Blue Ocean Pussinuuska

Blue Ocean Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku39€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 20g0€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle Blue Ocean Pussinuuska


5/5

+4

Jönssi6 vuotta 4 kk sitten.
Pussit eivät olet enää sinisiä, huomioikaa se!

Ensimmäisenä kun kiekon avaa kiinnittää huomionsa kuinka täysi kiekko onkaan kyseessä! Oikein kunnolla kun nuuhkuttaa, tulee erittäin kanelinen tuoksu ainakin omaan nenään. Ei paha, mutta kuten nuuskassa yleensä, ei nyt mikään ruusuinenkaan. Nuuska pussissa on kohtuullisen kosteaa, ja pakkaantunut klönteiksi, mutta helppo muovata kuitenkin siitä takaisin oikean malliseksi. Nuuskan saa paineltua todella ohueksi, ohuemmaksi mitä GR:n XR slimmit ovat. Maku on mielestäni sitten se upein asia tässä tuotteessa, tätä maistelee mielellään! Ujon suolainen ja hyvän pepsodentin makuinen makuelämys saa pellissä aikaan makuelämyksen josta nauttii! Valumistakaan ei tarvitse pelätä, luultavasti tyhjennät pellin ennen kuin tämä pussi alkaa ilon kyyneleitä vuodattamaan. Arvosanaksi annan kuusi/5 vaikka hinta korkeahko ja siniset pussit ovat karsittu.


4/5

+1

ettaniihuuleen7 vuotta sitten.
Valuttaa vasta 1-2 tunnin jälkeen. Hyvä nuuska, tarpeeksi nikotiiniä ja siniset pussit tuo eksootisuutta. Pidän tästä mutta 4/5 koska tämän pitäisi maistu meri-ilmalta/säältä ja en saa sellasta mitenkään irti tästä.

3/5

+1

nyytti7 vuotta 10 kk sitten.
Haisee ja maistuu hamsterin häkille. Plussaa komean värisistä, täyteläisistä pusseista.


4/5

+1

Kortsu8 vuotta 4 kk sitten.
Suolainen hammastahna. Se se on. Kannattaa kokeilla. Huulessa tuntuu viileältä, kiekot on isoja 20g ja hintakaan ei ole mikään aivan järkyttävän paha.

5/5

+0

Tyäukko5 vuotta 7 kk sitten.
Ekaa kertaa suositusten perusteella ostin Blue Oceania, vaikka olikin valkoisia pussit nykyisin.
Tuoksu ja maku 6/5 näitä kun heittää tuplat yläpeltiin, tietää ostaneensa sitä hyvää!

5/5

+0

Dharax6 vuotta 2 kk sitten.
Ai Ai Ai Ai onneksi tuli ostettua, todelllla hyvää arkinuuskaa, ehkä liian kallista mutta hyvää on. tuoksu voisi olla parempi.

2/5

+0

Faze_Odens6 vuotta 6 kk sitten.
0/5 ostin koska siniset säkit, sain valkoisia ja koostumukseltaan vähä offroadia vastaava mutta maku oli onneksi sama. Uniikin värin puuttumisen takia arvosana niin huono

3/5

+0

Hippo6 vuotta 7 kk sitten.
Vuosi sitten kokeilin tätä merten herkkua seksikkäässä sinisessä pussissaan, niinpä pettymys olikin tänään suuri kun tornista paljastuikin aivan normaaleita valkoisia tyynyjä. Makuelämyshän on edelleen sama, ja omasta mielestä ainakin erittäin jees maku vaikka valuttaminen aiheuttaakin pientä hammasten kiristystä.

5/5

+0

leetelite697 vuotta sitten.
En tiedä mikä olisi parempaa kuin aamun ensimmäisenä asiana laitat blue oceania huuleen, se maku, haju, pussien täyte ja koko... AIVAN IHANAA. Kyllä on nuuska jonka hinta ja laatusuhde ovat kohdillaan! Isoja pusseja ja valuttaa vasta 1.5-3h välillä! Taivaallista suosittelen kaikille, ensimmäinen nuuska joka saa täydet viisi pistettä

3/5

+0

Tomzziii7 vuotta sitten.
Todella outo haju ei ole mitään mihin verrata. Pussit todella hienoja sinisiä ja hyvin pakattuja. maku on oudon suolainen ja hämärästi sivusta tulee tupakin maku. Purkissa reilusti tavaraa. Jos haluaa vaihtelua perus original möllien jälkeen niin osta tätä ! Hinnasta ja vahvuudesta miinusta.

4/5

+0

Eliitti7 vuotta 8 kk sitten.
Haju on hieman tunkkainen mutta maku loistava, miinuksena suolaisuus :D 4/5!

3/5

+0

Snussnus7 vuotta 11 kk sitten.
Hinta Tukholmassa noin 30 euroa torni. Blue Oceanin maku on mukava sekoitus suolaisuutta, hieman yrttistä tunkkaisuutta ja miedosti pistelevää minttua. Mitään geneeristä hammastahannuuskaa tämä ei ole, vaan mielenkiintoisen omalaatuisen makuista.

Pussista irtoaa lientä, joka sinänsä on mielestäni hyvä asia vain, mutta liemi on kitkerää. Ainakin kuvittelen tämän liittyvän halvempaan tupakkamateriaaliin, vaivaa usein näitä halvempia nuuskia. Tämän heikkouden takia 3 tähteä.

3/5

+0

lege7 vuotta 11 kk sitten.
Erikoinen nuuska, siniset pussit tuovat oman eksoottisuudensa. Nuuskassa ei maistu tupakka lainkaan tai hyvin vähän, maku on mieto josta vain oikeastaan suolan maistaa. Kuitenkin kokeilemisen arvoinen

4/5

+0

Nuuskajetu8 vuotta 1 kk sitten.
Erittäin mielenkiintoisen makuinen ja hajuinen nuuska, jopa eksoottinen, käytin tätä tavaraa itse puoli tornia, ja täytyy sano ettei etomisesta merkkiäkään! Kun kiekon avaa nenään tulee mukavan suolainen hammastahna ja sellainen raikas järven tuoksu, silti haju myös hiukan tunkkainen. Siniset pussit tuovat lisää eksoottisuutta tähän nuuskaan, hauska ja erikoinen väri pusseissa. Jos nenän tunkee kiekkoon ja haistaa niin haju lähentelee pesuainetta. Maku on tunkkainen eikä juurikaan hammastahnamainen, ehkä hiukan minttuinen mutta erittäin erikoinen ja mielenkiintoinen. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! valuttaa 2-3h päästä voi pitää huulessa pitkään :)

4/5

+0

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Merentuulinen tuoksu! Siniset pussit ja erikoinen makunsa sallii joskus ottaa maistettavaksi!

5/5

-1

Snuskungen8 vuotta 8 kk sitten.
Aivan loistava!! maku meren suolainen. Siniset pussit tuovat lisää jännitystä loistavaan makuelämykseen! Suosittelen kaikille arvosana 5/5

5/5

-1

Edward6 vuotta sitten.
Pussit ovat valkoisia ja kuivia.
Tuoksua on hankala pukea sanoiksi, hyvin merellinen, suolainen ja hyvin pepsodenttimäinen sotkettuna suolaan.
Maku, noudattelee hyvin paljon tuoksua, frostedmaista viileää polttelua, minttua ja jotain sellaisat jota en osaa edes sanoa ! Juuri tämä tekee tästä yhden suosikki nuuskistani !

Arvostele Blue Ocean Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.