Thunder Ultra Frosted Pussinuuska

Thunder Ultra Frosted Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku37€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus21 mg/g
Pakkauskoko10 x 19.8g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Thunder Ultra Frosted Pussinuuska


5/5

+28

Vahva8 vuotta 11 kk sitten.
Vahvinta tehdasvalmisteista nuuskaahan tämä on Oden's Extremen rinnalla.
Vahvuudesta, mausta ja valumasta 5 out of 5.


5/5

+25

banned2479 vuotta 11 kk sitten.
RAW nimi on jätetty purkista pois ja sama tuote kulkee nykyään nimellä Ultra Strong Frosted. Nämä pussit pärisee ja kunnolla. Raikas maku ja pysyy pitkään huulessa, vaikka pussit ovat todella märkää tavaraa. V2 parantaa joka vuosi laatuaan ja Ultra Strong Frosted alkaa jo potkimaan Swedish Matchin tuotteitakin persuksille laadultaan. Täydet viisi tähteä! Voittaja on syntynyt!

4/5

+19

masa9 vuotta 4 kk sitten.
Yllätti positiivisesti. Ei valuta nopeesti ja makukin on hyvä. Hinta laatu suhde kohdillaan.
Nikotiinia riittävästi.


3/5

+14

Ykönen1 vuosi sitten.
Yksi parhaista frostedeista ja yksi lempinuuskistani. Hyvää nuuskaa. Sätii mukavasti ja helisee huulessa kuin puolukka pillussa Ehkä hammastahnan makua. Perusnuuskan maku peittynyt hyvin alle. Ei ala valuttamaan nopeasti, toisaalta valuuttaa, jos kuolan eritys samaa kuin berhardilaisella eli silloin sulaa huuleen kui mehujää kesällä.
Suosittelen kokeneemalle nuuskaajalle tai jos ei ole muuta tarjolla. Myös aloittelijalle erinomainen nuuska. Mukava potku tässä nuuskassa. Jokapäiväiseen käyttöön lakritsan, kamomillan, kanelin, omenan ja melonin kaveriksi. Hyrisee yläpasasessa. Tuntuu siltä kuin kääpiö hakkaisi huulta hakulla tai laittaisi kylmägeeliä käkättimeensä. En nyt sanoisi tätä surströmmingin tai ydinjätetteen makuiseksi tai että haisee samalta kuin vanhan hutsun pillu tai että pää pyörii samalla lailla kun papinkulli rippikoulun jälkeen tai että maistuu samalta kuin juutalaisen kalju tai että maistuu kissanpaskalta tai että maistuu aivan vehkeelle ja sissijuustolle höystettynä asetonilla tai että tästä saisi pysyvän aivovamman, sikotaudin ja impotenssin yhtäaikaa tai että tämä olisi radioaktiivista gozillan paskaa tai että mielummin haistelis mätänevää ruumista tai että maistuisi samalta kuin apinan paskoman hiekkaneekerin oksennukselta tai että maistuu ja haisee samalta kuin vanhan huoran karvainen epähygieeninen visvasyyläpillu tai että haisee yhtä paskalta kuin Kontulan somalit. Tätä kun heittää yläbörsään niin se poraa kuin Göran Lennartin persettä pride-kulkueen jälkeen. En kuitenkaan sanoisi, että tämä polttaa ikeniä kuin katujyrä asfalttia tai että nikotiinimäärä kajahtaisi kuuppaan kuin aamuinen krapulapaska pönttöön tai että sätkisi kuin särki katiskassa tai että pärisee yläpellissa ylenmäärin tai että jytisee ullakolla tai että poraa kovempaa kuin öljynporauslautta Norjan rannikolla tai että sätki pellissä kuin muumit laaksossa tai että pärähtää pönttöön kuin mutsin marjakiisseli krapula-aamuna tai että näkee hallusinaatioita kun nakkaa satsin vintin perukoille tai että sätii kuin orava pesässä tai että jytisee kuin maanjäristys Japanissa tai että potkii yhtä paljo kuin kiveksistä sidottu muuli tai että tämä jylläisi kovinkaan yläpellissä tai että tulisi kurat housuun tai että söisin mieluummin paskaa tai että tunkisin mieluummin kyrvän blenderiin tai että poraa kuin Makitan akkuporakone.
Tätäkö saisi vielä cheddarin, ruohosipulin ja tulisen siipikastikkeen makuisena niin olisin onnellinen. Aamupalana tätä Kelloqqs frosties murojen kanssa, nam. Kiekko jos olisi vielä titaanista niin saisi täydet pisteet.
Miinuksena huono saatavuus, täällä etelässä pitää tyytyä siihen mitä trokarit myyvät. Kaiken kaikkiaan mahtava nuuska. Hinta/laatusuhde ok.

