Oden's Cold Pussinuuska

Oden's Cold Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku21€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus9 mg/g
Pakkauskoko10 x 18g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's Cold Pussinuuska


5/5

+8

Gälis9 vuotta 1 kk sitten.
Hyvää nuuskaa. Tullut viimeaikoina noita frosted nuuskia käytettyä joten alkaa maistuun puulta mutta hyvältä tuntuu huulessa :D Odensit on kyllä hyviä ja hyvää vaihtelua esim lössin vierellä. 5/5


3/5

+7

Osku Tarvainen9 vuotta 10 kk sitten.
"Jylläävän" nuuskan ystävälle mitä parahin vaihtoehto. Viime aikoina pussit ovat olleet kerta toisensa jälkeen entistä märempiä. Kyllähän kosteuden pitää olla riittävä, mutta vähitellen mennään tässä tavarassa kipurajan yli. Pussit hajoilevat helposti.

Maun ja tehokuuden puolesta antaisin vaikka viisi tähteä, mutta vaihteleva laatu pudottaa arvosanaa saman tien kahdella tähdellä.

4/5

+6

lege9 vuotta sitten.
Jos frosted on hyvää niin tämä on paljon parempaa. Täyteläisemmät pussit, pehmeämpi maku, ei liian raikas maku.


5/5

+6

esanssimyrkky9 vuotta 5 kk sitten.
Aivan loistava nuuska! Menee suoraan top 3 nuuskiin. 5/5

5/5

+6

Ykönen1 vuosi sitten.
Hyrisee yläpasasessa. Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä. En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että aistuu samalta kuin juutalaisen kalju tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan DDF484RTJ akkuporakone. Nyt olis tarjouksessa 329€- Tuukko hakeen?
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen.
Miinuksena huono saatavuus, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä traktorit myyvät. Kaiken kaikkiaan 11/11!

3/5

+5

vikidi4 vuotta 7 kk sitten.
Ensimmäinen ''terävä'' nuuska jota testasin. Tuntui pahalta, maistui pahalta ja haisi pahalta.
Valuttaa nopeasti, sillä nuuska on erittäin märkää.
Silti jonkin ihmeen takia haluaisin kyllä kokeilla uudestaan.

3/5

+5

poliisi338 vuotta 2 kk sitten.
Ihan ok nuuska, hyvin paljon offroad frostedin kaltainen, mutta vähän voimakkaampi maku. Märkiä pusseja ja jos oikein muistan niin 20 pussia kiekossa. Hinta/laatu suhteeltaan oikein oiva valinta.

4/5

+4

Maukas8 vuotta 10 kk sitten.
Pussit ovat sopivan kosteita, ei liian märkiä. Voittaa offroadin ja thunderin frostedin mielestäni ja iso plussa on isot pussit ja hinta. Parasta "frosted" nuuskaa mielestäni ja tämä kyseinen nuuska on myös loistavaa dry ja extreme versionakin. 4/5

5/5

+4

nuuskamies8 vuotta 11 kk sitten.
parasta märkää pussia. hinta ja määrä kohillaan!

4/5

+4

finnishsnus8 vuotta 11 kk sitten.
Todella raikasta ja hyvää nuuskaa! Mukavan täysiä pusseja ja alkaa valuttaan noin 45min. Jos potkis vähän enemmän niin sais täydet 5/5, siksi annan 4/5

5/5

+4

nutuuu8 vuotta 11 kk sitten.
Iha jumalattoman hyvää ois paremaa jos ois vähä kuivempaa

5/5

+4

paras9 vuotta 1 kk sitten.
Hyväö kesto nuuskaa! Poraa,kaikki toimii. Suosittelen

4/5

+4

Kaikkitietävä9 vuotta 2 kk sitten.
Tää kyl yllätti hyvin, hintalaatusuhde on hyvä jne. Sätii pellis aluks joku 5-10min sit potku vähä pienenee mut oikeestaa kokoaja on semmone tunne huules (maku OK) (Y). Alkaa valuttaa n.45min kohal eli ihan hyvin pysyy kusematta.Tää ansaitsee semmoset 4/5

5/5

+4

testattu9 vuotta 2 kk sitten.
Mielestäni erittäin hyvä nuuska hinta - laatu suhteelta. Raikas, viileä maku ja potkua tuntuu olevan sopivasti. Ei kyllästytä niin nopeasti kuin muut "maku" nuuskat, eikä myös rupea valumaan kovin nopeasti. Voi suositella.

