ETTAN Löysä

ETTAN Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali47.65 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus7.5 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle ETTAN Löysä


5/5

+458

Kesä Esa8 vuotta 4 kk sitten.
Se nuuska. Nuuskien nuuska. Työmiehen paraskaveri. Se nuuska , joka maksoi R-kioskilla 17.40 mk. Ei todellakaan mikään nuorison "päräyttävä kokemus" henkinen nuuska. se uskollinen ystävä, jonka seurassa lapsesi kasvavat ja vaimot vaihtuu. Ettan on ja pysyy.


5/5

+110

Nallihuuli7 vuotta 6 kk sitten.
Tuttu ja turvallinen. SE nuuska johon muita verrataan.

Maku ja koostumus sitä vanhaa liittoa, kunnon tubanginmakua eikä mitään nykyajan minttumeloni -homouksia.

Eikä tämä valu kuin jonneilla jotka eivät kunnon löysäilystä ymmärrä sen enempää kuin toosastakaan. Molempia muuten ropelletaan omilla ulokkeilla eikä millään muovi/metalliputkilla, saatana!

5/5

+90

Möllihuuli6 vuotta 6 kk sitten.
Jos olisi mahdollista harrastaisin yhdyntää Ettanin kehittäjän kanssa.


5/5

+30

Konkari5 vuotta 11 kk sitten.
Ainoa ilonlähde paskaakin paskemmas elämässäni. Ettania parempaa on ainoastaan pillu. 5/41

5/5

+30

yläbörstäjölli6 vuotta 5 kk sitten.
Ettan on aina ettan vaikka voissa paistaisi. Aina kun pistää tätä legendaarista nuuskaa huuleen, jota jo isoisäni aikoinaan veti tulee mieleen ne kauniit ajat, jolloin ei vielä joka jonnella ollut odenssi huulessa ja ne ajat kun olin amerikassa vaihdossa ja minulla oli ettanin lössiä mukana. Kun tämän legendaarisen nuuskan pistää huuleen se on kuin veisi jonkun neitsyyttä. Ettanin lössi on kuin se ystävä, jonka tapasit ensimmäisellä luokalla, ensimmäisenä päivänä. Ettan, se on aina rinnallasi. Ettan on elämä, rakkaus ja intohimo.

5/5

+30

Pele8 vuotta 11 kk sitten.
Legendaarinen nuuska, tätä on aina mukava laittaa tilanteessa kuin tilanteessa vetämään ullakolle. Perusnuuskien perusnuuska, ei siitä pääse mihinkään. Jos saat ikenet rakkuloille jollain paskalla makunuuskalla, mikä on tarkoitettu "Tykillinen viikossa.."- tahtia käyttäjille, vanha luotettava kaveri Ettan on se, millä pystyy elvyttämään pahinta kynnöspeltoa pois huulesta. Hintahan valitettavasti ystävällämme Ettanilla on nykyään kova, koska sitä kaikki suomalaiset ostavat laivalta / maista maineen takia. Olen huomannut, että Ettan on ensimmäinen luovuttaja kosteuden suhteen huulessa; valuu ainakin itellä todella nopeasti kun verrataan esim. toisiin kuuluisiin kosteisiin irtonuuskiin Röda Lacketiin tai Prima Finttiin.. Legenda, ei voi mollata veteraania joka harrastuksen aloitti, ainahan voi laittaa lisää huuleen kun edellisen on poistanut huulesta.. 5/5

5/5

+23

Nöllinagetti6 vuotta 5 kk sitten.
LEGENDA
Kyllä jumankauta alkaa ylähuuli väpättämään ja kuola valumaan kun näkee tätä vanhan liiton tavaraa.
Maku on erinomainen ja tuotettu nimenomaan niistä parhaista tupakanpuruista, yleensä en haluaisi niellä lössiä, mutta tätä voisin syödä saatana kiekkokaupalla.
Lopuksi lainaten legendaarisen brittibändin sanomaa SIMPLY THE BEST.

5/5

+22

Rakettiesa6 vuotta 4 kk sitten.
Klassikko. Tätä Vaahteramäen Eemeli vetäisi jos eläisi. Nuuskavalinta kansallisromanttisiin aktiviteetteihin.

