Smålands Löysä

Smålands Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku36€
Nuuskakenraali29.90 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 35g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Smålands Löysä


4/5

+7

nutustelija8 vuotta 6 kk sitten.


4/5

+2

löysä8 vuotta 10 kk sitten.
2.9.2014 Nuuskakenraali/Maxi Haparanda 35gr/purkki 269Kr/tolppa. Itselle positiivinen yllätys. Vertaisin varmaan Groviin.. Tulen jatkossakin ostamaan.

3/5

+1

shortshit8 vuotta 8 kk sitten.
Koostumus loistava tämän hintaluokan nuuskaksi. Hyvin menee käsillä, haju ja maku neutraalimpi kuin knoxissa mikä on todellaki hyvä asia. MUTTA useamman purkin jälkeen alkaa ainaki itellä maistuun se tuttu "halvan nuuskan" ummehtunu maku koko ajan vahvempana. Miinusta myös markkinoiden pienimmästä purkkikoosta


5/5

+1

Jouni9 vuotta 8 kk sitten.
täydellistä!

5/5

+0

Pellegrino4 vuotta 5 kk sitten.
Ettanin jälkeen paras lös. Erittäin hyvä, ellei täydellinen.

4/5

+0

Makkonen7 vuotta 4 kk sitten.
Helvetin hyvä veto skruffilta! hintalaatusuhde erittäin hyvä! menee niin käsin leipomalla kuin tykilläkin! iso plussa hinta/laatu suhteesta

4/5

+0

Temes7 vuotta 10 kk sitten.
Hyvää peruskamaa, hinta /laatu kohdallaan. Suosittelen

2/5

+0

nuuskanystävä8 vuotta 5 kk sitten.
halppis tavaraa menee jos ei muuta yksinkertaisesti saa

4/5

+0

Brädi8 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä halpa perus löysä. Aika haipakkaa tyhjenee purkki. Köyhän miehen Grov.

4/5

+0

Kesä Esa8 vuotta 11 kk sitten.
Laadukkaasti valmistettu perus nuuska. Skrufin valmistamaa ja on huomattavasti neutraalimpaa, kuin Knox. Nuuska on koostumukseltaan laadukas,eikä mielestäni yhtään liian karkea. Maku on erittäin varmaa perus ettan osastoa. Perus nuuskan käyttäjä ei pety laatuun , eikä makuun. Suurin miinus on annettava purkin koosta, 35g purkki on kiistatta liian pieni. Aamulla askareihin lähtiessä onkin hyvä varata kaksi purkkia mukaan.

4/5

+0

LestaPekka9 vuotta 1 kk sitten.
Itse yllätyin taas positiivisesti. Oikein hyvin muovautuu, ei ole märkää. Koostumus on todella lähellä rödaa ja prima fintiä. Aromi on mukavan neutraali. Pystyy pitämään huulessa todella pitkään. Löössimiehille ehdottomasti kokeilun arvoinen ja HALPA! Pikkuisen enemmän saisi olla nikotiinia ehkä.

3/5

+0

mörkö9 vuotta 6 kk sitten.
ihan syötävä nuuska itse pidän enemmän Odens nr.3 ja Gustavuksesta. lisäksi ärsyttää näillä määrillä kikkailut 37g. 10 purkissa on jo melkeen täys purkillinen vähemmän.

2/5

-1

Rödarööri8 vuotta 1 kk sitten.
koitettu hakea knoxia maussa ja hajussa siinä kuitenkaan onnistumatta taikka onnistuttu liian hyvin. Tässä se "knoxin haju" on vahvempi kuin knoxissa eli alkaa tökkimään helposti jo ekalla kiekolla. ei ihan susipaskaa mutta en aijo ostaa enään.

Arvostele Smålands Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.