3 +60 XP

Taso 6

XP 1 / 67
 

Tulokas
Jäsenenä kuukauden
Aloittelija
Kirjoittanut arvostelun

Viimeisimmät arvostelut

ETTAN Löysä
Kunnon kökkö ettania ylähuulessa on parasta mitä mies voi ilman housuja tuntea. Ei lisättävää.
Nick & Johnny Americana Pussinuuska
Mahtava jälkiruokanuuska! Päälimmäisenä makuna esanssinen kirsikka joka maistuu jopa minulle vaikka en keinotekoisesta kirsikasta ole koskaan pitänyt. Maku on voimakas ja kestää helposti kyllästymiseen asti eli tunteja. Pussit on isoja ja täyttää sormien välissä pyörittelyn jälkeen ylähuulen mukavasti. Nikotiinia on 1.1gramman pussissa 15.4mg eli aika reilusti vaikka ei erityisen vahvalta tunnukkaan. Arvosanaksi antaisin 6/5.
Oden's Cold Extreme White Dry Pussinuuska
Salainen resepti on vihdoin paljastettu!

Illalla syödään paljon chiliä ja juodaan ihan liikaa halvinta mahdollista olutta. Aamulla kerätään elimiston läpi kulkeutunut laava talteen, sekaan hämmennetään hieman ksyleeniä ja kunnon turaus hammastahnaa. Valmis massa keitetään kasaan ja pussitetaan.

Tällä sonnalla ei ole mitään tekemistä nuuskan kanssa. Haju on järkyttävä, maku on kammottava ja ikenien läpi imeytetyneet kemikaalit saa leukaluut pehmenemään ja niskan lihakset kramppaamaan. Nikotiinipitoisuus ei ole varsinaisesti paha kun vertaa vahvoihin laatunuuskiin. Tässä on 17.6mg per pussi ja nick and johnnyn tuotteissa nikotiinia on 16.94mg per pussi.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? [email protected]