Röda Lacket Löysä

Röda Lacket Löysä

Hinta

Nuuskakairan Tukku51€
Nuuskakenraali50 €
Muut kaupatEi tiedossa

Lisätiedot

Nikotiinipitoisuus8 mg/g
Pakkauskoko10 x 42g0€/kg
ValmistajaSwedish Match

Arvostelut nuuskalle Röda Lacket Löysä


5/5

+49

Pele9 vuotta sitten.
Se legendaarinen kuminuuska, muovailuvaha.. Lasten nuuska, heh. Leikki leikkinä, onhan tämä Röda se jumalainen kaveri mitä tulee aina otettua messiin jos sitä vaan sattuu jossain myymälän hyllyssä olemaan. Ylivoimaisen kallis hinnaltaan, kun purkeissa kuitenkin vähiten ITSE tavaraa Swedish Matchin tuotteista. Ehkä kostein ruotsalais- valmisteinen nuuska markkinoilla ja tekee 42 gramman painoiseen pahvipurkkilliseen jo aika pienellä määrällä itse käytettävää nuuskaa.. Muutaman kerran on ollut jopa puoli purkkia täysin tyhjänä ensimmäisellä kannen avaisulla, johtunee painavasta olomuodosta sitoessaan nestettä enemmän kuin esim. päinvastainen kuiva ja rakeinen, saman valmistajan Grov.. Röda on vaan mainio nuuska, aina sitä haukkuu puolikas purkki kädessä, aina sitä kaipaa kun sitä ei ole...


5/5

+16

KankI8 vuotta sitten.
Rööda on nuuskien nuuska.. Hinta saattanee olla suuri mutta se laadun ja koostumuksen muoto mitä tämä herkku tarjoaa on enemmän kuin hinta sisältänee.. Suosittelisin Rödaa kaikille löysän ystäville ja etenkin leipureille jotka taitajina voivat tästä herkusta muovata veistoksen kuin veistoksen.. Rööda on ruotsalaisten nuuskien Mona Lisa jota joka kerta haluaa maistaa. 7/5

5/5

+13

Lumppu8 vuotta 7 kk sitten.
Kuningas löysien nuuskien harmaassa rintamassa. Kaikkien tuntema veistosnuuska. muovaile vaikka norsu ja heitä se vintille.


5/5

+9

Koiranpaska6 vuotta sitten.
Lössien aatelia, sitä legendaarista muovailuvahaa. Ainakun tykittää huuleen tuntuu että saa orgasmin. Siis yksinkertaisesti taivaallista nuuskaa.

5/5

+8

Perkele696 vuotta sitten.
Vitun maukasta. Löysät naamarii tätä ja päivä on kun saisit kaikki toiveet todeksi. Hinta on kova mutta niin on tämäkin. Jumalan paskaa joka on suklaata.

5/5

+7

Ettani7 vuotta sitten.
Todella hyvää lössiä, Maku, haju ja koostumus ykkösluokkaa. Ettanin rinnalla ykköskamaa!

5/5

+7

GENUSNUS7 vuotta 2 kk sitten.
Tätäkin nuuskaa käyttää, niin ei tarvitse tykkiä ollenkaan. Maku on hyvä ja hajukin on parhaimmasta päästä, ainoa miinus on kalliista hinnasta ja saatavuudesta, mutta silti täydet pisteet ja vahvuuskin on just täydellinen.

5/5

+6

IsoJorma6 vuotta 11 kk sitten.
Nuuskien äiti. Hinnakasta ikävä kyllä. Laivalta tätä sai aikoinaan sopivaan hintaan. Nykyään ostan vain Jouluksi. :)

5/5

+6

Nallihuuli7 vuotta 6 kk sitten.
Jeah, tämä on kunnon kamaa. Kuten muutkin kommentoijat ovat havainneet, tämä on helposti muovailtavaa tavaraa. Tykki (kuka sellaista yleensäkään käyttää, ehkä naiset?) on aivan tarpeeton. Laatunuuskaa, ainoa miinus on hinta, mutta hyvää on vaikea saada halvalla nykyään. Tämä kaveri ei petä eikä jätä pulaan.

Kuuluu nuuskien ehdottomaan aatelistoon Ettanin ja Göteborgs:in rinnalle.

5/5

+6

Oddon7 vuotta 8 kk sitten.
Kyllä tää on vieläkin ehdottomasti ykkönen! Ihan parasta! Tosin tästä on kyllä ikenet mennyt vähän paskaksi kun tullut tykitettyä niin paljon :D

5/5

+5

Jairi5 vuotta 10 kk sitten.
Se kuuluisa nuuskien nuuska. Löysien jumala. Jumalattoman helppo muovailla.

