Kronan Löysä

Kronan Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali45.75 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Kronan Löysä


4/5

+4

WING7 vuotta 2 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Maku ja tuoksu muistuttaa göteborgs rapea. Pois ottaessa murenee ikävästi melkein aina. Hinta oli 3.2-15 kairassa 35e/torni. Suosittelen rapen ystäville ja muillekin vaihtelun vuoksi. Hinta/laatusuhde on erinomainen.


3/5

+2

TurboHuuli6 vuotta 6 kk sitten.
Tämä tarttui haaparannasta matkaan mukaan testiin ja yllätyin nuuskasta. Jämähtää hyvin ylähyllylle. Valuttaa 20min jälkeen, mutta ei todellakaan pahasti. Toimii minulla hyvin ja jatkossa ostan kyllä uudestaan muutaman tolpan. Tuoksu on hieman oudohko ja niksaa saisi hieman olla enemmän. Ihan ei parhaimpaan mielestäni päädy maun puolesta.

4/5

+2

nuuskanystävä6 vuotta 7 kk sitten.
ihanan hyvä nuuska ei valitettavaa. ihan ok koostumus maku vähän outo.. mutta tykkään


2/5

+2

Rödarööri7 vuotta sitten.
ikävä maku mutta hyvin kasassa pysyy. sm- laatua huonolla maulla 2,5/5

5/5

+2

Knöllimake7 vuotta 1 kk sitten.
Kyllä tämä on kunnon nuuskaa! Viime Haaparannan reissulta tarttu mukaan ja tarttuu jatkossakin!!

5/5

+2

kuukkeli767 vuotta 4 kk sitten.
Todella hyvä lössi. Miedomman makuinen kuin pussi versio. Hintaa oli 339kr snusgeneralissa.

1/5

+2

shortshit7 vuotta 7 kk sitten.
Ei vaan toimi meikäläiselle. Sama homma ku rapessa, liikaa yrttiä/katajan makua. Tupakanmaku katoaa ikävästi

4/5

+2

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Swedish Matchin, "halpis multa." Laatuero ei ole suuri joten, hyvä vaihtoehto koittaessa karsia nuuskakuluja. Tuoksu tosi yrttinen, joten vastapainoks kaipaa kyllä perus Eetu/Grov-settiä

5/5

+2

Pele8 vuotta 11 kk sitten.
Tää on tullut suosikiksi viimeisten vuosien aikana halvemman hinnan takia, kun Haaparannassa asioidaan. Taattua laatua 42g purnukoissa maista ostettuna.. Laivalla tätä ei taida olla kaapeissa, korjatkaa viisaammat jos olen väärässä.. Todella hyvä perusnuuska samalta valmistajalta kuin maineikkaammat veteraanit Ettan, General, Grov, Röda, Rape jne.. Kronan on tullut jäädäkseen minun suosikkinuuskana juuri hinta/laatu-suhteen takia, en löydä tästä nuuskasta mitään moitetta jos tykkää Generalin sitrusmaisesta mausta ja alhaisesta hinnasta verrattuna "isoveljeen". Jos nyt halutaan hakemalla hakea miinuksia, kaveri tokaisi joskus, et käytätkös vielä sitä "Saippualta haisevaa.." --> Käytänhän minä, purkin tai 2 päivässä, kun on niin hyvä tuote.

4/5

+1

kronanit löysät huulesa8 vuotta 2 kk sitten.
erittäin hyvää tykkinuuskaa, hinta/laatu suhe erittäin hyvä! maku on hyvä, eikä ole liian yrttimäinen haju! suosittelen lämpimästi

3/5

+0

Hojohojo5 kuukautta sitten.
Parempi maultaan ku pussi,jossa on vahva suolakurkun maku.murenee helposti suuhun pois ottaessa ja valuttikin aika nopeaa.tämä on näitä jos ei muutakaan oo nuuskia.

