Granit Löysä

Granit Löysä


Hinta

Nuuskakairan Tukku46€
Nuuskakenraali43.90 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaFiedler & Lundgren

Arvostelut nuuskalle Granit Löysä


5/5

+4

Pele9 vuotta sitten.
Todella hyvä nuuska, eikä kalliskaan. En ole tarkemmin lukenut pakkauksen selosteita, mutta löydän tästä herrojen herkusta vähän salmiakin makua joukosta.. Menee Knektin kanssa aika samanlaiseksi koostumukseltaan, mukava huulessa eikä polta ikeniä jos paljon käyttää. Ehdottomasti kannattaa ottaa kyytiin ostosreissulla tanko tai pari, ei mene jääkaapin pohjalla pahan päivän varanuuskan varanuuskaksi, vaan tätä on pakko ajaa koko ajan ku on vaan hyvä tuote kyseessä..


4/5

+3

teknikko8 vuotta 6 kk sitten.
Erinomainen "arki" nuuska. Laatu vaihtelee ihmeen paljon. Jotkut purkit sisällöltään loistavia rödamaisen hienorakenteista ja seuraava purkki saattaakin olla jo götiksen rapemaista karkeaa. Maku kuitenkin aina hyvää

3/5

+2

SavoNuuska6 vuotta 4 kk sitten.
Hyvää vaihtelua. Kirpsakka kivi pölyn maku pomppaa suuhun, kuhan alaku jäykkyyvestä piäsöö. Ja sitten tietää jo mitä ottoo.


3/5

+2

Rödarööri8 vuotta sitten.
Haju aivan helvetin paha, mutta kun sen yli pääsee niin alta paljastuu kelpo lössi. Hieman edullisempaa kuin perusmerkit. Muovailuvahaa.

4/5

+0

Makkeri443 vuotta 1 kk sitten.
Hyvä nuuska. Maku ja haju vähän omintakeinen muttei kuitenkaan paha. Helppo pyöritellä biittiä, ei valuta eikä hajoa huulessa ja lähtee yhtenä möykkynä pois. Eikä kuiva helposti vaikka jäisi avattu kiekko roikkumaan pitemmäksi aikaa.

5/5

+0

Kakkihuuli3 vuotta 2 kk sitten.
Hyvä koostumus
Kunnon muovailuvahaa
Toimii vaikka tykki jäis himaan.

4/5

+0

Heezy3 vuotta 7 kk sitten.
Hyvä arkilössi. Ei valuta. Hyvä koostumus ja maku. Vähän häviää generalille. Perusruotsi lössiä++++

4/5

+0

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Yllättyin isosti avatessani ensimmäisen kiekon. Kiinteää ja Ok makuista löössiä. Hinta ei paha laivalla ja kestää pidempääkin ajoa hyvin. Suosittelen jos haluat vaihtelua suosimiesi merkkien rinnalle!

4/5

+0

boodomi4 vuotta 11 kk sitten.
Hinta-/laatusuhteeltaan ehdoton ykkönen laivalösseistä. Sopii todella hyvin jokapäiväiseen ajoon, ei raasta suuvärkkiä ja maistuukin miellyttävältä. 40g tavaraa kiekossa sivustolla ilmoitetun 42g sijaan. Perus tumma tupakanmaku ja hieman ehkä jotain salmiakkista seassa. Jokatapauksessa miellyttävää imettävää ja soveltuu erinomaisesti niin leipomiseen kuin tykittämiseenkin.

4/5

+0

TurboHuuli6 vuotta 6 kk sitten.
Tuoksu on kieltämättä hieman oudohko, mutta tärähtää paikoilleen ylähyllyllyyn kuin räkä nenään. Hyvä nuuska, paljoa ei valuta ja maku on mielyttävä. Tykästyin kovasti ko muovailuvahaan! Suosittelen!

4/5

+0

ettaniihuuleen7 vuotta sitten.
Laadukasta nuuskaa, halvempaa kun Swedish Matchin löysät. Koostumus Rödamainen, eli hyvä. Haju hirveä, maku hyvä.

3/5

+0

pertti7 vuotta 8 kk sitten.
Huonompaa kuin samanhintaluokan Knox, mutta silti kelpo nuuska. Helppo muovailla ja ei valuta.

3/5

+0

kanki8 vuotta 7 kk sitten.
Ei hullumpi, salmiakkinen ja "muovilössien" kärkeä.
Halpaa, etenkin Siljan tarjouksissa. Muistuttaa tosi paljon kolleegaansa Knektiä, joten itse kuitenkin taipuisin säästämään ja valitsisin Knektin!

Arvostele Granit Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.