5/5

+5

kinukki7 vuotta 1 kk sitten.
Se on ja pysyy!

5/5

+4

SnusBar5 vuotta 11 kk sitten.
Ei selittelyjä kaipaa, 5/5! Ettanin kanssa 2 parasta!

5/5

+4

Edward6 vuotta sitten.
Tässä se nyt on suoraan edessäni, tämä kehuttu ja arvostettu Röda Lacketin löysä, lössi tai ihan millä vaan haluaa kutsua ! Tätä ennen en ollut koskaan lössiä käyttänyt. Purkin auetessa puskee hyvä tupakan ja hennon hedelmäinen tuoksu. Tykki kouraan ja muovailemaan sopivaa annosta, rakenne on yllättävän muovailuvahamaista ja helposti muotoiltavaa. Nyt siihen parhaimpaan osuuteen eli mörkö vintille sano mummoku pikkusen liukastu.

Tämä maku !! Hienon tupakkamainen aromi sotkettuna hentoon kuivattuihin hedelmiin tekevät tästä makuelämyksestä paremman kuin melkeinpä ihan mikä vaan pussinuuska, suolaisuutta havaitsen myös enemmän kuin normi annos nuuskissa.HUOKAISIN HELPOTUKSESTA KUN KAVERINI OLI OSTANUT MINULLE KAKSI KAPPALETTA TÄTÄ HERKKUA.

5/5

+4

Snusmujken6 vuotta 2 kk sitten.
Tästä ei lössi enää parane.

5/5

+4

walluuuj6 vuotta 2 kk sitten.
Kun se loppuu, kyllä sitä kaipaa. Parasta nuuskaa mitä maa päällään kantaa. Käsittämättömän hyvää löysää!

5/5

+4

snuski6 vuotta 4 kk sitten.
Mahtavaa nuuskaa. Se kuuluisa muovailuvaha, haju todella miellyttävä ja maku. Pysyy huulessa kiinteänä pitkään. Tässä ei ikinä tykkiä tarvi!

5/5

+4

Valde7 vuotta sitten.
Kertakaikkisen ihailtava tuote. Kaikkien löysien kiistaton kunkku. Ostan aina tilaisuuden tullen, mutta saatavuuden vuoksi Generalin löössiä tulee käytettyä paljon enempi. Hintalappu vois myös rödassa olla hitusen edukkaampi.

3/5

+4

testeri7 vuotta 4 kk sitten.
Porvarien kermaa, legenda. Nuuskaajien märkä uni. Tuntui ainakin että ennen, ihan kuin nykyään koostumus olis hieman kärsiny ja maine rupeaa hiipumaan. Onko yliarvostettua jo ? Hinta ainakin liian kallis, en osta juuri liian kalliin vuoksi.

5/5

+4

röda7 vuotta 11 kk sitten.
Ehdottomasti parasta löysää mitä maan päältä löytää! Koostumus täydellinen. Maku täydellinen. Haju täydellinen. Jos jotain huonoa pitää löytää niin purkissa on vähän nuuskas, mutts sekään ei haittaa koska loistava nuuska! 5/5

5/5

+4

Koski8 vuotta 4 kk sitten.
Paras nuuska. Helppo käsitellä, hyvä maku.
Nykyään harvoin raskii ostaa kalliin hinnan vuoksi.

5/5

+3

Nutukkaa6 vuotta sitten.
Löpi pysyy hyvin huulessa ettei murene nopeaa

4/5

+3

nuuskamuikkunen8 vuotta 6 kk sitten.
Sormin leipomiseen ehdottomasti parasta mitä markkinoilta löytyy, mutta ei vaan generaliin tottuneella potki tarpeeksi. Eli muuten kolme, mutta koska on niin mukava sorminuuska, niin tähdet nousee nepaan.

5/5

+2

s4mll6 vuotta 7 kk sitten.
helppo leipoa ja miellyttävä maku

5/5

+2

Ettanon6 vuotta 8 kk sitten.
Mahtaavaa eipä oo tykille tarvetta

5/5

+2

eetu6 vuotta 8 kk sitten.
Kiekon kun tässä on käyttänyt niin todella maukasta!! Suosittelen :)

4/5

+2

nuusketti7 vuotta sitten.
Legendaarinen nuuska jossa aivan omanlaisensa maku. Hinnasta rokotan yhden pisteen.