4/5

+17

pökkis8 vuotta 10 kk sitten.
Nuuskien Marlboro. tällä ite alotin back in the day ja varmaan moni muukin. maku tupakkainen sopii siis kessunlopettajille.

Kun kattoo näitä nykymaailman melooni-wintergreen-lime kombo nuuskia ei voi vanha kuin pyörittää päätään ja kaivaa ettanit esiin. suosittelen varauksetta kaikille. pikku miinus ettei voi pitää yhtä kauaa huulessa kuin esim RL tai Prima.

5/5

+13

jöötteporkki5 vuotta 7 kk sitten.
viina, terva, sauna sekä ETTAN, avain suomalaisen miehen sydämeen, 5/5 nyt ja aina.

5/5

+11

Zero9 vuotta 1 kk sitten.
Legendaarinen ETTAN on oma suosikkini. Suosittelen!

5/5

+10

KKK-clan4 vuotta 11 kk sitten.
AIVAN SAATANAN TÄYDELLISTÄ!! Sanoisinko jopa Jumalan itsensä paskantamaa. Tästäkö ne profeetat aikoinaan puhuivat kun levittivät ilonsanomaa?! Itse paholainenkaan ei kestäisi kahta milliä TÄTÄ löysää huulessaan laukeamatta vähintään 666 kertaa.

5/5

+10

Vilq896 vuotta 6 kk sitten.
6/5 legenda. Isä ja isoisä. Veli ja veljenpoika.

5/5

+9

Pekonimankeli8 vuotta 11 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä löytyy. Aina perusvarma valinta laivalta. Ei petä koskaan. Haju sopivan tupakkamainen ja Ettanin maku on ainoa oikea nuuskan maku ;) Ehdottomasti suosittelen kaikille, hieman kallista kylläkin. Laivalta halvemmalla.

5/5

+8

Joosua5 vuotta 7 kk sitten.
Ettan oli ysärin alussa armeijan harmaissa meidän paras kaveri, hyvää ja nostalgista nuuskaa. Hyvää käyttö nuuskaa, valuttaa tieten helposti, mutta sehän kuuluu nuuskaamiseen, lol

5/5

+8

Ruben7 vuotta 2 kk sitten.
Ettan on Ettan, aivan sama mitä kermaperseet karkkinuuskapussien imeskelijät selittää. :D

4/5

+7

SnusGeneral4 vuotta 11 kk sitten.
Tästä se kaikki alkoi. Purkki maksoi 16,60 mk ja lähikioskilta sai ostaa. Oi niitä aikoja! Ikää oli 13 ja rakkaus nuuskaan syntyi välittömästi. Meni oikeastaan monta vuotta, ennen kuin tiesin muitakin nuuskia olevan.

Maku on tupakkainen ilman mitään ylimääräistä. Karmeallehan tämä 13-vuotiaan sieraimiin haisi, mutta nyt pidän tuoksua miellyttävänä. Tämä on tietysti se mihin kaikkea vertaan ja se onkin tavallaan ihan oikein. Tämä on Swedish Matchin tuotteista se keskiverto, neutraali verrokki muihin. Maku ja rakenne on kohdillaan. Fiilistelyksi menee ajoittain käytettynä, mutta kieltolain tuomien saatavuusvaikeuksien takia, olen joutunut tätäkin käyttämään kuivuneena ja huonosti säilytettynä ja siitä on syntynyt tietty angstisuus Ettania kohtaan.

Yksi tähti jää uupumaan. Parempiakin tuotteita yksinkertaisesti löytyy ja se angstisuus huonoon Ettaniin ei unohdu.

5/5

+7

kizor86 vuotta 2 kk sitten.
Joka euron arvoinen löysä nuuska. Hinta tuntuu maallikon kukkaroon kovalta mutta laatunuuskasta joka ei petä KOSKAAN saa silloin maksaakkin. Tätä tuodaan aina kun sitä vaan jostain saa tuotua

5/5

+7

päihdeholistinisti6 vuotta 5 kk sitten.
Tämä on THE Nuuska... Leivo, tykitä tai tee mitä haluat.....