5/5

+4

MrJuske9 vuotta 2 kk sitten.
Todella hyvää. Raikas ja kaikinpuolin loistava. Hieno kiekko, sopivan kosteita pusseja ja ainut huono puoli on se että haju alkaa oksettaa jos käyttää putkeen kauan aikaa. Kannattaa ehdottomasti ostaa!

5/5

+4

parasta9 vuotta 4 kk sitten.
parasta nuuskaa mitä oon maistanu. 5/5. ei mehuta nii paljoo ja muutenki hyvän makust!

4/5

+4

jani9 vuotta 11 kk sitten.
joo on kyllä hyvää tavaraa!!! ensimmäinen odense josta näin voi sanoa.kaikki muut odenset joita olen kokeillut (niitä on useita) ovat olleet täysin ala-arvoista tavaraa.tämä tekee kyllä poikkeuksen,on oikeasti hyvää.ofroadin frostedin veroista joka on suuri suosikkini,jopa parempaa.ofroadille annoin 4/5 tälle antaisin 4,5 jos pystyis,mutta kun ei pysty niin se 4/5.

5/5

+4

P9 vuotta 11 kk sitten.
Parhaimpia pussinuuskia

4/5

+4

SnusPier7 vuotta 5 kk sitten.
Tämä on pirteä nuuska vaikka nikotiinimäärä on alhainen. Ns. budjettinuuska?
Loistava hinta-laatusuhde.

2/5

+3

aksupek9 vuotta 4 kk sitten.
En tykkää. Polttelee kyllä älyttömästi huulessa, mutta älyttömän märkää ja valuu paljon, jonka vuoksi ei kovin kauaa pysty pitämään.

5/5

+3

nuuskapoju9 vuotta 4 kk sitten.
Siis niin loistavaa nuuskaa ettei mitää rajaa. Parempaa kuin offroad frosred. arvosanaks tulee 5/5 koska haju iha jees, maku 5/5, jyllää 4/5... sanotaanko näin että LAITETAAN MÖRKÖ VINTILLE!

5/5

+3

Nuuskaaja9 vuotta 4 kk sitten.
Mielestäni erittäin hyvää pussia odensilta! Nikotiinipitoisuudesta huolimatta tuntuu ja muutenkin olen aivan rakastanut näihin odensin "frosted" nuuskiin ei kyllästy lainkaan niin nopeasti kuin thunder, offroad kategorioihin. Purkkikin on tyylikäs siitäkin plussa!

5/5

+3

muikkunen9 vuotta 6 kk sitten.
Aivan loistavaa settiä 25 tornia tuli ostettua eikä tylsisty ;D

4/5

+3

Are9 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää tavaraa, pari tornia ku käyttää ni tekee mieli vaihtaa merkkiä mut kyllä varmasti palaa huuleen tämä vielä!

3/5

+3

jakke9 vuotta 8 kk sitten.
ihan hyvää nuuskaa on.potkii sopivasti ja nikotiinia on tarpeeksi,ja maku raikas.

5/5

+3

Nuuskalle9 vuotta 10 kk sitten.
Oma suosikki nuuska, paras odens nuuska mitä oon maistanu. Tummia pusseja muttei liian märkiä eikä ala valuttaan kun n.1h käytön jälkeen. Arvosana 4½/5 sais täyet pojot jos ois hitusen vahvempaa.

4/5

+3

sanezor9 vuotta 11 kk sitten.
toimii 4/5 ei valuta liia nopee, maku on jees, pussit isoja yms! ainut vaa et pitkässä juoksussa saattaa vähä alkaa kyllästyttää

5/5

+3

jokuvaan10 vuotta 1 kk sitten.
Helkkarin hyvää nuuskaa, parempaa kuin offroadin frosted, paksumpia ja tummempia pusseja, joka taas on hyvä asia, eikä myöskään valuta kovin helposti. 5/5

4/5

+3

mikkou10 vuotta 1 kk sitten.
Yks parhaista tummista pusseista mitä oon kokeillu, ei valu yhtään ja maku ja fiilis on sopivan jämäkkä.

3/5

+3

Snusislife6 vuotta 1 kk sitten.
Aika perus maku ihan hyvää paljon parempaa tosin kuin cold dry ihan käytettävää

5/5

+3

Lariiz6 vuotta 6 kk sitten.
Ei kyl tunnu miltään oden's cold dryn jälkeen mutta hyvä silti. Nikotiinia vaan pitäisi olla lisää.

3/5

+3

ac_robbe6 vuotta 7 kk sitten.
Ehdottomasti paras odens nuuska. Ei kuitenkaan jokapäiväiseen käyttöön.

