Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Oden's Extreme Löysä

Oden's Extreme Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku41€
Nuuskakenraali42.35 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus22 mg/g
Pakkauskoko10 x 40g0€/kg
ValmistajaGajane

Arvostelut nuuskalle Oden's Extreme Löysä


0/5

+74

generaali6 vuotta 6 kk sitten.
taisin maistaa tätä ekaa kertaa yläasteella... koulupäivä oli ohi ja naulakoitten luona kaveri tarjos mulle ja en tietenkään kieltäytynyt. noh.. tykkiä ei ollut silloin käytettävissä ja joten otin purkin käsiini ja rupesin leipomaan tuota herra saatanan luomaa helvetillistä ripupaskaa muistuttavaa multaa. noin 46 tunnin pyörittelyn jälkeen sain tuostakin tehtyä jonkinlaisen pallon jonka työnsin huulen alle. se biitti oli niin iso että silloin tunsin oikeasti nikotiinin, pyörytti niin paljon että en mainannut pysyä pystyssä ja näytin että olisin kännissä.. tuo paholaisen paskapökäle pullotti turvassa niin pahasti että näytti että miulla ois ollu keilapallo huulessa. juttelin pihalla kavereitten kaa ja sitten yksi saatanan älykääpiö tu painamaan huultani ja se paska levis suuhuni. no menin sitten vessaan purskuttelee suuta vedellä ja luulin sen tuskan olevan ohi.. koko noin 30min pituisen matkan jälkeen olin kotona heitin repun lattialle ja kävin sohvalle makaamaan. vieläkin huimasi aivan saatanasti ja vähän myös oksetti. ja sitten se tapahtui...... puolen päivän aikaan syömäni hevosen paskaa muistuttava kouluruoka tuli ylös, oksensin lattialle ja koko päivän oli saatanan huono olo. seuraavana päiväne menin kouluun taas ja eräs toinen kaveri tarjos mulle tuota samaa tavaraa. en vastannut mitään vaan löin turpaa. arvosanaksi annan pyöreät nolla.


0/5

+5

Vanhanliitonmies5 vuotta 11 kk sitten.
Aivan karmeeta paskaa. Tulee olo joka muistuttaa rapulaa, pakki sekasin, hiki valuu. Mut tärkeintä se maku. Hyi vittu! Jos haluu lopettaa nuuskaamisen on tämä sinun valintasi.

4/5

+2

baze845 vuotta 7 kk sitten.
Yllätti todella positiivisesti. Moni sanonu, että haisee ja maistuu paskalle ja vuotaa heti. Ei kyllä maistu ja on muutenkin hyvä nuuska. Biitti ollu nyt huulessa 60min eikä vuoda. Kerrankin odens yllätti. Potkuakin riittää. Jatkossakin meinaan hommata.
Sussittelen, vaikka on monilta haukut saanu..


5/5

+1

olaf1 vuosi 8 kk sitten.
tosi hyvä harmi ku ei saa porist melkee ikin maistuu vhä chili

0/5

+1

saaks_piuhalle3 vuotta 11 kk sitten.
mielummin laitan nökäreen koirani ulostetta suuhuni kuin tätä

4/5

+1

Snusboyy4 vuotta 7 kk sitten.
Ihan hyvää tavaraa, haju ja maku ihan ok sekä rakenne on ihan hyvä. Itellä alku kusemaan jo 15-20 min jälkeen vaikka aluksi vaikutti että ei kusisi pitkään aikaan. Valuma aiheutti saatanallisen suun kuivumisen..

1/5

+1

A7 vuotta 10 kk sitten.
Ihan hirveetä. Surkea koostumus, kauhea haju ja aivan törkeä maku. Joo, on vahvaa, se on ainoo plussa. En suosittele ostamaan.

3/5

+0

toprahuja4 vuotta 5 kk sitten.
Potkii ,mutta rupee valuun pian

4/5

+0

tilli6 vuotta 5 kk sitten.
Ei mikään makustelunuuska, mutta nikotiinipitoisuuden vuoksi...

2/5

+0

odens6 vuotta 7 kk sitten.
Maku ja haju ovat hirveitä. Korkean nikotiinipitoisuuden ansiosta kuitenkin täydellistä tavaraa, jos tahtoo saada nupin sekaisin.

4/5

+0

TKU6 vuotta 8 kk sitten.
loistavaa tavaraa, nikotiinipitoisuus on aivan huikea ja tunnin voi pitää huulessa helpostikkin, ilman, että pitää murehtia siitä, että alkaako kusemaan! Nuuska on hyvin hienojakoista esim. verrattuna göteborgiin, joka on lähes sepeliä tähän samettiseen tuotteeseen nähden.
Maku on kohtuullinen, ei ole likikään sama, kuin vastaavassa pussissa! 4 starbaa

1/5

+0

Mad16 vuotta 11 kk sitten.
Oli Kyl karseen hajusta...tupakan tumppien ja kahvin purujen yhdistelmä tuli hajusta mieleen....kannattaa kokeilla,mut varmasti yks purkki riittää...potkua riitti hyvinkin mut Se haju

5/5

+0

JokkePappa7 vuotta 6 kk sitten.
Uudella reseptillä tehty on huippu hyvää! Ei ole rakeista tai kuivaa. Joku voisi lisätä tänne vielä sen uusimman odens lössin, sinipurkkisen! Se vie jo Ettania ja Götteä kuin pässiä narussa.

1/5

+0

Pedro7 vuotta 8 kk sitten.
Koostumus ihan perseestä, maku ja haju vielä enemmän. Jossain meni vikaan, se Odenssin Stark vielä oli(on?) tosi hyvää mutta ei sitäkään uskalla tämän hutilyönnin jälkeen ostaa... Jätä tämä hyllylle.

2/5

-1

Ettanon5 vuotta 5 kk sitten.
Ihan menevää jos ei muuuta oo

Arvostele Oden's Extreme Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.