5/5

+7

Nölliävittu6 vuotta 5 kk sitten.
Kuulkaas jomnet, se on niin että tähän ei sanoja tarvita.

5/5

+7

ettaniihuuleen7 vuotta sitten.
Ehdottomasti 5/5. Tämä on nuuskien nuuska. Hyvä koostumus, saa pyöriteltyä hienon biitin tästä ja maku on mitä mahtavin. Mitä hajuun taas tulee niin voimakas tupakka mikä ei ole ollenkaan huono asia. Tykkään!

5/5

+7

kanki8 vuotta 6 kk sitten.
Vaikka, halpismerkit koittaa, ei ne vanhoja kuninkaita saa astumaan pois jalustoiltaan.
Tupakkimiehen, nuuska ja luonnollisen maun ja muotoilukykyisyyden avulla on eliittinuuskaa. Jotkut valittaa, että liian perusnuuska, mutta kanki tykkää!

5/5

+5

Ettani694 vuotta 5 kk sitten.
Se aito tyämiehen paras kaveri heti ruskean boonuksen sätkämassin jälkeen makuna se Aito tupakki ei mitää jonnentappo siemenneste hammastahna rotanmyrkky paskaa tämä pysyy aina ykkösenä hakkaa huulta niinkuin perheenisä vaimoa edes pillu ei anna näin päräyttävää nautintoa

5/5

+5

ettanatte6 vuotta 5 kk sitten.
Ihan hyvää yläflyygelissä jytkyttää hyvin 5/5

5/5

+5

Nattekeisari6 vuotta 8 kk sitten.
Nuuskien kuningas. Ehdoton ykkönen.

5/5

+5

Ettan7 vuotta 11 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta nuuskaa mitä on muut jää ihan kakkoseksi

5/5

+4

Ebolamaister5 vuotta sitten.
Muistan vielä sen ensimmäisen kerran kun pistin ensimmäistä kertaa konepellin alle Ettanin Löysää. Se tuntui ensisuudelmalta, se tuntuin kuin olisi menettänyt neitsyyden uudestaan, se tuntui kuin olisi löytänyt Jeesuksen.
Ettanin löysä on ollut siitä päivästä lähtien minun sielunkumppani, paras kaverini ja rakastajani. Ettanin Löysä on ainoa asia mitä elämässä tarvitsee. Ettanin Löysä on pilluni, se on ilmani, ja se on ruokani.

5/5

+4

Jairi5 vuotta 8 kk sitten.
Työmies nuuskaa, ja aika perkeleen hyvää sellasta.

4/5

+4

Käyttäjä5 vuotta 8 kk sitten.
Paras lössi. Ei muuta

5/5

+4

mikko6 vuotta 4 kk sitten.
Parasta nuuskaa ikinä!!;
Ettan on aina ettan ei siitä mihinkään pääse!!!

4/5

+4

snuski6 vuotta 5 kk sitten.
Yksi parhaimmista löysistä mitä käytän ja aina jaksaa tunkee lisää huuleen. ainoat miinukset hinnasta

5/5

+4

pussionparas6 vuotta 10 kk sitten.
Hyvä koostumus ja maku todella hyvvöö. Nikotiinia saisi olla enemmän edelleenki odotan ettanista strong versiota. Aito ja alkuperäinen.

5/5

+4

nuuskaaja8 vuotta sitten.
Kyllähän sitä ettania on aina kiva napauttaa it:llä peltiin, ei petä koskaan on kyllä paras lössi yhdessä rödän ja priman kanssa!! Vähän on kallista verrattuna esim. odensin tai thunderin lössiin, mutta miksi maksaa parikyt euroo vähemmän suoraa sanottuna täydestä paskalössistä kun voi kaivaa vähä enemmän kuvetta ja ostaa laatulössiä eli ETTANIA!

5/5

+4

since 1985 nuuskannut8 vuotta 5 kk sitten.
ettan, nuuskien ruisleipä joka aina menee ja hoitaa hommansa.

4/5

+4

Viltsu8 vuotta 8 kk sitten.
Legenda, joka ei petä koskaan.

