Smålands Lakrits Vit Pussinuuska

Smålands Lakrits Vit Pussinuuska

Hinta

Nuuskakairan Tukku19€
Nuuskakenraali17.05 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 10.8g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Smålands Lakrits Vit Pussinuuska


4/5

+4

pussitus7 vuotta 10 kk sitten.
Paras laku nuuska mitä tullut vastaan. Pehmeän makea maku. Voi pitää helposti puolitoista tuntia ennenkun alkaa kusemaan. Pussit pieniä mutta pulleita. Miinuksena että kiekossa suht vähän tavaraa koska pussit sen verta pieniä ja niitä on vain 18 kpl. Menee makunuuskien top kolmoseen itellä!


5/5

+3

kentsu8 vuotta 1 kk sitten.
Ylivoimaisesti parasta laku nuuskaa, jos vertaa vaikka offroadin lakuun smålandissa paljon parempi lakun maku, ja ei haise niin pistävästi.

3/5

+3

Topper8 vuotta 2 kk sitten.
Miedon leppeä lakritsimainen maku, ei potki ja ei ala valuttamaan ihan hetkeen. Lakritsin rinnalla maistuu hieman knox. Hyvän arkinuuskan rinnalla ihan mainio vaihtoehto


4/5

+3

kipe0346 vuotta 11 kk sitten.
ehottomasti paras lakunuuska!!ns.perusnuuskan rinnalla käytettynä en oo kyllästyny vaikka useempi torni on jo menny.hyvääää!tietenki sais vähän olla ehkä potkua lisää :)

5/5

+3

mörkövintil7 vuotta sitten.
Plussat: Hyvä maku, erittäin pehmeä mutta vahvasti esiintyvä lakritsin aromi, mutta silti mieto tupakin maku tulee esiin taustalta. Myös tuoksu on täyteläinen, voisi sanoa että parhaimman tuoksusta mitä on vastaan tullut. Positiivista myös että huuleen ei muodostu vesiputousta oikeastaa missään vaiheessa vaikka kuinka pitkään tätä mörköä vintillä pitäisi. Kiekko ei ole maailman hienoin, mutta ihan houkuttelevan näköinen. Pussit siroja ja hyvin huuleen istuvia, ei tarvitse taitella eikä kummemmin asetella.

Miinukset: Huulessa ei minkäänlaista tunnetta. Nikotiiniä ei paljoa ole per/säkki. Kiekon voisi pakata täyteempäänkin..

Hintansa arvoista pussinussee. :)

4/5

+3

Kenraali7 vuotta 1 kk sitten.
Oikein hyvä perussetti. Lakun maku on todella mieto, mutta jotenkin jää sitten viipyilemään suuhun. Pussit pienehköjä, istuu hyvin yläpeltiin ja hinta olematon.

Ehdottomasti ostoskoriin.

4/5

+2

jakke8 vuotta 6 kk sitten.
todella hyvää laku nuuskaa! yksi parhaimmista,maistuu tosi vahvasti laku.

5/5

+2

vade7 vuotta 5 kk sitten.
ehdottomasti parasta sopivan pehmeä ja alkaa kusee vast puolentoist tunnin pääst ei maistu kyl kauheest laku mut joo

4/5

+1

Tomzziii7 vuotta sitten.
Onhan tämä taivaallista tavaraa ! Pussit pieniä ja hyvin pakattuja , maku on pehmeä lakritsi ja sivusta tulee pieni knoxin ja vaniljan vivahde. Makuun ei kyllästy joten käy myös arkinuuskana . Ainut miinus tulee kiekon koosta. Jos on makunuuskien ystävä kannattaa ehdottomasti kokeilla, Suosittelen !

Arvostele Smålands Lakrits Vit Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.