Keskustelu

Profiili: Kenraali - Nuuskaaja

Profiili: Kenraali

Rekisteröitynyt 15.12.14, 17:13
Viimeksi paikalla 15.6.18, 20:20
Viestejä78 +780 XP
Uusia aiheita0 +0 XP
Arvosteluita10 +200 XP

Taso 31

XP 50 / 1026
 

Veteraani
Jäsenenä 3 vuotta
Kunniakas
Ansainnut arvonimen Nuuskajumala
Shakespeare
Kirjoittanut 10 arvostelua

Viimeisimmät arvostelut

Nick & Johnny Americana Pussinuuska
Tykkäätkö kirsikkaisesta mausta? Entä Dr.Pepperistä? Sitten kauppaan ja monta tornia tätä. Maku on erittäin erikoinen ja erikoisen hyvä, kirsikka siitä varmaan eniten puskee läpi. Pussit ei ole ihan valkoisia eikä ihan tummia, todella hyvä kosteus. Nikotiinia on ja se tuntuu. Toimii myös pidemmässä ajossa, mutta parhaimmillaan kun vetelee jotain käyttönuuskaa väliin. Uusi suosikki.
General Mackmyra Original Pussinuuska
Ihan miellyttävä kokemus. Mukavan kostea pussi vaihteluna valkoisille pusseille, ei silti älytön mehuttaja. Maku kieltämättä tuo heppatallin mieleen, mutta oudon hyvällä tavalla. Erinomainen kumppani oluelle. Ei ehkä päivittäiseen ajoon, mutta hyvä iltanautiskeluun.
Skruf Stark White Pussinuuska
Erittäin maukas. Todella maukas. Onko se nyt sitten joku ruusuöljy tms. jolla tulee se hento makeus mikä erottaa tämän muista nuuskista ja erottuu edukseen. Helpot 5/5
Granit Stark Vit Pussinuuska
Käyttönuuskien kärkikastia. Siljalla halpaa ja maistuu ja tuntuu sopivasti. Ei herkutteluun vaan päivittäiseen kovaan ajoon.
Nordic Storm Slim White Original Pussinuuska
Ei pahaa, ei hyvää. Arkiajoon just ja just menettelee. Vaikka onkin vahva niin Generalin valkoinen tuntuu antavan enemmän potkua ja etenkin makua.
XRANGE Catch Slim White Mint Pussinuuska
Omassa sarjassaan todella hyvä pepsodent-nuuska, selvästi parempi kuin Offroadit sun muut. Omaan makuun 3/5, näiden ystäville aika varma 5/5 mikäli ei tarvitse vahvempaa.
Röda Lacket Vit Pussinuuska
Jaa-a. Suht makea ja marjainen. Todella hyvä maku, mutta ei luultavasti kestä kovin pitkää käyttöä. Makunuuskien kärkeen ja maltillisesti käytettynä varmaan 5/5.
Knox Stark White Pussinuuska
Aivan loistava tuote. Jos tuota hienoista kitkeryyttä vähän rajoittaisivat, niin tuskin muuta ostaisikaan. 5-/5
WOW Salty Stuff Pussinuuska
Todella mystinen tapaus. Laku ei juurikaan maistu, mutta jotenkin tuntuu silti, ei pysty kuvailemaan. Menisi varmaan käyttönuuskanakin, koska tuskin tähän kyllästyy. Kaikkiaan oikein hyvä tuote eikä valuta. Laitetaan 4,5/5
ETTAN Original Pussinuuska
Joo ei potki eikä pärise eikä aiheuta rytmihäiriöitä eikä maistu hubbabuballe.

Mutta maistuu nuuskalle ja tuntuu hyvälle ja lempeälle huulessa. Tämä on 4,5/5, puolikas piste lähtee siitä, että valkoinen veljensä on aavistuksen parempaa.

Nuuskaajasta löydät nuuska-arvostelut, keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta sekä Nuuskakairan Tukun, Nuuskakuninkaan (Snuskungen) ja Nuuskakenraalin hinnastot.
Lopeta tupakointi nuuskan avulla.

Keskustelua nuuskasta ja nuuskaamisesta.
© Nuuskaaja.com 2013-2018, kuvat © niiden oikeuksien omistajat.
Asiaa? admin@nuuskaaja.com