5/5

+4

nicnam8 vuotta 11 kk sitten.
Eipä noihin edellisiin arvosteluihin mitään lisättävää ole.
Ettanissa on vaan kaikki kohdallaan.

5/5

+4

eetu9 vuotta sitten.
paras nuuska ikinä tätä on vanhat patut opettanu käyttämään tällä aloitin ja aion valinnassa pysyä

4/5

+3

vikidi3 vuotta 6 kk sitten.
Mielestäni ainoa hyvä tykkinuuska.
Pysyy huulessa hyvin, eikä leviä.
Täysin omanlainen fiilis.
Toimii.

4/5

+3

kingcrimson4 vuotta sitten.
Ettan = uskollinen ja lempeä rakastaja

Mikään ei ole parempaa kuin istua työpäivän jälkeen sohvalle, korkata olut, ottaa nippu laatumultaa kämmenelle ja pyöritellä täydellinen pallo yläpeltiin.....ja nukahtaa mälli huulessa valkoisille lakanoille.

Ainoa miinus tulee pahvipurkista. Teeppäs töitä tuolla lumihangessa kun lunta on saatana vyötäröön asti ja purkki lahoaa taskuun. Eli ei hyvä kenttäolosuhteisiin.

5/5

+3

Dullehuuli4 vuotta 5 kk sitten.
Päräyttää legendaarisuudellaan ja konstailemattomuudellaan. Puhdas, savuinen tupakanmaku sätii ja poraa jokaisella tykillisellä. Minttuteininuuskia fanittava ES-jonne saattaa laatata tuoksusta ja mehun mausta, mutta perinteitä kunnioittava herrasmiesnuuskaaja osaa niitä arvostaa.

On häpeällistä väittää olevansa nuuskaaja, jos ei ole koskaan löysää Eetua, nuuskien Dom Perignonia, kokeillut. Tämä on mustaa kultaa parhaimmillaan elämän suuria kohokohtia tähdittämään.

5/5

+3

Nutukkaa5 vuotta 11 kk sitten.
Helvetin hyvä perus nuuska

5/5

+3

Kenraali_qulli6 vuotta 5 kk sitten.
Ei tähän voi muuta sanoa että Lössien Isä. Hyvää on

5/5

+3

nuuskaperse7 vuotta sitten.
Klassista kamaa.. tupakan makua riittää.. kestää pitkään ja pehmeänä.. kesti hetken "ajaa sisään" mut nyt ei muut nuuskat oikeen tunnu maistuvan kun tähän kerran tutustunu.. kaikkihan tietää että tämä oli sitä ensimmäistä kunnon nuuskaa ja resepti on sama kun 190 vuotta sitten. Tina Turnerkin sanoo tästä nuuskasta että Simply the best.

5/5

+3

sikalisko7 vuotta 4 kk sitten.
Aina varma ostos. Ei ala tökkimään vaikka kuinka käyttäisi pitkäänkin pelkästään tätä.

3/5

+3

shortshit7 vuotta 7 kk sitten.
Tätähän sitä kiskottiin se 6 vuotta ennen ku pääsi ihan ite kauppaan asti valitsemaan mitä ottaa. Nummer uno, kyllähän sille täytyy tunnustusta antaa. Jos hinta olis alhaisempi ostasin varmaan vieläki, mutta koska samalla rahalla saat rödaa, grovia tai generaalia niin en näe siinä mitään syytä.

4/5

+3

Natte7 vuotta 8 kk sitten.
Ettan ei petä. Todella hyvä nuuska ja oikein alan kivijalka. Pidän kyllä Göteborgs Primafintistä enemmän mutta osaan kyllä arvostaa vanhaa kunnon Ettania.

5/5

+2

Leiskahuuli2 vuotta 11 kk sitten.
Tämä on se oikea. Nuuskien kuningas ja kuningatar. Se johon voi aina luottaa. Ei pärise, niinkuin pussinuuskien musta lammas Oden's Cold Dry vaan möhlii ihanasti ullakolla. Tätä purnukkaa olen aina rakastavaisin silmin katsonut, ja ylpeyden kyynel valuu joka kerta silmäkulmasta. Työmiehen ystävä ja jonnen aito vihollinen. Vaimo. Aviomies. Yuri Gagarin. Tämä on se nuuska. Antaisin universumi/5 tälle, mutta voin antaa maksimissaan viisi. Silti tämä ansaitsee enemmän.

