Gustavus Original Löysä

Gustavus Original Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku43€
NuuskakenraaliEi tiedossa
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

NikotiinipitoisuusEi tiedossa
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaJTI Sweden

Arvostelut nuuskalle Gustavus Original Löysä


5/5

+1

mörkö9 vuotta 6 kk sitten.
general, knox odens nr.3 seurassa samntyyppinen hieman kataja/pomeranssin vivahdetta. joskus menee tätä pari kuukautta, sitten taas joko odens 3 tai knox. nuuskaa olen syönyt vuodesta 1985.


3/5

+1

Naminami9 vuotta 8 kk sitten.
Ihan ok tavaraa. Koostumukseltaan aika karkeajakoista, mutta pysyy hyvin kasassa ja on helppo tumpata sormilla. Maultaan Generalimaisen katajamainen. Melko kosteaa ja alkaa valumaan liiankin nopeasti ja voimakkaasti jo 10 minuutin käytön jälkeen. Plussaa muovipurkista, ei tarvi kaapia könttiä vahan kera seinämistä kuten pahvirasioissa.

3/5

+0

kanki9 vuotta 8 kk sitten.
Vähän "tuntematon nuuska" mielestäni. Ei erityistä moitetta eikä suurta plussaakaan. Tarvittava löytyy! Budjettinölliä!


3/5

-1

Pele10 vuotta sitten.
Hyvä perusnuuska halvalla hinnalla + ok maku, ei moitittavaa. Tästä ei enää jostain syystä tuu kurkkukaan kipeäksi niinkuin tapahtui Gustavuksen aikaisempien "General"-jäljitelmien kanssa vuonna 2003. Plussaa iso reunaisesta muovipurkin pohjasta, tätä ei tarvii kaivaa 4-5ml tykillä / sormilla minuuttikaupalla siitä purkin pohjan reunoilta 0,5cm urasta ja menettää hermojaan niinkuin monissa muissa muovipurkkeihin pakatuissa.. Vaihtelu virkistää kun tätä ottaa pötkön tai pari perinteikkäitten joukkoon ostosreissulla länsinaapuriin..

Arvostele Gustavus Original Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.