4/5

+2

SnusKejsar7 vuotta sitten.
Ensimmäinen löysä jota testannut, joten vaikea verrata mihinkään. Helppo leipoa käsin, joten tykkiä ei tarvitse. Maku omaperäinen mutta menevä.

5/5

+2

ronikuusela7 vuotta 1 kk sitten.
nuuskien ferrari, se mahtava kaveri jota aina voi tykittää huuleen vaikka kesäiltana suosittelen!!

5/5

+2

huhtha7 vuotta 1 kk sitten.
Maku ja koostumus kohdallaan.

5/5

+2

egeee7 vuotta 2 kk sitten.
Parasta nuuskaa mitä on. Käsillä hyvä pyöritellä hinta semi suolanen

5/5

+2

nuuskanystävä7 vuotta 4 kk sitten.
tää on sitä kunnon nuuskaa, priima tavaraa ja kunnon kyntö nuuskaa johon ei kyllästy heti. pysyy samanlaisena huulessa koko setin kuin laitettaessa

5/5

+2

shortshit7 vuotta 7 kk sitten.
Mitä tähän nyt sanoo, täydellinen koostumus ja haju. On suorastaan synti käyttää tykkiä tämän herkun kanssa. Makukin on loistava, hieman miedohko, mutta kun ottaa kaveriksi karkeampaa ja tupakkaisempaa velipoikaa Grovia niin siinäpä se on täydellinen haaparannan reissu.

4/5

+2

pertti7 vuotta 8 kk sitten.
Yliarvostettu, mutta silti ehdottomasti kärkikamaa. Monien mielestä parasta nuuskaa mitä saa, mutta olen kyllä käyttänyt parempaakin. Ei valu sitten millään, mutta maku on aavistuksen tylsä, siksi 4/5.

5/5

+2

jesper8 vuotta 1 kk sitten.
Paras mahdollinen. muuta ei tarvisi käyttääkkään. niin hyvä, että purkki menee aamupalaksi.

5/5

+2

göteborin nuuskakuningas8 vuotta 2 kk sitten.
Mahtavin löösi, mitä markkinoilta löytyy. Muovaamaa tästä pystyy vaikka lumiukon ja pistämään yläpeltiin. Ei hajoa pois ottaessa niinkuin ettan (oma mielipide)
Miinusta kalliista hinnasta.

5/5

+2

OEL8 vuotta 2 kk sitten.
Kunnon löysää jota voi muovailla maku ja haju loistavia 5/5

5/5

+2

Wuller8 vuotta 4 kk sitten.
Paras nuuska ikinä! -90 luvulla tuli jo tällä jumalten nuuskalla aloitettua käyttö. Toki muistelen että muinoin tämä nuuska oli paljon tykimpää tavaraa.

5/5

+2

Rödarööri8 vuotta 4 kk sitten.
Täydellistä! Pysyy kasassa ja maku on mukava seka haju on taivaallinen. 10/5

5/5

+2

since 1985 nuuskannut8 vuotta 5 kk sitten.
ensimmäinen nuuskani vuonna 1985. tykännyt aina. pitkään käytettäessä rakkuloita tullee huuliin. vaihtelunuuskaksi hyvä tavallisempien väliin.

5/5

+2

lössimestari8 vuotta 6 kk sitten.
Ehdottomasti lössien parhaimmista päistä. Tottakai parhaalta mauttoman nuuskan valmistajalta Swedish Matchilta. Kallista on mutta laadusta maksetaan. Ehdottomasti lössien ykkösenä täydellisen koostumuksen ja maun ansiosta. Parempaa lössiä saa ettiä! Ehdottomasti paras arvosana tälle laatutuotteelle!

5/5

+2

kanki8 vuotta 7 kk sitten.
Loistava nuuska! Kaikki puolet toimii, vaikka välillä kaipaa tupakkamaisempia kaveriksi! Tekis mieli sanoo jotain sen "yliarvostuneisuudesta", mutta ei tässä tapauksessa vaan voi moittia!

5/5

+2

Elmeri8 vuotta 7 kk sitten.
Hyvää löysää ja pysyy varmasti kasassa, vaikka nakkais suoraan lusikalla huuleen. Maku tupakkamainen ja voimakkaan suolainen. Suosittelen vasta-alkajillekin Prima Fintin ohessa. Yksi parhaista Swedish Matchin tuotteista, NAM!

4/5

+2

jakke8 vuotta 7 kk sitten.
todella hyvää.maistuu punaviinille,ja sopivasti nikotiinia

4/5

+2

jay8 vuotta 10 kk sitten.
Rödalacket kungstobak 45 kr aski. Hyvää settiä aina ollut.

