Oden's Cold Pussinuuska

Oden's Cold Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku21€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus9 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Cold Pussinuuska


5/5

+8

Gälis8 vuotta sitten.
Hyvää nuuskaa. Tullut viimeaikoina noita frosted nuuskia käytettyä joten alkaa maistuun puulta mutta hyvältä tuntuu huulessa :D Odensit on kyllä hyviä ja hyvää vaihtelua esim lössin vierellä. 5/5


1/5

+6

kaduttaa7 vuotta 10 kk sitten.
nakkasin tälläisen vitun märän paskan pussin esarin alle ja nyt ns. "kulli punertaa" en suosittele laittamaan esarin alle. ihan täyttä paskaa. yksi tähti koska jonnet tykkää

4/5

+5

lege7 vuotta 11 kk sitten.
Jos frosted on hyvää niin tämä on paljon parempaa. Täyteläisemmät pussit, pehmeämpi maku, ei liian raikas maku.


2/5

+5

jonne8 vuotta sitten.
miten joku voi tykätä tästä nuuskasta? karmaiseva maku ja valuttaa suht helposti.. menee kyllä jos ei mitään muuta nuuskaa ole.

5/5

+5

esanssimyrkky8 vuotta 4 kk sitten.
Aivan loistava nuuska! Menee suoraan top 3 nuuskiin. 5/5

1/5

+5

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Ekat pari tornia jakso, mut nykyää yks inhokkeja! En tajuu miten jonnet jaksaa tätä jyystää!

4/5

+3

Kaikkitietävä8 vuotta sitten.
Tää kyl yllätti hyvin, hintalaatusuhde on hyvä jne. Sätii pellis aluks joku 5-10min sit potku vähä pienenee mut oikeestaa kokoaja on semmone tunne huules (maku OK) (Y). Alkaa valuttaa n.45min kohal eli ihan hyvin pysyy kusematta.Tää ansaitsee semmoset 4/5

1/5

+2

GeneralManager8 vuotta 1 kk sitten.
es-jonnen nuuska, pussit suoraan uimasta tulleita ja haju saa jo kyyneleet puskemaan silmistä. Maku on järkyttävä ja päätä alkaa särkemään tämä hammastahnan maku. Pisteet poraaamisesta.

1/5

+2

enkko698 vuotta 7 kk sitten.
jonnet ei muista aikoja jolloin käytettiin godtier nuuskia, swedishmachin löysiä. nykyään nuoriso käyttää tämmöstä järkyttävää ripulia..

3/5

+1

NUUSKA JONNE8 vuotta sitten.
ihan mukava vahvuus ja pussit ovat mukavan kokisia. miinusta tulee mausta joka on ikavan tunkkainen. häviää thunder frostedille

3/5

+1

Holden8 vuotta 6 kk sitten.
Oon vetänyt tätä kyseistä nuuskaa jotain 6 punttia muiden nuuskien (Knox, Röda Lacket Lös) kanssa. Tullu ostettua parit viime kerrat Haaparannasta jotain 3 punttii Coldii, 3 punttii jotai muuta. Kyllähän se jytisee, mutta kun on kiskonut sitä turpaan yhtä paljon ku minä, se haju on jotakin kauheeta. Alkaa kusemaan noin puolessa tunnissa. Kun alkaa kusemaan on pakko nakata pois, sillä maku on järkyttävä (Voi olla se, että olen käyttänyt kyseistä nuuskaa liikaa.) Kuitenki ok jytinät!

0/5

+1

Vanhanliitonmies8 vuotta 7 kk sitten.
Pikkupoikien lempinuuskaa. Eihän tällaista paskaa pysty ihminen käyttämään. Ymmärrän kyllä kun pikkupojat niin hehkuttaa koska he eivät kunnon nuuskista tiädäkkään. Toista se oli 18v sitten kun ite alottelin nuuskan käyttöä. Sillon tunnettiin vain nämä herrasmiesten nuuskat kuten, general, ettan. göteborgs, skruf jne.

