Knox Pussinuuska

Knox Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku26€
Nuuskakenraali24.70 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 22g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Knox Pussinuuska


5/5

+5

RitsiSampoora8 vuotta 5 kk sitten.
Aikoinani melkeinpä kaikkia Nuuskatukusta aikoinaan saatavilla olleita normaalivahvuisia pussinuuskia kokeilleena tästä Knoxin pussista on tullut se käyttönuuska.
Hinta-laatu kohdillaan ja esim. baarikiertueella ei tarvitse repiä pelihousuja jos joutuu poistamaan nössin jonkun sosiaalisen tilanteen takia lyhyenkin käytön jälkeen.

Nimenomaan tämä normaali ruskeapussinen toimii paremmin ja potkii ainakin itselläni huulessa samantien, toisin kuin valkoinen pussi tai esim. Ettan ja vastaavat. Yleensä ostan puolet nuuskista normaalivahvuudella ja puolet Knox Starkina... voi sitten käyttää vähän fiiliksen ja tarpeen mukaan.

Maku varmaan jakaa mielipiteitä... on jollain tapaa ehkä pistävämpi aromi, kuin monissa muissa, mutta itse pidän siitä ja se antaa tuotteelle luonnetta.

Knoxin kaikki pussinuuskat olivat Snuskungenissa 219 kruunua (23,26 euroa) / torni - vahvuudesta tai pussinväristä riippumatta. (16.1.2015)


5/5

+4

Nuuskanuikki9 vuotta 8 kk sitten.
Oma kestosuosikki jo vuosien ajan. Ei välttämättä tarjoa mitään elämyksiä, mutta maku ja sopiva kosteus ovatkin se mikä tästä on tehnyt oman vakkarin. Yksinkertaisesti pirun hyvä tumma pussi ilman sen kummempia ylläreitä.

1/5

+4

Nojöö6 vuotta 4 kk sitten.
Aivan hirveää paskaa. Maku on ihan perseestä ja haiseekin pahemmalta kuin puliukon perse. En suosittele kenellekään, ainoa hyvä juttu että kiekko on ihan hieno. Kiekon olen käyttänyt enkä käytä enempää enkä osta ikinä enään.


2/5

+3

nuuskaaja9 vuotta 8 kk sitten.
Outo maku, voi kokeilla mutta ei mitään parasta

3/5

+2

snusgrill7 vuotta sitten.
Vahva tuoksu ja maku. Mukava määrä pusseja kiekossa, hyvää perusnuuskaa.

5/5

+2

Juhannus7 vuotta 4 kk sitten.
Tämä on minulle se käyttönuuska, jossa hinta ja laatu kohtaa. Pussit ovat pehmeitä, eikä liian kuivia tai märkiä. Haju ok. Tupakkainen. Edullinen kilohinta.

5/5

+1

LestaPekka9 vuotta sitten.
22 euroa puntti kesäkuun viimeisellä viikolla. Kestosuosikki ja reilusti pussia per. purkki. Knox original ja taboca white extra strong läsähtää kairasta kassiin joka reissulla. Knoxissa se mukavan vihainen nuuska-aromi ja riittävä nikotiini, sekä nykyään hieman kuivemmat original -pussit takaavat nautinnon. Ei tarvitse enää paperilla knoxin pusseja kuivalla. Jess!

4/5

+1

homppis9 vuotta 6 kk sitten.
Kivaa nuuskaa. Maku aika jännä, mutta kiva käyttää ja toimii. Knox on kivaa tavaraa

3/5

+1

Rödarööri8 vuotta 1 kk sitten.
Haju on knoxin tyypillinen haju. maku myös. jos nämä eivät haittaa ja häiritse niin kelpo tavaraa. paljon pusseja kiekossa sekä kuivahkot pussit. ei siis valuta juurikaan. itseä jo alkaa knoxin lemu häiritsemään joten siitä pojoja pois. arkinuuska.

5/5

+0

TulppaT1 vuosi 1 kk sitten.
Puolen vuoden korvaushoidon jälkeen, joka sisälsi kaiken mahdollisen mikä edes vähän muistuttaisi rehellistä duunari nuuskaa niin tätä nyt singollisen saatua muistutti minua hetkestä jolloin kaikki alkoi. Kyynel vierähti silmäkulmaan, kun tyyny löysi taas petinsä minun ylähyllyltä. Luomia kuivatessa muistui myös mieleeni hetket, jolloin äiti kantaa itkevää lastaan sänkyyn lukeakseen hänelle iltasadun, jotta tämä nukahtaisi syvään ja rauhalliseen lapsen uneen. Niin kovia tuntemuksia tämä nuuska aiheutti pitkän ja raskaan erossa olon aikana. Olen tullut kotiin. 6/5. Sitä rehellistä ja aitoa viikinki kamaa.

4/5

+0

Jönky4 vuotta 4 kk sitten.
Ihan jebbis perus nuuska menee käytössä mainiosti maku ja haju ok.nykyisestä kiekon ulkoasusta plussaa

Arvostele Knox Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.