Montecristo Pussinuuska

Montecristo Pussinuuska


Hinta

Nuuskakairan TukkuNuuska lopetettu
NuuskakenraaliNuuska lopetettu
Muut kaupatNuuska lopetettu

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus11 mg/g
PakkauskokoEi tiedossa
ValmistajaEi tiedossa

Arvostelut nuuskalle Montecristo Pussinuuska


2/5

+1

viihteilevänuuskahuuli11 vuotta 6 kk sitten.
Odotukset oli korkeat, mutta todellinen laatu oli tästä nuuskasta kuitenkin kaukana. Maku oli outo ja matala nikotiinikonsentraatio ei tuottanut tavoiteltuja pärinöitä. Hintaansa nähden erittäin huono ostos.


5/5

+0

mörköullakolla9 vuotta 5 kk sitten.
Juhlapäivän nutua! Yks parhaimmista pussinuuskista mitä olen koskaan maistanu. Hieno kiekko. Tupakkamainen maku joka toimii ainakin itsellä. Suosittelen lämpimästi.

4/5

+0

RitsiSampoora9 vuotta 7 kk sitten.
Montecristo-merkkisenä olisi odottanut suurempaa elämystä. Varmaan markkinoidaan korkeamman profiilin "vähän parempana nuuskana". Mielestäni ei perusnuuskaa kummempaa. Maku ihan hyvä ja nuuskana ajaa asiansa.
Sellaista Solsidan-imagonuuskaa jota voi sitten purjehdusklubilla kaivaa pikkutakin taskusta. :)


3/5

+0

pertti10 vuotta 1 kk sitten.
Ok kamaa. Purkki hyvä, mutta itse nuuskaa jää selvästi esim. genun white portionille.

4/5

+0

kanki10 vuotta 11 kk sitten.
Joissain piireissä vahvasti yliarvostettu nimensä mukaan. Maukkaan tupakkamainen, joten silloin tällöin voi ostaa! Viikkarilta löytyy!

4/5

+0

Snus11 vuotta 1 kk sitten.
Tää on semmosta herkkunuuskaa, juhlapäivinä vaan! Pidemmässä käytössä maku rupeaa olemaan etova, kusee aikalailla. Purkki on hieno, metalli vaan saa nopeasti farkkuihin kulumisjäljen. Pakkasessa pitää olla aina yks torni tätä

1/5

+0

jani11 vuotta 2 kk sitten.
purkki on visuaalisesti hieno,itse nuuska ei sitten niin hieno kokemus olekaan.täyttä kuraa.toista kertaa en osta.2 purkkia kesti 6kk.niin huonoa on tämä.käytin ainoastaan pahoina päivinä kun muut oli loppu.ei pysty suositteleen edes pahimmalle vihamiehelle.1 tähtikin tulee vain siitä että tässä on nikotiinia.

3/5

+0

Jake11 vuotta 2 kk sitten.
Purkista pisteet, maussa pidän pehmeydestä ja itsellä ollut ns. pyhänuuskana. Miinuksena se, että purkissa ainoastaan 20 pussia ja pussit alkavat valumaan nopeasti.

2/5

+0

Make11 vuotta 5 kk sitten.
Melko mitäänsanomaton, kiekko todella näyttävä ja hieno, pussit laadukkaan oloisia ja ei vuotanut mutta muuten ei minkäänlaisia fiilareita.
Ei ollu ehkä vain minulle tehty.

3/5

+0

Von Braun11 vuotta 6 kk sitten.
Sikareiden ystävänä päätin ostaa tätä testiin. Maku oli pilattu aivan liian vahvalla sitruksen(?) maulla. Erittäin tyylikäs purkki, siitä plussaa. Hinta ja laatu eivät mielestäni kohtaa, joten en suosittele ainakaan tornia kerralla ahnehtimaan.

Arvostele Montecristo Pussinuuska!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.