Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Oden's nr 3 Löysä

Oden's nr 3 Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku34€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus9 mg/g
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaGN Tobacco

Arvostelut nuuskalle Oden's nr 3 Löysä


0/5

+7

Rödarööri7 vuotta 1 kk sitten.
Viime hakureissulla piti saada budjettinölliä, otin tätä muutaman kiekon kokeeksi. Roskiin meni. Koostumus ei nyt niinkään ole huono, muttei sitä voi hyväksikkään kehua. Maku on jotain ydinjätteen ja surströmmingin väliltä. maistettuani tätä tein elämäni tärkeimmän päätöksen. Enään vain taattuja sm lössejä ja pienenä poikkeavuutena suon skruffin tuotteet silloin tällöin.


1/5

+6

Möllihuuli5 vuotta 10 kk sitten.
Heitin kerran huuleen paskansin housuun. Siis hyi vittu mitä paskaa. En suosittele kellekkään täysjärkiselle. Homoille tää on loisto valinta

2/5

+3

shortshit7 vuotta sitten.
Pitihän sitä erehtyä ja kokeilla "budjettinölliä". Ensimmäiset kiekot maistu ihan hyvälle. Ei nyt mitään herkkua, mutta mielessä kävi että perkele ostan kyllä toistekki! Sitte jotain tapahtu ja seuraavan kiekon avatessa sieraimiin leijaliki tukkeutuneen viemärin tuoksu ja kun sen sotkun huuleen asti sai pyöriteltyä huomas että maku on sama ku hajuki. Jos tämä on nyt sitä odenssin parasta niin eipä tarvi tämän valmistajan tuotteisiin enää rahojansa laittaa


4/5

+3

Kesä Esa7 vuotta 8 kk sitten.
Siis kyllä, natsaa. Tunnelmat olivat alkuun kohtalaisen pelokkaat, koska Odens nuuskaa olin ostanut viimeksi noin kolme vuotta sitten, jolloin maku, koostumus eikä mikään muukaan oikein natsannut. Tämän nuuskaan koostumus on todella hyvä ja pysyy huulessa todella miehekkäästi. Nuuska on myös varsin neutraalin makuinen ja sitä pystyy helposti tykittämän useamman askin putkeen. Nuuska ei ole mitään zägädäkä wintergreen, frosted jonneilu nuuskaa, vaan ihan perus nuuskaa. Hyvä ja laadukas perusnuuska. Ei ehkä se nuuskaa, jota käytät hääyönä tai itsenäisyyspäivänä, mutta kelpo tavaraa arkiseen puurtamiseen. Nikotiinitasokin varsin hyvä. 20-vuoden kokemuksella nuuskassa ei todellakaan tarvitse olla 22mg nikotiinia, eikä sen tarvitse "päristä" ja "porata", jotta silla voisi kavereille discossa keulia.

0/5

+2

paskaa7 vuotta 8 kk sitten.
Hyi saatana sanon minä! Haisee ihan märälle villasukalle ja maku on sama mille haisee. Helvetin kosteaa ja paskan makuista! En suosittele.

2/5

+1

Jansku5 vuotta 1 kk sitten.
Ei kyllä iske. Menee jos ei muuta ole...

0/5

+1

nuuskanystävä6 vuotta 8 kk sitten.
VITTU MITÄ PASKAA ( toi riitti mun kommentiksi) hyi

5/5

+1

mörkö7 vuotta 10 kk sitten.
Hinta/laatu suhteessa parasta perusnuuskaa ilman kummia mausteita, general, ja knox tyylinen hieman hienojakoisempi koostumus.

4/5

+1

nuuskamestari7 vuotta 11 kk sitten.
Odotukset eivät ollee korkealla, mutta käytön jälkeen yllätys oli positiivinen. Hintaansa nähden ja muihin odens nuuskiin verraten kelpo kamaa. No.3 ja No.3 extreme taitaapi olla odensin parasta nuuskaa. Hajussa vivahteita samanlaisia kuin amerikan nuuskassa ja makukaan ei paha. Hieman enemmän nikotiinia saisi Olla, mutta sekin korjattu extreme versiossa. kelpo nuuska

3/5

+0

testeri6 vuotta 8 kk sitten.
Hyvä neutraali peruslöysä, helppo pyöritellä sormin ja pysyy vaikka kokopäivän huulessa. (Riippuu vähä huulesta tietenkin) Rasia on hyvä, kokomuovia ei pääse kuivumaan helpolla kuten pahvirasiat. Hintalaatu suhde todella ok, oisko ollu 33e/torni eli erinomainen valinta. Tämä on sinisestä knoxista parempi versio.

3/5

+0

anteeksi vain7 vuotta 6 kk sitten.
Sori etten arvostele vaan kysyn paljon hinta nuuskakuninkaassa. Kiitos jo etukäteen

5/5

+0

asdasdasd7 vuotta 10 kk sitten.
pitääkö hinta paikkaansa ollenkaan onko se 32e;-----)

Arvostele Oden's nr 3 Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.