0/5

+1

Lumppu8 vuotta 7 kk sitten.
Odens cold extreme, joka tunnetaan myös nimellä jonnentappaja on nimensä veroinen ja pärähtää kuin sata EeÄssää. Täysin käsittämätöntä silti että extremen pikkuveli on parhaiden nuuskien joukossa häpäisemässä vanhat kunnon eetut ja genut. Ihan hirveetä paskaahan tämä on. extremelle antaisin 3 täppää

3/5

+1

Osku Tarvainen8 vuotta 8 kk sitten.
"Jylläävän" nuuskan ystävälle mitä parahin vaihtoehto. Viime aikoina pussit ovat olleet kerta toisensa jälkeen entistä märempiä. Kyllähän kosteuden pitää olla riittävä, mutta vähitellen mennään tässä tavarassa kipurajan yli. Pussit hajoilevat helposti.

Maun ja tehokuuden puolesta antaisin vaikka viisi tähteä, mutta vaihteleva laatu pudottaa arvosanaa saman tien kahdella tähdellä.

3/5

+1

vikidi3 vuotta 6 kk sitten.
Ensimmäinen ''terävä'' nuuska jota testasin. Tuntui pahalta, maistui pahalta ja haisi pahalta.
Valuttaa nopeasti, sillä nuuska on erittäin märkää.
Silti jonkin ihmeen takia haluaisin kyllä kokeilla uudestaan.

0/5

+1

Odenkyrpänaama694 vuotta 1 kk sitten.
Ihan paskaa vanha oli parempi

3/5

+1

MrSamsta4 vuotta 5 kk sitten.
Jonne nuuskaa taas haju paskaa maku ihan ok kiekko hieno mutta ei voita ETTAN tai GENERAL

Maku 2/5
Haju 1/5
Kiekko 4/5

3/5

+1

perapervo4 vuotta 11 kk sitten.
Kaikki hyvin kun saa sen laitettua suuhun. Siis nuuskan. Haju on jotain kuoleman ja pierun yhdistelmää, mutta maku on aika jees frosted. Purkki haisee kauas kuin neekeri myötätuulessa. Ei mitään salanuuskaa vaan sun luullaan pyörineen persereiässä viime yö. Mut jos se ei haittaa niin anna mennä vaan. Jokainen reikä on voitto.

4/5

+1

ettanboy695 vuotta 5 kk sitten.
Parhain mintun makuinen nuuska.Kiekko miellyttää omaa silmääni niinkuin melkein kaikki odensin kiekot.Maku on samanlainen kuin jokaisen jonnen märässä päiväunessa eli cold dry extremessä.Haju on todella vahva.Nikotiini määrä on tässä nuuskassa juuri sopiva.Tätä nuuskaa voisi kutsua cold dry extremen pikkuveljeksi vähäisemmän nikotiinimäärän vuoksi.Hintalaatu suhde on mielestäni juuri sopiva.Pussi valuttaa juuri sopivasti.Ehdottomasti onnistunein nuuska odensilta.

4/5

+1

SnusPier6 vuotta 4 kk sitten.
Tämä on pirteä nuuska vaikka nikotiinimäärä on alhainen. Ns. budjettinuuska?
Loistava hinta-laatusuhde.

4/5

+1

Tonttuman6 vuotta 5 kk sitten.
Mielestäni hivenen paremman makuinen kuin offroad frosted, mutta hyvin samankaltainen. Poraa kyllä melko lailla enemmän. Pussit on märempiä kuin offroadin vastaavat ja valuttavat ehkä siksi vähän herkemmin. Mutta eipä tarvitse pelätä nuuskan kuivumista vaikka jäis purkki auki. Jos frostedista tykkää niin kannattaa kokeilla tätä vaihteeksi, ihan kelpo vaihtoehto. Omalta osaltani ensimmäinen odens joka ei haise lehmänlannalle.