5/5

+3

Yläpora6 vuotta 8 kk sitten.
Mainio arkinuuska! lievä poraus muttei kuitenkaan yläporaus kjehkjeh. Valuttaa jonkin verran mutta turha siitä on ulista koska valkopussina löytyy samaa mikä taas ei valuta. Tornin ostin ja jäi harmittamaan koska en ottanut enempää nyt saa säästellen käyttää :)

4/5

+3

Ootenssi7 vuotta 4 kk sitten.
Poraa ja tuntuu hyvältä. Alkaa hymyilyttämään kun tän sulloo huuleen, miinusta tuo maku ja haju jotka ei ihan oo mun makuun. Ehdoton 4/5

4/5

+3

syöpähuuli7 vuotta 6 kk sitten.
Kannataaa kokeilla tosi hyvä biitti jos haluat vaihtelua normi nuuskiin. parempi vaihtoehto kuin offroad frosted.

3/5

+3

XRANGE7 vuotta 7 kk sitten.
Suosittu nuuska halvan hinnan takia. Muutaman tornin tätä käyttänyt ja alkaa kyllästyttämään kyllä jo. Märkiä ja nopeasti valuttavia pusseja ja maku ei kovinkaan laadukas. Tuntuu kyllä ihan hyvältä huulessa sen 5 minuuttia mutta kohta alkaakin jo valuttamaan ja maistumaan puulta.

3/5

+3

leetelite698 vuotta 1 kk sitten.
Maku: Perus nuuskan maku, 2/5
Haju : Haisee aivan siltä, miltä märät pussit haisevat (tunkkainen jne) 3/5
Ulkonäkö kiekolle: 4/5 aivan helvetin hieno kiekko!
Ainoat plussat tulee siitä ettei heti 15min kohdalla ala kusemaan, vaan itsellä ainakin alkoi kusemaan vasta 45-50min kohdalla ja toinen tähti tulee nikotiini määrästä. Oikein hyvää tavaraa, tulen ostamaan lisää!

4/5

+3

Lasart8 vuotta 5 kk sitten.
Tuntuu mukavasti ylähuulessa! Loistavaa tavaraa. Hajuun ja makuun vaan kyllästyyy.

5/5

+2

paras9 vuotta 1 kk sitten.
Hyväö kesto nuuskaa! Poraa,kaikki toimii. Suosittelen

5/5

+2

odensfani9 vuotta 1 kk sitten.
Parasta nuuskaa potkii aina, ja ei kyllästytä. I love this!

3/5

+2

Holden9 vuotta 7 kk sitten.
Oon vetänyt tätä kyseistä nuuskaa jotain 6 punttia muiden nuuskien (Knox, Röda Lacket Lös) kanssa. Tullu ostettua parit viime kerrat Haaparannasta jotain 3 punttii Coldii, 3 punttii jotai muuta. Kyllähän se jytisee, mutta kun on kiskonut sitä turpaan yhtä paljon ku minä, se haju on jotakin kauheeta. Alkaa kusemaan noin puolessa tunnissa. Kun alkaa kusemaan on pakko nakata pois, sillä maku on järkyttävä (Voi olla se, että olen käyttänyt kyseistä nuuskaa liikaa.) Kuitenki ok jytinät!

3/5

+2

Sane9 vuotta 7 kk sitten.
odenssin cold yllättää positiivisesti,pussit sopivat hyvin huuleen,maku hammastahnamainen mutta sopivan voimakas,poraa alkuun kuin olisi xtra strong mutta rauhoittuu hetken päästä

5/5

+2

sambs9 vuotta 10 kk sitten.
todella erinomainen nuuska ja mukavasti tuntuu yläkerrassa! hinta ihmetyttää että onko varmasti koko tornin hinta toi?

5/5

+2

JokkePappa9 vuotta 10 kk sitten.
Tästä tuo Oden´s extreme cold on todella hyvää tavaraa, tummalla sekä valkosella pussilla. Potkii niin perkeleesti eikä valu! Ainakin muikkuselta saa..

4/5

+2

JormaLapio4 vuotta 7 kk sitten.
Täytyy kyllä olla parasta Denssin tavaraa.
Tätä voi käyttää vaikka maailman loppuun asti!

4/5

+2

Tonttuman7 vuotta 6 kk sitten.
Mielestäni hivenen paremman makuinen kuin offroad frosted, mutta hyvin samankaltainen. Poraa kyllä melko lailla enemmän. Pussit on märempiä kuin offroadin vastaavat ja valuttavat ehkä siksi vähän herkemmin. Mutta eipä tarvitse pelätä nuuskan kuivumista vaikka jäis purkki auki. Jos frostedista tykkää niin kannattaa kokeilla tätä vaihteeksi, ihan kelpo vaihtoehto. Omalta osaltani ensimmäinen odens joka ei haise lehmänlannalle.