5/5

+2

Nuuskamestari8 vuotta 10 kk sitten.
Täydellistä leivottavaa nuuskaa. Paras ettanin kanssa.

3/5

+2

jani8 vuotta 10 kk sitten.
yliarvostettu mutta ei missään nimessä huono.pidän tästä mutta kyllästyn helposti,eli ei montaa purkkia putkeen.paljon parempi kuin ettan mutta general ja götebörg menevät edelle.saattaa kylläkin johtua siitä että olen vannoutunut göteborgin mies.

5/5

+2

uki9 vuotta sitten.
Parasta! Maku ihana, koostumus paras. Nikotiinin vähäinen määrä ei haittaa

5/5

+2

JokkePappa9 vuotta sitten.
Parasta nuuskaa mitä on. Viis kautta viis!

5/5

+2

Rehti Lädi9 vuotta sitten.
Henkilökohtainen suosikkini. Loistava muovattavuus, hyvä maku ja haju. Tyylikäs purkki kruunaa kokonaisuuden. Miinusta voi antaa melko korkeasta hinnasta sekä heikosta saatavuudesta.

4/5

+2

Make9 vuotta sitten.
Todella maukas ja hyvää lössiä, hieno kiekko sekä hyvä koostumus.
Ainoa miinus pienestä määrästä nikotiiniä.
Tästä jos saisi stark version niin 5/5.

5/5

+2

Julius Kokko9 vuotta sitten.
Paras mahdollinen koostumus tykin voi heittää nurkkaan, maku todella hyvä hieman marjamainen, nikotiini itselle sopiva ei ole tarkoituskaan olla mitään vahvaa nuuskaa.

5/5

+2

Masa9 vuotta 1 kk sitten.
Tää on ehdoton ykkönen!
Loistava koostumus ja maku.
Kaikki on osunu kohdilleen tässä nuuskassa.


5/5

+2

Rödaaja9 vuotta 1 kk sitten.
Helppo muotoilla, maku 5/5. Nikotiinia kaipaisi enemmän.

5/5

+1

ElReino3 vuotta 1 kk sitten.
5/5 Täydellinen tekstuuri ja maku. Tämän kanssa tykin käyttö on jo häpeällistä.

5/5

+1

Makkeri443 vuotta 1 kk sitten.
Se premium nuuska. Haju, maku ja koostumus aivan loistavia. Ainut nuuska jonka heitän ilman baakkausta läpän alle. Pysyy huulessa tunnin ilman valumista mutta sitten kun alkaa kusea niin kusee kunnolla. Lähtee huulesta useimmiten hyvin pois mutta jos on antanut muhia liian pitkään menee muusiksi. Tällä kamalla ei saa huulia ja ikeniä verille jos ei nyt tunge kolmea kiekkoa päivässä nokan alle.

4/5

+1

Tv843 vuotta 7 kk sitten.
Tätä legendaa metsästettiin jo aina silloin 20 vuotta takaperin kun tuli aloiteltua. Hyvää nuuskaa muttei kuitenkaan sitä kaikista parasta

5/5

+1

Jari4 vuotta 7 kk sitten.
Olen täysin aloittelija tykkinuuskassa mutta tätä leipoo kyllä helposti. Generalin kanssa oli huomattavasti vaikeampaa. Täydellinen amatööri nuuska mikä hakkaa pussin kuin pussin mennen tullen, ei muuta kuin harjoittelemaan :)

2/5

+1

SnusGeneral4 vuotta 11 kk sitten.
Tälle en ole itse koskaan lämmennyt. Nuuska on hyvin hienoksi jauhettua ja siksi niin helposti muovailtavaa. Tuoksussa vahvasti tupakkaa ja kuivattuja hedelmiä. Rakenne on epämiellyttävän kiinteä huulessa. Maussa runsaasti makeutta ja hedelmiä. Joskus voi purkin pari vaihteluksi ostaa, mutta tämä ei ole vain minun nuuskani.

5/5

+1

SadPanda5 vuotta 1 kk sitten.
Maku on täydellinen :) Todella herkullista ja leivotavaa tavaraa. paljon lukenut että prima fintti muka voittaisi tämän. PYH PAH JA PYH . Kyllä tämä on legendaarisen maukasta. Nikotiinia sais olla enemän mutta ainahan voi laittaa isomman pälllin huuleen. hintava nuuska mutta tämän kohdalla mä ainakin maksan mieluusti laadusta!

5/5

+1

Aizen5 vuotta 7 kk sitten.
selvä peli! Ei mulla muuta.