3/5

+1

poliisi337 vuotta 1 kk sitten.
Ihan ok nuuska, hyvin paljon offroad frostedin kaltainen, mutta vähän voimakkaampi maku. Märkiä pusseja ja jos oikein muistan niin 20 pussia kiekossa. Hinta/laatu suhteeltaan oikein oiva valinta.

4/5

+0

Maukas7 vuotta 8 kk sitten.
Pussit ovat sopivan kosteita, ei liian märkiä. Voittaa offroadin ja thunderin frostedin mielestäni ja iso plussa on isot pussit ja hinta. Parasta "frosted" nuuskaa mielestäni ja tämä kyseinen nuuska on myös loistavaa dry ja extreme versionakin. 4/5

5/5

+0

nuuskamies7 vuotta 10 kk sitten.
parasta märkää pussia. hinta ja määrä kohillaan!

4/5

+0

finnishsnus7 vuotta 10 kk sitten.
Todella raikasta ja hyvää nuuskaa! Mukavan täysiä pusseja ja alkaa valuttaan noin 45min. Jos potkis vähän enemmän niin sais täydet 5/5, siksi annan 4/5

5/5

+0

nutuuu7 vuotta 10 kk sitten.
Iha jumalattoman hyvää ois paremaa jos ois vähä kuivempaa

0/5

+0

snuuss7 vuotta 10 kk sitten.
Aivan jäätävää paskaa! Kun avaa kiekon ja haistaa niin meinaa jo oksentaa,saatika sitten huuleen pistäessä..

4/5

+0

Röda for ever7 vuotta 10 kk sitten.
Samaa kamaa ku offroad frosted,mutta eri purkissa ja zilleee,onko pss määrä enemmän?

5/5

+0

paras8 vuotta sitten.
Hyväö kesto nuuskaa! Poraa,kaikki toimii. Suosittelen

5/5

+0

Elias Syrjäniemi8 vuotta sitten.
Ihan helvetin hyvää muikkusta! ei valuta ja kaikki kohdallaa 5/5

5/5

+0

odensfani8 vuotta sitten.
Parasta nuuskaa potkii aina, ja ei kyllästytä. I love this!

5/5

+0

testattu8 vuotta 1 kk sitten.
Mielestäni erittäin hyvä nuuska hinta - laatu suhteelta. Raikas, viileä maku ja potkua tuntuu olevan sopivasti. Ei kyllästytä niin nopeasti kuin muut "maku" nuuskat, eikä myös rupea valumaan kovin nopeasti. Voi suositella.

3/5

+0

Lössikeisari8 vuotta 1 kk sitten.
Haju on kyllä aivan vitun paha, pussit ovat aika märkiä ja alkaa valuttamaan aika nopeaa. Tuntuu kuitenkin ihan kivasti ja hintakaan ei ole korkea joten suosittelen jos on raha tiukassa.

5/5

+0

MrJuske8 vuotta 1 kk sitten.
Todella hyvää. Raikas ja kaikinpuolin loistava. Hieno kiekko, sopivan kosteita pusseja ja ainut huono puoli on se että haju alkaa oksettaa jos käyttää putkeen kauan aikaa. Kannattaa ehdottomasti ostaa!

2/5

+0

aksupek8 vuotta 1 kk sitten.
En tykkää. Polttelee kyllä älyttömästi huulessa, mutta älyttömän märkää ja valuu paljon, jonka vuoksi ei kovin kauaa pysty pitämään.

5/5

+0

nuuskapoju8 vuotta 2 kk sitten.
Siis niin loistavaa nuuskaa ettei mitää rajaa. Parempaa kuin offroad frosred. arvosanaks tulee 5/5 koska haju iha jees, maku 5/5, jyllää 4/5... sanotaanko näin että LAITETAAN MÖRKÖ VINTILLE!