4/5

+2

Ettanon7 vuotta 10 kk sitten.
Kyllästyy parin kiekon jälkeen mut ihan ok kqmaa hinta laatu suhde hyvä

4/5

+2

yläbörsä8 vuotta 5 kk sitten.
Jos tykkäät potkivista pusseista tämä on valintasi! biitti kirjaimellisesti tunkee yläpellistä, enkä liioittele yhtään! Pienestä nikotiini määrästä huolimatta tämä tuntuu :) En suosittele aloittelijoille sillä voimakas potkiminen saattaa pelästyttää. suosittelen!

4/5

+1

Röda for ever8 vuotta 11 kk sitten.
Samaa kamaa ku offroad frosted,mutta eri purkissa ja zilleee,onko pss määrä enemmän?

2/5

+1

jonne9 vuotta 1 kk sitten.
miten joku voi tykätä tästä nuuskasta? karmaiseva maku ja valuttaa suht helposti.. menee kyllä jos ei mitään muuta nuuskaa ole.

5/5

+1

Elias Syrjäniemi9 vuotta 1 kk sitten.
Ihan helvetin hyvää muikkusta! ei valuta ja kaikki kohdallaa 5/5

5/5

+1

nuuskajajonne9 vuotta 7 kk sitten.
tämä tuote on ehdottomasti todella kylmää

3/5

+1

Reelon4 vuotta 4 kk sitten.
Ainoa käytettävä nuuska Odensilta mitä tullut vastaan. Ihan ok vaihtelua, jos joskus kiekon tai pari haluaa makunuuskaa käyttää. Ei liian hammastahnamainen maku, mut kiva tunne huuleen tulee hetkeks. Miinuksena pussejen repeileminen päistä.

4/5

+1

Kenraali_qulli7 vuotta 6 kk sitten.
Odensin perus frosted nölli ihan hyvin potkua ja plussaa saa aika täyteläisistä säkeistä ja hinnasta mutta miinusta tulee siitä että kiekossa on hieman vähän laisesti nöllejä mutta ylipäätään hyvä valinta

3/5

+0

NUUSKA JONNE9 vuotta 1 kk sitten.
ihan mukava vahvuus ja pussit ovat mukavan kokisia. miinusta tulee mausta joka on ikavan tunkkainen. häviää thunder frostedille

5/5

+0

Jonnemobiili9 vuotta 4 kk sitten.
Ihan helövetin hyvää nuuskaa. Pussit on isoja ja tummia, jos haluut että sul potkii yläbörsäs, osta tää. Potkii iha saatanasti, maku on perfecto jne. Arvosana tälle nuuskalle 5/5

4/5

+0

Pala huulessa9 vuotta 5 kk sitten.
Hyvää odense "frostedia". Odensen coldit onnistuvat luomaan ylähuulen väpinää vaikkei nikotiinia ole nimeksikään. Ainoa miinus jonka löydän on suht nopea valuminen (n. 20-30 min jälkeen).

3/5

+0

Pala huulessa9 vuotta 7 kk sitten.
Hyvän makuinen ja tuoksuinen nuuska. Nikotiinia voisi olla enemmän vaikka yllättävän hyvin potkiikin huulen alla. Pussit liian märkiä! Eli kädet smäigässä koko ajan. Sopivan mieto frosted maisuus, on miellyttävän raikas. Tuoksu on raikas spearmint. Kelpaa säällä kuin säällä :) Jos pussit olisivat kuivempia ja enemmän nikotiinia niin saisi 4 ellei jopa 5 tähteä! Positiivinen yllätttäjä NG tobaccolta

4/5

+0

jeepis jee9 vuotta 10 kk sitten.
ei ole 5 purkilta vaan täydeltä tornilta!!

3/5

+0

perapervo7 vuotta 4 kk sitten.
Silloin tällöin hyvää perus hammastahnanuuskaa mutta tästä tulee jotenkin outo ja huono olo. Potkasee kyllä yllättävän hyvin. 3/5

5/5

+0

Jerppv7 vuotta 11 kk sitten.
Oikein loistava perusnuuska näin noviisille! Itseasiassa ensimmäinen koskaan kokeilemani. Se poltto.. siihen jäi koukkuun.

Arvostele Oden's Cold Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.