5/5

+12

portion7 vuotta 10 kk sitten.
potkii todella mukavasti! kannattaa ostaa jos tykkää äkäsestä nuuskasta

4/5

+10

sikalisko8 vuotta 5 kk sitten.
Tämän kun pistää huuleen niin pärähtää kyllä todella hyvin! paljon parempi kuin odensin vahvat. Maku ei kuitenkaan näin vahvassa nuuskassa ole tietenkään niin miellyttävä.

5/5

+8

Nutuli7 vuotta 8 kk sitten.
Kyllä tuntuu!!!

5/5

+7

masa9 vuotta 5 kk sitten.
Ihan loistavaa nuuskaa!! Maku ihan täys frosted ja kyllä on vahvaa!!:) Ja kyllä muutes on vahvempaa ku Extreme Cold:) Tässä ei oo mitää huonoo ostakaa jos tykkäätte frostedeista!!:)

5/5

+6

Make10 vuotta 1 kk sitten.
Todella kovaa nuuskaa. Hieno kiekko ja hinta todella halpa laatuun nähden.
Raikas ja TODELLA PÄRÄYTTÄVÄ vaikutus, taitaa olla vahvinta nuuskaa mitä saa ja sen huomaa.
Tätä ei voi muutakuin suositella vahvan nuuskan ystäville
Ainoa miinus että pussit liian märkiä joskus.

5/5

+4

Vahva8 vuotta 11 kk sitten.
Vahvinta tehdasvalmisteista nuuskaahan tämä on Oden's Extremen rinnalla.
Vahvuudesta, mausta ja valumasta 5 out of 5.

5/5

+3

biittikeisari9 vuotta 6 kk sitten.
Todella hyvää ja laadukasta nuuska, lämpimästi suosittelen! Aivan 5/5

5/5

+2

jerppa9 vuotta 6 kk sitten.
Todella hyvää ja laadukasta nuuska, lämpimästi suosittelen!

5/5

+2

jakke9 vuotta 8 kk sitten.
todella hyvää,potkii kivasti ja on tarpeeksi nikotiinia ja maku on hyvä.

4/5

+2

XXXXX9 vuotta 11 kk sitten.
Vahvaa ja maku aluksi hyvä. Nyt kiekko mennyt ja alkaa jo tökkimään, eli en suosittele jatkuvaan käyttöön.

4/5

+1

Jardemm9 vuotta sitten.
Mahtavaa tavaraa voimakkuudeltaan, saa kyllä potkimaan mutta tosiaan jatkuvassa käytössä alkaa todellakin tökkimään.

4/5

+1

Pekonimankeli10 vuotta sitten.
Vahvaa hyvää pussia. Hintakaan ei näillä markkinoilla kova ole. Ei ihan yllä "huippukastiin" minun asteikossani, mutta kokeilemisen arvosta. Vahvuudessa häviää Extreme Coldille mutta maussa voittaa.

4/5

+1

Vla884 vuotta sitten.
Ihan hyvää tullu aikasemmin veettyä tota offroad frostedia ja siinä on se 8mg niksaa ja tässä on se 21mg en kyllä huomannu eroa? Ei pärise tai nouse päähän en tiiä.

3/5

+1

-XR-6 vuotta sitten.
Melko kosteat pussit, mikä johtaa aikas nopeaan kusemiseen. Maku ei ole mikään häävi. Nikotiiniä on kyllä tarpeeksi. Ei mihinkään pitkäaikaiseen käyttöön. Pussi pari päivässä riittää muiden nuuskien ohella.

5/5

+1

Dharax7 vuotta 4 kk sitten.
Hyvin tuntuu ja yksi parhaista nuuskista, white pussit parasta ja white dry taas liian kuivaa :) aiiiivan herkkua salamat huulen alle paukkumaan!!!!

5/5

+1

Snuff8 vuotta 1 kk sitten.
Tällä nuuskalla saa erinomaisesti nikotiinin tarpeet tyydytettyä! Suosittelen vahvan nuuskan ystäville ja sellaisille joita ei pieni frostedmaisuus haittaa.

5/5

+0

snuspappa9 vuotta 5 kk sitten.
Kuin taivaaseen astuisi kun lyöt pussin huuleen! Ehdottomasti 5/5!

5/5

+0

Jäkäri9 vuotta 7 kk sitten.
Kyllä on vahvaa ja varmasti vahvimpia nuusia mitä oon enne maistanu ja makukaan ei ollut todellakaan mikään huono ja hinta on aika halpa nuuskan laatuun nähden! Kannattaa ostaa! kyllä muute huulet huutaa hoosiannaa ku pistättä 4 huuleen ;) HYVÄ NUUSKA!

5/5

-1

pussikupussi8 vuotta 2 kk sitten.
Paljoko hintaa puntilla? ja joskus maistanu hyvää nuuskaa tuntuu huulessa ja ite en tähän kyllästy raikas ja mielytävä maku

Arvostele Thunder Ultra Frosted Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.