5/5

+1

Nöllihuuli5 vuotta 8 kk sitten.
Kuten jo miljoona muuta ihmistä on todennu niin muovailuvahaa! Todella miellyttävää tavaraa... Norjassa oli ruton hintaista mutta niinhän siellä kaikki muutenkin!

4/5

+1

SerRobertStrong5 vuotta 8 kk sitten.
Harvemmin löössiä käytän, mutta tätä täytyy vielä joskus ostaa, maku oli hyvä, koostumus ja vahvuus myös, koska tästä saa sormin leivottua sopivan biitin joka ei hajoa eikä valu. Suosittelen kaikille löysän käyttäjille.

3/5

+1

Peijooni5 vuotta 8 kk sitten.
Hyvin pitää muotonsa huulessa. Paras lössi siinä mielessä. Alkaa kuitenkin valuttamaan mielestäni liian nopeasti. Valuttavuudesta miinusta. Ja kun se itselleni merkkaa paljon, ni siksi vain kolmonen. Muuten täydellistä.

3/5

+1

nufnuf6 vuotta 6 kk sitten.
Legendaarinen nuuska. Hienon koostumuksen takia helppo muovata, pysyy kasassa kuin kumipallo. Suuntuntuma pikkasen kova tästä johtuen. Maku / haju ok.

5/5

+1

MRmuikkunen6 vuotta 7 kk sitten.
Aivaaaan mahtavaa soossia

5/5

+1

Nuuskamuikkune7 vuotta sitten.
Ehkä parasta nuuskaa ikinä. Leipominen onnistuu vaikka kädettömältä nimittäin sellasta muovailuvahaa että et ees lelukaupasta parempaa löydä... Täydet 5/5!

5/5

+1

longandstrong7 vuotta 1 kk sitten.
Loistavaa nuuskaa, yksi suosikki lössini. Ei vain perse kestä ostaa suuria määriä kerralla.

4/5

+1

ettaniihuuleen7 vuotta 1 kk sitten.
Tätä kelpaa pyöritellä. Hyvä nuuska jota kelpaa laittaa kovien treenien jälkeen yläpeltiin. Muistuttaa paljon Göteborgs Prima Finttiä.

3/5

+1

nojoonojoo8 vuotta 1 kk sitten.
Kyllä porukka tätä ylpeästi jaksaa hehkuttaa ja mainostaa. Mielestäni yliarvostettua nuuskaa, mutta toki hyvää. Maku 5/5 Haju 5/5 sitten tapahtuu jotain. Ei tunnu huulessa miltään. Koostumus on niin silkkistä ettei huuleen tulee jälkeäkään. Tykkään kyllä mutta mielestäni Ettan, General ja Göteborg vievät tämän 100-0..

5/5

+1

nuuskari8 vuotta 2 kk sitten.
Muovailuvahana tunnettu röda lacket on suosikkini lösseistä koostumusken ja mauan takia. Perus eetu nappaa myös mutta kyllähän röda pidemmän korren vetää. Ainoa huonopuolihan on todellakin huonosaatavuus/hinta. 5 tähteä pakko silti antaa.

5/5

+1

Börje från Vasa8 vuotta 8 kk sitten.
Markkinoiden paras, mutta ei ehkä edullisin nuuska.

4/5

+1

joiteri8 vuotta 11 kk sitten.
tunnen itseni leipuriksi koska tämä on todella helppo leipoa. jos ymmärrätte mitä tarkoitan ;)

2/5

+0

Hojohojo5 kuukautta sitten.
Taidan kuulua vähemmistöön,mutta tämä on minusta aivan ylihypetettyä perus savea.maistuu rusinalta ja mehuttaa jostain syystä enempi ku moni muu.kyllä tätä käyttää jos muuta ei ole,mutta ei kuulu omaan nuuska mieltymykseen.

5/5

+0

Juukelisnuukelis2 vuotta 2 kk sitten.
Joo paras nuuska mitä maa päällään kantaa, alko ihan vituttaan miksen ostanut tätä koko rahalla.. 10/5

5/5

+0

Nöpä3 vuotta 6 kk sitten.
Laadukas, hyvän makuinen ja hajuinen. Helppo tehä nötti vaikka kämmenessä kolmella sormella.

4/5

+0

hermanni167895 vuotta 7 kk sitten.
Hinta suolainen ja valuttaa turhan aikaisin mutta ehdottomasti paras löysä koostumukseltaan ja maultaan.

3/5

-1

kuke9 vuotta 1 kk sitten.
Varsinaista muovailuvahaa, maku ja haju hyvä.

Arvostele Röda Lacket Löysä!

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään.