Islay Whisky Pussinuuska

Islay Whisky Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku42€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus12 mg/g
Pakkauskoko10 x 20g0€/kg
ValmistajaConny Andersson and Gajane

Arvostelut nuuskalle Islay Whisky Pussinuuska


5/5

+31

snusmumriken9 vuotta 2 kk sitten.
Todella hyvä nuuska. Pussit pehmeitä ja kosteus täydellinen. Maku on hienostunut ja ei missään vaiheessa muutu kitkeräksi. Pussia voi siis pitää huulessa vaikka tuntikaupalla, jos malttaa olla vaihtamatta uutta pesään.
Miinusta ainoastaan saatavuudesta ja hinnasta, mutta ottaen huomioon mitä arvosanoja kaikki roskakin saa täällä, tämä on ehdottomasti viiden tähden arvoinen.


5/5

+8

vaffanculo7 vuotta 5 kk sitten.
Niin laadukasta tavaraa, että ei tätä kehtaa edes käyttää. Nuuskien sikari!

4/5

+7

Yläpeltsi7 vuotta sitten.
Miinus hajusta
Plussa Kiekosta
Plussa Mausta
Miinus Hinnasta ja Saatavavuudesta
Kokonaisarvio : 4/5


5/5

+7

nuuskajokke7 vuotta 4 kk sitten.
Tämä on sitä uniikkia nuuskaa mitä en itse päivittäin käyttäisi. Herkuttelu nuuskien kärkipäätä.

4/5

+7

SnusKejsar7 vuotta 10 kk sitten.
Loistava herkuttelunuuska satunnaiseen käyttöön. Todella laadukasta ja kiekkokin hienoimmasta päästä.
Ainoa miinus hajusta, mutta onneksi ei valuta hajun kaltaista nestettä (se vielä puuttuisi).

5/5

+5

lege9 vuotta sitten.
Ei maistu viski, mutta hienostunut purkki ja täyteläinen ettania muistuttavan laatunuuskan maku savuaromilla höystettynä. En pettynyt vaikkei viski niin maistukkaan muutakuin savuaromin verran.

2/5

+4

Make8 vuotta 10 kk sitten.
En nyt oikein tiedä mitä tästä voi sanoa, kun haju on mielestäni niin just hevosenlanta kun voi olla. Maku ei sentään onneksi. Viskin ystävänä odotin, että maistaisi viskin, mutta en kyllä maista. Plussaa sentään hienosta kiekosta.

2/5

+4

Nomad8 vuotta 1 kk sitten.
Oden'sin valmistajalta hieno yritys valmistaa herrasväen nuuskaa. Purkki on hieno ja klassinen, mutta valitettavasti sisältö ei yllä samalle tasolle. Tupakan laatu on jokseenkin kelvollista, hieman parempaa kuin Oden'sin. Aromeina vahvaa savua ja hyvin pieni häivähdys viskintapaista. Maku ei ole kovinkaan hyvä omasta mielestäni; se tavoittelee huonosti viskin ja sikarin yhteissointua. Suosittelen ostamaan yhden purnukan pakkaseen, jossa sitä voi ihailla ja lopulta tunkea huulen täyteen viskilasillisen kera Strindbergin baarissa. 2 tähteä purkista, ja hyvästä yrityksestä. Laadusta ja mausta en anna yhtäkään tähteä. MIELENKIINTOISTA.

3/5

+3

snus9 vuotta 1 kk sitten.
Hienossa purkissa melko perus kauraa. Plussaa savunmausta.

4/5

+3

Snusmuiq9 vuotta 2 kk sitten.
Aivan loistava nuuska. Ainut miinus että maku ei ollut niin viskinen mitä luulin. Vahvan makuinen ja hajuinen nuuska ! GN yllätti tällä uutuudella todella. Ja hienoin purkki mitä olen nähnyt !

4/5

+3

torniolainen9 vuotta 2 kk sitten.
Melko mitään sanomaton nuuska. Haju ei mielestäni muistuta yhtään viskiä. Erittäin pistävä tuoksu. Purkki on helvetin hieno! Probe voittaa.

2/5

+1

Parkkipirkko9 vuotta sitten.
Hieno purkki, mutta maistuu aivan lehmän paskalle..

5/5

+1

Sandels0861 vuosi 11 kk sitten.
Hyvä nuuska. Tosin lössinä vielä parempi. Haju on voimakas mutta ei todellakaan huono.
Viski voisi mielestäni maistua hieman enemmän niin olisi vielä parempi. Mielestäni paljon parempi kuin Genaralin Mackmyra.

4/5

+1

honda_team6 vuotta 8 kk sitten.
ostin kiekon kokeeksi ja ihan hyvää nuuskaa oli ja tosiaan niinku moni kirjottanu että pehmeä pussi on kyll tätä toistenki ostaa

4/5

+1

Yläpora6 vuotta 8 kk sitten.
Ei täst viski irtoo mut maku ja poraus 4/5 tasolla

2/5

+1

mörköbörsäs7 vuotta 1 kk sitten.
Siisti kiekko, mutta ei kummosen makunen hintaa nähen..

3/5

+1

Tonttuman7 vuotta 4 kk sitten.
Sanotaan näin, että tämä on laadukas nuuska ainakin tupakan ja pakkauksen osalta. Haju mitä oudoin mutta maku aivan kohtuullinen. Viskiä en tästä itse löytänyt sitten ollenkaan, lähinnä jotain huonoa jäljitelmää siitä joka maistuu valuttaessa lähinnä kissankuselle. Yllätyin hyvästä tupakan laadusta mutta petyin huonoon makujäljittelyyn. Jos tätä olisi ilman surkeita makuaineita, antaisin täydet 5 tähteä.

3/5

+1

nufnuf7 vuotta 7 kk sitten.
Kiva purkki ja elvistelyarvoa. Toivois että maku / tuoksu olisi enemmän Islay- arvoinen- pehmeästi savuinen, jotain mitä vois kuvitella viskiksi. Parempaa kuin viimeiksi maistamani viski-nuuska kyllä, jotain yritystä kuitenkin. Keskitaso-plus nikotiini, suht hyvä tuntuma ja kosteus.

2/5

+0

NuuskaHakuri3 vuotta 2 kk sitten.
Jooh kyl se viski tulleepi esiin

5/5

+0

Nuidis3 vuotta 8 kk sitten.
Nyt löytyi kaikkien laatunuuskien ehdoton keisari.
Hienon metallikiekon kannen avattuaan, nenään nousee hieno tupakan ja viskin tuoksu. Pussi ei ole liianmärkä, e liian kuiva, vaan sopivan kostea ja sopivan kokoinen. Huulessa pussi vapauttaa skottiviskin makua miellyttävällä temmolla. Maku kestää pitkään ja loistavan onnistunut sekoitus tupakkaa ja viskiä. Arkinuuskana tätä ei sovi käyttää. Silloin tällöin, hyvän aterian jälkeen tai jonkin juhlan yhteydessä tämä loisto nuuska kruunaa tilanteen. Nikotiinia on sopivasti.

Nuuskien ehdotonta eliittiä. Suosittelen. 8/5

4/5

+0

JormaLapio4 vuotta 7 kk sitten.
Melko hyvää tavaraa vaikka ei kyllä sinäänsä viskiltä maistu. Pussi koko on sopiva ja tavaraakin löytyy pusseista, mutta haju on niinkuin navetassa.
plussa voi antaa myös hienosta metallikiekosta.

4/5

+0

Copon4 vuotta 11 kk sitten.
Haju todellakin muistuttaa navettaa mutta kun tarpeeksi kauan nuuhkii niin haju muuttuu siedettäväksi ja tuoksuu etäisesti tupakalta. Maku on aika pehmeä ja aika perinteinen tupakka nuuska ei tule mitään pistävää makua esiin, pussit ovat täysiä mutteivat niinkään mitenkään erityisen kosteita, eikä sitten meinaa valua millään. Purkki on tosi hieno ainut vaan että hinta on aika kallis, kerrankin Gn yllätti positiivisesti.

2/5

+0

Odenssi697 vuotta sitten.
Olisin iloisempi jos olisi

4/5

+0

Eliitti8 vuotta 10 kk sitten.
Haju on aivan kauhea, muistuttaa maatilaa. Maku on hienostutunut ja pusseja voi pitää huulessa erittäin pitkään.

1/5

-1

nuskakeke8 vuotta 10 kk sitten.
Tämä nuuska oli iso pettymys. Odotin hinnan perusteella laatukamaa mutta kun purkin avasi niin haju jo tyrmäsi. Makukaan ei pelastanut.. ehkä pieni viskin sivumaku mutta ei paljon eroa normaalista nuuskaasta. Ainoa plussa oli hieno metallinen purkki.

Arvostele Islay Whisky Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.