Thunder Original Löysä

Thunder Original Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku44€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus16 mg/g
Pakkauskoko10 x 37g0€/kg
ValmistajaV2 Tobacco

Arvostelut nuuskalle Thunder Original Löysä


4/5

+1

SavoNuuska6 vuotta 5 kk sitten.
4,5/5
Thunderin lössissä on maku heikennyt. Aamuista kahvikuppi thunder kicksiä ei enää samalla tavalla saa. Jälki makuina tuo mocca vielä tupakin kanssa kyllä nousee pintaan. Toisaalta aaamuun voisi sopia pepsodeentti JONNEN reseptit. Götebörgs Rape!! Thunder Original! JA Genulla IP. Jos voisin annosta tästä vähentää olisin vaikka ilman.


2/5

+1

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Vahva maku, ite inhoon nykysin lähes koko tanskalaistuotantoo. Oma kiinnostukseni multanuuskassa on sen luonnollinen maku ja hyvä koostumus, valitettavasti tämä nuuska ei sitä omaa.

2/5

+1

Viltsu8 vuotta 8 kk sitten.
Ei nappaa... Aivan liian kostea eikä makukaan vakuuta.


3/5

+1

Tykittäjä9 vuotta 1 kk sitten.
Perusnuuskaa, laadultaan ihan ok. Ei mitään erikoista muttei huonoakaan. Hinta melko lähellä Swedish Matchin tuotteita, joten ennemmin ostaisin niitä tämän sijasta.

5/5

+0

smaxi4 vuotta 8 kk sitten.
Aivan loistava löössi, Itse käytän enemmän tuota frosted;ia. Mutta tämä on hieno tuote siinä rinnalla. Koostumus vastaa pitkälti muovailu vahaa :)

Aine on kosteaa mutta ei kuitenkaan kovinkaan valuvaa, ei itsellä ainakaan (kunnon potero huulessa)
Hieno jakoista verrattuna Old school merkkeihin.

3/5

+0

Heikki304 vuotta 10 kk sitten.
Menee paremman puutteessa. 3/5

2/5

+0

nuuskanystävä7 vuotta 4 kk sitten.
aikas paskaa thunderia..ei voita sarjan makunuuskia millään , vaikka yleensä mielestäni maustamattomat on kärki kastia. häjy maku ja valuva neste maistuu tehtaalle

1/5

+0

nuuskapoju7 vuotta 11 kk sitten.
Nuuska jumala j.f ljunglöf on luonut nuuskan,tämän on luonut saatana tai paavo arhinmäki,mielummin poltan norttia

1/5

+0

Kesä Esa8 vuotta 4 kk sitten.
Ainoa positiivinen asia on , että tämä on nuuskaa. Siis kyllä saat sen huuleen työnntyä ja jopa käsin leivottua, silti takaraivoon ja vitutuskäyrän muodostama piikki heikosta hinta/laatusuhteesta. Ei tämä mitään todellista sontaakaan ole, mutta vaikea keksiä yksikin syy ostaa tätä nuuskaa. Nuuska on maultaan heikkoa ja valuu hätäisesti. Tämän hintaluokan nuuskista ylivoimaisesti heikoin esitys. Ainoa syy ostaa tätä nuuskaa on miettiä askin verran miksi sijoitti rahansa juuri tähän nuuskaan ja kirota ettei ostanut samalla rahalla esim. knektiä.

0/5

-1

jee8 vuotta 11 kk sitten.
Hirveintä lössiä ikinä. Tätä tuli ostettua pötkö viime vuonna Haaparannasta ja 8 purkkia tuli heitettyä viime viikolla roskiin. Maussa tökki "makea pippurimaisuus" joka töissä aamuvuorossa aiheutti lähinnä pahoinvointia. Tottuneena nuuskankäyttäjänä tämä on ainoa jota on tullut heitettyä joskus pois, vaikka ei nuo thunderin makunuuskatkaan vakuuttaneet.

Arvostele Thunder Original Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.