Blue Ocean Pussinuuska

Blue Ocean Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan Tukku39€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 20g0€/kg
ValmistajaAG Snus

Arvostelut nuuskalle Blue Ocean Pussinuuska


5/5

+3

Jönssi7 vuotta 6 kk sitten.
Pussit eivät olet enää sinisiä, huomioikaa se!

Ensimmäisenä kun kiekon avaa kiinnittää huomionsa kuinka täysi kiekko onkaan kyseessä! Oikein kunnolla kun nuuhkuttaa, tulee erittäin kanelinen tuoksu ainakin omaan nenään. Ei paha, mutta kuten nuuskassa yleensä, ei nyt mikään ruusuinenkaan. Nuuska pussissa on kohtuullisen kosteaa, ja pakkaantunut klönteiksi, mutta helppo muovata kuitenkin siitä takaisin oikean malliseksi. Nuuskan saa paineltua todella ohueksi, ohuemmaksi mitä GR:n XR slimmit ovat. Maku on mielestäni sitten se upein asia tässä tuotteessa, tätä maistelee mielellään! Ujon suolainen ja hyvän pepsodentin makuinen makuelämys saa pellissä aikaan makuelämyksen josta nauttii! Valumistakaan ei tarvitse pelätä, luultavasti tyhjennät pellin ennen kuin tämä pussi alkaa ilon kyyneleitä vuodattamaan. Arvosanaksi annan kuusi/5 vaikka hinta korkeahko ja siniset pussit ovat karsittu.


4/5

+1

ettaniihuuleen8 vuotta 2 kk sitten.
Valuttaa vasta 1-2 tunnin jälkeen. Hyvä nuuska, tarpeeksi nikotiiniä ja siniset pussit tuo eksootisuutta. Pidän tästä mutta 4/5 koska tämän pitäisi maistu meri-ilmalta/säältä ja en saa sellasta mitenkään irti tästä.

5/5

+0

Tyäukko6 vuotta 8 kk sitten.
Ekaa kertaa suositusten perusteella ostin Blue Oceania, vaikka olikin valkoisia pussit nykyisin.
Tuoksu ja maku 6/5 näitä kun heittää tuplat yläpeltiin, tietää ostaneensa sitä hyvää!


5/5

+0

Dharax7 vuotta 4 kk sitten.
Ai Ai Ai Ai onneksi tuli ostettua, todelllla hyvää arkinuuskaa, ehkä liian kallista mutta hyvää on. tuoksu voisi olla parempi.

2/5

+0

Faze_Odens7 vuotta 7 kk sitten.
0/5 ostin koska siniset säkit, sain valkoisia ja koostumukseltaan vähä offroadia vastaava mutta maku oli onneksi sama. Uniikin värin puuttumisen takia arvosana niin huono

3/5

+0

Hippo7 vuotta 8 kk sitten.
Vuosi sitten kokeilin tätä merten herkkua seksikkäässä sinisessä pussissaan, niinpä pettymys olikin tänään suuri kun tornista paljastuikin aivan normaaleita valkoisia tyynyjä. Makuelämyshän on edelleen sama, ja omasta mielestä ainakin erittäin jees maku vaikka valuttaminen aiheuttaakin pientä hammasten kiristystä.

5/5

+0

leetelite698 vuotta 1 kk sitten.
En tiedä mikä olisi parempaa kuin aamun ensimmäisenä asiana laitat blue oceania huuleen, se maku, haju, pussien täyte ja koko... AIVAN IHANAA. Kyllä on nuuska jonka hinta ja laatusuhde ovat kohdillaan! Isoja pusseja ja valuttaa vasta 1.5-3h välillä! Taivaallista suosittelen kaikille, ensimmäinen nuuska joka saa täydet viisi pistettä

3/5

+0

Tomzziii8 vuotta 1 kk sitten.
Todella outo haju ei ole mitään mihin verrata. Pussit todella hienoja sinisiä ja hyvin pakattuja. maku on oudon suolainen ja hämärästi sivusta tulee tupakin maku. Purkissa reilusti tavaraa. Jos haluaa vaihtelua perus original möllien jälkeen niin osta tätä ! Hinnasta ja vahvuudesta miinusta.

4/5

+0

Eliitti8 vuotta 10 kk sitten.
Haju on hieman tunkkainen mutta maku loistava, miinuksena suolaisuus :D 4/5!

3/5

+0

nyytti8 vuotta 11 kk sitten.
Haisee ja maistuu hamsterin häkille. Plussaa komean värisistä, täyteläisistä pusseista.

3/5

+0

lege9 vuotta sitten.
Erikoinen nuuska, siniset pussit tuovat oman eksoottisuudensa. Nuuskassa ei maistu tupakka lainkaan tai hyvin vähän, maku on mieto josta vain oikeastaan suolan maistaa. Kuitenkin kokeilemisen arvoinen

4/5

+0

kanki9 vuotta 8 kk sitten.
Merentuulinen tuoksu! Siniset pussit ja erikoinen makunsa sallii joskus ottaa maistettavaksi!

5/5

+0

Snuskungen9 vuotta 10 kk sitten.
Aivan loistava!! maku meren suolainen. Siniset pussit tuovat lisää jännitystä loistavaan makuelämykseen! Suosittelen kaikille arvosana 5/5

3/5

-1

Snussnus9 vuotta sitten.
Hinta Tukholmassa noin 30 euroa torni. Blue Oceanin maku on mukava sekoitus suolaisuutta, hieman yrttistä tunkkaisuutta ja miedosti pistelevää minttua. Mitään geneeristä hammastahannuuskaa tämä ei ole, vaan mielenkiintoisen omalaatuisen makuista.

Pussista irtoaa lientä, joka sinänsä on mielestäni hyvä asia vain, mutta liemi on kitkerää. Ainakin kuvittelen tämän liittyvän halvempaan tupakkamateriaaliin, vaivaa usein näitä halvempia nuuskia. Tämän heikkouden takia 3 tähteä.

Arvostele Blue Ocean Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.