Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Smålands Löysä

Smålands Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku36€
Nuuskakenraali29.90 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 35g0€/kg
ValmistajaSkruf Snus

Arvostelut nuuskalle Smålands Löysä


4/5

+7

nutustelija6 vuotta 10 kk sitten.


3/5

+2

shortshit7 vuotta sitten.
Koostumus loistava tämän hintaluokan nuuskaksi. Hyvin menee käsillä, haju ja maku neutraalimpi kuin knoxissa mikä on todellaki hyvä asia. MUTTA useamman purkin jälkeen alkaa ainaki itellä maistuun se tuttu "halvan nuuskan" ummehtunu maku koko ajan vahvempana. Miinusta myös markkinoiden pienimmästä purkkikoosta

4/5

+1

löysä7 vuotta sitten.
2.9.2014 Nuuskakenraali/Maxi Haparanda 35gr/purkki 269Kr/tolppa. Itselle positiivinen yllätys. Vertaisin varmaan Groviin.. Tulen jatkossakin ostamaan.


4/5

+1

Kesä Esa7 vuotta 2 kk sitten.
Laadukkaasti valmistettu perus nuuska. Skrufin valmistamaa ja on huomattavasti neutraalimpaa, kuin Knox. Nuuska on koostumukseltaan laadukas,eikä mielestäni yhtään liian karkea. Maku on erittäin varmaa perus ettan osastoa. Perus nuuskan käyttäjä ei pety laatuun , eikä makuun. Suurin miinus on annettava purkin koosta, 35g purkki on kiistatta liian pieni. Aamulla askareihin lähtiessä onkin hyvä varata kaksi purkkia mukaan.

5/5

+1

Jouni8 vuotta sitten.
täydellistä!

5/5

+0

Pellegrino2 vuotta 8 kk sitten.
Ettanin jälkeen paras lös. Erittäin hyvä, ellei täydellinen.

4/5

+0

Makkonen5 vuotta 7 kk sitten.
Helvetin hyvä veto skruffilta! hintalaatusuhde erittäin hyvä! menee niin käsin leipomalla kuin tykilläkin! iso plussa hinta/laatu suhteesta

4/5

+0

Temes6 vuotta sitten.
Hyvää peruskamaa, hinta /laatu kohdallaan. Suosittelen

2/5

+0

Rödarööri6 vuotta 5 kk sitten.
koitettu hakea knoxia maussa ja hajussa siinä kuitenkaan onnistumatta taikka onnistuttu liian hyvin. Tässä se "knoxin haju" on vahvempi kuin knoxissa eli alkaa tökkimään helposti jo ekalla kiekolla. ei ihan susipaskaa mutta en aijo ostaa enään.

2/5

+0

nuuskanystävä6 vuotta 7 kk sitten.
halppis tavaraa menee jos ei muuta yksinkertaisesti saa

4/5

+0

Brädi6 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä halpa perus löysä. Aika haipakkaa tyhjenee purkki. Köyhän miehen Grov.

3/5

+0

mörkö7 vuotta 10 kk sitten.
ihan syötävä nuuska itse pidän enemmän Odens nr.3 ja Gustavuksesta. lisäksi ärsyttää näillä määrillä kikkailut 37g. 10 purkissa on jo melkeen täys purkillinen vähemmän.

5/5

+0

Pele8 vuotta 4 kk sitten.
Tää on todella hyvä uutuus. Muistaakseni tämäkin 37g rasiassa niinkuin sinipurkkinen Knekt, muistaakseni samalta tehtaalta.. Vähän Rödamainen "Kuminuuska" / "Muovailuvaha", ei haittaa pätkääkään jos on rouhinu alle karkeempia nuuskia useamman viikon.. Tätä ottaisin ehdottomasti jos pitäisi valita Knoxin ja tämän väliltä itse marketissa, pesee kusen makuisen Knoxin mennen tullen, kun samoissa hintahaarukoissa per torni pyöriskellään.. Hyvä nuuska!

4/5

-1

LestaPekka7 vuotta 5 kk sitten.
Itse yllätyin taas positiivisesti. Oikein hyvin muovautuu, ei ole märkää. Koostumus on todella lähellä rödaa ja prima fintiä. Aromi on mukavan neutraali. Pystyy pitämään huulessa todella pitkään. Löössimiehille ehdottomasti kokeilun arvoinen ja HALPA! Pikkuisen enemmän saisi olla nikotiinia ehkä.

Arvostele Smålands Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.