5/5

+0

parasta8 vuotta 2 kk sitten.
parasta nuuskaa mitä oon maistanu. 5/5. ei mehuta nii paljoo ja muutenki hyvän makust!

5/5

+0

Nuuskaaja8 vuotta 2 kk sitten.
Mielestäni erittäin hyvää pussia odensilta! Nikotiinipitoisuudesta huolimatta tuntuu ja muutenkin olen aivan rakastanut näihin odensin "frosted" nuuskiin ei kyllästy lainkaan niin nopeasti kuin thunder, offroad kategorioihin. Purkkikin on tyylikäs siitäkin plussa!

5/5

+0

Jonnemobiili8 vuotta 2 kk sitten.
Ihan helövetin hyvää nuuskaa. Pussit on isoja ja tummia, jos haluut että sul potkii yläbörsäs, osta tää. Potkii iha saatanasti, maku on perfecto jne. Arvosana tälle nuuskalle 5/5

4/5

+0

Pala huulessa8 vuotta 4 kk sitten.
Hyvää odense "frostedia". Odensen coldit onnistuvat luomaan ylähuulen väpinää vaikkei nikotiinia ole nimeksikään. Ainoa miinus jonka löydän on suht nopea valuminen (n. 20-30 min jälkeen).

5/5

+0

muikkunen8 vuotta 4 kk sitten.
Aivan loistavaa settiä 25 tornia tuli ostettua eikä tylsisty ;D

2/5

+0

maskajaa8 vuotta 5 kk sitten.
Odensin cold..... Ennen paljon maukkaampaa. Ilmeisesti lisätty reseptiin vettä, koska nykyään perhanan märkiä pusseja ja valuu nopeasti.... Todellinen jonnejen suosikki koska ''poraa''.....

4/5

+0

Are8 vuotta 6 kk sitten.
Hyvää tavaraa, pari tornia ku käyttää ni tekee mieli vaihtaa merkkiä mut kyllä varmasti palaa huuleen tämä vielä!

3/5

+0

Pala huulessa8 vuotta 6 kk sitten.
Hyvän makuinen ja tuoksuinen nuuska. Nikotiinia voisi olla enemmän vaikka yllättävän hyvin potkiikin huulen alla. Pussit liian märkiä! Eli kädet smäigässä koko ajan. Sopivan mieto frosted maisuus, on miellyttävän raikas. Tuoksu on raikas spearmint. Kelpaa säällä kuin säällä :) Jos pussit olisivat kuivempia ja enemmän nikotiinia niin saisi 4 ellei jopa 5 tähteä! Positiivinen yllätttäjä NG tobaccolta

3/5

+0

Sane8 vuotta 6 kk sitten.
odenssin cold yllättää positiivisesti,pussit sopivat hyvin huuleen,maku hammastahnamainen mutta sopivan voimakas,poraa alkuun kuin olisi xtra strong mutta rauhoittuu hetken päästä

5/5

+0

nuuskajajonne8 vuotta 6 kk sitten.
tämä tuote on ehdottomasti todella kylmää

3/5

+0

jakke8 vuotta 7 kk sitten.
ihan hyvää nuuskaa on.potkii sopivasti ja nikotiinia on tarpeeksi,ja maku raikas.

5/5

+0

sambs8 vuotta 7 kk sitten.
todella erinomainen nuuska ja mukavasti tuntuu yläkerrassa! hinta ihmetyttää että onko varmasti koko tornin hinta toi?

4/5

+0

jeepis jee8 vuotta 8 kk sitten.
ei ole 5 purkilta vaan täydeltä tornilta!!

5/5

+0

JokkePappa8 vuotta 8 kk sitten.
Tästä tuo Oden´s extreme cold on todella hyvää tavaraa, tummalla sekä valkosella pussilla. Potkii niin perkeleesti eikä valu! Ainakin muikkuselta saa..

