Katso tuotteet, jotka sinun on pakko saada - Mulletoi.com

Probe Löysä

Probe Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali50 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus10 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Probe Löysä


4/5

+5

Ettani5 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää tavaraa, haju ja maku todella mieluisat. Hinta on sitten asia erikseen.


5/5

+5

WING6 vuotta 2 kk sitten.
Tätä nyt käyttänyt kolmisen viikkoa ja tuntuu vain koko ajan paremmalta. Tuoksusta tulee ensinmäisenä Da-Capo suklaa patukka mieleen ja löydän myös hiukan viskin tuoksua ja makua. Tällä hetkellä on mun top1 löysä nuuska. Suosittelen löysän nuuskan ystäviä ainakin kokeilemaan tätä.

5/5

+4

Probettaja7 vuotta 1 kk sitten.
Mielestäni ehdottomasti yksi parhaista nuuskista! Hinta on mitä on, mutta harrastukset maksavat. Käytän Probea arjessa ja juhlassa, omaan käyttööni tykitettynä koostumuksensa ansiosta erinomainen. Makuun "turtuu" parin viikon jälkeen, mutta välissä ottaa pari purkkia jotain muuta, niin johan maistuu taas. Myös moni nuuskaa harrastamaton on kehunut tuoksua sosiaalisesti ystävälliseksi. Whisky-maku on mielestäni vähän liikaa luvattu, mutta kun tätä nauttii saman aikaisesti esim. kohtuu kevyen viskin ja piipun polton lomassa (esim. cube) niin toimii todella hyvin. Mukavan aatelinen kokonaisuus stark-nuuskavillityksen seassa. Suosittelen herrasmiehille ja tyylikkäille naisille.


5/5

+3

nuuskanystävä5 vuotta 11 kk sitten.
mahtava kokemus, ei valuta vasta kun tunnin jälkeen, tuoksuu vitun hyvältä ja myös maistuu siltä. kaikin puolin aivan mahtava nuuska MAKSAKOON PALJON EI HAITTAA KOSKA FUCKING 5/5 harmi ettei voi laittaa 10 / 5

5/5

+2

Sleton5 vuotta 11 kk sitten.
On kyllä todella hyvää!Hintakin on ihan perus tasoa laadukkaassa nuuskassa. Moni muukin nuuska on sen reilu 50e.Mielummin sitä maksaa sen 20e tornilta enemmän että saa kans hyvää tavaraa.Vertaa vaikka 20e halvempaan offroad.Ni todella märkää ja kirjaimellisesti löysää nuuskaa.Valuu heti 5min jälkeen.Käyttäny pitkään jo tätä enimmäkseen.Välillä pari prk,knoxia,skruf,rapea tai jotain muuta tarttuu mukkaan ihan vaihtelun vuoks.

4/5

+2

Jonzup5 vuotta 11 kk sitten.
Juhla tavaraa. On aina ilo tykittää tätä mörköä! Suosittelen

5/5

+1

kuukkeli766 vuotta 2 kk sitten.
Viski haisee ja maistuu varsin mietona ja mielestäni keinotekoiselta, mut onha tää todella loistavaa nuuskaa kaikinpuolin. Laatu maksaa, 5,5e oli kiekolla hintaa snuskungenissa.

5/5

+1

iron man6 vuotta 8 kk sitten.
Paras makunuuska! Suosittelen kokeilemaan jos joku ei sitä vielä ole tehnyt.

5/5

+0

SadPanda3 vuotta 10 kk sitten.
Tämä oli kyllä oikeasti hyvää. Harmi kun tätä ei enää saa.

4/5

+0

vetokoukku4 vuotta 8 kk sitten.
Hyväi pikanttinen wiskin maku ja sopivasti nikotiinia mutta rankka ikenille. Pysyy kasassa pitkään mutta ei jatkuvaan käyttöön soveltuvaa

5/5

+0

Nölliävittu5 vuotta 1 kk sitten.
Laatu maksaa, bitches

5/5

+0

quillotine6 vuotta 10 kk sitten.
Aivan loistavaa nuuskaa! Suosittelen kaikille! 5/5

2/5

+0

jani7 vuotta 6 kk sitten.
ei mun makuun vaikka wiskistä pidänkin.ei riittävästi wiskin makua ja se mitä on tuntuu jotenkin keinotekoiselta.haluaisin wiskin ystävänä että tää ois hyvää,mutta kun ei se vaan ole.

3/5

+0

Pele7 vuotta 7 kk sitten.
Menettelee.. Menee maun takia välillä "Herkuttelu"-nuuskana, hinnan takia tätä ei edes viitti ostaa isoja määriä kerralla, itselläni ainakin ottanu kuivaa jääkaapissa jo ennen päiväyksiä mitä en yleensä pahemmin katsele... Tämä nyt sattuu olemaan se viski/konjakki-nuuskien kingi ihan koostumuksen ja maun takia. Jos esim. punnitsette konjakki nuuskaa nimeltä Nordströmmen (Mikä on paskin nuuska mitä olen erehtynyt ostamaan ja maistamaan vuodesta '99 lähtien käyttäneenä), valitkaa ihmeessä tämä. Tätä nuuskaa ei ole päihittänyt Gustavuksen valmistama viskinuuska eikä pohjanoteeraus Nordströmmen- konjakkinuuska.. Omassa kategoriassaan Probe on kuningas, päivittäisenä käyttönuuskana aika kallis ja yliarvostettu..

5/5

+0

nuuskapeke7 vuotta 8 kk sitten.
Kuuluu meikäläisen top 5. Aika vahva whiskeyn ja marjan makuinen. Hyvä koostumus. Suosittelen tykkinuuskan ystäville.

Arvostele Probe Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.