5/5

+2

Nöpä3 vuotta 6 kk sitten.
Ensimmäistä nölliä mitä olen koskaan vetänyt (1996) ja on kyllä omassa top 3:ssa... heittämällä.

5/5

+2

Göran6963 vuotta 11 kk sitten.
Legendaarinen nuuska. Aina ollu hyvää löössiä ja tulee olemaan. Tähän ei kyllästy totaalisesti ikinä. Taattua swedish matchin laatua. General ja tämä ovat niitä pettämättömiä ja varmoja valintoja!

5/5

+2

Saklu3 vuotta 11 kk sitten.
Tämä on tykkinuuskan kuningas! Suosittelen vahvasti

3/5

+2

Heikki304 vuotta 4 kk sitten.
Tällä tuli aikoinaan alotettua nuuskaaminen. Hyvä perinteinen nuuska 3/5.

5/5

+2

Ettani695 vuotta sitten.
Makuna aito sätkä potkii niin maan vitusti
Tätäku iskee 30 millin tyki yläpörsään niin iskee aivot pihalle
Haju maku mitä parhaimmat eikä mikään hammastahna mangopersikka

5/5

+2

Jansku5 vuotta 8 kk sitten.
22 vuotta nuuskaa käyttänyt ja voittajaa ei ole vielä löytynyt! Tällä aloitin ja tämä huulessa menen joskus arkkuunkin...

5/5

+2

Nöllihuuli5 vuotta 8 kk sitten.
5/5 helppoa ja hyvää ku persepano!

5/5

+2

Nuuskajetu8 vuotta 1 kk sitten.
Kaikkien aikojen paras tykkinuuska maku ja haju aivan loistavia, tätä vetäisi vaikka koko elämänsä, on se vaan niin kaikinpuolin hyvää ja onnistunutta purunuuskaa! Kaikenlisäksi tästä ei löydä yhtään miinuksen aihetta :-)

5/5

+2

Koski8 vuotta 4 kk sitten.
Tästä sitä aloteltiin, maksoi alle 2e purkki Haaparannassa. Katukaupassa 3,5e.
Tämä on nuuska isolla N!
Maku, haju, koostumus 5/5

5/5

+2

Nuuskahuuli8 vuotta 5 kk sitten.
Kyllä Ettan on nimensä mukaan ykkönen ainakin löysistä. Omasta mielestä ainaki maistuu ihan hyvälle verrattuna esimerkiksi Generaliin, joka on kyllä kans ihan hyvää löysää mutta ei pärjää Ettanille. Haju on mukavan mieto eikä heti tunge nenään kilometrin päästä kun rasian avaa, aiva tulee aina vesi kielelle ku Ettania haistelee! Tämän nuuskan avulla lopetin polttamisen joten sillä on ikuinen paikka suosikeissani! 5/5

5/5

+2

Natte8 vuotta 10 kk sitten.
Ettaniin ei kyllästy kyllä koskaan, kuten jo muut ovatkin sanoneet, niin klassikkojen klassikko. :)

4/5

+2

banned2478 vuotta 10 kk sitten.
Klassikko. Tätä tuli käytettyä jo 90-luvulla, kun nuuskaa sai vielä suomessa myydä. Maistuu tupakkimiehen suussa juurikin sille itselleen, eli tupakalle. Koostumus on hieno ja pysyy huulessa isona pallonakin kauan.

4/5

+2

joiteri8 vuotta 11 kk sitten.
todella hyvää perus lössiä vaikka onkin aika kallista..

5/5

+2

Pekonimankeli8 vuotta 11 kk sitten.
Käykääpä muuten kattomassa mun sivut, siellä on vähän pidempää arvostelua ja koko ajan tulee lisää erilaisia nuuskia.

pekonimankeli.webs.com

Kiitos! :)

5/5

+2

Masa9 vuotta 1 kk sitten.
Tosi hyvä "perus" nuuska.
Kuuluu suosikkeihini ehdottomasti.