5/5

+0

JonneNuuskaaja691 vuosi 8 kk sitten.
Aivan mahtava löysä!!! olen pystyny pitää kronania huulessa yli 2h ja makua tulee sen jälkee vielä, suosittelen, aivan saatanan hyvää.

5/5

+0

Taneli712 vuotta 8 kk sitten.
Kertakaikkiaan loistava nuuska. Koostumus kuin Ettan, eikä maku ole liian "mausteinen". Päivittäisessä käytössä itsellä. Silloin tällöin voi väliin heittää purkin Eetua ta Grovia niin ei totuus unohdu!

4/5

+0

Makkeri443 vuotta 6 kk sitten.
Positiivinen yllätys. Tuoksu vähän outo mutta ei paha, koostumus jotain Ettanin luokkaa, tuntuu hyvälle huulessa, ei valuttele ja lähtee pois huulesta yhtenä möykkynä. Ainut miinus hinta 45 euroa Haaparannassa. Suosittelen kaikkien SM:n ykkös nuuskien käyttäjille kokeilemaan vaihtelun vuoksi. Toimi ainakin mulle.

3/5

+0

Matkijanarhi4 vuotta 6 kk sitten.
Mielestäni tuntuu hyvältä pellissä mutta maku on liian karvaan puoleinen makuuni. Hyvä löössi kuitenkin

4/5

+0

niko986 vuotta 4 kk sitten.
hyvä mutta ei mitään kovin halpaa
hyvin pysyy kasassa. ihan perus makunen

5/5

+0

FinQ6 vuotta 11 kk sitten.
Lennyn lisäksi ainoa kokeilemani irtonuuska, ja laadulla menee edelle. Itse en tuoksussa saati maussa sen erikoisempia aromeja eeota, aika naturellia tavaraa. Muovitoolilla nassuun, tunnin torkut ja kokonaisena pois. Eli hyvin pysyy muodossaan. Nestettä tihkuttaa läpi n. 20 minuutin jälkeen, muttei haitaksi asti. Hinta-laatusuhde kohillaan.

5/5

+0

snusmuikkunen7 vuotta 1 kk sitten.
knoxin jälkeen yllättävän hyvä, mitä mää täällä teen???

4/5

+0

WING7 vuotta 2 kk sitten.
Ihan ok nuuska. Maku ja tuoksu muistuttaa göteborgs rapea. Pois ottaessa murenee ikävästi melkein aina. Hinta oli 3.2-15 kairassa 35e/torni. Suosittelen rapen ystäville ja muillekin vaihtelun vuoksi. Hinta/laatusuhde on erinomainen.

2/5

+0

shortshit7 vuotta 6 kk sitten.
Pientä hintapäivitystä. Kävin viikonloppuna tukussu. Puntti tätä kustantaa nykysin 298 kruunua. Myyjät sitä siinä kovasti mainosti että hinta nyt sama ku knoxilla. On vissiin matchilla huimatti, että skruf vie puhtaasti hinnalla ostajia

2/5

+0

jani8 vuotta 10 kk sitten.
ei kuulu omiin suokikkeihin,hinta-laatu ei kohdillaan.en kyllä ostais vaikka maksais 10e/torni.jotenkin saman henkinen kuin ld,josta en myöskään pidä ollenkaan.sen verran eriävää mielipidettä edellisiin kommentteihin,tällä ei mielestäni ole mitään tekemistä generalin kanssa.general on hyvää ja kronan on pahaa,joten en voi ymmärtää että niitä vertaillaan toistensa kanssa.kyllähän tätä käyttää jos kaveri tarjoaa tai muuta ei ole tarjolla,mutta ei tähän kyllä rahojaan kannata laittaa.

3/5

+0

jonkke9 vuotta sitten.
Hyvin omintakeinen makeinen. Erottuu joukosta edukseen. Suosittelen näistä edullisimmista kyllä tätä!

Arvostele Kronan Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.