5/5

+0

Nuuskalle8 vuotta 8 kk sitten.
Oma suosikki nuuska, paras odens nuuska mitä oon maistanu. Tummia pusseja muttei liian märkiä eikä ala valuttaan kun n.1h käytön jälkeen. Arvosana 4½/5 sais täyet pojot jos ois hitusen vahvempaa.

4/5

+0

sanezor8 vuotta 8 kk sitten.
toimii 4/5 ei valuta liia nopee, maku on jees, pussit isoja yms! ainut vaa et pitkässä juoksussa saattaa vähä alkaa kyllästyttää

4/5

+0

jani8 vuotta 10 kk sitten.
joo on kyllä hyvää tavaraa!!! ensimmäinen odense josta näin voi sanoa.kaikki muut odenset joita olen kokeillut (niitä on useita) ovat olleet täysin ala-arvoista tavaraa.tämä tekee kyllä poikkeuksen,on oikeasti hyvää.ofroadin frostedin veroista joka on suuri suosikkini,jopa parempaa.ofroadille annoin 4/5 tälle antaisin 4,5 jos pystyis,mutta kun ei pysty niin se 4/5.

5/5

+0

P8 vuotta 10 kk sitten.
Parhaimpia pussinuuskia

5/5

+0

t8 vuotta 11 kk sitten.
Onko nuo hinnat oikiasti vaan 5kiekolta

5/5

+0

jokuvaan9 vuotta sitten.
Helkkarin hyvää nuuskaa, parempaa kuin offroadin frosted, paksumpia ja tummempia pusseja, joka taas on hyvä asia, eikä myöskään valuta kovin helposti. 5/5

4/5

+0

mikkou9 vuotta sitten.
Yks parhaista tummista pusseista mitä oon kokeillu, ei valu yhtään ja maku ja fiilis on sopivan jämäkkä.

3/5

+0

Pornosokeri2 vuotta 1 kk sitten.
Miksi vituis tää jyllää ja sätkii vaik on 9mg
Luottamuksella vanha käyttäjä

3/5

+0

Reelon3 vuotta 2 kk sitten.
Ainoa käytettävä nuuska Odensilta mitä tullut vastaan. Ihan ok vaihtelua, jos joskus kiekon tai pari haluaa makunuuskaa käyttää. Ei liian hammastahnamainen maku, mut kiva tunne huuleen tulee hetkeks. Miinuksena pussejen repeileminen päistä.

4/5

+0

JormaLapio3 vuotta 6 kk sitten.
Täytyy kyllä olla parasta Denssin tavaraa.
Tätä voi käyttää vaikka maailman loppuun asti!

4/5

+0

MrSamsta4 vuotta 4 kk sitten.
Parempaa kun CD tai muut paskat

Plussaa
Nikotiini määrä CD ON TOSI PASKAA!
Kiekko tosi nätti
Haju


3/5

+0

Snusislife4 vuotta 11 kk sitten.
Aika perus maku ihan hyvää paljon parempaa tosin kuin cold dry ihan käytettävää

5/5

+0

Lariiz5 vuotta 5 kk sitten.
Ei kyl tunnu miltään oden's cold dryn jälkeen mutta hyvä silti. Nikotiinia vaan pitäisi olla lisää.

3/5

+0

ac_robbe5 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti paras odens nuuska. Ei kuitenkaan jokapäiväiseen käyttöön.