5/5

+2

[email protected]9 vuotta 1 kk sitten.
todella loistava TUPAKKAINEN nuuska vanhana kessu miehenä osaan arvostaa tätä varsinkin lopettaessa milloin oli suuresti tupakki maku lähellä sydäntä! mutta kaiken kakkiaan todella loistava basic nuuska kuuluu aateliin ehdottomasti =)

5/5

+2

Von Braun9 vuotta 1 kk sitten.
Klassikko joka ei paljon kuvailua kaipaa. Suosittelen.

5/5

+1

sepi791 vuosi 10 kk sitten.
Kunnon kökkö ettania ylähuulessa on parasta mitä mies voi ilman housuja tuntea. Ei lisättävää.

5/5

+1

NuuskaHakuri2 vuotta 5 kk sitten.
Ensimmäinen lössikerta takana ja jotenkin voin tuntea ja kokea sen mitä minun ukkini aikoinaan kertoi tästä ja sen nuoruudesta. Ei ollut ennen sitä Jonnejen pärinä nuuskaa vaan tätä kultaa.

4/5

+1

nikiwikman2 vuotta 8 kk sitten.
Hyvä maku, hyvä koostumus, suolanen hinta.

5/5

+1

Nikotinisti3 vuotta 1 kk sitten.
Kyllä tää Generalin löysän kanssa on parasta mitä ihminen voi suuhunsa laittaa.

5/5

+1

Makkeri443 vuotta 1 kk sitten.
Klassikko ja legenda. Tuoksu, maku ja koostumus sellainen jota muut merkit ovat yrittäneet kopioida mutta huonolla menestyksellä. Ettan maistuu aina ja siihen ei kyllästy ikinä. Tuntuma huulessa sellainen jota en oo millään muulla lössillä kokenut. Aina varma valinta jos haluaa hyvää lössiä, itellä tarttuu puntti tai pari matkaan joka ostosreissulla. Hintahan on noussut aikas korkeaksi mutta hyvää ei saa halvalla.

5/5

+1

Zinffi3 vuotta 4 kk sitten.
Oi että! Pitkästä aikaa sain tätä herkkua pari kiekkoa. En muistanukkaa kuinka hyvää oli. Ainoa miinus se, että prima fintin ja skruffi jälkeen tää valutttaa verrattaen melko nopeesti ja hajoaa helposti huulesta ottaessa. Mutta silti yks paras löysä nuuska. 5/5.

5/5

+1

Etukka3 vuotta 8 kk sitten.
Tämä on se herkkujen herkku parempaa nautintoa ei saa edes ilmaisesta borderllista maistuu samalle kuin se aamuinen malboro ilman ikävää sivumakua parempaa kuin pillu nikotiinia löytyy se tuttu ja turvallinen määrä ei voi muuta kuin suositella

5/5

+1

finefella3 vuotta 11 kk sitten.
Parasta löössiä. Ettanin maku, koostumus sekä tuoksu ovat synonyymi aidolle nuuskalle. Tällaista herkkua kun totuttelee käyttelemään, niin pian ei enää mikään muu tunnukaan miltään. Petollista rompetta, mutta täysin sen arvoista.

5/5

+1

nuuskakiekko3 vuotta 11 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta lössiä

5/5

+1

MrSamsta4 vuotta 5 kk sitten.
On haju parasta myös maku on tosi hyvää laadukas keikko ja maku myös kiekko. ODENS on tosi paskaa ja halpaa.
Vois sanoa laadukas nuuska LÖS

5/5

+1

Nuuskamies944 vuotta 6 kk sitten.
nuuskien kuningas itse 6/5. pussikin on todella hyvää. harmi kun on vaa nii kallista, mutta kyllä laadusta maksaa :)

5/5

+1

pirpana4 vuotta 10 kk sitten.
ei voi muuta sanoa ku hattua nostaa, parasta nuuskaa mitä löytyy! suosittelen lämpimästi

5/5

+1

xrgeneral5 vuotta 5 kk sitten.
Yksin kertaisesti parasta. Ainut miinus hinnasta mutta on joka euron arvoista!

5/5

+1

ac_robbe5 vuotta 6 kk sitten.
Legendaarinen ainoa oikea ei selityksiä kaipaa.

5/5

+1

nuuskakonkari5 vuotta 7 kk sitten.
Pakko arvostaa klassikkoa! Kun kuulet sanan nuuska niin ensimmäinen mielikuva on ettanin purkki 5/5 

5/5

+1

nuuskasiantuntija5 vuotta 8 kk sitten.
erittäin maukas maku ja hyvin eksoottinen kokonaisuus. tuntuu hyvältä pörsässä

5/5

+1

aitokossu5 vuotta 8 kk sitten.
Parasta tykkinuuskaa mitä maapallo päällään kantaa!

5/5

+1

SnusBar5 vuotta 11 kk sitten.
Selittämättä paras, 5/5! Röda ja Ettan...2 parasta!

5/5

+1

nuuskajokke6 vuotta 2 kk sitten.
Tää on sitä klassista tupakin makua sisältävä nuuskien kuningas! Tästä kaikki on saanut alkunsa ja tähän jää.

5/5

+1

KimppaZ6 vuotta 2 kk sitten.
Helvetin hyvää tavaraahan tämä on , Ihastuin samantien ensikertaa , kun pisti eetua ullakolle :D Toki hinnakasta , mutta kyllä itse ainakin mielellään tästä nuuskasta maksan.

4/5

+1

TurboHuuli6 vuotta 4 kk sitten.
Ettanissa on tyypillinen Matchin tuoksu ja koostumus myös perinteinen karkeajakoinen Match. Tämä löbändeeri ei ole "huoramaku dingedange makujen maku", vaan yllättävän tupakkainen. Pitkään saa pökälettä pitää yläkerrassa ennen kuin käy valuttelemaan. Kyseessä on legenda, joka ei petä, mutta minulta ei kummiskaan täysiä bojoja saa. Varma ja erittäin hyvä nuuska!

5/5

+1

Thoivo6 vuotta 4 kk sitten.
Kaikkien nuuskien nuuska

4/5

+1

ettanlover7 vuotta sitten.
Nuuskien nuuska :)

5/5

+1

Tomzziii7 vuotta sitten.
Lössien ehdoton ykkönen! Kiekossa paljon tavaraa ja tupakan maku antaa hyvän säväyksen. Tehtäspä tätä vielä muovipurkeissa niin tämä olisi täydellistä! Silti täydet pojot 5/5


5/5

+1

Ettani7 vuotta 1 kk sitten.
"Se nuuska. Nuuskien nuuska."-Kesä Esa
Ei voi muuta sanoa! 5/5

5/5

+1

pHase7 vuotta 2 kk sitten.
Taivaallista 6/5

5/5

+1

Zeikop7 vuotta 4 kk sitten.
Parasta mitä maan päällä on. Haju ja maku ovat erinomaista.... käytännössä tässä tavarassa on kaikki parasta mitä voi vaan olla. Ensimmäinen nuuska jota käytin ja käytin vaan ja ainoastaan tätä reilu pari vuotta.Nyt puolen vuoden aikana olen muita nuuskia kokeillut ja hyviä on löytynyt, mutta yksikään ei ole yltänyt tämän tasolle. Ensimmäinen ja paras

4/5

+1

nuuskanystävä7 vuotta 4 kk sitten.
rakastan tätä nuuskaa aina kun meen laivalle niin tätä tarttuu mukaan ainakin se 3 tornia. vaikka ehkä valuttaakin tai hajoaa muusiksi nopeaa huulessa niin mahtavaa mönjää sanoisin, maku on hyvä ja tää ettan on sitä perus kyntö nuuskaa johon ei kyllä kyllästy kovin nopeaa

5/5

+1

Sagge7 vuotta 11 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä on ehoton ykkönen kaikki muut nuuskat jää taakse 6/5

5/5

+1

Ettan7 vuotta 11 kk sitten.
Yksinkertaisesti parasta nuuskaa mitä on muut jää ihan kakkoseksi

5/5

+1

Happeee8 vuotta 1 kk sitten.
Legendaarinen ykkönen. Ei kait muuta tarvitse sanoa.