5/5

+0

Yläpora5 vuotta 7 kk sitten.
Mainio arkinuuska! lievä poraus muttei kuitenkaan yläporaus kjehkjeh. Valuttaa jonkin verran mutta turha siitä on ulista koska valkopussina löytyy samaa mikä taas ei valuta. Tornin ostin ja jäi harmittamaan koska en ottanut enempää nyt saa säästellen käyttää :)

3/5

+0

Jeppe935 vuotta 11 kk sitten.
Maku ja haju muistuttaa vahvasti hammastahnaa, pussit märkiä, mutta ei kuitenkaan valuta nopeasti, pysyy helposti tunnin huulessa :) sätii niin pirusti :D

4/5

+0

Ootenssi6 vuotta 2 kk sitten.
Poraa ja tuntuu hyvältä. Alkaa hymyilyttämään kun tän sulloo huuleen, miinusta tuo maku ja haju jotka ei ihan oo mun makuun. Ehdoton 4/5

3/5

+0

perapervo6 vuotta 2 kk sitten.
Silloin tällöin hyvää perus hammastahnanuuskaa mutta tästä tulee jotenkin outo ja huono olo. Potkasee kyllä yllättävän hyvin. 3/5

4/5

+0

Kenraali_qulli6 vuotta 5 kk sitten.
Odensin perus frosted nölli ihan hyvin potkua ja plussaa saa aika täyteläisistä säkeistä ja hinnasta mutta miinusta tulee siitä että kiekossa on hieman vähän laisesti nöllejä mutta ylipäätään hyvä valinta

4/5

+0

syöpähuuli6 vuotta 5 kk sitten.
Kannataaa kokeilla tosi hyvä biitti jos haluat vaihtelua normi nuuskiin. parempi vaihtoehto kuin offroad frosted.

3/5

+0

XRANGE6 vuotta 6 kk sitten.
Suosittu nuuska halvan hinnan takia. Muutaman tornin tätä käyttänyt ja alkaa kyllästyttämään kyllä jo. Märkiä ja nopeasti valuttavia pusseja ja maku ei kovinkaan laadukas. Tuntuu kyllä ihan hyvältä huulessa sen 5 minuuttia mutta kohta alkaakin jo valuttamaan ja maistumaan puulta.

4/5

+0

Ettanon6 vuotta 8 kk sitten.
Kyllästyy parin kiekon jälkeen mut ihan ok kqmaa hinta laatu suhde hyvä

1/5

+0

nuuskakeisari936 vuotta 8 kk sitten.
täyttä kuraa en suosittele!

5/5

+0

Jerppv6 vuotta 10 kk sitten.
Oikein loistava perusnuuska näin noviisille! Itseasiassa ensimmäinen koskaan kokeilemani. Se poltto.. siihen jäi koukkuun.

3/5

+0

leetelite697 vuotta sitten.
Maku: Perus nuuskan maku, 2/5
Haju : Haisee aivan siltä, miltä märät pussit haisevat (tunkkainen jne) 3/5
Ulkonäkö kiekolle: 4/5 aivan helvetin hieno kiekko!
Ainoat plussat tulee siitä ettei heti 15min kohdalla ala kusemaan, vaan itsellä ainakin alkoi kusemaan vasta 45-50min kohdalla ja toinen tähti tulee nikotiini määrästä. Oikein hyvää tavaraa, tulen ostamaan lisää!

4/5

+0

JesKar957 vuotta 1 kk sitten.
Poraa poraa niin saatanasti, jonnejen suosikki. Hintaa nuuskakairan tukussa vaivaiset 165kr eli 17,90€.

4/5

+0

yläbörsä7 vuotta 4 kk sitten.
Jos tykkäät potkivista pusseista tämä on valintasi! biitti kirjaimellisesti tunkee yläpellistä, enkä liioittele yhtään! Pienestä nikotiini määrästä huolimatta tämä tuntuu :) En suosittele aloittelijoille sillä voimakas potkiminen saattaa pelästyttää. suosittelen!

4/5

+0

Lasart7 vuotta 4 kk sitten.
Tuntuu mukavasti ylähuulessa! Loistavaa tavaraa. Hajuun ja makuun vaan kyllästyyy.

5/5

-1

paras8 vuotta sitten.
Hyväö kesto nuuskaa! Poraa,kaikki toimii. Suosittelen

Arvostele Oden's Cold Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.