5/5

+1

nuuskakaivos8 vuotta 2 kk sitten.
Ei löydy sanoja sanat eivät kuvaa sen tietää kun maistaa .. Parasta mitä rahalla saa ja kallista sen onkin (okkv) oikean käden käyttövapaa.

5/5

+1

Käisimies8 vuotta 2 kk sitten.
Ettanissa on kaikki niin kohallaan ku olla ja voi! Nuuska josta ei vain voi olla tykkäämättä. Tykillä käytettynä pysyy hyvin kasassa. Suosittelen ehdottamasti!

5/5

+1

nuuskamies8 vuotta 2 kk sitten.
Täydellistä kamaa mistään en ole vielä löytänyt parempaa löysää, kuin ettan ja luulen ettei niin tule käymäänkään. Ettan maistuu nuuskalta eikä yritä olla mitään muuta kuin nuuskaa kuten jotkut muut merkit, siksi valitsen aina ettanin.

4/5

+1

muuskanuikkunen8 vuotta 2 kk sitten.
Käytetyin nuuska RVL:ssa. Todellinen päivän pelastava enkeli. Saa tykittää oikein urakalla ja ikenet tykkää. Työmiehen peruskamaa. TM:n (Taistelijan Maailman) testaama: Kiitämme hyvää koostumusta, mutta miinukset pahvipurkista kenttäolosuhteissa.

5/5

+1

Tyytyväinen8 vuotta 2 kk sitten.
Ettani toimii kyllä tilanteessa kuin tilanteessa!en kyllä parempaa löysää ole maistanut!ainut vika että tuppaa putoamaan helposti muuten taattua ettanin laatua!

5/5

+1

kanki28 vuotta 5 kk sitten.
oot sie kaikkone melekone epeli ettani on hyvää ja niii sinäki :p

5/5

+1

nuuskaboy8 vuotta 8 kk sitten.
ihan helvetin hyvää nuuskaa,tosin aika kallista mutta hintansa arvonen.

5/5

+0

Hojohojo2 kuukautta sitten.
Nostalgiaa!tämä oli ensimmäinen nuuska huulessani,rakkautta ensisilmäyksellä,ei tämä parasta ole,mutta kärkikahinoissa varmasti aina.ei sädi,ei pärise mutta vie himot ja maistuu hyvälle!

4/5

+0

lege2 kuukautta sitten.
Perus varma, Ei potki, mutta klassista laatua.

4/5

+0

Jarspa1 vuosi 2 kk sitten.
Hyvä ja varma perusvalinta lösseistä. Klassikko mutta omaan suuhun parempiakin on ollut, vaikka ei toki montaa. Enemmän tulee pussia laitettua huuleen, mutta välillä täytyy saada kunnon löysää ja tämä on yksi niistä. Perus rööki maistuu ja melko suolaistahan tämä on. Ei yhtä helppo muovailla, kun esim. röda tai Prima fint, mutta onnistuu kyllä hyvin käsillä, mikä on se oikea tapa.

5/5

+0

Penakki1 vuosi 5 kk sitten.
Nuuskien nuuska! Itellä ollu tätä huulessa vuodesta 1998 ja tulee olemaan hautaan asti.

4/5

+0

NuuskaHakuri1 vuosi 8 kk sitten.
Se miesten nuuska

4/5

+0

-XR-4 vuotta 2 kk sitten.
Kaikin puolin hyvää tavaraa. Taitaa olla Etten Jakt samaa tavaraa...?

5/5

+0

Eero4 vuotta 2 kk sitten.
Ihan hyvää maistuu vähän kukkamullalle mutta maksoin 100e kiekosta

4/5

+0

nuusketti6 vuotta 11 kk sitten.
Klassikko. Todella hyvä nuuska, mutta hinnasta lähtee yksi piste.

4/5

+0

Rödarööri7 vuotta sitten.
nuuska. haju ja maku on sitä parasta itseään. ettanin ainut ongelma on kuseminen joka alkaa nopeasti verrattuna esim. generaliin.

Arvostele ETTAN Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.